Siste evalueringer (7)

Bygging av terrasse

Terrassen ble akkurat som avtalt på befaringen. Prisen var bra. Sluttbeløp ble som fastpris i avtalen. God effektivitet og flinke til å rydde etter seg. Kommunikasjonen gikk greit med et par mindre unntak. God fleksibilitet i forhold til at det ble en dag uten jobbing grunnet at oppdragsgiver skulle sove etter nattevakt. Flinke karer som anbefales!

Svein, Darbu, 8. mai 2020

Bygge terrasse på hytte i kongsberg

De har bygget en veldig flott og solid terrasse på hytta vår. Mange fine løsninger, som ga et flott sluttresultat! Fin kommunikasjon underveis, med pålitelige karer! Disse kan vi trygt anbefale! :-).

Svein-Håkon, Kongsberg, 24. april 2020

Oppføring av bod og vedbod 24+12m2

Helt fra første kontakt via MittAnbud, befaring, tilbud og gjennomføring av jobben har jeg opplevd Brødrene Hansen Bygg AS som profesjonelle og pålitelige. Vi avtalte en maks-pris på forhånd, og sluttsummen ble litt lavere enn dette. Endringer og justeringer ble håndtert underveis, og de to snekkerne som jobbet hos meg var også hyggelige fyrer som jeg til og med fikk låne verktøy av i helgene for litt egeninnsats :-).

Jan, Vikersund, 19. nov. 2019

Legge parkett,omtrent 50 m2

Gjorde avtale via telefon og sms på forhånd, det var lett å kommunisere og få tak i dem for å gjøre avtaler. De dukket opp til avtalt tid og la omtrent 50 kvm. Parkett. Resultatet ble meget bra, og de gjorde jobben til avtalt pris. Anbefales!

Håkon, Oslo, 10. aug. 2012

Bygging av terrasse

Brødrene Hansen har bygget terrasse ved inngangsparti. De bidro med gode forslag til løsninger. Arbeidet ble punktlig utført, til avtalt tid og pris. De var også fleksible ved ønskede endringer underveis. Vi anbefaler dem på det varmeste. Ann-Tove og Arild Stegen, Drammen.

Arild, Drammen, 31. juli 2012

Legge klikk gulv i leilighet på ca 50 m2

Dette var bra utført jobb. Kom i dag tidlig, og dro i ettermiddag. Ca 50 kvm. Gulv i 3 rom ferdig lagt. Venter på å få dem tilbake i slutten av uka for veggplater. Kan trygt anbefale dette unge firmaet.

Elin, Drammen, 16. juli 2012

Legging av nytt stuetak og kjøkkentak,bygge inn en innvendig trapp

Denne bedriften er ganske ny på mittanbud.no. Men jeg angret ikke på at jeg valgte dem. De var presise, gjorde en god jobb, serviceminded og effektive. De er også hyggelige å ha i hus. Så jeg kan bare gi dem mine beste anbefalinger.

Dag, Drammen, 15. juli 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Brødrene Hansen Bygg AS

5.0 7 evalueringer Prestfoss

Knut Øverby

  Prestfoss

Byggmester Anders Grøterud

  Prestfoss