Siste evalueringer (30)

Nye slette vegger klare for maling

Vi hadde flere firma på befaring og er veldig glade for at vi valgte Hans-Erik. Flott arbeid til en fin pris. Ingenting å klage på. Anbefales på det varmeste.

Nina, Oslo, 19. mars 2020

Mønstret tapet på en vegg i soverom

Veødig hyggelig mann å ha med å gjøre, og et kjempefloty resultat til en overkommelig pris :) Khempefornøyd og anbefales på det sterkeste.

Robin, Oslo, 24. jan. 2020

Tapetsering og maling

Spesielt fint utført jobb, i tillegg til ryddig, pålitelig og hyggelig håndverker. Vanskelig tapetsering med et 100 % perfekt resultat.

Ingeborg, Oslo, 21. des. 2019

Maling og tapetsering

Hans-Erik Sjølander er en veldig dyktig og erfaren maler som gjorde en flott jobb hos oss. Han både malte og tapetserte flere rom og vi ble veldig godt fornøyd med jobben han gjorde. Dessuten er han en veldig trivelig fyr og lett å kommunisere med. Han kom med gode råd underveis og pris ble avtalt på forhånd. Vi kommer garantert til å benytte oss av hans tjenester igjen. Anbefales!

Erlend, Jessheim, 17. mars 2018

Sparkling og maling av 88m2 leilighet.

Hans-Erik gjorde en svært god jobb med sparkling av gammel tapet og maling av tak og vegger hos oss. Han er svært kunnskapsrik og lett å kommunisere med! Jeg kommer til å ta kontakt med Hans-Erik igjen dersom jeg trenger malerarbeider i fremtiden.

Audun, Oslo, 19. des. 2017

Slett sparkling av vegger.

Hans-Erik gjorde en meget proff og god jobb med slett sparkling og maling av vegger på kjøkken. Og så er hen en meget hygg kar. Nå vet jeg hvem jeg skal henvende meg til når jeg har bruk for en proff maler. Anbefales på det sterkeste! ! !

Hans, Hønefoss, 15. nov. 2017

Tapetsering

Hans-Erik gjorde en fantastisk jobb på Bogstad gård, hvor han tapetserte et separat rom i vår kafé Grevinnen. Det var et vanskelig oppdrag fordi tapetet var papir og hadde mønster, samtidig som veggene var skjeve. Han løste dette på beste måte, resultatet ble kjempebra, og vi vil anbefale ham på det varmeste. Han er dessuten en trevlig kar fra Sverige.

Ida, Oslo, 10. juli 2017

Maling og sparkling av kjøkken

Maling av tak og vegger på kjøkken. Veldig bra utført. Kunnskapsrik og hyggelig. Veldig serviceminded. Anbefales!

Randi, Oslo, 7. juli 2017

Tapetsering av en vegg,8 kvm

Hans-Erik tapetserte et rom i min leilighet. Han hadde tydelig mye erfaring med tapetsering og resultatet ble svært bra. Hyggelig og ryddig type! :).

Anne, Oslo, 5. juli 2017

Overflater kjøkken

Hans-Erik er allsidig og løsningsorientert. Overflatene på kjøkkenet ble flotte etter hans arbeid.

Hege, Oslo, 20. juni 2017

Renske utvendig rør fra vask på kjøkken

Meget hyggelig og rimelig håndtverker! Kan trygt anbefales.

Øyvind, Oslo, 5. juni 2017

Tapetsere en vegg

En proff håndverker med høy faglig kunnskap. Også er han veldig hyggelig. Anbefales ! !

Stian, Lier, 25. mai 2017

Male entré i leilighet og vinduskarmer,reparere/skifte dørhåndtak,skifte silikonfuger på bad

Vi ble svært fornøyd med valget av bedrift. Hans-Erik kom med gode løsningsforslag og gjennomførte arbeidet som avtalt på en solid, grundig og profesjonell måte og til en fornuftig pris. Han er både ryddig og hyggelig å forholde seg til. Vi ville valgt Malerexpress igjen og kan varmt anbefale bedriften videre.

Johannes, Oslo, 2. mars 2017

Vegg trenger 1.hjelp

De kom dagen etter at vi snakket på tlefon og veggen var ferdig før jeg fikk sukk for meg. Nydelig utført jobb.

Kathrine, Oslo, 6. feb. 2017

Helsparkle vegger og tak på kjøkken

Vi er veldig godt fornøyd med jobben Hans Erik gjorde på kjøkkenet vårt. Det ble sparklet med godt resultat og både kjøkken og og par andre rom ble malt presist og fint. Hans Erik var tidlig ute med et godt tilbud, og det var enkelt å kommunisere og avtale med ham underveis. Vi vurderer gjerne å bruke ham igjen.

Kristian, Oslo, 23. jan. 2017

Tapetsering og maling av et rom

Et rom som skulle tapetseres og males ble til mye mer, blant annet helsparkling av taket - rett og slett fordi Malerexpress var svært dyktige, kom med gode, konstruktive forslag og snedige løsninger. Vi er spesielt fornøyde med taket, som før var tapetsert med strie. Etter helsparkling, pussing, maling, pussing og maling igjen framstår taket som helt nytt. Alt er gjort grundig og godt, og vi har ingen problemer med å anbefale Malerexpress videre.

Sten, Ski, 31. des. 2016

Tapetsering av tv-vegg i stue

Vi er meget fornøyd med resultatet og med utføring av jobben. Enkelt å gi den femte stjerna når Hans-Erik bestiller tapet og fikser alt etter at vi har valgt tapet på internett. Vil vi bruke ham mer: Ja Vil vi anbefale ham til andre: Ja.

Jan, Oslo, 11. nov. 2016

Tapetsering av stue 50m2

Hyggelig og fleksibel. Gjør meget pent arbeide.

Per, Hosle, 28. okt. 2016

Tapetsere lite soverom

Nøyaktig og pent utført tapetseringsjobb. Hans-Erik møtte til avtalt tid, tok seg god tid for perfekt utført arbeid. Veldig fornøyd med resultatet. Kontakter gjerne Hans-Erik igjen.

Mathilde, Oslo, 26. sep. 2016

Reparasjon av maskinpapir tak,maling

Valgte Malerexpress ved Hans Erik Sjølander. Det måtte tas hensyn til gammelt hus med gamle løsninger jeg ønsket å beholde. Sjølander hadde kompetanse til å komme med fornuftige løsninger til fornuftige priser. Han gjorde også et førsteklasses grunnarbeid og jeg er meget fornøyd med resutatet. Sjølander er også vennlig og lett å ha i huset. Inger Bergsund.

Inger, Hallingby, 31. mai 2016

Tapetsering av kjøkkenvegg

Jobben ble gjort på kort varsel og tapetseringen var svært godt utført.

Sigrun, Oslo, 31. mai 2016

Tapetsering av stue på ca 40 kvm

Våre beste anbefalinger! Hans Erik gjorde en ypperlig jobb med å tapetsere og male stua og kjøkkenet vårt. Alt til avtalt pris og tid. Han var meget nøyaktig og kom med forslag underveis for at sluttresultatet skulle bli best mulig for oss. Hans Erik er en skikkelig håndverker med mange års erfaring, noe sluttresultatet viser. Som fremtidig kunde kan du gjerne ta kontakt med meg hvis du trenger referanse.

Peder, Drammen, 21. april 2016

Maling av tak på soverom

Jobben var å fjerne maling fra tak, sparkle og male taket på nytt, i tillegg til maling av vegger. Jobben ble gjort på fem dager, og resultatet er fint. Håndverker kom veldig mye seinere enn avtalt tid to av fem dager.

Hanne, Oslo, 22. mars 2016

Tapetsering av tak

Hyggelig håndverker og godt håndtverk. Anbefales.

Karoline, Oslo, 19. mars 2016

Tapetsering av gang 10 kvm

Veldig bra utført. Vi hadde en mønstertapet med mye mønster og flere dører hvor dette skulle passe inn. Kom til avtalt tid. /Thomas Antonsen.

Thomas, Oslo, 15. mars 2016

Sparkling,maling av baderomstak.

Veldig fornøyd med jobbutførelsen. Anbefales!

Sanela, Oslo, 10. mars 2016

Tapetsering av reception og kjökken i kontorsbygg

Hans-Erik utförde ett mycket bra jobb och hade helt klart lång erfarenhet av tepetsering. Jag satte upp en tapet med mycket mönster och resultatet blev genomgående mycket bra. Arbetet tog något längre tid än planlagt.

Sara, Oslo, 4. feb. 2016

Sparkle vegg

Veldig bra!

Linda, Oslo, 2. feb. 2016

Tapetsere tre vegger i mønstret papirtapet

Meget godt utført arbeid til god pris. Hans-Erik møtte presis til avtaler og kan virkelig tapetserfaget. I tillegg er han svært hyggelig. Kan trygt anbefales!

Helena, Oslo, 14. sep. 2015

Tapetesering og sparkling av vegg på soverom,ca 3 meter x 2.60

Bra utført jobb!

Amalie, Oslo, 3. mai 2015
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Kompot AS

4.7 241 evalueringer Hønefoss

Shala Bygg AS

4.8 63 evalueringer Hønefoss

Bygg Solution & Service AS

5.0 40 evalueringer Hønefoss