Siste evalueringer (21)

Rør lekkasje

Kom til avtalt tid og utførte jobben på en utmerket måte.

Thaven, Oslo, 15. feb. 2020

Rørlegger

Rørleggeren som tok kontakt og gjorde jobben hva er pålitelig og dyktig veldig godt fornøyd.

Steinar, Oslo, 13. jan. 2020

Bytte blandingsventil på varmtvannstank

Niels Haavaldsen kom på dagen og byttet delen som trengtes å byttes. Han var hyggelig, effektiv og ga en fastpris på jobben som var konkurransedyktig. Vi hadde god kommunikasjon og jeg opplevde at han var både ryddig og fleksibel når det kom til faktura og betaling.

Siri, Oslo, 22. nov. 2019

Koble sammen rør,opplegg til vaskemaskin

På tilbudssiden da jeg ofte oppholdt meg andre steder i byen ved både befaring og overlevering av nøkler dagen før jobb. Fleksibel og møtte meg eller ventet på meg uten noen sure miner. Alltid hyggelig.

Emma, Oslo, 10. nov. 2019

Montering av vannmåler

Tillitvekkende gjennomføring. Punktlighet. Profesjonelt inntrykk.

Jarle, Hvalstad, 23. aug. 2019

Vask som drypper

Super service :-) Fikk hjelp raskt! Tusen takk!

Martine, Oslo, 21. feb. 2019

Lekkasje av toalett

Fkk skiftet toalett som avtalt. Raskt of effektivt. Hyggelig og hjelpsom rørlegger som også hjalp meg med og skifte ut et servantskap som trengtes og skiftes. Till tross litt utfordringer underveis gikk dette fint til slut og jeg er fornøyd med resultatet.

Elisabeth, Høvik, 31. jan. 2019

Drenering

God oppfølging fra start! Ble ferdig før tiden som ble lovet. Jeg sparte penger, tid! Flinke fagfolk som utførte jobben. Anbefaler de på det sterkeste!

, Skjeberg, 1. juli 2015

Drenering

Kjempemessig systen. . . Som absolutt anbefales folk med fuktige kjellere VVS gruppen anbefales på det varmeste. Helge Werkland , Trondheim.

Svend, Ranheim, 23. sep. 2013

Fukt i kjeller

Veldig bra pris og service! Anbefales på det sterkeste hvis du har fukt i kjelleren! ! Veldig glad for at vi slapp å grave opp rundt huset, har spart veldig mye penger på å velge dette systemet!

, Oslo, 3. april 2013

Drenering

Jeg er kjempe fornøyd. Seriøs og god oppfølging hele veien. Ut fra andre tilbud jeg har fått vil jeg spare ca. 120. 000kr! Garantien er nesten utrolig, ingen betaling før murene er tørre!

Dag, Oslo, 26. feb. 2013

Bytting av 4 kraner

Veldig bra! Sarfraz var punktlig og proff. Jobben kostet det vi avtalte!

Erwan, Oslo, 20. okt. 2012

husrørlegger ønskes til større boligblokk

Jeg fikk mange tilbakemeldinger på anbudet, og valgte meg ut de tre til befaring. Alle tre hadde helt sikkert fungert veldig godt for oss, det var vanskelig å velge. Valget falt til slutt på VVS-gruppen ved Sarfraz Hussein, delvis på grunn av mange veldig gode tilbakemeldinger her på MittAnbud. Hittil har Sarfraz gjort en utmerket jobb, han stiller opp raskt, og er veldig ryddig og trivelig. Jeg er strålende fornøyd.

Kvindernes, Oslo, 19. sep. 2012

Rørlegger - bad - haster

Utrolig god service og veldig raske. De kom på dagen. Anbefaler rørlegger fra denne bedriften. Tusen takk for hjelpen Arzfad. :-).

-, Oslo, 17. sep. 2012

Div enkle rørlegger arbeid på bad

Jeg veit ikke helt hva jeg skal si, men jeg er veldig fornøyd av utført jobb og pris jeg har fått ifra safraz. Jeg anbefaler han for alle andre som ønsker en fagman med riktig kompetanse. . .

Umit, Oslo, 6. sep. 2012

Rørlegger

Safraz gjorde en veldig god jobb. Han tok jobben på kort varsel og var veldig fleksibel på tiden. Han utførte jobben kjapt og presist. Vi har lagret nummeret hans til neste gang vi trenger rørlegger. Anbefales.

Liv, Oslo, 20. aug. 2012

Montere et vegghengt toalett og servant/servantskap

Vi var meget fornøyd med denne jobben. Sarfraz kom alltid til avtalt tid, jobbet raskt og effektiv og svært godt, var meget pålitelig, fulgte opp, var påpasselig. Han var også kreativ og fleksibel. Vi gir vvs gruppen og Sarfraz våre aller sterkeste anbefalinger, og er gjerne referanse.

Reservert, Oslo, 12. juni 2012

Montere vask på bad samt blandebatteri til vasken og dusjen.

Takker så mye Sarfraz fra VVS Gruppen for perfekt utført rørleggerarbeid. Dette var en hastesak og han kom morningen etter at jeg ringte han. Kom til avtalt tid. Utførte arbeidet perfekt og til avtalt pris. I tillegg var han meget serviceinnstilt og hyggelig. Jeg kommer definitivt til å bruke han neste gang jeg trenger en rørlegger, og hvis noen andre ønsker en punktlig, faglig og pliktoppfyllende rørlegger, så er denne mannen å anbefale :).

Tanja, Oslo, 15. mai 2012

Opplegg for oppvaskmaskin + koble til oppvaskmaskin

Rørlegger kom raskt og gjorde en skikkelig grundig og god jobb, kan anbefales på det sterkeste!

Kathinka, Oslo, 10. mai 2012

Nytt bad

Har hatt en rørlegger fra vvs gruppen, Den gjorde en fin jobb, å til avtalt pris. Så disse er sterkt å anbefale ! Stor takk til hr hussein.

Anders, Jessheim, 30. april 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

URBANA FASADE AS

4.7 216 evalueringerBetalt Oslo

SCANFLIS AS

4.9 88 evalueringerBetalt Oslo

VP Kjerneboring og Betongsaging AS

4.9 72 evalueringer Oslo