Siste evalueringer (11)

Totalrenovering av bad

Veldig bra snekkere, og godt utført arbeid med bad, men underleverandør på elektro var ikke bra. Anbefaler OVS, men still krav om kvalitet på underleverandør.

Robin, Lillestrøm, 28. nov. 2020

Oppussing vaskerom 6 kvm

Jeg har benyttet firmaet til oppussing/oppgradering av vaskerom (2-3 år siden) og nå oppussing / sparkling og maling av stue og trappeoppgang. Firmaet er pålitelig og holder avtaler på når jobben skal begynne og når den skal være ferdig. Det er god kommunikasjon med leder underveis. De er nøyaktige og rydder opp etter seg. Veldig godt fornøyd og vil nok kontakte dem igjen hvis jeg trenger håndverkere.

Turid, Rasta, 11. nov. 2019

Oppussing av stue og kjøkken

Jobben ble utført til riktig tid og med god kvalitet. Fordi om det oppsto utfordringer ble vi hjulpet med gode forslag og jobben ble utført med gode løsninger.

Terje, Strømmen, 13. mars 2019

Befaring av bolig

Vi pusset opp hele vår 1. Etg, og er veldig fornøyde med jobben som er gjort. Arbeidet gikk bla. A ut på flytting av kjøkken, bygging av nytt bad samt riving av vegger, maling, montering av kjøkken, gulvlegging mm. Dyktige håndverkere som tilpasset seg våre ønsker gjennom hele prosessen. Vi hadde også god kommunikasjon gjennom hele arbeidet. I tillegg var de gode på pris. Vi kan virkelig anbefale Oslo vedlikehold -og snekkerservice på det varmeste.

Inger-Marie, Kløfta, 4. mars 2019

Oppussing bad,kjellerstue og 2 trapperom

Firmaet var svært grundige og samvittighetsfulle i gjennomføringen av oppdraget. Arbeidet som ble utført omfattet et nytt bad, oppigging av kjeller, ny kjellerstue, to nye trapper, elektriker- og rørleggerarbeid, samt omfattende utearbeid. Kvaliteten på det som er levert er høy, arbeidet ble levert innen for avtalt tid og kommunikasjonen fra leder underveis var veldig god.

Irene, Oslo, 16. feb. 2019

Rehabilitering av baderom

Veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort. God kommunikasjon gjennom hele prosessen og dokumentasjon av jobben i etterkant. Imøtekom også våre ønsker om spesielle løsninger. Anbefales!

Dag, Oslo, 12. mars 2018

Flytte kjøkken til stue og lage soverom av kjøkken

Et bra selskap som utførte jobben på en bra måte. Var mye rot i starten pga en ansatt som var av og på sykmeldt som bare unnlot å svare/møte opp til avtaler, men etter at sjefen fikk vite om dette ble det orden og fortgang i sakene. De fant også ut at det var feil i det elektriske underveis og ordnet alt sammen. Et par dager bak skjema, men det er vel ofte og forvente. Alt i alt veldig fornøyd - anbefales!

Ingrid, Oslo, 22. jan. 2018

Montering/flytting av ikea-kjøkken + oppussing av leilighet i oslo

Jeg benyttet Oslo Vedlikehold og Snekkerservice AS til totalrenovering av leligheten min i Oslo. Oppdraget ble utført ble en god måte, i tråd med avtalen, til satte frister og en fornuftig pris. For øvrig ryddige og seriøse. Jeg kan derfor anbefale Oslo Vedlikehold og Snekkerservice AS, og kan kontaktes på tlf. 954 63 643 dersom man trenger ytterligere opplysninger.

Morten, Oslo, 4. jan. 2018

Oppussing 1 etg rekkehus.

Vi renoverte hele første etg i et rekkehus. Jobben inkluderte riving av vegger, sette opp nye, avretting av gulv, bygge vaskerom, elektrisk (listen er lang. ) Vi ble så fornøyde at vi valgte samme forma nå som vi skulle legge platting i hagen og foran huset. De møter opp som avtalt, er hyggelige og bryr seg om kundens ønsker. Anbefales.

Hanne, Skedsmokorset, 15. aug. 2017

Rehabilitering af køkken/stue med følgearbejde

Arbejdet udført efter aftale, og rask håndering af ønskede ændringer/opdateringer. Hyggelige og kompetente folk. Hyrer dem gerne igen.

Christoffer, Oslo, 1. mai 2017

Flislegging av ca 12 kvm bad og gulv i gang på ca 4 kvm

Bedriften gav oss en fastpris som var konkurransedyktig i forhold til andre tilbud vi fikk. Ronny og gutta hans har levert iht. Avtale både på pris og tid. Kvaliteten har vært svært god på alle områder. Spesielt fornøyd med tett, god oppfølging underveis, som har gitt oss en trygghet på at resultatet blir bra. Vi valgte i tillegg å få lagt to gulv og et par andre småjobber, som de var fleksible nok til å ta. Vi kan anbefale dem på det sterkeste.

Arild, Oslo, 1. okt. 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

MG Bygg Partner AS

4.8 71 evalueringer Strømmen

Strømmen Bygg Jobs Baziulis

4.9 20 evalueringer Lillestrøm

Lukas Flink-bygg Lukasz Piotr Tarach

4.9 37 evalueringer Strømmen