Siste evalueringer (17)

Sett opp garasje

Meget god kommunikasjon gjennom hele prosessen. Anbefales på det sterkeste! Solid bedrift man kan stole på!

Bjørn, Fåberg, 5. jan. 2016

Ny pipe / nytt tak - ringsaker/moelv

Meget godt fornøyd med utført arbeid og kommunikasjon med firmaet! Avtaler, tidsfrister og avtalt pris holdt.

Arnfinn, Moelv, 2. jan. 2016

Rette opp stor veranda

Arbeidet ble utført raskt og etter avtale.

Tom, Lena, 12. okt. 2015

Rette opp takrenne

Meget god kundebehandling. Klar og rett på sak, meget effektivt. Jeg vil bruke EFRATA neste gang jeg trenger hjelp med vårt gamle hus.

Arne, Lillehammer, 11. sep. 2015

Utvendig renovasjon av vegger,isolasjon og vinduer (ca. 65 m2)

Godt fornøyd med arbeidet. Fikk gode råd og veiledning underveis. Vil anbefale firmaet på det sterkeste.

Elin, Stavsjø, 25. aug. 2015

Legge nytt tak på enebolig (150 kvm)

Vi valgte Efrata ved John Brattberg etter å ha fått et svært godt inntrykk på befaring. Fremsto virkelig som ekspert på tak. Opplever at Brattberg var svært god på planlegging av jobben og på å holde oss orientert i prosessen. Svarte raskt på henvendelser og har hele tiden vært opptatt av at vi skulle bli fornøyd. Alt i alt er vi svært fornøyd og kan anbefale Efrata varmt videre. Taket ble kjempefint og jobben virker skikkelig solid gjennomført.

Petter, Lillehammer, 6. juli 2015

Utskifting av vindskier.

Arbeidet ble utført på en meget tilfredsstillende måte,raskt og rimelig. Vi kan anbefale EFRATA uten forbehold til andre.

Svein, Lillehammer, 3. jan. 2015

Nytt tak

Ryddig komunikasjon , oversiktig tilbud på mail, meget raske og flinke håndverkere. Jobben ble uført etter avtale. Ryddig etter håndverkerne . Anbefaler firmaet på det sterkeste.

Frank, Lillehammer, 13. aug. 2014

Skifte av taksten samt undertak,lekter og vindsider

Etter befaringen ga Brattberg oss der og da byggetekniske råd. Innen et par dager fikk vi et tilbud, som var spesifisert etter alt. Materialvalg. Efrata tok jobben på kort varsel og vi ble løpende informert. 1 uke før oppstart ble det levert vindskier som vi kunne beise. Arbeidet ble stort sett utført av 2 Polske snekkere som var lett å kommunisere med. Brattbergs oppfølging er super. Vi er veldig fornøyd med med arbeidet og resultatet. Meget BRA.

Pieter, Brumunddal, 29. des. 2013

Bytte tak på enebolig

Veldig bra oppfølging fra start til stopp, effektive og sluttprisen ble som avtalt. Anbefales!

Stig, Ottestad, 27. aug. 2013

Skifte tak.

Skifte av tak. Fjernet gammel takstein, la på ny papp og lektet opp igjen. Jobben ble utført til avtalt tid. Ikke nok med det jobben ble utført raskere enn stipulert og forventet. Kjempefornøyd både med jobben og firmaet Efrata!

Øyvind, Lillehammer, 30. april 2013

Bytte av vinduer på fritidsbolig

Vi er meget godt fornøyd med kundebehandlingen og ikke minst utførelsen av arbeidet. Arbeidet er nøyaktig utført og med god kvalitet. Vi er hele tiden blitt orientert om tidsplanen for prosjektet. Prisen ble omtrent som avtalt. S Det har heller ikke vært noe problem å spørre/ringe snekkeren hvis det er noe vi har lurt på. Alt i alt meget bra.

Per, Sjusjøen, 12. aug. 2012

Legging av shingel ca 200 m2

Jeg valgte John Bratberg(EFRATA, Bygg og Entreprenørservice) til å legge nytt tak og montere nye takrenner. Valgte Skarpnes takstein. Er veldig fornøyd med jobben. De kom til avtalt tid og gjorde jobben raskt og de var ryddige. Kan absolutt anbefales. Marit Nilsen, Brumunddal.

Marit, Brumunddal, 9. aug. 2012

Skifte ut gammel betongtaksten med plater eller shingel på eldre enebolig.

Valgte bedriften på grunn av tidligere kjennskap, pris og at de kunne ta jobben tidligst. Grei levering og pris - helt i overenstemmelse med tilbud og avtale.

Ove, Brumunddal, 2. aug. 2012

Legging av icopal takshingel?

Vi valgte byggmester John Bratberg (EFRATA, Bygg og Entrepenørservice) til å ta jobben med å legge ny takshingel. Vi veldig fornøyd med jobben som ble gjort til avtalt tid og pris. Kan anbefales!

Geir, Venabygd, 30. juli 2012

Bytte takstein

Efrata byttet takstein hos meg, ca 100 m2. Jobben ble utført kjapt, de begynte på avtalt dag, og alt ble gjort ihht avtalen. Kan absolutt anbefales. Vidar Svanemyr Pynten 1 2619 Lillehammer.

Vidar, Lillehammer, 4. juli 2012

Skifte av tak - jobben utført !!

Vi fikk flere tilbud på jobben med å skifte tak. Valget falt på byggmester John Bratberg fra Lillehammer. De hadde et pristilbud som ikke var blandt de dyreste. Han kom hjem på befaring og prat om jobben. Ga et tillitsfult og godt inntrykk fra første dag. Valgte Skarpnes stein. Jobben med å legge nytt tak, montere takrenner etc. Ble gjort på en uke mens vi var på ferie ! ! Pent utført arbeide og ryddig uteområde etterpå. Kan anbefales.

Svein, Lillehammer, 21. juni 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Innlandet Byggeservice AS

4.9 60 evalueringer Moelv

Granli Vann og Vedlikehold

5.0 9 evalueringer Moelv

Efrata John Bratberg

4.9 17 evalueringer Moelv