Siste evalueringer (16)

Riving vegg+ lukke nåværende dør

God jobb, kom til tiden og utførte avtalt jobb.

Magrethe Ingela Larsen, 5. sep. 2020

Lage platting

Utrolig hyggelig, løsningsorientert og ekstremt dyktig! ! Han laget en uteplass hjemme hos meg der ha la terrasse på et litt vanskelig sted, og det ble 100% perfekt! Alt ble utført som avtalt, og jeg kan på det varmeste anbefale denne karen videre. Har allerede booket han til en jobb neste år, da vi skal ha laget stor uteplass foran huset også 👍😃.

Bent Sondre Nielsen, 12. aug. 2020

25-30 m2 platting/ terrasse

Janusz får mine varmeste anbefalinger. Han jobbet effektivt, leverte god kvalitet til rett tid og var enkel å kommunisere med underveis. Vi er meget godt fornøyd med jobben han utførte hos oss.

Ole Andreas Markussen, 1. juni 2020

Div. innvendig snekkerarb.

Dårlig arbeid som ikke ble sluttført. Kom ikke til avtalt tid.

Turid Moe, 22. okt. 2019

Snekkerjobb

Ryddig og samarbeidsvillig. God pris og holdt alltid det han lovet. Lett å forholde seg til. Godt utført arbeid.

Svanhild Botnen, 5. sep. 2019

Terrasse og ferdigstillelse av en soverom

Janusz jobber fortsatt hos meg og har småjobber underveis. Denne snekkeren håper jeg kan jobbe hos meg lenge. Veldig bra.

Annette Heyerdahl, 19. juni 2019

Montere to vinduer

Utrolig hyggelig, imøtekommende og rett-på-sak mann som åpenbart kunne sakene sine. Kom på kort varsel og utførte jobben meget raskt. Janusz anbefales på det varmeste!

Elin Dahling, 9. okt. 2017

Bytte ut gammel ytterdør med ny

Bra jobb, byttet ytterdøren og denne jobben ble gjort på en flott måte, Han la også skifer i trapp nedtil kjeller ute, flott jobb også her. Janusz er også en utrolig hyggelig mann. Takk for god jobb. Anbefales.

Preben Kristiansen, 2. aug. 2017

Bytting av vegg og ny terrasse

Rask på banen og leverer som lovet , byttet kledning og isolerte vegg , bygget flott terrasse og festet duk rundt hele huset , en nevenyttig mann som kan anbefales på det sterkeste mvh Nina og stig Eriksen Mileveien , Larvik.

Stig Eriksen, 30. juni 2017

Platting / terrasse

Janusz Runiewiez er en dyktig og profesjonell fagmann som leverer effektivt, kreativt og veldig hyggelig. Janusz har gjort alt fra grunnarbeid på tomten til design og bygging av terrassen. Grave-arbeid, murer og skifersteinarbeid og felling av trær. Han stod for bort-kjøring, materialinnkjøp og levering, og har alt av profesjonelt verktøy. Jeg er imponert over innsatsen og håper Janusz tar seg tid til ett terrassebesøk så snart sola skinner.

Roy Leraand, 10. juni 2017

Kle vegg med ivarplank,og sette inn to vinduer.

Veldig flink og veldig hyggelig. Arbeidet ble utført rask og godt, og vi er meget fornøyd! :).

Birgitte Rykkelid, 24. april 2017

Få tett utgangsdør

Ordentlig, ryddig og god i pris.

Elisabeth Eriksen, 11. nov. 2016

Bytte kjellervindu

Her ble arbeidet påbegynt dagen etter befaring, og utført raskt og fint bytting til større vindu i kjellerrom, der han måtte hugge seg gjennom betong. I tillegg graving, drenering og muring utenfor vinduet. Alt ryddig og fint etter at arbeidet var gjennomført. Han kan absolutt anbefales.

Toril Wenche Olsen, 23. sep. 2016

Sette inn vindu for dør

Hyggelig fyr som jobbet raskt og til fornuftig pris. Dessverre ble det en del feil: - Valgte feil dimensjon på vannbrett under vinduet (70 mm mens alle andre vinduer hadde 45 mm) - Feil farge på blikkbeslag - Feil bredde på vannbrett i forhold til nabovinduene. Resten av vinduene var felt pent inn i listene, mens her ble det valgt å kappe tvert av. - Åpning (hull) i kledning rundt vannbrett. Her måtte jeg fuge etterpå. - Kom skjevt ut med kledningsbordene under vinduet. Det nederste liggende bordet lå 15 mm under eksisterende kledning på en side, og i flukt på andre siden. Han måtte tilbake å høvle av den biten som stakk seg ut, men det ble svært lite pent. Ellers ble innsiden pen,.

Helge Husby, 15. aug. 2016

Eldre sveitser hus trenger kyndig hjelp.

Veldig fornøyd. Hurtig og proffesjonellt utført.

Øistein Øien, 6. mai 2015

Skifte terrassebord 85m2

Utførte jobben raskt og effektivt i henhold til avtale.

Olav Langeland, 30. april 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart