Siste evalueringer (33)

Hull til røykrør i teglesteinspipe

Ryddig og rask.

Lene, Frosta, 1. feb. 2021

Fuktig carport-tak

Trivelige folk og raskt utført arbeid.

Birthe, Vikhammer, 14. sep. 2020

Bytte ut deler av rekkverk på terasse.

Jobben ble utført raskt og effektivt, og resultatet ble veldig bra. Fikk et godt inntrykk av bedriften som seriøs og pålitelig. Trivelige folk også!

Anja, Stjørdal, 26. aug. 2020

Støpe og avrette kjellergulv + varmekabler

Utført til avtalt pris og tid.

Stian, Hell, 14. juli 2020

Flislegging av garasjegulv 6x6,5m

Avretting av gulv og legging av flis i garasje utført med kvalitet på arbeidet. Er meget godt fornøyd med hele prosessen. Har allerede avtalt en annen jobb til våren. Kan trygt anbefales.

Anita, Stjørdal, 14. okt. 2019

Oppbygging bad 6,5 kvm og ny sluk på vaskerom

Hyggelig og effektiv bedrift! Skulle ønsket spørsmål om noen detaljer, men sluttresultatet ble utrolig bra.

Ola, Trondheim, 11. des. 2018

Flislegging på gulvet i en butikk,som er relatert til bilbransjen

Flinke folk. Flott oppfølging. Har gjort jobben fort. Noen flekker på gulvet, som skal forsvinne med tiden.

Natalie, Levanger, 16. feb. 2018

Trondheim. avretting av gulv

Anbefales. Jobben gjort til avtalt tid og pris.

Paul, Trondheim, 30. mai 2017

Flis reparasjon

Fikk anbud på 137,000 å reparere bad. Da jobben var ferdig, fikk vi faktura på 261,000 uten varsel at det koster så mye. Prøvde å snakke med dem men da fikk vi brev fra advokat og endte opp i tingretten. Tingretten fastslå at Frosta Flis hadde brutt frarådningsplikten og at vi skal betale bare 200,000 kr. Unngå vage tilbud. Arbeids kvalitet var OK.

Brian, Trondheim, 15. april 2017

Flislegging og avretting av 10 m2 bad

Gjorde er god og effektiv jobb.

Marius, Meråker, 20. okt. 2016

Tynnavretting gulv 23-30 m2 + evt. flislegging

Kom til avtalt tid. Effektiv utførelse av oppdraget som også kvalitetsmessig ble utført på en svært bra måte (så langt jeg kan bedømme. . ) Tok seg tid til å avklare arbeidsprosedyre pr. Tlf. Før oppmøte og også avklare/forklare under utførelsen av arbeidet. Ryddet opp etter seg og sjekket dagen derpå om status på utført arbeid. Meget godt fornøyd.

Jan, Saksvik, 3. mai 2016

Avretting av betonggulv,gang,ca 6m2

Hyggelige, hjelpsomme og gjorde en god jobb.

Kine, Trondheim, 3. mai 2016

Innrede kjeller. varmekabler,avretting av gulv (45 m2) og pussing av murvegger

Frosta flis gjorde grunnarbeid og flisa våtrom og gangen. Pusset veggene i kjelleren, smurte radonsperre på kjellergulv, satt inn nye ventiler og avrettet kjellergulvet. Seriøst firma, dyktige og trivelige arbeidere. Frosta flis ordnet med rørlegger og elektriker Med tanke på min erfaring med frosta flis, har jeg ingen problem med å anbefale frosta flis til andre.

Christian, Jakobsli, 19. april 2016

Sliping av 24 kvm malt tregult

Vi skulle ha slipt ned to tregulv med to lag maling på, og valgte Frosta Flis. Raskt svar, rask på å svare på spørsmål både på mail og telefon. Hadde med seg nødvendig utstyr, utførte arbeidet på en dag, sendte bilder underveis og valgte prismodellen som var billigst for oss. Gulvene ble bedre enn vi hadde trodd, og arbeidet ble profesjonelt utført. Vil absolutt anbefale Frosta Flis for lignende jobber!

Atle, Jonsvatnet, 13. april 2016

Pussing av kjellermur utvendig

Veldig godt fornøyd med jobben og prisen. Kom til avtalt tid og utførte jobben raskt og med et meget godt resultat så kan gi mine beste anbefalinger for dettte firmaet. Espen Bakke.

Espen, Trondheim, 12. april 2016

Renovering av bad

Frosta Flis med Johan Arnt Brenne i spissen fremsto som profesjonelle i alle ledd. De utførte jobben til avtalt tid og til avtalt pris. Det tok litt tid å få det siste rørleggerarbeidet på plass. Ellers er vi meget godt fornøyd med jobben.

Jo, Ranheim, 2. feb. 2016

Utbedring av mur og rekkverk

Vi er meget fornøyde med Frosta Flis. Profesjonell og hyggelig opptreden i alle ledd, fra anbud til gjennomføring og avslutning av oppdraget. Anbefales på det sterkeste.

Eivind, Trondheim, 21. okt. 2015

Pumpebil med avrettingsmasse

Firmaet gjør en fin jobb. Ryddig opptreden, møter i tide, enkel å diskutere løsninger med (f. Eks forarbeid). Virker å ha god kompetanse på området og lett å få i tale. Firmaet bruker gode produkter (Ardex) med trolig en høyere/stabil kvalitet enn standardprodukter. Ulempen kan være en noe høyere pris på selve produktene.

Ola, Trondheim, 25. sep. 2015

Pusse grunnmur kjedet enebolig tyholt (grunnflate ca 60 kvm)

Godt og grundig utført arbeid, rask leveranse, hyggelige arbeidsfolk. Frosta flis AS utmerket seg som seriøs og tillitsvekkende i anbudsfasen, og selv om oppdraget var lite/i begrenset omfang, vil man at også slike jobber skal gjøres ordentlig. Anbefales.

Murvoll,kari, Trondheim, 9. sep. 2015

Sliping av gulv

Frosta Flis AS kunne komme raskt og gjorde en effektiv og god jobb. Hyggelige var de også. Vi er veldig godt fornøyd.

Svein, Trondheim, 19. aug. 2015

Renovering av bad

Vi er veldig fornøyd med jobben Frosta Flis gjorde på vårt bad. Arbeidsomme og flinke håndtverkere som var svært grundig og kunnskapsrike. Frosta Flis var flinke til å komme med forklaringer på byggtekniske ting, forslag til løsninger og generell god oppfølging av prosjektet. Vi er også svært fornøyde med rørleggerene og elektrikeren som Frosta Flis benyttet seg av som gjorde en god jobb til avtalt pris.

Thea, Levanger, 18. aug. 2015

Avretting av garasjegulv (betong)

Jobb utført etter avtale ift til tid og pris. Dyktige fagfolk som kommer med forslag til gode løsninger der dette er nødvendig. RS.

Roger, Trondheim, 14. juni 2015

Oppussing av to bad og et vaskerom

Totalrenovering av 2 bad og 1 vaskerom. Jobben ble utført utmerket av dyktige fagfolk. De var behjelpelige med gode ideer og innspill med henhold til design. Sluttresultatet er vi storfornøyd med. Har ingen betenkeligheter med å bruke dem igjen☺.

Silje, Levanger, 13. mai 2015

Avretting gulv,bad 8 kvm.

Supert utført og raskt levert! :).

Liv, Åsen, 15. april 2015

Forespørsel om pris på oppretting av feil fall på gulv i dusj

Godt utført arbeid av kompetente fagfolk.

Håvard, Hell, 4. jan. 2015

Nytt badegulv!

Frosta Flis AS kom på en uforpliktende befaring. Representanten fra Frosta Flis fremsto som seriøs og var god på pris. Vi ble enige om en fastpris på jobben og de kom raskt igang med arbeidet. Badet ble ferdig til avtalt tid. Veldig fornøyd.

Mats, Levanger, 25. sep. 2014

Oppussing av bad,montering av stoppkran

Frostaflis, Frosta Rørservice og Ulvik Service fikk etter anbud tilslag på full renovering av badet mitt. Deres anbud var det rimeligste av de totalt to jeg mottok. Frostaflis hadde alt snekker- og flisarbeid, Frosta Rørservice alt rørleggerarbeid, og Ulvik Service alt el-arbeid. Koordineringsansvaret hadde Frostaflis ved Johan Arnt Brenne. Jeg er meget godt fornøyd med det arbeidet alle tre firmaer har gjort til en konkurransedyktig pris og innenfor avtalt tidsrom. Jeg gir gjerne alle tre firmaer mine beste anbefalinger! 5 stjerner.

Jostein, Levanger, 18. sep. 2014

Flislegging over kjøkkenbenk (ca 5,6 kvadratmeter).

Arbeidet ble raskt og godt utført. Ryddet etter seg. Veldig fornøyd med resultatet.

Frank, Skatval, 30. juni 2014

Ønsker flisbelagt utvendig garasjetak

Arbeidet er nå gjennomført (ble enige om å vente til våren 2014) Jeg er meget godt fornøyd med utførelsen av arbeidet. Greie mennesker å ha med å gjøre og meget arbeidsomme og nøyaktige flisleggere. Anbefales på det beste.

Kjell, Trondheim, 26. mai 2014

Avretting av plate i enebolig

Knall bra opplegg, raskt oppmøte etter avtale. Bra resultat og grei pris.

Stein, Hommelvik, 23. april 2014

Nytt badegulv!

Frosta Flis AS svarte ryddig og raskt på min annonse. En uforpliktende befaring ble foretatt, alternative løsninger ble diskutert og arbeidet påbegynt påfølgende mandag. Jeg vil anbefale Frosta Flis AS til alle som ønsker renovering/nybygg av baderom, og kommer til å bruke Frosta Flis på flere rom i huset. Profesjonelt og flott utført arbeid. Mats Kvarving.

Mats, Levanger, 24. sep. 2013

Reparasjon på ytterkant av hyttetak

Frosta Flis viste kjapt interesse og møtte på befaring kort tid etter. Under befaringen kunne selskapet vise til større mangler enn først antatt og dermed ble jobben utvidet til å bytte hele taket og erstatte torva med sibirsk lerk. Jobben ble svært godt og kjapt utført. I ettertid har vi hatt andre fagfolk tilstede for å se over jobben og de bekrefter at dette er vel utført arbeid. Frosta Flis anbefales på det varmeste.

Torgeir, Åsenfjord, 1. aug. 2013

Avretting stuegulv 35 kvm.

Veldig forøyd med frostaflis. Rask og veldig nøye. Gulvet ble meget rett. Skrudde alle føttene på kjøkkenbenkene helt inn og da sto alle i vater. Anbefales.

Paal-Anders, Hell, 7. juli 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

 

 

Fuglesangdahl AS

4.4 17 evalueringer Steinkjer