TEISTEVOLL GULV VEDLIKEHOLD AS

4.9 (208 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

TEISTEVOLL GULV VEDLIKEHOLD AS

Vi er ett ektepar som har drevet eget rengjøringsbyrå siden 1997.
vi utfører alt innen renhold med hovedvekt på flyttevask, nedvask og daglig vask av private boliger. Der er vi blant de beste i markedet.
Vi har i tillegg mange års erfaring med vask av kontorer,skoler og trapper. Andre av våre hovedfelt er vedlikehold av alle typer gulv og nedvask av storkjøkken for restaurant og hotell.
Vi er fleksible og jobber netter/helger om det skulle være nødvendig.? Vi er offentlig godkjent renholdsbyrå.
Vi er medlem av startbank,har vaskegaranti og gode referanser. Prismessig er vi konkuransedyktige. Ring Oss på telefon 907 84 602 Eller 906 00 520

FØLGENDE VIL BLI UTFØRT VED EN FLYTTEVASK:

Tak tørrmoppes, vegger og gulv vaskes/støvsuges. Hele badet/wc vaskes grundig. Dusjkabinett/badekar(også under) servanter og garnityr vaskes grundig. Speil pusses. Sluk renses. Hele kjøkkenet vaskes grundig. Avtrekksvifte vaskes. Alle hvitevarer vaskes grundig inn og utvendig. Det vaskes bak og under hvitevarer. Alle skap og skuffer vaskes inn og utvendig. Dører, karmer, lister, lysbrytere, kontakter og lyspunkter vaskes. ventiler vaskes. Alle vinduer vaskes begge sider og det vaskes mellom vindu og karm. Boder støvsuges og tørkes over. Vår vaskegaranti: Ingen betaling/faktura før eier/kjøper er fornøyd med vasken.

VI TAR KORONAUTBRUDDET PÅ ALVOR. VI BRUKER DESINFISERING PÅ ALLE BAD/WC OG KJØKKEN SAMT ALLE BERØRINGSFLATER UNDER RENHOLDET. ALT AV UTSTYR BLIR DESINFISERT ETTER ALLE OPPDRAG, OG ARBEIDSTØY VASKES/BYTTES MELLOM VÆRT OPPDRAG. VI BRUKER ENGANGSHANSKER OG SKOTREKK.

Hvorfor ikke gi bort en skikkelig rundvask/utvask som gave til dem som har alt? Ta kontakt så gir vi dere ett godt tilbud.?

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften