ÅS EIENDOMSSERVICE AS

4.7 (329 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

ÅS EIENDOMSSERVICE AS

Ås Eiendomsservice er en etablert bedrift fra Ås i Follo. Renhold, vaktmestertjenester, rydding og flytte-løsninger for Ås, Ski, Kolbotn, Oppegård, Nesodden og hele Akershus, Oslo og Østfold. Vi har over femten års erfaring, fagbrev i overflateteknikk og er offentlig godkjent for rengjøring av Arbeidstilsynet. Vi har lang erfaring i daglig renhold av kontorer, sykehus, barnhager, skoler og butikker, flyttevask, vindusvask, byggrenhold, hovedrengjøring og gulvbehandling.

Vi skal være såpass ærlige å innrømme at vi ikke er blant de aller billigste renholdsbedriftene som er å finne på markedet. Det har vi heller ingen ønsker om å være. Siden renholdstjenestene vi leverer er et resultat av vår arbeidsinnsats, mener vi at prisen alene ikke bør være avgjørende. Jo lavere pris, jo mindre tid til å utføre renholdet og desto dårligere resultat. Renholdet skal utføres raskt og effektivt, men ikke så raskt at det går utover kvaliteten. Selv om vi ikke er blant de aller billigste, betyr det ikke at vi har høye priser. Du finner oss omtrent midt på skalaen.

Hvorfor velge oss?
- Vi stiller når du trenger det. Vi har ingen ventelister og er svært fleksible.
- Vi bruker miljøvennlige, trygge renholdsprodukter fra lokalt renholds grossiten.
- Du få fastpris inkl. moms og uten skjulte tillegg .
- Du få fornøydsgaranti hos oss, vi rykker ut uten ekstra kostnad å retter opp.
- Du kan stole på oss. Det kan være ubehagelig å overlate boligen til fremmede, men vi legger vår stolthet i våre serviceinnstilte, lojale og fornøyde medarbeidere. Våre ansatte har gode vilkår og trygge avtaler, og behandles alltid med respekt.

Ta kontakt for pristilbud. Vi er stolte av å kunne tilby renholdstjenester med kvalitet til konkurransedyktige priser.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften