Siste evalueringer (13)

Ny terrasse og platting

Vi er veldig fornøyd med jobben Alpha Bygg gjorde hos oss. Arbeidet de gjorde ble veldig bra, utført på avtalt tid og til avtalt pris. Vi kommer sikkert til å bruke dem igjen.

Hege, Bekkestua, 2. des. 2015

Snekring av 40 kvadratmeter platting

Alpha bygg lagde en meget pent utført platting med tilhørende mur. Topp arbeid!

Per, Heggedal, 27. april 2015

Isolere gulv

Jobben var i utgangspunktet vanskelig å fastsette i arbeidsmengde og omfang. Vi er godt fornøyde med at jobben ble gjort godt innenfor de tidsrammer som ble satt. Arbeidsteamet var kreative og fant løsninger og firmaet opptråtte ryddig og fleksible fra befaring til ferdig stilt arbeid.

Steinar, Drammen, 28. jan. 2015

Terrase / balkong utenfor vaskerom

Har alltid hørt at håndtverkere ikke er å stole på - at de ikke kommer til avtalt tid osv. Det stemmer ikke i dette tilfellet. Rørleggeren, en kosig danske, kom 15 min før avtalt tid. Ventet høflig og ringte på da han skulle være der. Flott professjonelt utført arbeid til avtalt pris ! :-)Karen.

Karen, Vestfossen, 28. aug. 2014

Bygge 40 kvm platting/terrasse

Vi er superfornøyde med valget av Alpha Bygg! De kan muligens være litt dyrere enn andre tilbydere, men det er verdt hver krone: gjennomført serviceinnstilt, god oppfølging gjennom hele prosessen, positiv innstilling uansett hvor mange ganger vi endret på ønskene våre, kreative innspill og til slutt det viktigste: 100% kvalitet på arbeidet! Vi anbefaler på det varmeste!

Turid, Filtvet, 13. aug. 2014

Maling av mur og porter på forsiden av lite garasjeanlegg med seks garasjer

Alpha Bygg har gjort en rehabilitering av vårt garasjeanlegg bestående av 6 garasjer. Arbeidet har bestått av puss, slemming og maling av mur, samt skraping, vasking og maling av garasjeporter. Alpha Bygg har utført arbeidet meget bra. Arbeidet ble utført raskt, innen tidsfristen og med høy kvalitet. Anbefaler Alpha bygg. Mvh Sissel B. Rønning.

Sissel, Lier, 25. juni 2014

Pusse opp kjellerstue/entré

Job was carried out with care, attention to detail and a good finish (new bamboo floor in hall and living room, painting and other small details). Nice professional attitude. Very pleased with the result.

Dorthe, Gjettum, 10. mai 2014

Leilighet 190kvm rehab

Veldig ryddige folk, rask levering, og god service!

Jan, Billingstad, 9. okt. 2013

Utendørs trapp og rekkverk

De gjorde en solid jobb, holdt seg til anbudets spesifikasjoner og prisanslag - og ble ferdig før tiden. Hyggelige og dyktige karer. Anbefales!

Knut, Asker, 16. sep. 2013

Rehabilitering av bad

Bra utført jobb ;).

Runar, Sandvika, 27. aug. 2013

Maling av 180kvm

Hyggelige arbeidere som gjør avtalt jobb på kort tid. Veldig fornøyd og kommer til å bruke AB igjen.

Knut, Lier, 14. aug. 2013

Utskifting av utvendig trapp opp til hus + platting/terasse

Meget godt fornøyd med utført arbeid. Vi fikk en flott og solid platting/terrasse til en veldig hyggelig pris. Denne bedriften kan trygt anbefales videre :).

Haakon, Krokstadelva, 5. aug. 2013

Maling av 2 rom

God kommunikasjon, pris og kvalitet. Arbeidet ble utfloert uten forsinkelser og utfoert raskere enn estimert. De gjorde en fantastisk jobb og jeg vil definitivt anbefale Alpha Bygg pa det varmeste!

Liv, Drammen, 14. juli 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

KK Rør AS

4.8 82 evalueringer Vettre

Alpha Bygg Dawid Trawczynski

5.0 13 evalueringer Vettre

Sofienberg Rør AS

4.7 121 evalueringer Billingstad