Siste evalueringer (37)

Spilevegg og slett vegg

Bra utført jobb og god dialog underveis.

Brede, Nyborg, 20. jan. 2021

Leie av stillas med montering og demontering

Flinke folk som gjorde en god jobb. Tilpasset seg der det var behov. Anbefales!

Øystein, Laksevåg, 6. juni 2019

Ferdigstille ventilator

Rask og bra jobb.

Kristoffer, Øvre ervik, 17. des. 2018

27 m2 belegningsstein

Jobben (belegningsstein) ble rask utført. De har kommet et par ganger tilbake for å ordne opp i noen feil. Men fremdeles ikke noe proff resultat.

Emil, Mjølkeråen, 22. aug. 2014

Reparasjon av fasade på murbygg i bergen,inkl. skifte av dør og 4 vinduer

Reparert og malt murfasade, i tillegg til omfattende oppussing/ombygging av kontorlokaler. Rask og fleksibel utføring, hyggelig og profesjonell oppfølging, pent resultat.

Elisabeth, Bergen, 30. juni 2014

Totalrenovering av bad ca 8m2

Vi benyttet Myriad til å totalrenovere vårt bad på 5kvm. Det tok et par dager fra vi takket ja til de ringte og sa at de kunne begynne om 2 dager. Dette resulterte i litt hast med å finne fliser og baderomsmøbler. Bra arbeid til avtalt pris. Brukte 2 dager mer enn først forventet, men fortsatt inennfor forventet tid det tar å totalrenovere et bad. Alt i alt fornøyde med Myriad, som vil benytte oss av ved senere prosjekter.

Christian, Bergen, 13. nov. 2013

Oppussing av bad,2*2 meter.

Oppussing av bad. Svært fornøyd. Bra arbeid til avtalt tid og pris. God pris. God service. Løsningsorientert. Vi vil benytte oss av Myriad Visjon også ved fremtidige prosjekter.

Synnøve, Tertnes, 5. nov. 2013

Bygge om bod/gang til skyvedørsgarderobe

Snakkarane var effektive og dyktige og hadde god pris. Dei kom med forslag undervegs og rydda fint opp etter seg. Vi er nøgde!

Johnny, Fyllingsdalen, 9. sep. 2013

Nytt tak

Prisgunstig, effektiv og hyggelige arbeidere.

Hanne, Paradis, 12. juni 2013

Utskiftning av ytterdør samt 2 stk tak vinduer

Veldig fornøyd med arbeidet! Arbeidet gikk fort og resultatet ble kjempe bra.

Tommy, Bergen, 1. juni 2013

Sette opp baderomspanel

Vi endte opp med å legge fliser på gulv og vegger, pluss at vi fikk varmekabler i gulvet. Bedriften startet dagen etter at vi hadde takket ja til deres tilbud. De var effektive, hyggelige og gjorde en god jobb. Har brukt dem til andre oppdrag ved senere anledninger.

Antoniazzi, Isdalstø, 24. mai 2013

Montere 5 vinduer

Installasjon av 5 vinduer Svært punktlig, god service, ok kvalitet (litt grov), men prisen var det dobbelte av hva som ble antydet. Jobben tok 13timer x2 personer. Jeg bor 10min fra to avfallstasjoner og 10min fra 3 byggvarebutikker, men jeg måtte betale 7 ekstra timer for levering av vinduer til avfalls stasjon og en tur til byggvare. Brukte 12m ytre vindusrammeplank (9 deler) men måtte betale for 25m og fikk ikke tilbud om å beholde overskuddet.

Randi, Sandsli, 1. april 2013

Nytt kjøkken:

Vi skulle ha nytt kjøkken; Jeg er glad for at vi valgte Myriad visjon. De var hyggelige folk som gav oss kjempegod service, spesielt Svein Berg som vi snakket mest med. Jobben ble gjort fort og effektivt på noen dager. Rive alt det gamle og bygge helt nytt. Vi bor i fjerde etasje så det var nok en tung jobb. Prisen var helt OK. Og ikke minst, de gjorde kvalitetsarbeid. Kjøkkenet vårt ble kjempeflott.

Asbjørn, Bergen, 10. mars 2013

Installering av ventilator med lufting ut

Godt fornøyd med arbeid!

Mari, Bergen, 21. feb. 2013

Lydisolering av rom på ca.13 kvadrat,rom i rom løsning.

Lydisolering av rom/lydrom, utført etter beste kvalitet. Fantastisk service og oppfølging underveis av sjefen Stein Berg. Her henger pris og kvalitet sammen. Alt ble utført til avtalt tid, og ferdigstilt også som avtalt. Kan trygt anbefales på det varmeste. Dem vil vi bruke igjenn når vi trenger det. Geir, Loddefjord.

Vestvent, Loddefjord, 30. jan. 2013

Bygge rom

Myriad Visjon utførte meget godt arbeid, til avtalt pris og tidspunkt. Vi er meget godt fornøyd. Kan anbefales.

Reservert, Bergen, 23. okt. 2012

Rive lettvegg mellom to soverom og fikse sår på vegger,gulv og tak

Satte inn annonsen tirsdag, ble kontaktet onsdag og norsk byggmester kom på torsdag på befaring. Gav et anslag under befaring mht pris, og fulgte opp med prisanslag på mail senere. Jeg gav dem oppdraget, de kom fredag kl 09:00, jobbet til 18:00, kom tilbake lørdag og jobbet likedan, og mandag gjorde de ferdig jobben med å male. Jobben ble gjort effektivt, arbeidet er meget pent utført og de polske håndverkerne gav et solid inntrykk. Anbefales.

Geir, Bergen, 12. okt. 2012

Flytting av baderoms vegg

Veldig hyggelig bekjentskap, god kommunikasjon i forkant og under prosjektet! Kom til avtalt tid om morgenen og når de dro klokken fire var ny vegg etter avtalt spesifikasjon på plass, og alt bygg rot ryddet og kjørt vekk! Kom til å bruke denne gjengen fremover og anbefales!

Geir, Bergen, 15. aug. 2012

Legge skifer

De holder på og avslutte jobben nå, har tatt litt tid,noe bedriften har beklaget, men det gjør ikke noe når resultatet er blitt så bra som det er blitt. Hyggelige,blide og flinke folk. Kan anbefales på det sterkeste. Øystein Frimanslund.

Øystein, Tertnes, 12. juni 2012

Maling tak og veggerr innendørs i enebolig ,steinsviken bergen ..... haster

Utført arbeid innen frist og kvalitet. Anbefales. Mvh Tom Platou.

Tom, Søreidgrend, 3. juni 2012

Tak på baderom trenger maling og sparkling.

Godt og raskt jobbet.

Arnstein, Bergen, 28. april 2012

Totalrenovering av bad

Totalrehab. Av et bad på ca 4m2. De satt raskt i gang med arbeidet og brukte ca 8-9 virkedager. Ting som vi underveis ikke var fornøyd med, ordnet de raskt. Litt misforståelser under veis med plassering av skap, som gjorde at vi fikk unødige hull i to fliser. Dette fikk heldigvis liten betydning. Prismessig er vanskelig å si,vi fikk et annet anbud som lå 70000 over. Vi hadde bare anbud fra to firma, så det finnes gjerne billigere alternativ.

Kjersti, Eidsvåg i åsane, 29. feb. 2012

Skyvedører med innredning samt arbeid

Bedriften har vist sin interesse og engagement fra begynnelsen. Det føltes som de brydde om jobben. De var raske og profesjonelle. Prisen var ganske litt over gjennomsnittlig, men vi fikk det vi betalte for - bra kvalitet! Leveransen var over våre forventninger. Kan anbefales.

Liya, Fyllingsdalen, 24. feb. 2012

Utbedre kondensskade etter konstruksjonsfeil

Jobben ble også gjort i henhold til avtale, både med tanke på pris og utførelse. Opplever at Myriad er seriøse og konkurransedyktige på pris.

Ole, Nyborg, 29. des. 2011

Lettvegger stue - loft

Fikk gjort jobben effektivt og iht mine forventninger. I forkant fikk jeg opplyst at jobben skulle ta 4 dager og alt ble gjort ferdig i tide. Kan anbefale dette firmaet.

Pål, Morvik, 25. des. 2011

Installere ny baderomsvifte inkl fiksing/reinstallasjon av ventilasjonskanal i tak

Noen kommunikasjonsproblemer med epost i starten ble ordnet ved å ta kontakt på telefon. En befaring resulterte i et pristilbud som inkluderte innkjøp av varer og bortkjøring av avfall etter arbeid. Prisen var helt ok i forhold til det som skulle gjøres og vi var veldig fornøyde med resultatet. Vil absolutt vurdere bedriften igjen ved en senere anledning.

Øyvind, Laksevåg, 3. okt. 2011

Reperasjon/gjenoppbygging av leilighet

Raskt levert, god kontinuerlig oppdatering fra leder, og kostandsmessig innenfor stipulert pris. Anbefales gjerne.

John-Arne, Bergen, 29. sep. 2011

Jeg tør ikke gå opp på taket og male resten av kledningen

Malerjobben ble meget raskt og profesjonelt utført.

Tore, Bergen, 27. sep. 2011

Dele stort soverom til to soverom.

Meget profesjonell bedrift. Kom til avtalt tid og gjorde en meget bra jobb.

Hans, Bergen, 23. aug. 2011

Montering av ventilasjonslist/luke

Bedriften svarte meget raskt etter at annonsen var lagt ut og kom på befaring. Førsteinntrykket var veldig bra, seriøs og profesjonell bedrift. Prismessig ligger de nok i toppsjiktet, men jobben ble utført som avtalt og håndverkerene ryddet opp etter seg. Anbefales.

Stein, Bergen, 2. juni 2011

Terassegulv

.

Espen, Mjølkeråen, 15. okt. 2010

Oppussing yttertrapp og tegl skorstein i eldre villa.

Bra arbeide, men litt utilfreds med at de ikke brukte brett og "slettpusset" noen betongflater, men brukte kost som gjorde overflaten mere "ru". Ble fortalt at bret ikke var "vanlig" idag.
De gjorde litt snekkerarbeide som ikke  ga grunnlag for å bli imponert, litt "grovsmedaktig" og ikke med den kvalitet som jeg kjenner fra andre firmaer jeg har hatt i huset.
Håndtverkerene som utførte arbeidet var polakker, hyggelige karer som snakket et dårlig, men tilstrekkelig engelsk til at man kunne kommunisere med dem. Leder (norsk) var også positiv og opptatt av at man skulle være tilfreds med jobben som ble gjort. Jeg påklaget litt av det som var utført og det ble rettet opp til min tilfredshet uten at det ga påslag på prisen som var avtalt på forhånd.

.

Anonym, 19. aug. 2010

Rehabilitering av bad - haster

Vi valgte Myriad Vision AS, de var veldig flinke, fleksible og vi er veldig fornøyd.

Hadde vært lurt med et møte hvor alt ble skikkelig planlagt før oppstart.

Kommuniskasjonen kunne vært noe bedre, men sånn er det vel i slike saker. Alt fikset seg til slutt.
.

Odd, Bergen, 7. juli 2010

Utvendig vedlikehold enebolig,bergen

Plasserer seg i det øvre prislag, men utførte jobben raskt og effektivt. Så vidt jeg kan bedømme, til god kvalitet.

God oppfølging fra ansvarlige.

Kjell, Søreidgrend, 28. juni 2010

Renovering av baderom

Håndverkerne har gjort en fantastisk jobb! De har jobbet utrolig effektivt,og jeg er superfornøyd med resultatet! I tillegg har de vært utrolig hjelpsomme og serviceminded! Jeg anbefaler dem på det varmeste! !
.

Ingrid, Bergen, 6. juni 2010
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Fag-elektrikeren AS

4.6 335 evalueringer Bergen

Moritz AS

4.7 85 evalueringer Bergen

Martin Prestegård AS

4.8 79 evalueringer Kokstad