Siste evalueringer (6)

Støpe utvendig trapp til kjeller.

Tor Abelsen er en positiv mann, med gode referanser. Han er en ja mann, og kanskje litt for snill. Arbeidslaget hans jobbet jevnt og trutt gjennom hele dagene, og er veldig samarbeidsvillige. Utfordringen hans er at han priser seg for billig. Jobben er utført tilfredstillende. Kan anbefales på det varmeste ;).

Trond, Porsgrunn, 4. juli 2013

Sette opp en støttemur

Sette oppen støttevegg av mur! Jeg vil takke Tor Abelsen og gutta for en bra utført jobb. Leverte akkurat det jeg ønsket meg, og var også flinke til å være løsningsorienterte og komme med forslag til endringer resultatet ble en knallfin mur. Jeg benytter dem gjerne en annen gang også. Anbefaler Flis-Mur-Skifer på det varmeste! Drangedal 07. 08. 12 Maj Britt Pallesen-Mustikay.

Maj, Drangedal, 7. aug. 2012

Legging av bruddskifer

Tor Abelsen og hans ansatte la i juni 2012 en skiferplatting samt to skifertrapper hos oss. Ikke bare så det utrolig flott ut når de var ferdige, men alle var de hyggelige, effektive, arbeidsomme og utrolig proffesjonelle. Hver dag før de avsluttet dagen, ryddet de pent etter seg. De overholdt tidsfristen vi hadde blitt enige om og ingenting var noe problem. Vi vil anbefale Tor Abelsen og hans menn på det varmeste! ! Mvh A og J Kaupang, Sfj.

Jørn, Sandefjord, 5. juli 2012

Støttemur/hagemur

Veldig seriøs og flink leverandør. Leverte akkurat det jeg ønsket meg, og var også flinke til å være løsningsorienterte og komme med forslag til endringer. Jeg benytter dem gjerne en annen gang også.

Thore, Porsgrunn, 5. juli 2012

Oppføring av steinmur

Jeg vil takke Tor Abelsen og gutta for en bra utført jobb. Avtalt pris og leveringstid ble overholdt og resultatet ble en knallfin mur. Anbefaler Flis-Mur-Skifer på det varmeste!

Stein, Porsgrunn, 13. juni 2012

Skifte av tak ca. 120 kv m

Firmaet har skiftet det gamle taket fra 1950 tallet med alt det innebærer. De har gjort en strålende jobb og vi har hatt en god dialog og samarbeid hele veien. De er løsningsfokuserte og dyktige og jobben er utført på en god fagmessig måte, etter planen og pris som avtalt.

Knut, Porsgrunn, 14. mai 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Flis-mur-skifer

4.7 6 evalueringer Kragerø

Aate Bygg AS

4.9 20 evalueringer Porsgrunn

Modulservice AS

4.9 11 evalueringer Skien