Siste evalueringer (5)

Ferdigstilling av bolig i betong

Simen, Eskil og de andre fagfolkene i Asker Håndverk gjorde en kjempejobb med å ferdigstille råbygget i betong som ble levert fra Sverige. Både kvalitetsmessig og tidsmessig ble leveransen gjort på en prikkfri måte. Aldri noen overraskelser, og når det begynte å haste på slutten var de i stand til å gire om slikt at de kom i mål og vi fikk flytte inn som planlagt. Anbefales på det varmeste!

Ernst, Stabekk, 18. des. 2014

Ny kledning med mer

Avholdt en anbudskonkurranse med tre tilbydere. Alle tre kom på befaring og gav deretter et tilbud basert på arbeidet som skulle utføres. Vi skulle skifte kledning, skifte vinduer, isolere ekstra 5 cm og bygge et overbygg over inngangsdøren. Asker Håndverk leverte det mest profesjonelle tilbudet. Hva som skulle utføres sto tydelig i avtalen/tilbudet. Prosjektet. Jobben ble utført til avtalt tidsramme og pris. Vi er meget fornøyd med resultatet.

Ove, Mjøndalen, 26. april 2013

Totalrenovering kjøkken

Vi var ute etter en større bedrift som kunne styre hele jobben med nytt kjøkken (Rørlegger og elektriker delen). Dette funket veldig bra med Asker Håndverk. De fikk inn rørlegger og elektriker når det trengtes og samarbeidspartnerne deres var også veldig dyktige (BK Rør AS og Elektron AS). Jobben ble gjennomført effektivt (da en av kara var syk ble han erstattet av en annen) og til grei pris. Var også greit å legge til arbeid til avtalt timepris.

Kaj-Olav, Vollen, 19. nov. 2012

Sette opp rør-stilas på fasade og bytte bordkledning.

God forståelse av bygningstekniske forhold vdr. Oppbygging av fasadekledning på enebolig. God gjennomføring av prosjektet (skifting av fasadebord og tetting rundt pipe) punktlig oppmøte, holder avtale Moderat pris, men ikke den billigste av de som svarte på forespørselen. De ble valgt pga at de syntes å ha forståelse for hva jobben dreide seg om Kan anbefales. Anton Gjørven Landøya.

Anton, Sandvika, 20. juni 2012

Vindusbytte for leilighet i 2. etasje

De var raske med befaring, og kom med et hyggelig tilbud innen rimeig tid. Jobben ble gjort innen rimelig tid, og de var veldig effektive når vinduene ble levert. Vi er svært fornøyd med jobben som ble gjort, til en svært god pris. Kan anbefale Asker Håndverk til andre, og ser ikke bort ifra at vi bruker dem igjen ved senere prosjekter.

Leif, Drammen, 17. juni 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Besta Vollen Bygg

4.8 22 evalueringer Slemmestad

Asker Håndverk AS

5.0 5 evalueringer Vollen

Barto Bygg og Consulting Bartosz Kopec

4.0 4 evalueringer Vollen