Siste evalueringer (14)

Bytte fra skyvedør til vanlig dør

Erik leverte hit avtale og opprettholdt god kommunikasjon underveis. Kan anbefales på det varmeste!

Ørjan Askvik, 12. nov. 2019

Montere veggplater og listing. 30m2 stue

Hyggelig, ryddig og løste alle problemer som dukket opp underveis.

Espen Moen, 17. april 2019

Liten jobb: lekting av rom - ca 20m2

Helt suverent! Dette er den beste håndverker opplevelsen jeg har hatt. Erik er ryddig, presis, stolt av faget sitt og kommuniserer underveis slik at alt blir akkurat som man ønsker. Bedre blir det ikke, og den som får tak i ham er heldig.

Per Riis, 21. jan. 2019

Snu dørkarm innvendig i leilighet

Snekker Erik Mysen kom til avtalt tid, med alt verktøy han trengte. Han jobbet effektivt. Og til tross for noen "overaskelser" underveis ble arbeidet gjennomført ila 2 timer. Han er meget erfaren, har lang fartstid som snekker og er hardt arbeidende. Snekker Erik Mysen anbefales.

Olav C Tveiten, 16. jan. 2019

Legge lofttak i garasje

Kunne kryssa ut alle punktene. Var fornøyd med både pris, punktlighet, effektiv og ryddig. Veldig fornøyd med jobben!

Gry Alsos, 12. des. 2018

Legge nytt gulv

Kjempefornøyd med både snekker, jobb og kvaliteten. Prisen som avtalt og resultatet ble kjempe bra. Erik kom med gode forslag underveis som gjorde at resultatet ble gjennomført og flott. Første snekkeren vi har i hus som er hjertlig velkommen tilbake!

Ida Stumberg, 30. nov. 2018

Liste leilighet på 75m2

Fikk gjort jobben, listinga var vanskelig da det er gammel bygård men gikk greit. Når det gjelder betaling er det viktig at alt blir gjort skriftlig, for vi fikk sjokk da vi hadde blitt forespeilet 3000kr for gulvet på gjesterommet og faktura kom på 6391,- Når vi får en faktura for listing som går enda høyere til en annen timespris ble vi enda mer forbauset. Jeg holder meg til etablerte firmaer etter dette. 2stjerner pga jobben ble gjort.

Ole Morten Myrvoll, 24. sep. 2018

Hengsle om en dør,swedoor

Jobben ble gjort på en utmerket måte. Han kom presis, hadde med seg alt han trengte, fant gode løsninger, og kan absolutt anbefales.

Merete Fløgstad, 6. mars 2018

Foring over kjøkkenløsning

Strålende mann! ! Mye erfaring og kjempeflink!

Kenneth Wiik, 11. jan. 2018

Festing av overskap i murvegg

Rask og effektiv! Svært hyggelig snekker med lang erfaring, noe som vises i resultatet!

Mathias Sønsteby, 19. juli 2017

Reperasjon av vannskade på parkettgulv.

Erik Mysen var innom for en befaring. Han var veldig imøtekommende og en svært hyggelig person. Kom med gode råd, og så raskt løsningen som måtte gjøres. Jeg har selv valgt å ta på meg arbeidet på bakgrunn av min tidligere erfaring som tømrer, men anbefaler denne rutinerte herremannen til flere der ute. Lett å ha med å gjøre, og er en dreven mann som har holdt på med dette i 40 år. Full score ⭐️.

Wetle Finsådal, 19. aug. 2016

Legging av parkett.

Erik Mysen gjorde en veldig bra jobb hos oss. Alt ble som vi ville ha det. Vi hadde fått en lavere prisvurdering av andre firmaer, men jeg fikk ett veldig godt inntrykk av Erik første gangen han var hos oss. Og, ikke minst, han er en veldig trivelig kar. Anbefales på det sterkeste. Må vi ha gjort mer er han den første jeg ville snakke med. Frits Hanshaugen.

Fritz Kristian Hanshaugen, 7. juni 2013

Listing

Møtte til avtalt tid, fint resultat og god pris. Anbefalar gjerne vidare.

Audun Ellingsen, 24. mai 2013

Haster! snekker søkes til skjæring/montering av gulvlister og dørlister

Vi valgte Erik Mysen mye fordi han var løsningsorientert og kom med mange forslag. Han jobbet effektivt og lange dager og gjorde en pen jobb med montering av listverk hjemme hos oss på den tiden vi hadde satt av. I tillegg var han veldig jovial og imøtekommende. Prismessig ikke den billigste, men heller ikke den dyreste. Anbefaler ham videre.

Siv Dolmen, 30. jan. 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart