Siste evalueringer (19)

Drenering bygård

Alt fungerte etter planen.

Rune Sand, 29. nov. 2020

Drenering av grunn + drenering rundt hus i sameie

Veldig fornøyd med Finstuen. God informasjonsflyt i forkant og underveis og jobben ble gjort til avtalt tid og pris. De har maskiner i ulik størrelse og gjorde en imponerende jobb på veldig begrenset areal for graving og fyllmasse.

Petter Bjørgen,styreleder, 24. sep. 2020

Drenering av 1/2 part 2 mannsbolig på ekeberg

Kjeller med vann. Jord, leire og fjell. Ganske krevende jobb som de utførte svært bra. Kan varmt anbefales.

Jørn Andersen, 6. juni 2020

Drenering og støyskjerm

Idar har utført jobb med å drenere 36 meter, ny drenskum og ny trappenedgang til kjeller. De har utført jobben veldig bra og profesjonelt. Idar virker veldig kunnskapsrik og har gode svar på hvorfor de utfører jobben slik de gjør. Av minus vil være at de ikke jobber på fredager slik at jobben tar litt lenger tid, og at det er dårlig med kommunikasjon på mail for de som liker det. Alt må tas muntlig. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med resultatet og kan anbefale Idar videre.

Rune Skog, 10. nov. 2019

Drenering og etterisolering

Anmasende og ubehagelige kommunikasjon underveis særlig ifm store a-konto innbetalinger som skulle betales dagen etter, gjorde dette til en erfaring jeg gjerne skulle vært foruten. Dessverre en helt annen profesjonalitet enn hva jeg er vant med, selv om jeg ikke har noe grunn til å betvile at dreningen ikke er fagmessig, det var den lange erfaringen som gjorde at jeg valgte bedriften. Balkong og trapp, som måtte erstattes for å kunne grantere for dreningsarbeidet (og medførte at pris ble mer enn dobbelt av estimat), har ikke riktig fall. Sluttfaktura beskrev ikke arbeid utført eller tekniske løsninger valgt (vil ikke skrive stil som han sa). Vil ikke bruke denne bedriften igjen.

Mads Haugbro, 30. sep. 2019

Drenering av halvpart av tomannsbolig

Rask og effektiv gjennomføring av dreneringsjobb.

Sverre Haanæs, 16. sep. 2019

Graving av 10m med dreneringsgrøft,dybde ca 1,3m

Egil Finstuen er god på dreneringsgrøft med tilhørende isolering, andre relaterte oppgaver bør unngås.

Gitte Von Ubisch, 25. juli 2019

Graving av kloakk,støping av mur

Svært proffe folk.

Fredrik Thaulow, 3. juli 2019

Ny drenering og utvendig isolering med isodren på endevegg

Møtte på avtalt tid og gjennomførte jobben effektivt og med et ryddig resultat. Flinke folk.

Ole Nerseth, 23. juni 2019

Drenering,lysgrav,betongsaging,sette inn vindu

Raske med god kvalitet.

Christoffer Mathiesen, 22. mai 2019

Rep. av grunnmurspapp

Jobben ble utført på en meget tilfredsstillende måte. Det ble en del utsettelser på oppstartsdato, men nå de først kom i gang ble det uført raskt og effektivt. Ryddet bra opp etter seg.

Arne Falla, 21. aug. 2018

60m med ny drenering

Etter mange tilbud , falt valget enkelt på Finstuen, da jeg følte han var en av de meget få som hadde kompetanse og erfaring til å utføre drenerings jobben. De stilte til avtalt tid med meget flinke og kompetente arbeidsfolk som utførte jobben 100% og sto på fra morgen til kveld. Finstuen kom innom flere ganger daglig og sjekket at alt ble bra, men det var egentlig ikke nødvendig da hans ansatte gjorde en utrolig god jobb. Superfornøyd med alt.

Sannergaten Skotøymagasin As, 15. mars 2018

Graving ved utbedring av drenering. / digging in connection to improvment of drainage

Finstuen ga godt inntrykk ved innsalg og inngåelse av kontrakt. Deretter kjørte Finstuen på etter eget behov. Arbeidet ble utført av arbeidere som ikke kunne kommunisere hverken på norsk eller engelsk. Finstuen selv var sjeldent å se og var vanskelig å kommunisere med når han dukket opp. Han ble dessuten meget uprofesjonell når det skulle betales. Kvaliteten på arbeidet er vi usikre på. Vi vil ikke benytte Finstuen på nytt.

Jørgen Bækken, 29. april 2017

Oppgraving og utvendig isolering av ca. 35 lengdemeter med grunnmur

Meget bra arbeid. Følger grundig opp og kommer med gode forslag og råd. Kommer når han sier de skal komme. Fleksibel m. H. T. Å gjøre endringer og fikse ting som oppstår underveis og som må endres. Ikke den billigste men gir full valuta for pengene. Anbefales.

Erik Solhjell, 15. sep. 2016

Drenering av enebolig - bestilt

Idar Egil Finstuen har lagt ny drenering hos oss i Konventveien 38. Vi har opplevd en etterrettelig og kunnskapsrik leverandør i Finstuen. Arbeidet har blitt utført ihht plan og uten komplikasjoner der nødvendige utbedringer som sikrer en god drenering er også gjort etter samråd med meg. En del av jobben har vært å rive samt støpe nytt inngangsparti - dette som tillegg. Begge jobbene har blitt utført meget profesjonelt og ordentlig og jeg har ingen problemer med å anbefale Finstuen for jobber innen drenering med tillegg - dette kan han. Det vi satte mest pris på med Finstuen var det at han tok seg tid til å høre når vi var usikker på valg, gi råd og forklare konsekvenser rundt mulige valg (ny inngang) og ellers det at han fulgte oss opp på en ordentlig måte i hele grave og bygge perioden. Vi er veldig fornøyd og har ingen betenkligheter med å anbefale han. .

Stein Fossberg, 14. nov. 2015

Drenering

Finstuen er en hyggelig fyr som ikke er helt enkel å forholde seg til fordi han prater fort og overkjører folk som ikke nødvendigvis har peiling og som må stole på hans vurderinger. Dreneringsjobben ble utført av del arbeidere som ikke var helt stødige i norsk, noe som skapte mye usikkerhet for vår del. Finstuen var lite tilstede, og hadde dårlig tid. Det ble dyrere enn først antatt, og vi får håpe jobben holder vann i mange år.

Haavind, 13. okt. 2015

Graving,kjellervindu med betongsaging og lyskasse,ferdigplen

Hjelp til graving, støpe lyskasser, betongsaging til nye vinduer, drenering, samt ny plen og annet granittsteinarbeid. Vi har fått super god hjelp av Idar Egil Finstuen as. Vi fikk raskt svar på pris med info om merarbeid. Arbeidet ble utført iht. Avtale, de var fleksible og har utført arbeidet på en svært god måte. Hyggelig og blide folk, som vi kan anbefale. Disse gutta kan du stole på. De kommer også tilbake å retter opp småskader hos nabo.

Arve Kåsine, 18. sep. 2015

Drenering av hus

Vi har hatt gleden av å få drenert vårt hus av selskapet Idar Egil Finstuen som driver med graving og drenering. Arbeidsomme karer som gjennomførte oppgaven på rekordfart og som i tillegg gir 5 års garanti på arbeidet. De karene kan jeg anbefale.

Haakon Larsen, 11. sep. 2015

Graving og drenering

Flinke folk som jobbet og stod på. Kunnskapsrike og hadde mye erfaring. Eneste som kan være litt negativt (om du ikke er klar over det) er at de jobber ikke fredager. Manglende 100% skyldes at jeg måtte purre en del på siste leveranse, og de glemte en del av leveransen.

Kjetil E. Godø, 9. nov. 2014
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

SCANFLIS AS

4.9 78 evalueringerBetalt Oslo

Art Oppussing AS

5.0 311 evalueringer Oslo

Jama Bygg - Oppussing og Renovering

4.5 165 evalueringer Oslo