Siste evalueringer (24)

Rehabilitering/ oppussing laftet tømmerhus

Tommel opp👍.

Gyda Høgset, 11. sep. 2020

Bytte takstein på hele taket

Arbeidet ble utført meget omhyggelig, raskt og med meget høy profesjonalitet og med en helt perfekt opprydding i etterkant. Har fått mye skryt fra naboer om takets utseende og hvilket løft det gir av husets totale utseende. Forrige ukes kraftige regnvær viste med all tydelighet at taktekkingen og de nye takrennene fungerer perfekt. På bakgrunn av mine erfaringer kan jeg gi mine beste skussmål til Filipe Snekker AS.

Per Bøhler, 19. feb. 2020

Snekker og elektrikker til bygging av utebod.

Firmaet startet jobben til avtalt tid. De var effektive (jobbet en del lange dager) og fullførte jobben iht. Kontrakten. Er godt fornøyd med resultatet. Kan anbefales.

Olav Tofte, 8. juni 2019

Sette opp tak i garasje

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Kom til avtalt tid, og jobben ble utført veldig bra. Jobben ble utført raskt og det var rent og ryddig når de dro. Vil absolutt anbefale disse!

Thomas Lund Nordvik, 29. des. 2018

Tak over terasse

Virkelig en god og solid firma som tilbringer dine drømmer og ønsker til virkeligheten. Komunikasjon er veldig bra. De gutta vet hva de driver med,og de gidder å stå på! De bruker ikke unødvendige pauser, selv om det kan hende at det er dårlig vær! . . . Profesjonell! Har tegnet en tak over terasse med litt komplisert løsninger. . . Det var ingen problem for de erfarne gutta. Kan anbefales på det sterkeste! ! !

Peter Kopor, 6. okt. 2018

Rive veranda og bygge ny veranda rundt hele huset

Jeg er så utrolig fornøyd med Filipe Snekker! Kan virkelig anbefale dette firmaet ! Hyggelige, effektive, løsningsfokuserte og veldig dyktige folk. Jobben ble utført innenfor avtalt tidsramme, og jeg opplevde at det var en ekstraservice uten like. Sjefen i firmaet har full kontroll og er presis i sine instrukser til de ansatte. Tommel opp fra meg :).

Rachel Belinda Haarberg, 17. aug. 2018

Bygge ny veranda

Gammel veranda ble revet og kjørt bort. Ny veranda med rekkverk ble bygget. Resultatet er meget bra! Jeg har fått kommentarer på at det er pent utført. Firmaet var imøtekommende og enkle å samarbeide med, og jobben ble utført til avtalt tid. Anbefaler Filipe Snekker AS.

Karianne Vik, 6. juni 2018

Maling av hus + garasje samt sette inn nye vinduer og legge nytt gulv.

Vi har hatt Filipe snekker hos oss opp til flere ganger siden i sommer. De har malt huset, garasjene, noe maling av vegger og tak inne,lagt nytt gulv på stue,gang og kjøkken. Og sist men ikke minst, byttet ut 15 stk vinduer. Alt fra prisoverslag til utførelse av arbeid har vært Stjernekast 6. Alt har vært så ryddig ! Vi bruker gjerne Felipe Snekker igjen!

Tommy Nilsen, 13. feb. 2018

Skal pusse opp og fliselegge 2 bad

Renovering av 2 bad. Vi er godt fornøyd med total utførelse av jobben, selv om den totale perioden ble meget lang pga forskjellige årsaker. Det var god dialog mellom rørlegger og elektriker og Lukasz og hans mannskap. Vi anbefaler og be om ekstra pris på tetting av dører og øvrige etasjer/rom da det støver mye hvis det bl. A skal pigges opp gulv og bytte varmekabler. Gir gjerne en referanse på tlf 92416764.

Torgeir Smeby, 16. jan. 2018

Garasje: snekring og legging av tak

Jeg er veldig fornøyd med Lukasz og hans medarbeidere. De har gjort alt utvendig arbeider på et lite hus, i tillegg til noe innvendig. De er pålitelige, flinke og profesjonelle. Lukasz er enkel å forholde seg til. Anbefales!

Kjetil Asdal Bjørgan, 13. nov. 2017

Innvendig renovering hus

Byttet vinduer, etterisolert vegger. Lagt panelplater på vegger og gipsplater i tak. Listet dører og vinduer. Sparklet og malt gipsplater. Vi er meget fornøyde med resultatet, og de var raske og effektive. Kan trygt anbefales.

Marit Velsand, 16. aug. 2017

Male hus,ny terrasse og trapp.

Meget bra utført arbeid til rett tid og god pris. Anbefales.

Lars Andresen, 9. aug. 2017

Skifte panel på hus

Kan trygt anbefale Filipe og hans snekkere. De kom på avtalt tid og utførte en meget god jobb med å skifte panel på huset og male. Filipe er lett tilgjengelig, (svarer tlf / sms med en gang) , snakker godt norsk og er lett å kommunisere med. Konkurransedyktige priser også. Vi er strålende fornøyde! - Torkel (95199091).

Torkel Andreas Magnussen, 9. mai 2017

Murer arbeide

Arbeidet ble utført med meget god kvaliet, og stor fleksibilitet med tanke på det arbeidet som jeg bidro med selv. Totalt beste karakter:).

Stig Eivind Olsen, 27. april 2017

Oppussing av kjellerbod

Kan absolutt anbefales!

Arne Aarskog, 18. april 2017

Oppussing kjøkken 12 m2

Flott utført jobb - kjappere (og dermed) billigere enn stipulert. Jeg sto for materialinnkjøp, og opplevde håndverkerne som rasjonelle mhp på bestillingsliste slik at jeg ikke satt igjen med masse overflødig bygningsmateriell. Bruker dem gjerne igjen.

Svein Grane, 25. jan. 2017

Bygging av terrasse.

Bygging av terrasse. Veldig fornøyd med resultatet. Rev gammel terrasse. Den nye ble satt opp med stor nøyaktighet. Snekkeren kom presis, og brukte tiden godt. D ble som vi hadde avtalt på forhånd, dette firmaet kan anbefales. Laila Johnsrud Bjørnstad.

Laila Johnsrud Bjørnstad, 2. aug. 2016

Div snekkerarbeid i ny enebolig

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Kan anbefales på det sterkeste.

Trond Høivangli, 17. mai 2016

Oppussing: montering av kjøkken,legge parkett på stue og montering av veggplater bad

Kjøkken ble revet, fikk nye plater på veggene, og nytt kjøkken ble montert. Stua fikk ny parkett og badet nye fliser utenpå de gamle. Jobben ble utført etter avtale og til avtalt pris. Lukasz er enkel å forholde seg til, han kom opp med ideer til hvordan ting skulle gjennomføres, og fulgte opp alle avtaler. Jeg har ikke noe problem med å anbefale Lukasz og hans menn til å utføre oppussingsoppdrag hos andre.

Steinar Flesland, 27. feb. 2014

Påbygg terrasse

Arbeidet med utbygg av terrasse ble utført på utmerket måte og til avtalt tid. Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort og vil bruke dette firmaet igjen til andre utbedringer på huset. Vi han våre beste anbefalinger.

Anita Saksebøl Bjertnes, 16. aug. 2013

Renovering av kjøkken og stue 2 etg. rekkehus på rasta

Firmaet gjorde en god jobb, ble fornøyd. De som var her pratet bare polsk så kommunikasjon var ikke enkel måtte gå gjennom Lukasz. De har en del forbedringspotensialer vedr å møte opp til rett tid og si fra dersom de ikke kommer eller er forsinket i forhold til avtale. Lukasz er alltid blid , hyggelig og hjelpsom når en ringer eller tekster ham får alltid svar tilbake . . Summen av det hele var fornøyd med valg av firma. Lukasz prater Norsk.

Morten Roberg, 15. juni 2013

Maling av endevegger og skifting av vindskibord

Meget godt fornøyd med jobben, som var å male to endevegger på et toetasjers hus pluss skifte ut vindskiebord på begge sider. Entreprenøren skifta også noen råtne kledningsbord på timesbetaling. Grundig utført jobb godt innenfor avtalt tid.

Sigbjørn Høidalen, 13. mai 2013

Rehabilitering stue/ gang

Meget bra utført arbeid. Pålitelig og nøyaktig.

Anne Berit Paulik, 31. juli 2012

Div. jobb på hytte v. harestua 40 km fra oslo

Jobben ble ikke utført som avtalt, men resultatet ble ok.

Jon Jensen, 10. juli 2012
Vis flere evalueringer

Kart