Siste evalueringer (9)

Utgraving for garasje

Vi brukte Tranby Entreprenør til grunnarbeid for garasje (graving og støping). Profesjonelt arbeid, leverte på avtalt tid, samt konkurransedyktig pris.

Lars, Asker, 3. des. 2020

Graving og støping av såle og ringmur til 49m2 garasje

Vi bygger garasje, og Morten Sætren tok kontakt om støpejobben. Han kom til avtalt tid, og jobben var veldig fort og effektivt gjort. Desverre viste det seg at kvaliteten på arbeidet var dårlig. Målene stemte jo ikke. En vegg var 4cm kortere enn den andre. Åpningen for døra var 5cm for smal, så døra passer ikke. Muren hadde heller ikke helt rette vinkler. Etter flerfoldige forsøk på å få tak i entreprenøren så fikk jeg snakket med han. Han lovte å komme og se på hva som er blitt galt, og iallefall fikse døråpningen. Flott, tenkte jeg. Desverre så kom han aldri og nå er det umulig å få tak i han. Jeg er veldig skuffa over et samarbeid som startet så bra.

Hallgeir, Mjøndalen, 8. mars 2019

Anleggsgartner

Hyggelige arbeidere men definitivt ikke noen anleggsgartnere. De så ikke noen gode løsninger, og fullførte prosjekte uten at det ble hverken pent eller funksjonabelt.

Marit, Asker, 25. feb. 2019

Opparbeiding av flat tomt for husbygging

Tranby Entreprenør har gjort omfattende arbeid i forbindelse med oppføring av en enebolig. Arbeidet inkluderte: grunnarbeider for huset, grøfting til strøm, opparbeiding og asfaltering av gårdsplass, legging av kantstein, grunnarbeider for og legging av heller, planering, og annet. Arbeidet har blitt utført som avtalt. Tranby Entreprenør har vært en veldig god samarbeidspartner underveis, og har greid å levere til tide, selv når de har hatt mye annet å gjøre. Jeg kan trygt anbefale andre å bruke bedriften.

Aksel, Asker, 21. des. 2018

Grave og pigge frem til grunnmur

Veldig bra utført jobb.

Petter, Lierskogen, 28. nov. 2018

Graving og planering i gårdsplass. 7 x 25 meter

Bra utført jobb!

Henrik, Drammen, 18. nov. 2018

Gravearbeider i hagen

Morten Sætren har utført jobben hos oss på en glimrende måte. Følger planen, ryddige tilbakemeldinger og godt utført arbeid. Foreløpig ikke sluttført men dette blir så bra.

Eli, Gjettum, 22. juni 2018

Fjerne jordmasse fyllmasse

Rask og ryddig jobb til en fornuftig pris :) Ingen tvil om at jeg bruker han igjen neste gang det trengs!

Thomas, Drammen, 9. juni 2016

Drenering av ca 8m yttervegg,haster!

Stian Haug reddet dagen! Stian Haug kom på befaring på dagen. Dagen etter kom han med en ansatt og ordnet alt! De tok alle utfordringer som dukket opp på strak arm,og gjorde en kjempejobb! To flotte karer,god pris,rask og god utførelse av jobben! Anbefales på det varmeste!

Brian, Skui, 2. jan. 2014
Vis flere evalueringer

Kart

Kart