Siste evalueringer (12)

Flytte soveromsdør i bærende vegg

Karl Magnus er superproff, hyggelig, presis og rimelig. Tok på seg ekstra-arbeid uten problem. Skulle hatt 6 stjerner.

Stefano Bardellotto, 26. jan. 2018

Skifte av ca. 105 kvadratmeter kledning + skifte av 6 vinduer og en dobbel balkongdør + restaurere takutspring over hoveddør.

Vi engasjerte Oslo Eiendomsutvikling til å skifte 105 kvadratmeter kledning, skifte av 6 vinduer og en dobbel balkongdør, bygge takutspring over hoveddør samt rive og bygge 3 meter langt gjerde med port. Arbeidet ble utført i henhold til pris og avtale med meget god kvalitet. Håndverkerne kom i henhold til avtale og ryddet arbeidsplassen hver dag før de gikk hjem. Arbeidet ble nøye og effektivt utført og vi er veldig godt fornøyd med resultatet.

Trygve Sørlie, 4. nov. 2013

Ny panel på en gavlvegg,utforing og etterisolering

Jobben: - Skifte av utv. Panel. - Etterisolering. - Skifte av vinduer. Resultat: - Pris fra Oslo Eiendomsutvikling var noe lavere enn gjennomsnittet. - Alt arbeidet er gjort svært pent og nøyaktig. - Arbeidsplassen ble holdt ryddig under hele arbeidet. - Alle avtaler har blitt holdt til punkt og prikke, og snekker har alltid møtt som avtalt. Jeg kommer til å bruke Karl-Magnus Gustavsen til alle snekkerjobber i fremtiden. Øyvind Jergan, Oslo.

Øyvind Jergan, 30. april 2013

Oppusing av rom + sette opp nytt kjøkken.

Pusset opp gammelt kjøkken inn til et soverom, og monterte nytt kjøkken+flislegging i stue. Karl Magnus holdt avtaler og komme med bra forslag for å få et best mulig resultat. Han er nøye og er opptatt av et godt sluttresultat. Det var aldri noe problem å komme i kontakt med han på telefon eller mail. Kan virkelig anbefale Oslo eiendomsutvikling!

Guri Wevelstad, 28. jan. 2013

Skifte av dører innendørs,skifte av vindu.

Byttet dører innendørs, samt et vindu. Gratis befaring, ryddig og oversiktlig pristilbud. Jobben ble utført meget profesjonelt, til avtalt tid og avtalt pris. Et seriøst firma som utviste fleksibilitet, punktlighet og service. Anbefales på det varmeste!

Siv Karin Skei, 26. jan. 2013

Snekker arbeid inne. endringer av loftsetasje.

Kvalitet i alle ledd. Anbefaler alle å bruke denne snekkeren. Han løste en utfordrende jobb utmerket, med en løsningsorientert holdning og stolthet til sitt fag som snekker.

Kyrre Tveitereid Westengen, 5. jan. 2013

Innbygging av trapp.

Fagmessig, godt utført arbeid, til avtalt tid og pris. Ryddig og til å stole på.

Pål Marthinsen, 23. des. 2012

Skifte kledning yttervegg

Pristilbudet var innenfor det vi hadde tenkt på forhånd. Vi ble orientert om hva som burde vurderes av ting vi ikke hadde tenkt på. Jobben ble utført til avtalt tid og til avtalt pris uten noen tillegg. Arbeidet var pent utført og det ble ryddet pent opp etterpå. Vi kan absolutt gi firmaet vår beste anbefaling.

Tove M. Bakar, 5. nov. 2012

Senke tak på flislagt bad

Han er verdens beste snekker! Jobber raskt og er kjempeblid. Vi kan ikke få skrytt nok av denne søte gutten! Han er alle tiders.

Svein Nielsen, 12. okt. 2012

Legging av platting på ca 12- 15 kvm

Utrolig bra og nøye utført jobb med legging av platting og planering som måtte gjøres underveis. Han hadde en tanke rundt alt han gjorde og fine og flotte løsninger. Han var meget punktlig og pålitelig. Kan absolutt anbefales, og det kommer vi til å gjøre også til andre, ikke bare her på mitt anbud.

Kristin Valanes, 27. juli 2012

Sette opp en lettvegg i kjellerstue

Vi er veldig fornøyde med arbeidet som ble utført, både på lettveggen som ble annonsert her og på tilleggsarbeidene med å sette inn innvendig dør i kjellerstue, bytte av 3 stk. Kjellervinduer mm. Alt ble utført etter kontrakt. Vi kan anbefale dette firmaet på det varmeste.

Terje Malja, 30. juni 2012

Riving av vegg og legging av gulv

Jobben bestod i riving av lettvegger og legging av klikklaminat med listing i stue og kjøkken. Løsningsorientert på befaring med fokus på detaljer. Anbudet var presist, oversiktlig og til en god pris. Vi ble oppdatert underveis om uforutsette problemer så vi kunne finne gode løsninger i felleskap. Jobben ble utført på utmerket vis innenfor oppsatt tidsplan og detaljarbeidet var meget tilfredstillende. Vi gir firmaet våre varmeste anbefalinger!

Øyvind Stensager, 11. mai 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart