Siste evalueringer (84)

Helsparkle

Kom raskt på befaring, startet på jobben allerede neste dag og resultatet var upåklagelig. Arben gav også gode råd og ideer man ikke hadde tenkt over selv.

Sara Almassy, 5. sep. 2020

Helsparkling og maling

Veldig fornøyd! Synes prisen var god, og er veldig fornøyd med resultatet (helsparkling+maling). Han kom presis, var veldig hjelpsom, hyggelig og profesjonell og ryddet og vasket godt etter seg. Og veggene ble så fine. Anbefales!

Martine Cecilie Sødahl Wessel, 4. sep. 2020

Sette opp rehab gipsplater på murvegg

Helsparklet og malte en vegg. Hyggelig, ryddig og fin kommunikasjon hele veien samt at jobben ble helt perfekt utført.

Nevjard Guttormsen, 27. aug. 2020

Sparkling av soverom

Veldig hyggelig og effektiv. Resultatet ble strøkent.

Patrik Czajkowski, 28. juli 2020

Oppussing av soverom på 6m2

Ga det beste tilbudet og utførte jobben innen avtalt tid. Resultatet ble veldig bra og kvaliteten på arbeidet var utmerket. Lett å kommunisere med og hjelpsom. Kan absolutt anbefales.

Rune Mikkelvik, 3. juli 2020

Sparkle stue og gang.

Jobben ble gjort som avtalt med god kommunikasjon underveis.

Øyvind Drevsjø, 5. juni 2020

Helsparkling av vegger leilighet

Veldig bra utført jobb til en god pris. Slett grunnarbeid av undertegnede førte til at de måtte komme tilbake noen ganger for å fikse opp, men det ble gjort med et smil og uten tillegg i pris. Veldig godt fornøyd med resultatet, og vil anbefale dem videre.

Kjetil Waren Johnsen, 4. juni 2020

Helsparkling vegger leilighet ca. 40kvm.

De gjorde en kjempejobb, over all forventning. Kom også tilbake og sparklet et rom på nytt uten ekstra kostnad.

Hanne Skøien, 15. mai 2020

Sparkling og mailing av ny peis pluss maling av boks rundt pipe

Lett å forholde seg til. Fremmøter i henhold til avtaler. Pris som avtalt. Godt arbeid. Veldig fornøyd!

Svein Henriksen, 30. april 2020

Sparkle leilighet på 71kvm

Arben er en veldig hyggelig kar og gjorde meget bra arbeid. Anbefales.

Pål Christian Rokne, 23. april 2020

Sparkle/pusse pipeløp

Ryddig og hyggelig kar.

Jens Erik Gade, 24. mars 2020

Sparkling og maling av stue på 20 kvadrat

Veldig hyggelig kar. Startet opp med arbeidet med engang og hadde god kommunikasjon underveis. Flink maler som gir gode råd og tips.

Jon-ivar Smidesang Sveen, 28. feb. 2020

Helsparkling av vegg i stue

Ryddig og fint levert jobb.

Andreas Kobberstad Dysthe, 21. feb. 2020

Helsparkle 42 kvadrat leilighet

Fint og godt resultat.

Anna Meling Brynie, 15. nov. 2019

Helsparkling og maling av stue ca 20 kvm

Fint utført jobb til bra pris. Hyggelig, pålitelig maler som alltid kom til avtalt tid.

Elin Arntzen, 13. aug. 2019

Helsparkle soverom

Veldig grei å forholde seg til, effektiv i arbeidet og fullførte tidligere enn avtalt. Veldig fornøyd med oppdraget. Helsparkling av 11kvm rom.

Harald Frisak, 26. juli 2019

Pusse og male pipeløp

Gikk fint. Rettet opp feil som ble påpekt.

Henrik Skyvulstad, 21. mai 2019

Sparkling av peishjørne

Møtte opp til avtalt tid, gjorde jobben effektivt og resultatet ble veldig bra!

Kenneth Nevland, 14. mai 2019

Pussing,sparkling og maling av vegger

Alt i alt en flink maler. Ukomplisert og grei. Jeg er fornøyd med jobben han gjorde.

Steffen Fiskå, 25. april 2019

Helsparkle 70 kvadratmeter vegg

God kommunikasjon. Meget god kvalitet til en konkurransedyktig pris.

Thor Mosaker, 13. april 2019

Sparkling

Vi er godt fornøyd med arbeidet han utførte. Han kom til avtalte tider og gjorde en ryddig og bra jobb. Dersom vi fant noe vi ikke var fornøyd med, så fortsatte han til vi var fornøyde. Kan anbefales. Jobben gjaldt helsparkling av vegger og tak i stor stue.

Ole Christian Norum, 7. april 2019

Helsparkle vegger i stue

Helsparkling av leilighet. Denne bedriften tok raskt kontakt, kom på befaring raskt og startet arbeidet akkurat når jeg ønsket. Var lett å kommunisere med, og holdt det som ble lovet. Resultatet er supert, anbefaler virkelig Arben:) Hyggelig og på tilbudssiden!

Marita Forfang, 2. april 2019

Sparkling av gipsplater - soverom på rundt 7 m²

Lett å ha med å gjøre, fint arbeid.

Marius Vrålstad, 24. nov. 2018

Sparkling og maling av vegger og tak (2. etasje i enebolig)

Veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort. Arben var lett å samarbeide med både for oss som bor i huset og med andre håndverkere som holdt på samtidig. Kort oppsummert kunne Arben starte raskt, var til å stole på og var ferdig til avtalt tid. Og alt ble levert til en god pris som ble avtalt før jobben startet. Kommer til å velge Arben igjen.

Fredrik Bomstad, 14. nov. 2018

Sparkling,pussing og maling av gipstak

Arben jobbet over mange dager og tok seg god tid for å få et bra resultat. Han tilpasset seg andre håndverkere og møbler som var i veien mens han sparklet og malte taket i flere strøk, uten noe søl eller sure miner. Godt humør og fleksibel og leverte avtalt arbeid til avtalt pris.

Asbjørn Ulsberg, 30. sep. 2018

Maling av 58 kvm leilighet

Veldig godt fornøyd med Arben Lleshi. Han hadde konkurransedyktige priser (fastpris etter befaring), holdt seg meget godt til avtalen og med knapp tidsfrist leverte han veldig god kvalitet. I tillegg skal tilføyes at tilleggsarbeider ble gjort raskt, effektivt og til gode priser uten diskusjon. Arben kan trygt anbefales for andre.

Morten Kirkerud, 25. sep. 2018

Maling av 117 m2 leilighet

Maling av vegger og tak i 117 m2 leilighet. Veldig bra, alt ble gjort som avtalt med bra kvalitet.

Henrik Ræder, 26. aug. 2018

Maling av leilighet. vegger og tak.

Jobben ble utført veldig bra. Fornøyd med både kvalitet, pris og norske språkferdigheter. Rask levering og utførelse. Anbefales.

Daniel Koot, 21. aug. 2018

Helsparkling av glassfiberstrievegger i en leilighet på bergkrystallen i oslo

Arben er en meget dyktig og grundig fagmann, som stiller høy krav til arbeidet sitt. Han er enkel å kommunisere med og tilpasser seg kundenes behov. Arben prater meget godt norsk, i tillegg til andre språk som tysk. Han svarer kjapt på telefoner og/eller meldinger. Arben bestreber seg alltid å utføre oppdrag innen den gitte tidsrammen eller raskere. Arbeidet han leverer er hevet over enhver tvil. Jeg anbefaler han på det sterkeste!

Marcus Liebold, 2. aug. 2018

Maling innvendig av tomannsbolig bærum

Hyggelige og svært hjelpsomme, bla ift flytting av noen ting som måtte flyttes på o. L Gjorde jobben på avtalt tid. De brukte ikke blankere maling på dører og karmer, men mulig vi ikke var tydelige nok på dette i kommunikasjonen med de.

Lise Borgersen, 31. juli 2018

Helsparkling av vegger

Arben arbeider effektivt og kommuniserer godt. Han utførte jobben som avtalt, og tok selv initiativ til å gjennomføre tiltak for å oppnå best mulig resultat. Han jobbet selvstendig, men involverte oss i prosessen. Som flere har antydet er det noe å hente på finish, men dette er småpirk vi har oppdaget i ettertid. Jeg er sikker på at Arben ville utbedret dette dersom vi hadde sagt ifra. Flink fyr som engasjerte seg for at vi skulle bli fornøyd.

Kristoffer Aaserud, 31. juli 2018

Helsparkling av ca 45 m2 vegger

Jeg var fornøyd med utførelsen og oppfølgingen. Kunne starte arbeidet raskt og utførte arbeidet uten forsinkelser. Det var enkelte småting ved utførelsen jeg ikke var helt fornøyd med. Dette ble rettet opp omgående uten diskusjon.

Harald Næss, 15. juli 2018

Sparkling og maling av gipsplater

Arben gjorde en veldig god jobb med å sparkle og male innvendig vegger og tak. Han er punktlig, lett å kommunisere med, kommer med gode råd og virker oppriktig opptatt av at vi som kunde skal bli fornøyd. Jobben er gjort effektivt og nøyaktig, med et utmerket sluttresultat. Kan varmt anbefale Arben videre!

Kathrine Martinsen, 29. mars 2018

Fra glassfiberstrie til slette vegger

Bra pris, enkel å forholde seg til og generelt godt arbeid. Hvis jeg må trekke frem forbedringspotensialet så har de litt til å gå på finishen som også nevnt av andre tidligere. Alt i alt fornøyd med jobben de gjorde, og vil bruke de igjen ved lignende oppdrag.

Gowsihan Vathanagopalan, 11. jan. 2018

Tusen takk

MALER OSLO A.LLESHI 15. feb. 2018

Helsparkle 70-80kvm vegg i leilighet. totalt 4 rom.

Arben kom på befaring på ønsket tidspunkt. Han gjorde et godt førsteinntrykk, noe jeg ikke fikk av de andre jeg hadde innom. Vi ble enige om å helsparkle alle vegger og male med fargene jeg ønsket. Han startet umiddelbart. Jobben ble utført på en eksemplarisk måte. Han ringte meg hvis det var noe som måtte avklares. Kommunikasjon underveis var ikke noe problem da Arben snakker veldig godt norsk. Arben kan faget sitt.

Anders Bredesen, 4. nov. 2017

Fjerne tapet,sparkle og male ca 70 kvm stuevegger

Arben gjorde en veldig bra jobb hos oss. I forkant av arbeidet var det behov for løsningdiskusjoner mellom oppdragsgiver og oppdragstaker. Arben var flink til å vurdere situasjonen og komme med anbefalinger, noe som gjorde meg trygg på valget. Han kom til avtalt tid, var effektiv og leverte et meget bra resultat. Anbefales til videre oppdrag.

Claus Fasseland, 27. okt. 2017

Sparkling og maling

Meget godt fornøyd. God kvalitet på sparkling og maling. Meget hyggelig, serviceinnstilt og pålitelig maler. Jeg gir mine beste anbefalinger!

Einar Døssland, 24. okt. 2017

Sparkle og male gipsvegg

Arben hjalp oss med sparkel og maling. Resultatet ble veldig bra og levert til avtalt tid. Lett å kommunisere med og kom med gode forslag underveis.

Marius Ramsrud, 18. okt. 2017

Sparkling og maling av peisovn,maling av soverom og kontrasvegg i stue

Veldig hyggelig og ryddig dialog. Svarte på på spørsmål underveis umiddelbart. Var ikke billigst, men gjorde en god jobb. Beløpet på fakturaen var det samme som vi ble enige om før arbeidet ble påbegynt. Pluss for å ha jobbet i helgen mens vi var borte, og for å ha tatt av stikkontakter for å slippe stygge flekker. Kunne vært enda litt nøyere med finish noen steder, men da er vi veldig pirkete. Alt i alt veldig fornøyde.

Per Gunnar Hagevik, 9. okt. 2017

Maling og sparkling av tak

Arben gjorde en flott jobb med sparkling og maling av tak og vegger i vår leilighet. Han kunne fullføre jobben innenfor en kort tidsfrist, kom med gode anbefalinger (han monterte f eks en ny duk i taket), og var kjempehyggelig å ha å gjøre med. Anbefales på det sterkeste!

Ester Strømmen, 4. okt. 2017

Helsparkle tak i gang

100% fornøyd med jobben som ble utført: -Jobb utført i tide og til avtalt pris -Arben er ekstremt nøye og service minded -Fleksibel på tider - Veldig hyggelig - Fikser utfordringer og kommer med gode tips samt er behjelpelig - Overpriset ikke Kan absolutt anbefale Arben til andre.

Håkon Nergård, 16. sep. 2017

Sparkling og maling av tak

Supert utført arbeid til avtalt tid og pris.

Ida Christine Løland, 11. april 2017

Sparkling og grunning av gipsvegg + male to soverom

Vi trengte å få en nyoppsatt gipsvegg sparklet, og valgte Arben Lleshi til dette. Det ble jobbet nøye og tidseffektivt, til god pris. Maler var påpasselig med å ikke søle mer enn nødvendig og ryddet etter seg. Har ingenting å utsette på hverken utført jobb eller maler. Kommunikasjonen var god og hyggelig, og jeg anbefaler gjerne denne bedriften til andre.

June Korrell, 27. mars 2017

Sparkling over strievegger i stue og entre i leilighet,omtrent 35 m2 gulvareal

Arben gjorde et godt inntrykk på befaring og fikk jobben fordi han kommuniserte godt (på norsk), kunne komme i gang raskt med arbeidet, og gav en konkurransedyktig pris. Sluttresultatet etter sparkling og maling over gammel strietapet ble meget bra.

Henrik Brantsæter, 6. mars 2017

Sparkling og maling 8 kvm letvegg

Sparklet og malte nyoppsatt letvegg. Veldig hyggelig fyr og bra resultat! Anbefales. Kommer til å bruke han igjen.

Thorbjørn Magnus, 19. des. 2016

Oppussing av soverom

Veldig fornøyd med helsparklingen og malingen veldig bra utført. Ferdig til avtalt tid. Kan anbefales.

Tom Rune Jørgensen, 19. des. 2016

Sparkling av vegger i 33 m2 leilighet. dekke over strietapet.

Arben er veldig serviceinnstilit, hyggelig og nøye. Han var flink til å holde oss oppdatert underveis, og gjorde arbeidet til avtalt tid og pris. Han var også den rimeligste av de tilbudene vi fikk. Vi valgte også å bruke Arben til å male leiligheten, og alt ble kjempefint utført. Han har også vært meget behjelpelig med å fikse større og mindre ekstrating som dukket opp, som regel uten ekstra kostnad. Vi er kjempefornøyde.

Vegard Kristiansen, 14. des. 2016

Male tak innvendig

Vi er særdeles godt fornøyd med resultatet av arbeidet til Maler Oslo A. Lleshi. De har gjort en meget jod jobb med å helsparkle, slipe og male. Utgangspunktet var krevende med et veldig dårlig underlag på flere steder. Arben og hans kollega står på og får jobben unna. Prisen er bra. Jeg er vant med å vurdere håndverkerarbeid fra mange prosjekter og kommer til å bruke Arben igjen ved behov. Jeg anbefaler dette firmaet for denne typen arbeid.

Anne Rita Egeland, 20. nov. 2016

Helsparkling av vegger - soverom

Gjorde en god jobb, til avtalt tid og avtalt pris.

Geir Rossebø, 17. okt. 2016

Helsparkle og male ca 44 kvm leilighet (badet skal ikke gjøres noe med)

Arben var hyggelig og jobbet lange dager for å utføre jobben til avtalt tid. Jobben i seg selv er utført bra, men han kan bruke litt mer tid på finishen. Jobben han gjorde er i utgangspunktet 4 stjerners, men jeg gir bare 2 stjerner siden han tok all ølen jeg hadde i kjøleskapet og drakk den i arbeidstiden. Vi er enige om at det skal trekkes i fra på fakturaen.

Anette Christiansen, 10. okt. 2016

Sparkling av 4 soverom

Arben var veldig pålitelig og så ut til å gjøre jobben grundig. Han kunne starte jobben raskt etter avtaleinngåelse og var også rimeligst av tilbudene jeg fikk.

Sindre Lande, 27. sep. 2016

Fra fiskebenstapet til plane vegger + maling

Hyggelig, rask og profesjonell utførelse. Jobbet hardt for å bli ferdig innen avtalt tid.

Audun Reiby, 18. aug. 2016

Maling av leilighet

Anbefales! Møtte presis til alle avtaler. Hyggelig og engasjert. Godt utført arbeid. Fullførte jobb innen estimert tid.

Eirik Iversen, 17. aug. 2016

Oppussing av etasje på ca 90 m2 (helsparkling tak & vegger,kjøkkenmontering,nye gulv,nytt vindu m.m....)

Meget godt utført arbeid, til en pris som ikke var blant de aller rimeligste men der vi føler at vi fikk et meget godt resultat som var verdt den prisen vi betalte. Arben er grundig og effektiv, og viste meget god fleksibilitet underveis. Minus for ryddighet, gulv ble kun delvis dekket til og vi har hatt en god del jobb i etterkant med å vaske vekk sparkel og skrape vekk maling fra fliser og parkett, spesielt uheldig da parketten var helt ny.

Eirik Lundblad, 15. aug. 2016

Helsparkling av vegger med glassfiberstrie,73 m2 leilighet,vålerenga

Vi er meget fornøyd med sparkel- og malerjobben som ble gjort. Anbefales.

Svein Tjeldflåt, 10. aug. 2016

Helskparkle ca 35 m2 tak

Veldig bra utført arbeid! Arben er hyggelig og lett og snakke med. Anbefales!

Olav Martinius Lien, 19. juli 2016

Helsparkling og maling av leilighet

Vi fikk helsparklet og malt hele leiligheten for å gjemme bort strietapeten. Strålende fornøyd! Anbefales på det sterkeste :).

Thor Verpeide, 14. juli 2016

Helsparkling av vegger i leilighet (106 kvm)

Maler Oslo Arben Lieshi helsparklet og malte leiligheten inkl tak og lister samt pusset og malte dørene. Jobben ble utført på en utmerket måte; ryddig og effektiv og til avtalt tid og pris. Vi er svært fornøyd og kan absolutt anbefale han.

Vibeke Almaas, 5. juni 2016

Sparkle og male soverrom + gang i kjeller

Arben gjorde en veldig god jobb med å sparkle og male gang og soverom. Vi var så fornøyde at de hjalp oss med å rette opp en annen jobb vi fikk gjort i høst (sprekker etter sparkeljobb og mailing) Vi skal bruke Arben på slikt arbeid igjen. God pris og holdt tidsfrist.

Charlotte Beckmann, 26. april 2016

Sparkling av vegger med strie. ca 100m2

Striene er borte og vel utført arbeid av Arben, en veldig hyggelig fyr som gav oss gode tips for vårt videre arbeid. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris, vil absolutt anbefale Arben til andre som trenger sparkling/maling. Kommuniserer bra på norsk, tok endringer i planene på strak arm og møtte opp til avtalt tid. Kort sagt en fin erfaring !

Daniel Slemmen Kylling, 12. april 2016

Sparkling og maling

Vi er veldig fornøyd med Arben og hans kompanjong. - Vi var på jakt etter en veldig fin struktur på veggene og veldig rette hjørner, og ingen taklister. De sparklet gipsplater i tak og alle vegger i en hel etasje ca, 70m2. Først med remse i alle hjørner og skjøter, deretter to runder med medium sparkel. Deretter grunning og flekksparkling, også to strøk med maling. Vi er veldig fornøyd med resultatet, og anbefaler dette firmaet til alle.

Rune Pram Østby, 11. april 2016

Maling,sparkling og pussing av 64kvm leilighet

Maler Oslo A. Lleshi er absolutt å anbefale, Arben gjorde en fantastisk jobb! Han ga en veldig konkurransedyktig pris og har gjort alt vi ønsket og litt til. Han reparerte mange stygge merker og hull etter vår oppussingsjobb og alt ser plettfritt ut. Han møter alltid opp til avtalt tid, er enkel å kommunisere med og sørger for at jobben er kvalitetsmessig god. Vi har allerede benyttet han til enda en jobb i leligheten. Anbefales på deg sterkeste!

Kamilla Hvatum Baalsrud, 4. mars 2016

Sparkling og maling fra 11. januar

Hyggelig mann, utfører arbeidet slik som ønskelig. Tilgjengelig på telefon/sms. Når det da også er konkurransedyktig pris på det hele blir det fem av fem stjerner.

Mads Martin Torp, 28. jan. 2016

Maling av 35m2 leilighet

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort! Maling og sparkling av vegger/tak/dører/vinduer/listverk. Flott arbeid og meget fin pris! Anbefaler på det varmeste!

Andreas Grønneberg, 5. jan. 2016

Helsparkling av vegger med glassfiberstrie

Super fornøyd! Anebefales!

Ann-christin Moe, 28. nov. 2015

Maling av 200m2 leilighet

Vi fikk helsparklet vegger og tak i deler av leiligheten vår. I tillegg fikk vi malt og skrapt vinduer og dører. Vi er stor fornøyd med resultatet. A. Lleshi er veldig grundig og behagelig å ha rund seg. Jobben ble utført perfekt og til en bra pris. Vi kan varmt anbefale A. LIeshi og vil bestemt bruke ham en annen gang.

Tinna Iuel, 6. nov. 2015

Sparkling og maling av leilighet

Helsparklet strietapet på vegg og malte alle flater (vegger, tak, lister og dører). Jobben ble utført raskt, nøyaktig og til en rimelig pris. Vi er svært fornøyd med resultatet og anbefaler A. Lleshi på det sterkeste!

Anette Askedal, 27. okt. 2015

Sparkle og male stue

Dyktig, bruker han gjerne igjen.

Olene Strande, 25. okt. 2015

Sparkling av stue,gang og gjesterom

Stue og gang ble sparklet, grunnet og malt på rekordfart, og jobben var over all forventning, til en veldig rimelig pris. Anbefales!

Lars Johannessen, 1. okt. 2015

Helsparkling

Jobben ble utført meget raskt og til avtalt tid. Prisen var god og arbeidet stod til prisen. Det som trekker ned var at tapeten under sparkelen var løs og lagde stygge sprekker i veggen noen uker etter at jobben var ferdig.

Erlend Westnes, 28. sep. 2015

Sparkling og maling av ujevne stuevegger

Veldig bra jobb!

Merete Thomassen, 24. sep. 2015

Helsparkle vegg med glassfiberstrie

Helsparkling av veggene ble utført med veldig godt resultat. Dette ble gjort veldig raskt og til en god pris. A. Lleshi er grei å forholde seg til og snakker norsk. Han tar endringer på strak arm. Jobben ble utvidet til å omfatte maling av tak og vegger. Dette ble også utført veldig bra, med noe mer tidsbruk en antatt. Er veldig godt fornøyd med resultatet av jobben.

Karin Elisabeth Varhaugvik, 21. aug. 2015

Maling av leilighet 57 kvm

Meget godt utført malejobb av leilighet. Maling av tak, vegger og lister i alle rom. Også noe sparkling. Arben tok jobben på kort varsel og var ferdig til avtalt tid og pris. Hyggelig og lett å samarbeide med. Svært fornøyd med resultatet.

Eirik Aasheim, 15. juni 2015

Helsparkling og maling av 26 kvm tak

Helsparklet strie i tak og sluttsparklet gipsplater på vegg, samt maling av alle overflater. Taket ble spesielt bra og veggene ble fine og slette. Arben hadde ingen problemer med småendringer i jobben underveis (endring av maling osv). Han er lett å kommunisere med (på norsk) og møter opp til avtalt tid. MVA, org. Nr og faktura er på plass. Som med alle håndverkere så må man følge opp jobben slik at resultatet blir som ønsket. Anbefales.

Amund Rognmo, 14. juni 2015

Maling av tak i leilighet

Maling av tak som flasset (spesielt kjøkken, og litt på bad/soverom), taklister, dørkarmer og én vinduskarm. Hyggelig mann, rolig og imøtekommende, gir et godt inntrykk. Grei pris, brukte 3 dager på jobben. Når det gjelder kvaliteten på arbeidet, er jeg godt fornøyd. Jeg synes kanskje at det sparklede området i kjøkkentaket kunne ha vært pusset ned bedre før overmaling, men resultatet ble likevel bra på et vanskelig tak. Stressfri opplevelse!

Tone-britt Arnesen, 28. mai 2015

Lage slette vegger og male

Hyggelig fyr, grei å kommunisere med. Laget fine slette vegger, men ikke god nok i finishen på maling.

Helene B Francke, 1. mai 2015

Innvendig malerjobb,ikke svart arbeid

Maler Arben gjorde malerjobben veldig bra. Han var nøye, rask og effektiv . Han ba ossflere ganger si fra dersom vi ønsket noe anderledes eller om vi så noe som kunne forbedres. Flere dager etter avsluttet jobb fant vi at det under en list var lite maling. Han kom med en gang tilbake og ordnet det. Det var ikke svart arbeid. Han kjøpte inn maling, flyttet på møbler og det var veldig lettvint for oss. Rolig og behagelig person å samarbeide med.

Yvonne Stikholmen, 12. mars 2015

Maling av tak og vekker i 42 kvm leilighet

Flott utført malerarbeid av Arben som er en svært hyggelig person. Snakker og skriver bra norsk og svarer på telefon og sms umiddelbart. Jobben ble startet på med en gang og utført raskt og effektivt. Jeg fikk statusbilder på sms underveis. Litt bedre maskeringjobb kunne vært utført på vinduene, men ellers svært fornøyd.

Kjetil Bendiksen, 23. feb. 2015

Maling og sparling av showrom

Hei, Maler A. Lleshi sparklet og malte vegger på vårt showrom på Norsk Moteforum, Sjølyst Oslo i desember. Han kom og utførte arbeidet raskt og effektivt når han skulle. Arbeidet er vi godt fornøyd med, prisen var meget fornuftig og han er punktlig. Kan trygt anbefales. Mvh. Arild Hollekim, Norcon AS.

Norcon As, 16. jan. 2015

Helsparkling strie - 60kvm

Jobben ble utført til punkt og pirkke, samt fakturert som avtalt. Veldig fornøyd med resultatet! !

Andreas Braaten, 12. des. 2014

Maling av 60 kvm leilighet ved kolsås. vegger og tak.

Jeg hadde flere på befaring som leverte gode tilbud og valgte til slutt denne lokale maleren. En særdeles hyggelig kar som jeg fant tonen med umiddelbart. Han begynte arbeidet straks vi var enige og ble ferdig til avtalt tid. God pris, godt resultat og hyggelig underveis. Varme anbefalinger, altså.

Jens Andreas Huseby, 6. des. 2014

Maling av leilighet

Fantastiskt jobb till ett bra pris. Blev klar före utsatt tid. Jag är helnöjd med jobbet.

Magnus Helin, 5. des. 2014

Sparkling og maling av tak og vegger

Grundig arbeid til en god pris. Hyggelig å kommunisere med underveis. Kan anbefales!

Anders Frahm Øie, 25. sep. 2014

Maling innvendig av stue

Veldig fornøyd med jobben. Gjorde alt som avtalt. Meget pent resultat. Maleren var hyggelig og høflig.

Wasim Zahid, 9. aug. 2014

Maling og sparkling av vegg

Helsparkking og maling av vegger. Bra utført jobb. Kommer til avtalt tid og svarer raskt på telefon og sms ved spørsmål. Hyggelig type som kommuniserer greit på norsk. Anbefales.

Daniel Bøs, 30. juni 2014
Vis flere evalueringer

Kart