PIPEHATT AS

4.8 (5 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Merdeveien 4b - Vareutsalg & Kundemottak, 3676 Notodden

Pipehatt AS - for din peis og pipe. 

Pipehatt AS driver en av norges ledende nettbutikker for tilbehør til peis og pipe.Vi holder til på Tuven på Notodden i Telemark. Vi har drevet med nettbutikk for peis og pipeutstyr siden 2008. Vi tar også oppdrag med montering for kunder på østlandet.?
Effektivitet!?
I tilknytning vår nettbutikk har vi et varelager med stort utvalg av deler og utstyr for ildsted og pipe. Dette betyr at våre montører effektivt kan stille 100% forberedt til ethvert oppdrag med deler og aktuelle "reservedeler" slik at ethvert oppdrag kan løses effektivt på arbeidsstedet.?
Vårt arbeidsområde og fokus er ildsteder og piper, vi planlegger vårt arbeid nøye før et oppdrag skal utføres.?
Kvalitet:
Vi skal løse oppdraget med å levere høy kvalitet på arbeidet. Våre montører er godkjente og sertifisert fra Norsk Varme og Norsk brannvernforening. Du skal være trygg på at arbeidet utføres med presisjon og nøye vurderinger når vi tar oppdraget. Vi melder selvsagt inn oppdraget til lokale myndigheter når jobben er gjort.?


Avtalt pris - en selvfølge for oss :?
Ønsker du et konkurransedyktig pristilbud? Vi avtaler pris på forhånd.?
Vi oppfordrer kunden til å besøke vår nettbutikk www.pipehatt.com, for å se våre priser på aktuelle produkter i nettbutikken.? Prisen i nettbutikk er lik prisen våre kunder betaler om den monteres hos kunde.?


Våre priser ligger som regel en del under andre leverandører. Dette på grunn av en effektiv organisasjon der kunden skal betale minst mulig for produkter levert fra oss.?
Samtidig har vi gode avtaler med våre leverandører som gjør prisen lavere for sluttkunde.?


Send oss gjerne en forespørsel!?
Velkommen til Pipehatt AS!


Hans Bugge Andersen
Daglig leder?

Evalueringer

Kvalifikasjoner

  • Merdeveien 4b - Vareutsalg & Kundemottak, 3676 Notodden

Kontakt bedriften