Siste evalueringer (5)

Tilbygg ca. 150 m2 til enebolig samt modernisering av opprinngelig bolig

Dette var et meget stort prosjekt som inkluderte totalrehabilitering av bolig fra 1952 på 150 m2 + oppføring av nytt tilbygg på 150 m2. Jobben ble utført på tid og innenfor avtalt kostnad. Fimaet sto selv for snekring og benyttet underentreprenører til graving, mur, elektro, vvs, ventilasjon. Alt ble koordinert av byggeleder og daglig leder. Meget godt samarbeid og dyktige håndverkere. Anbefales på det sterkeste for dere som har en stor jobb.

Stale, Bekkestua, 31. mars 2015

Stabilisere skjev låve grunnet ødelagt låvebro som presser på konstruksjon

Anbefales på det sterkeste!

Heidi, Røyken, 28. jan. 2014

Bytte kleding på 1,5 etasje enebolig

Vi fikk byttet kledning på vårt 1,5 etasje hus. Snekkeren som jobbet her var en ung og veldig trivelig kar. Han fikk fikset mange små problemer som dukket opp. Vi fikk nye vannbrett og helt tett vindsperre. Firmaet svarte kjapt på spørsmål på epost, og ingen problemer med noe som helst. Huset ble som nytt!

Jon, Heggedal, 14. juni 2013

Liten taklekkasje ved vannbord - vann kommer mellom vannbord og takbelegg

Raskt levert - godt arbeid !

Asbjørn, Stabekk, 10. jan. 2013

Tilbygg entre inkludert graving

Vi søkte etter en entreprenør som kunne koordinere og bygge en entre og valgte Totalentreprenøren AS. Vi skrev kontrakt 8. 10. 2012 og fikk en detaljert fremdriftsplan. De skulle være ferdige før jul og det var de. Prisen var litt over gjennomsnittet, men kvaliteten og kommunikasjonen var god. De kom med gode innspill og løsninger. Uten at det nødvendigvis har noe å si, var det kun norske håndverkere. Jeg anbefaler Totalentreprenøren til andre.

Geir, Haslum, 2. jan. 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Borgen Bygg-service AS

  Drøbak

Totalentreprenøren AS

5.0 5 evalueringer Borgen