Siste evalueringer (17)

Etterisolering og skifte av bordkleding

Hyggelige og effektive folk!

Cecilie, Trondheim, 7. april 2021

Skifte tak

Henriksen Bygg & Anlegg har lagd nytt tak på huset mitt. Jeg er kjempe fornøyd med kvaliteten og hele gjennomføringsprosessen. Vi har hatt god kommunikasjon gjennom hele byggefasen og så fikk jeg jobben utført etter ønskene mine. Takk for en hyggelig samarbeid.

Paul, Gimse, 22. des. 2020

Lage lysgrav. sette inn 3 stk vinduer.

Veldig bra utført jobb med god kommunikasjon hele veien. Svarer raskt og utførte jobben til avtalt tid. Anbefales for oppdrag.

Robert, Gimse, 10. mai 2019

Ytterdør,endring av inngangsparti

Effektiv og hyggelig. God kommunikasjon. Fint sluttresultat.

Morten, Spongdal, 15. feb. 2019

Skifte vindu + isolere loft.

Dyktige fagfolk som gjorde utmerket arbeid - pålitelige, ryddige og enkle å kommunisere med. De kom til avtalt tid, jobbet effektivt og kom med konstrutive løsninger på det som dukket opp underveis. Prisen var det ingenting å si på. Anbefales!

Kristin, Trondheim, 30. sep. 2018

Nytt tak

Vi er svært godt fornøyd med jobben som ble gjort. Firmaet kom slik som det ble avtalt, og sammenlignet med andre tilbud vi fikk var de svært god på pris.

Heidi, Jakobsli, 28. des. 2017

Ytterdør - installasjon

Kjapt og effektivt!

Ole, Trondheim, 5. des. 2017

Renovering av hus utvendig

Flott utført arbeid, effektivt selv om det tok noe lengre tid enn antatt, noe som skyldes bestillingtid på vindu/dører. Ryddet godt opp etter seg ute som inne. Tok hensyn til at det bodde folk i huset og rengjorde så godt det lot seg gjøre. Holdt den pris som var lovet, og ingen uforutsette kostnader påløpt. Kan trygt anbefales på det sterkeste:-) Takker for godt utført arbeid.

Unni, Spongdal, 19. nov. 2017

Etterisolering og utvendig skifte av kledning på 2 etasjers bolig,ca 100m2

Trivelig karer som gjorde jobben til anslått tid og forespeilet kostnad. Kom med gode forslag, og var fleksibel med tanke på endringer undervegs. Meget godt fornøyd med arbeidet som ble utført. Henriksens anbud var best på pris og anslått tid.

Erik, Trondheim, 13. mai 2016

Demontere kjøkken

Hyggelige karer som jobbet fort og effektivt.

Karin, Trondheim, 26. aug. 2015

Bygging av veranda,skifte bordkledning,utforing og isolering (ca 9 m x 3 m),skifte av to vinduer og innsetting av ny verandadør.

Vi er svært fornøyd med jobben Henriksen Bygg har gjort. De gjorde det de lovte på avtalt tid og til avtalt pris. De var prismessig gunstige i forhold til de andre som leverte inn tilbud, de arbeidet usedvanlig effektivt og med det som inntil videre fremstår som svært god kvalitet. Vi kan trygt anbefale dem til andre og kommer garantert til å be om tilbud fra dem ved fremtidige forespørsler.

Petter, Trondheim, 18. aug. 2013

Enkel utbedring av adkomstveg (grusvei),forberedelse til oppgrusing

De kom på kort varsel og til avtalt tid hvilket er positivt, men forventningene ble ikke helt innfridd. Ved vurdering av jobben anslo de å bruke ca 1,5 dag på jobben men endte opp med å være ferdig på ca halve tiden. De anslo også å bruke 2 lass pukk og vi fikk fastpris-tilbud på jobben basert på antatt tid inkl pukk/frakt. De leverte kun 1 stort lass med pukk. De slo av litt på prisen (ca 500 kr) men mye mindre enn pukk og frakt skulle tilsi.

Roar, Trondheim, 26. juni 2013

Bytte av gulv og rekkverk på to balkonger

Tok jobben på kort varsel og var fort ferdig. Men det er en del mangler på finishen. En del kanter som er ikke pusset ned, avkappet skrue som står ut. . .

Jan, Trondheim, 25. juni 2013

Utskifting av 2 balkonger

Jobb ble utført 100% i forhold til inngått kontrakt. Arbeid ble utført og ferdigstilt helt i henhold til plan. Svart godt fornøyd med hele prosessen. Anbefaler de gjerne til andre.

Rolf, Ranheim, 16. juni 2013

Bygg av platt på 23kvm

Veldig godt gjennomført jobb! Raskt og effektivt.

Therese, Trondheim, 25. mai 2013

Utgraving og planering gårdsplass

Oppgradering av gårdsplass 60kvm. Fjerning av gammel masse og bortkjøring. Legging av duk, pukk,singel og kantstein. Flink og pålitelig. Grei pris. Meget godt fornøyd.

Inger, Heimdal, 18. mai 2013

Fuktinntregning i sokkelleilighet - stue yttervegg - langs gulv.

Arbeid påbegynt, men ikke avsluttet. Muren var så fuktig på innsiden at den må ha et par uker å tørke på. Arbeidet fortsetter i uke 7/13. Fornøyd så langt. Mvh Jens Schei.

Jens, Heimdal, 8. feb. 2013
Vis flere evalueringer

Kart