Siste evalueringer (29)

Sette opp takrenner rundt veranda i 2. etg. i bergen sentrum

Hadde glemt å legge inn en evaluering fra langt tilbake i tid her, men hadde bare gode erfaringer med gjennomføringen av denne jobben.

Geir, Bergen, 26. juni 2021

Skifte en del kledningsbord.

Fleksible håndverkere som har gjort en god jobb.

Bjarte, Bønes, 18. mai 2020

Utbedring av helning/drenering på balkong

Leverte som avtalt.

Torstein, Bergen, 31. mai 2019

Vedlikehold av èn husside.

Utført ihht avtale. Fornøyd kunde.

Finn, Laksevåg, 6. mai 2019

Installasjon av låsesylinder.

Veldig fornøyd med arbeidet og hele prosessen. Anbefales!

Sigurd, Bergen, 25. okt. 2018

Fasadevask og overflatebehandling av lavblokk

Svært godt fornøyd med utført fasadevask. Arbeid utført til avtalt tid og pris. Fleksibel og meget god oppfølging underveis. Kan anbefales!

Andreas, Bergen, 4. mai 2017

Installere sikkerhetslenke på dør

Jobben ble gjort veldig raskt og tilfredsstillende. Meget god service. Anbefales!

Marit, Bergen, 10. mars 2017

Bytting av takrenne

God kommunikasjon hele veien, konkuransedyktig på pris og godt arbeid utført i henhold til avtale. Veldig fornøyd enkelt og greit.

Lars, Bergen, 31. mars 2016

Utskifting av veluxvinduer

Fikk to veluxvinduer skiftet i vinter. Rask tilbakemelding fra bedrift med et godt pristilbud. Raskt og fint arbeid utført av snekker. Uheldigvis var det noen produksjonsfeil med vinduene, men dette ble ordnet opp i uten ekstra kostnader. Svært fornøyd med denne bedriften, særlig den gode dialogen mellom oss hele veien. Anbefales videre :).

Henriette, Nesttun, 8. feb. 2016

Lås til en innvendig dør som skal byttes til ytterdør lås.

Rask, proff og serviceinnstilt.

Haukur, Bergen, 27. jan. 2016

Isolering,plating og hyllebygging i 6kvm bod

Ryddig og proffesjonellt firma. Jobben ble utført til avtalt tid og pris, og de var svært fleksibel og løsningsorientert underveis. Tok også på seg diskusjon mot forsikringsselskap da det ble oppdaget en vannskade underveis, og fikset dette uten ekstra kostnad for oss. God kommunikasjon underveis og god kvalitet på utført arbeid. Ryddet bra opp etter seg. Kan trygt anbefales.

Andre, Bønes, 5. jan. 2016

Innsetting av dør

Godt fornøyd !

Søstrenes, Bergen, 11. okt. 2015

Montering av takrenne

Bestilte tømrer til å montere cirka fem meter takrenne. Resultatet ble bra, pluss for kjapp levering. Dagen etter at oppdraget ble bestilt, var ny takrenne på plass.

Christian, Bergen, 29. sep. 2015

Montering av brannstige

Godt utført arbeid av hyggelige karer. Bruker gjerne FDV Group igjen.

Rune, Bergen, 16. sep. 2015

Støping av mur og bygging av gjerde

Etter å ha vurdert 12 ulike selskap for utførelse av dette oppdraget, landet vi til slutt på FDV Group Norge AS. De var billigst i tillegg til å fremstå som svært profesjonelle. Arbeidet som ble utført var av høy kvalitet og levert innenfor de tidsfrister som var avtalt på forhånd. Oppfølging underveis har også vært god og derfor har jeg ingen betenkeligheter med å anbefale bedriften til andre.

Kjetil, Bergen, 9. april 2015

Vindusvask

Vi brukte FDV Group Norge AS til inn- og utvendig vindusvask i våre kontorlokaler. Vindusvaskeren var både vennlig, grundig og effektiv. Vi er svært fornøyde med jobben som ble gjort til avtalt tid, avtalt pris og til innfridde forventninger.

Guni, Bergen, 26. mars 2015

Reperasjon og forsterkning av levegg

Veldig fornøyd. Kjapp med befaring og pristilbud. Utrolig god på kontinuerlig oppdatering på status, siden jeg gikk med på å ta oppdragen litt innimellom andre oppdrag de hadde. Rask levering til avtalt pris og tid Anbefales, jeg skal bruke dem igjen.

Kjell, Bønes, 4. mars 2015

Brøyting av parkeringsplass og innkjørselsveier

De har litt lett utstyr (ATV). Men gjorde jobben, på litt lengre tid. Brukte i dag (2. Juledag) pick-up. Det går bra med den. Bedriften er seriøs og god å kommunisere med.

Kjell, Nesttun, 26. des. 2014

Støvsuging fellesgarasje

Topp service, hyggelige, god oppfølging og gjorde jobben godt og akkurat som avtalt! Kan trygt anbefales!

Øivind, Laksevåg, 18. des. 2014

Skifte av kledning - gavl på rekkehus

FDV Group utførte arbeidet på avtalt tidspunkt og til avtalt pris. Arbeidet ser ut til å være utført til min fulle tilfredsstillelse. Jeg kan anbefale firmaet for lignende jobber. Hilsen Jens Chr. Egenæs.

Jens, Sandsli, 24. sep. 2014

Treplatting og hellelegging

FDV Group AS kunne påta seg oppdraget umiddelbart, møtte opp til avtalt tid og fullførte oppdraget uten avbrudd. Arbeidet var av god kvalitet og kommunikasjon var ikke noe problem da arbeidsleder snakket flytende engelsk. De var løsningsorienterte og uforutsette ting ble håndtret kreativt. Vi er svært godt fornøyd og benytter gjerne bedriften til andre oppdrag.

Gro, Søreidgrend, 11. mai 2014

Reperasjon av takrenner

Dyktig og profesjonelt firma som gjorde jobben raskt og godt. Vi trodde vi måtte skifte takrennene, men det viste seg at en demontering og skikkelig rens gjorde nytten. Kommer helt sikkert til å bruke FDV GROUP igjen.

Tor, Os, 30. mars 2014

Bytte av ytterdør

Raskt og og godt utført jobb. Flinke og hyggelige håndtverkere.

Joar, Bergen, 20. feb. 2014

Installering av benkeplate på kjøkken

Godt utført jobb. Den eine benkeplata frå IKEA fekk diverre ei mindre skade ved installasjon, men FDV Group bestilte ny plate og kom igjen seinare og ettermonterte ny benkeplate. God kommunikasjon heile vegen, kjem til riktig tid, utfører jobben etter avtale.

Åsmund, Bønes, 4. des. 2013

Levering og montering av postkassestativ for sameie

Vi engasjerte FDV Group til å sette opp et postkassestativ i vårt nabolag. Resultatet og kvaliteten på det utførte arbeidet er noe vi er kjempefornøyd med. FDV Group har vært svært serviceinnstilt gjennom hele prosessen og håndtverkeren var enkel å forholde seg til. FDV Group etterkom alle våre ønsker på en ryddig måte, og jeg ville derfor vurdert å bruke de igjen til andre oppdrag.

Mari, Nesttun, 1. nov. 2013

Skifte kledning

Vi valgte FDV på en jobb med å skifte kledning. FDV var raskt ute med tilbud og hadde rask oppstart når vi hadde bestemt oss. Også fremdrift, orden og ryddighet var veldig god. Underveis i arbeidet fikk vi skriftlig status fra prosjektleder som kommuniserte veldig godt og profesjonelt. Når prisen i tillegg var konkurransedyktig så er vi ikke i tvil om å gi full pott på vurderingen. Vil ikke stusse på å bruke FDV igjen.

Gisle, Fana, 12. okt. 2013

Skifte takrenner

Oppdraget gikk ut på å skifte takrenner foran og bak huset, hvor av den ene siden krever stillas. Jobben ble raskt gjort. Vi er veldig fornøyde med prisen, kommunikasjon og servicen. Bra!

Christina, Bergen, 5. sep. 2013

Pusse opp badet

Oppdraget gikk ut på totalrehabilitering av bad, FDV Group fikk oppdraget da de hadde både murer elektriker og rørlegger. Vi var på ferie når arbeidet pågikk og vi ble veldig positivt overrasket når vi kom hjem til vårt nye flotte bad. Det ble helt perfekt og FDV har virkelig øye for detaljer. Oppdraget ble utført helt i henhold til avtale og de ble ferdig før tiden, det ble faktisk også litt rimeligere en avtalt grunnet at det badekaret vi ville ha ikke var på lager hos leverandør, dermed slo FDV av kr 4000,- i prisen. Ryddig og grei kommunikasjon underveis. FDV kan absolutt anbefales! ! ! ! Vi kommer til å benytte de igjen.

Ida, Bergen, 28. juli 2013

Fjerning av søppel

Anbudet gikk ut på fjerning av ca 8 kubikk med avfall. Selskapet svarte raskt på anbudet, gav en god pris og kom raskt å hentet avfallet. Selv når det dukket opp uventede ting på min kant var selskapet fleksible og jeg er veldig fornøyd med servicen jeg fikk. Ikke bare fjernet de avfallet, men de kostet og ordnet opp etter at de hadde fjernet. Også en bra hjemmeside. Jeg anbefaler FDV Group gjerne til andre, og kommer til å bruke de selv.

Daniel, Bergen, 16. juli 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Rørlegger Bergen AS

4.6 328 evalueringer Bergen

Salhus VVS AS

4.9 96 evalueringer Salhus

Bravida Norge AS Avd Bergen

4.8 56 evalueringer Laksevåg