Siste evalueringer (45)

Maling av enebolig

Brukte Zapp til maling av hus samt å bytte noe utvendig panel. Jobben ble helt greit utført, noen skjær i sjøen underveis men det ble ryddet opp i raskt og effektivt. God kommunikasjon underveis.

Erland Welde, 9. mai 2020

Maling

Hyggelige gutter , men hastverk er veldig synlig i arbeidet som er utført.

Vibekke Dahl Kristensen, 15. okt. 2018

Bytte to vinduer

De skiftet ut to vinduer, foret innvendig karm og byttet noen panelbord utvendig. Jobben ble utført raskt. Fornøyd med resultatet. Vurderer å bruke dem til annet arbeid senere. Veldig fornøyd!

Siri Kokkersvold, 9. okt. 2018

Gipse og sparkle gang/trappegang et tak og rundt/under en trapp.

Flinke, effektive og til avtalt pris. Kan anbefale disse videre.

Maiken Oppegaard, 6. okt. 2018

Maling av hus

Meget bra utført jobb. Effektive og hyggelige arbeidere som var nøye og dyktige. Anbefales på det sterkeste. De vasket, skrapet og malte huset mitt to strøk. Ser ut som et nytt hus nå.

Brage Aasen, 4. okt. 2018

Vasking og maling av 172m2 enebolig

Meget godt fornøyd med utført arbeid og kommunikasjon.

Geir Arne Nordtveit, 13. juni 2018

Maling av rekkverk og bjelker

God kvalitet på utført arbeid, og ryddig prosess fra start til slutt . Ble litt rot med fakturering, men dette ble umiddelbart ryddet opp i da jeg tok kontakt.

Lars Backer Hjorthaug, 13. juni 2018

Maling,en boenhet i vertikaldelt tomannsbolig.

Eksepsjonelt utført maling av hus og vinduer. To seriøse, fysisk sterke og hyggelige malere malte effektivt og profesjonellt. Ryddet strøkent etter seg og ikke en dråpe malingsøl var å se noe sted, etter arbeidet. Prisen var også svært gunstig, og Frank svarte lynraskt i telefon og på mail, gjennom hele prosessen. Zapp velger vi definitivt igjen ved neste jobb hos oss. Anbefales!

Bente Silberg, 9. juni 2018

Gipsarbeid

To hyggelige dyktige polske karer var hos meg å la gips og sparklet vegger i 3 rom. Fornøyd med legging og sparklejobben. Nesten klart til å males.

Jan Erik Onarheim, 5. april 2018

Utskifting vinduer

Kjapt og ryddig utført - anbefales!

Alf M. Løvvold, 14. nov. 2017

Bytte skyvedør og 4 vinduer

Rask levering, bra kvalitet, anbefales!

Per Bjørnsrud, 24. okt. 2017

Bytting av 2 vinduer og en terassedør.

Arbeidet ble raskt og greit utført til avtalt pris.

Roy Iversen, 13. feb. 2017

Bytte vindu

Veldig fornøyd og en veldig bra jobb ! Takk.

Mohammed Bahadin, 1. feb. 2017

Maling av kjøkken,stue og ett soverom,moss

Jeg er kjempefornøyd og anbefaler gjerne Zapp til andre. Ryddig og god kommunikasjon, ålreit pris, og effektivt, grundig og pent utført arbeid. Kom på befaring på onsdagen, startet arbeidet dagen etter, og holdt på tre fulle arbeidsdager til alt var gjort.

Hanne Winger Pedersen, 16. nov. 2016

Sette inn 2 stk vinduer

Jeg fikk tillit til Zapp da de tok raskt kontakt og gav angivelse av fast pris som var rimelig ift andre tilbud jeg har mottatt. De har vært lette å få tak i og alltid imøtekommende. De kom til avtalt tid og leverte et flott stykke arbeid. De ryddet også veldig fint opp etter seg. Sluttregningen med litt ekstraarbeid som ikke inngikk i fastprisen har jeg ingenting å utsette på. Jeg er veldig fornøyd og kan definitivt anbefale dem videre.

Synne Eliassen, 31. okt. 2016

Trenger maler

Ble fornøyd med arbeidet utført.

Brynhildur Baldursdottir, 26. aug. 2016

Bytte skyvedør til terrasse

Jeg er veldig godt fornøyd med ny skyvedør og oppfølging pga problemer med liten lekkasje, som neppe var deres skyld. De har stått på hardt, og nå er problemet løst! Hyggelige og flinke håndverkere. Kan anbefales.

Stein Jarnfeldt, 5. april 2016

Bytting av stuevinu

Dette var et utrolig ryddig og flott firma. Alt kom til avtalt pris og tid. Kjempedyktige snekkere, raske og flinke. Vi kommer garantert til å benytte oss av dem ved en senere anledning :).

Kari Wiik Grønli, 2. feb. 2016

Utvendig maling totalrenovert enebolig

Veldig fornøyd med valget av leverandør til maling av stor enebolig utvendig med to strøk. I tillegg malte de en sidebygning til en rimelig penge. Malerne var fra Øst-Europa og kommuniserte godt på engelsk og litt norsk. De var punktlige, arbeidsomme og meget dyktige og raske. Kan varmt anbefale andre å bruke Zapp AS til maling av hus.

Kjetil Lia, 2. feb. 2016

Skifte vinduer og dører + kledningen på en vegg!

Jeg ble veldig fornøyd! Firmaet jobbet effektivt, og jobben ble fint gjort! De satte inn nye vinduer, skiftet ut et par dører og byttet panel på en utevegg. Et firma jeg kan tenke meg og bruke igjen.

Lena Bråten, 2. feb. 2016

Maling innvending og utvendig av nyoppført enebolig på 211 kvm

Jobben bestod av å male ett nytt hus innvendig og utvendig. Utvendig: Male to strøk. Gjorde en god jobb, med fine detaljer. Men fulgte ikke avtalen om å dekke til vannbrett. Innvendig: Sparkle gisplater på vegger og tak så male. Fuge/ sparkle lister og male toppstrøk. Begynte bra, men så startet de å stresse. Da sank kvaliteten. Tror dette ble en for stor jobb for dem.

Fredrik Wincent Rawicki, 1. feb. 2016

Takk for din tilbake melding. Vi tilstreber oss hele tiden på å levere topp kvalitet og ha fornøyde kunder. Beklager at du ikke ble helt 100 % fornøyd. Grunnen til kvaliteten sank etter dine øyner var endringer under prosessen på grunningen og malingen på gipsplatene innvendig. Men vi sto på til du ble fornøyd. Mvh Zapp AS

ZAPP AS 2. feb. 2016

Skrape og male 120m2 enebolig

Veldig godt fornøyd med utført arbeid! Nøyaktig utført, raskt utført av hyggelige folk. Rydder opp etter seg.

Thor Bærhaugen, 12. juni 2015

Diverse snekkerarbeide

Ingen entreprenør jeg vil bruke igjen. Språkvansker. Materiell måtte jeg sjøl bestille og faktisk returnere da det viste seg å bli utført på annen måte. Vinduene som skulle skiftes ble ikke utført slik at jeg måtte innhente en annen utfører.

Terje Bodin Svendsen, 4. feb. 2015

Vask og beis av borettslag.

Vi er godt fornøyd med sluttresultatet. De har vasket og beiser 7, 4 mannsboliger. Oppstarten ble litt forsinket, og av den grunn ble også sluttdatoen forskjøvet. Vi måtte gå noen runder før sluttresultatet ble slik vi ville ha det. Det var aldri noe problem med å få utført det vi påpekte underveis. Jobben ble utført til en god pris. Hyggelig å samarbeide med.

Irene Ludvigsen, 31. okt. 2014

Skifte vinduer mm hytte bamble

Bedriften gjorde en utmerket jobb både mht pris , kvalitet og utførelse! De to som gjorde jobben sto på og jobbet og var i tillegg meget fleksible. Likeledes de som administerte jobben. Kan anbefales!

Ragnar Holthe, 8. okt. 2014

Maling av enebolig m/garasje

Zapp var raskt og konkret på et komplett tilbud i tråd med det vi ønsket oss. Dialogen med firmaets leder var utmerket og vi hadde god dialog med malerne som jobbet for oss. Malerjobben ble gjort etter avtale både i forhold til tid og med veldig god kvalitet. Malerne var nøyaktige og ryddige under hele jobben. Enkelte tilleggsarbeider ble utført helt etter avtale. Jeg anbefaler absolutt firmaet for en slik type jobb, og jeg vil benytte de igjen.

John Lunder, 14. sep. 2014

Maling 2-mannsbolig. ca 200kvm.

Firmaet gjorde en glimrende jobb. Var langt under andre firmaer på pris. Malerne var fra Polen, men det var ikke noen problem å kommunisere med dem. De utførte jobben profesjonelt og ryddet opp etter seg. Lederen som var norsk sendte mail underveis for å forsikre seg om at alt var i orden. Kan absolutt anbefales. De vasket og malte en garasje+en tomannsbolig, samt malte grunnmuren på 11 dager.

Gry Thorsen, 20. mai 2014

Innvendig maling av leilighet blokk

Meget god pris og effektiv levert. Service som bare det.

Håvard Lobben-seth, 12. mai 2014

Maling av 1,5 etg enebolig i vestby (garder)

Hyggelige folk som kom og gjorde det de skulle til avtalt tid og pris. Kan absolutt anbefale disse på maling av hus.

Øyvind Sverd Lauritzen, 11. april 2014

Utskifting av vindu i kjeller

Tok lang tid før de kom, men utførte jobben bra til god pris, hyggelige.

Christopher Vestergaard Vejle, 8. feb. 2014

Male tak inne (i løpet av oktober)

JAD AS leverte konkurransedyktig fastpris på maling av ca. 80. M2. Inne tak. De møtte opp og leverte som avtalt i mail og ihht. Kontrakt. Malerne var både dyktige og effektive, og vi ble veldig fornøyd med resultatet. Vi anbefaler de gjerne til maleroppdrag hos andre.

Benjamin Asplund, 14. nov. 2013

Sette inn vinduer

Alt ble som avtalt. Veldig fornøyd med endelig å finne en i Moss som både er rimelig og god! Anbefales!

Richard Skinstad-jansen, 28. okt. 2013

Snekring av platting med fundament

Jeg valgte å utsette bygging av terrasse til våren, men bedriften var hyggelige og hadde en god pris. Velger evt de til neste år.

Bente Christensson, 22. okt. 2013

Bytting av verandadør

Litt forsinkelser ifht når de kom. Men gjorde jobben veldig bra og de ryddet etter seg. Er fornøyd med resultatet.

Gerd Østensvig, 16. okt. 2013

Lite borettslag søker maler til oppussing av trappeoppganger

Dette er et svært useriøst firma som sender ufaglærte Polakker til å gjøre jobben for seg uten at kunden har blitt opplyst om dette på forhånd, Polakkene har ingen greie på hva de driver med, de viste ikke hvordan de skulle legge belegg og malejobben de gjorde var heller ikke bra utført. Anbefaler ikke dette firmaet til andre. Noen Bilder her: https://www. Facebook. Com/media/set/? Set=a. 10200520271031376. 1073741827. 1295986866&type=1&l=9af5526b4f.

Espen Christoffersen, 10. okt. 2013

Ca 75 kvm utendørs maling moss

Jobben ble utført meget bra. Kan anbefales på det stekeste.

Oddbjørn Braaten, 5. aug. 2013

Bygging av platting og redskapsbod

Håndverkerne gjorde god jobb, selv om de brukte veldig lang tid. Jeg ble forespeilet tre dagers arbeid, men de brukte nærmere tre uker.

Jon Klavenæs, 19. juli 2013

Maling av tak og vinduslister i furu

Flott levert! Punktlige, dyktige og hyggelige malere. Pris ble som avtalt, og de ryddet flott etter seg. Kan anbefales!

Sissel Berit Hoell, 17. juni 2013

Utvendig maling av enebolig,garasje og uthus

Veldig flinke malere, begynte når de skulle begynne og avsluttet til riktig tid. Ingen problemer. Anbefales.

Bjørn Korsmo, 6. mai 2013

Bytte vindu trappeoppgang

Da er jobben ferdig , effektivt og bra jobbet :-).

Hilda Annelie Irene Hopstad, 13. mars 2013

Månedlig vask av leilighet

Hyggelige og flinke.

Tonje Sanderød, 1. jan. 2013

Tapetsering/sparkling

Jeg ble kontaktet etter min forrige evaluering og de ordnet opp. Kan anbefale dem videre :).

Audun Burvald, 6. nov. 2012

Bytte feieluke

Raske og effektive, hyggelige og god service ingen problemer med å anbefale de til andre!

Solveig Jørgensen, 6. nov. 2012

Tapetsering/sparkling

Grei pris, effektivt arbeid, men resultatet ble desverre ikke pent.

Audun Burvald, 2. nov. 2012

Skifte vedovn

Veldig godt utført arbeid!

Roy-erik Andersen, 27. okt. 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart