Siste evalueringer (16)

Pussing bak peis og oppsetting av pyntestein årnes

Veldig nøye med det han gjør og alt gjort til avtalt tid. Anbefalles på det sterkeste 🙂.

Stein, Årnes, 7. des. 2021

Enebolig i kjede ca. 80 m2.

Vask, utskifting av flere panelbord og maling av hus. De jobbet lenge med å finne rett farge da vår fargekode ikke var å få lenger. De klarte det etter flere forsøk. BRA. Kontrakttid ble holdt, de var punktlige og viste god orden. Arbeidet ble bra utført og vi er meget godt fornøyde. Ønsker vi nytt arbeid utført vil vi kontakte Bielskis Bygg AS. Bjørn Jørve Mai 2016.

Bjørn, Oslo, 26. mai 2016

Bytting av tak

Bielskis Byggservis did a great job removing and building a new roof on our house. They came as agreed and kept within the agreed time and price. All rubbish was removed after they were finished and any problems were solved fast with a phone call. Would highly recommend them.

Malcolm, Frogner, 21. juni 2015

Legging av parkett

Vi opplevde førsteklasses service, punktlighet og topp håndverksmessig utførelse. De utviste kreativitet og kom med gode forslag. Kan trygt anbefales.

Tor, Kolsås, 23. jan. 2015

Ventilasjonsarbeid kjøkken

Bra utfört jobb med installation av vifte och ventilationsrör genom vägg. Ryddigt och pent resultat. Material och halva arbetskostnaden betalades på förhand.

Christian, Oslo, 20. aug. 2014

Maling av enebolig,200 m2

Bielskis gjorde en grundig og nøyaktig malejobb til avtalt pris og avtalt tid. Gutta møtte før 07 hver morgen, de ryddet opp etter seg hver dag - og huset ble kjempefint! Kontrakt, faktura og det hele var veldig ryddig ordnet. De to som malte hos oss, snakket ikke norsk og veldig lite engelsk, men alle spørsmål ble besvart øyeblikkelig på sms med tolk.

Jorunn, Nesoddtangen, 28. juli 2014

Montering av gulvlister og lister rundt dør

Positivt: Meget bra kvalitet på arbeidet. Negativt: Litt rot med oppgitt pris på innkjøpte materialer men det løste seg fort. Bare en av håndverkerne snakket godt nok engelsk til å kommunisere normalt.

Bjørn, Oslo, 11. feb. 2014

Flyttelass fra torshov- gamlebyen

Kom 15 minutter før tiden. Fikk hjelp av 2 stk til flyttelass. I lasset var det mye mer ting enn beskrevet i annonsen fra min side. Dette resulterte i at de måtte kjøre 4 ganger istedet for 2. Dette gjorde de uten å nøle mot er bittelite ekstra tillegg. Anbefaler disse gutta! Effektive,pålitelige, billige og blide!

Renee, Oslo, 12. jan. 2014

Flytting fra våler til moss

Hyggelige folk som utførte jobben raskt og BILLIG :) Anbefales!

Stina, Våler i østfold, 25. des. 2013

Listing av gulv på44m2

Belkis gjorde en utmerket jobb med listing av gulv. Hyggelige, profesjonelle og solide. Selv om arbeidet var mer omfattende enn først antatt, forholdt de seg til avtalt pris, som også var det rimeligste tilbudet av de henvendelser jeg fikk. Arbeidet ble utført raskt, nøyaktig og pent. Kan anbefales på det varmeste. Jeg vil absolutt benytte meg av dem igjen neste gang jeg trenger en håndverker.

Christina, Oslo, 3. des. 2013

Totalrenovering av bad

Meget bra utført jobb på totalrenovering av bad og flislegging i gang. Professjonelle arbeidere med høy nøyaktighet og stor grad av yrkesstolthet. Arbeid av meget høy kvalitet utført til avtalt tid og pris. Møter opp når de skal og tar mye hensyn til arbeidsplassen i forhold til renhold og skåning av både materiell og personell. Anbefales på det sterkeste !

Kjetil, Oslo, 3. des. 2013

Bygge hems

Fikk raskt svar og de kunne komme på befaring når det passet meg. De tok seg god tid og vi fant sammen ut den beste løsningen for hemsen. Fikk en makspris på materialer og en annen pris på jobben. Prisen var god. I løpet av noen dager var jobben gjort, de låste seg inn og jobbet mens jeg var på jobb, det gikk veldig fint og de ryddet godt etter seg. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og vil absolutt anbefale disse gutta! Ærlige og høflige.

Tuva, Oslo, 31. okt. 2013

Diverse arbeid i leilighet i oslo

Bielskis var kom med det klart laveste tilbudet. Gjorde en god håndtverksmessig jobb og tok seg tiden til å få det pent. Ryddet alltid etter seg. Anbefales!

Tobias, Oslo, 4. okt. 2013

Skifte innvendige dører og fliselegge et gulv bad

De var flinke, kom til avtalt tid og utførte jobben raskt. Anbefales.

Ali, Oslo, 13. sep. 2013

Bytte 7 stk vinduer og 2 stk altandører

Ingenting å utsette på disse karene og anbefales. Høy faglig dyktighet og stor arbeidsmoral. Disse jobbet til arbeidet var ferdigstilt samt møtte mannsterk slik at arbeidet som andre fagfolk mente to 7-10 dager var unnagjort på 3. Stort pluss ved at de arbeider etter norske standarder og gir anbefalinger om tiltak som burde utføres, men dog ikke må.

Thomas, Jessheim, 7. juli 2013

Legge nytt tak med plater (dekra) - 160 kvd meter

Bielskis er en familiebedrift med agentur på hus byggesett, men som også gjør renoveringsarbeider. Vi bestilte de for å legge om 160 kvd meter tak på et vanlig hus ( inkl undertak, takrenner og vindskier), og skiftet til Dekra fra ICOPAL. Arbeidet ble utført på en utmerket måte, og arbeidslaget som var hos oss jobbet godt og var veldig hjelpsomme. De var også ryddige og holdt arbeidsplassen ren for søppel. PS; Kun noen snakker norsk/engelsk.

Jan, Lillestrøm, 10. juni 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

BYGGOTEK AS

4.9 15 evalueringerBetalt Skedsmokorset

OSLO SNEKKERSERVICE AS

4.8 34 evalueringerBetalt Dal

MG Bygg Partner AS

4.8 71 evalueringer Strømmen