Siste evalueringer (15)

Av- og påkobling av vann og rør fra eksisterende til nytt kjøkken

Vanntett Rørservice tok raskt kontakt og kom på uforpliktende befaring. Vi hadde flere rørleggere på befaring og valgte dette firmaet til slutt da de var best på pris i tillegg til at de tok utfordringen å utføre jobben slik vi foreslo det. De var løsningsorienterte og effektive. Under hele prosessen tok de hensyn til våre ønsker. Et lite minus er at det var litt vanskelig å få tak i dem innimellom. Vi kan trygt anbefale dette firmaet til andre.

Judy, Oslo, 15. nov. 2018

Sluket er tett og det renner vann nedover veggen

Brukte Vanntett for tredje gang. De kom på svært kort varsel og gjorde en utmerket jobb for en bra pris. Kommer til å bruke disse igjen.

Håvard, Oslo, 14. des. 2013

Legge vannrør tettere inntil vegg

Gjorde en helt grei jobb.

Widar, Oslo, 15. juli 2013

Rørlegger

Godt fornøyd med jobben. Pliktoppfyllende og flink Anne.

Anne, Oslo, 14. juli 2013

Tilkobling av vann til kjøleskap med dispenser

Raske tilbakemeldinger, raskt og bra utført. Veldig fornøyd!

Lars, Oslo, 12. juli 2013

Opplegg til vaskemaskin

Jeg trengte et opplegg til min vaskemaskin, og tok et godt tilbud fra Vanntett rørservice. Jeg er veldig fornøyd med hele oppdraget, rørleggeren kom til avtalt tid og gjorde jobben pent og grundig. I tillegg trengte jeg hjelp til noe et par dager senere og da kom han også med en gang og hjalp meg med dette. En kjempe hyggelig og seriøs person. Kan trygt anbefales til alle som trenger en rørlegger.

Marianne, Oslo, 11. juli 2013

Innstallering av vannstopp+forlenging av rør

Kom til avtalt tid og utførte jobben tilfredstillende! Hyggelig fyr.

David, Oslo, 9. juli 2013

Enkel rørleggerjobb på bad

Veldig godt fornøyd med han som utførte jobben. Tydelig prisinfo i tilbud, fleksibel på tidspunkt, kom presis og utførte jobben raskt effektivt og med god kvalitet. Hadde god serviceinnnstilling. Anbefales! !

Ola, Oslo, 8. juli 2013

Oppvaskbenk kjøkken

Etter montering av nytt kjøkken hadde vi lekkasje under oppvaskbenken på grunn av en skuff som stadig skubbet borti rørene, og i den forbindelse trengte vi å få rettet opp/flytte om på dette og samtidig sikre at resten at rørene til oppvaskmaskin og blandebatteri var montert riktig. Rørleggeren fra Vanntett Rørservice kom til avtalt tidspunkt og gjorde unna jobben på under en time og til en rimelig pris. Vi er veldig fornøyd Mvh Camilla Larsen.

Camilla, Oslo, 20. nov. 2012

Rørlegger rør fra vask til soiler rør

Glimrende service. Kom til avtalt tid, og utførte jobben raskt og effektivt. Vil anbefale ham og bruke ham igjen.

Erik, Oslo, 23. okt. 2012

Montere vask i kjøkken

Christer var rask til å svare på anbudet, og kunne komme på svært kort varsel. Hyggelig rørlegger som gjorde en effektiv og bra jobb med vasken på vårt nye kjøkken. Selv var jeg usikker på om jobben med våre gamle rør skulle være vanskelig, men dette ordnet han uten noe problem eller ekstra kostnader. Vil absolutt anbefale han videre og bruke han igjen selv.

Thea, Oslo, 3. okt. 2012

Nytt kjøkken: rørlegger og elektriker

Christer Hoftvedt fra Vanntett svarte raskt på anbudet. Han lovet å matche pristilbud fra andre om de var bedre (det var de ikke! ) Rørlegger kom på kort varsel, presis, og var hyggelig, effektiv og ærlig. Han kom først for å koble fra vanntilgang på kjøkkenet og så en uke senere for å koble på ny vask og installere nytt blandebatteri. Like presis, like effektiv. Jeg vil utvilsomt benytte Vanntett igjen og anbefaler rørleggeren varmt til andre.

Elisabeth, Oslo, 2. okt. 2012

Tilbakeslag av kloakk,voldsom stank på bad.

Brukte Vanntett etter å ha vært fornøyd med tidligere jobber de har utført hos oss. Rørlegger dukket opp på kort varsel, og svarte på spørsmål i helgen selv om dette ikke var påkrevd. Vi hadde en slags kloakklekkasje, så vi var helt avhengige av å få utbedret det raskt. Rørlegger ordnet det slik at han kom første ordinære arbeidsdag etter at vi tok kontakt. Jobben ser bra ut og vi er veldig fornøyde. Kommer til å bruke dem igjen.

Håvard, Oslo, 25. sep. 2012

Rørlegger søkes for tilkobling av vann til kjøkkenvask og oppvaskmaskin

Trenger du en imøtekommende og hyggelig rørlegger så finner du det hos Vanntett Rørservice AS. Rask respons både på spørsmål vedr. Jobben og på oppmøte når det ble avtalt. Kom til avtalt tid og utførte jobben til avtalt pris. Veldig fornøyd!

Ole, Oslo, 7. sep. 2012

Bytte av trykkmåler på teknisk rom

Trivelig og svært dyktig rørlegger som kom til avtalt tid og pris. God kommunikasjon hele veien. Håndverk av første klasse, og han fikk klart opp i en del rare spørsmål om røropplegget i vårt gamle hus uten å fakturere ekstra. Anbefales på det sterkeste!

Håvard, Oslo, 30. aug. 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Svein Løkenflaen Rørleggerservice AS

4.9 704 evalueringer Oslo

Proff Rørlegger AS

4.5 648 evalueringer Oslo

Oslo Rørservice AS

4.9 325 evalueringer Oslo