Siste evalueringer (60)

Opppussing av stue

Utvidelse og opppussing av stue. Meget god utført jobb. Hjalp til med noe ekstra som kom opp underveis. Alt til avtalt pris. Eneste kan være at det tok litt lang tid å bli ferdig. Kan anbefales på det sterkeste.

Ole Martin Sivertsen, 18. feb. 2019

Flislegging,maling og listing mm.

Totaloppussing av gang: Flislegging, sparkling, maling, listing og montering av skyvedører. Utførte jobben etter avtale. Ryddig og godt utført arbeid.

Eivind Eriksen, 1. jan. 2019

Maling av et rom,samt reparere hull i gipsvegg

Presis og punktlig.

Magne Johan Fredriksen, 22. nov. 2018

Helsparkling av gang

Godt utført arbeid, alt i henhold til avtale.

Espen Smith-meyer, 16. aug. 2018

Overskrift: sette opp,sparkle og male gips på 14 m vegg og legge laminatgulv (12 m²)

Veldig fornøyd med Proff Pavel! De gjorde en god jobb, og det var enkelt å komme med tilbakemeldinger og samtale om beste mulige løsning.

Solveig Ihle Thingnæs, 13. juni 2018

Maling av hytte utvendig 25 m2

Perfekt leveranse, og vi er svært fornøyd med jobben. Oppdraget ble gjennomført som planlagt til rett tid. Og selskapet eier Daniel fulgte oss opp gjennom hele prosessen. Svært Bra. Anbefales. Vi er gjerne referanse.

Åge Petter Christiansen, 6. juni 2018

Demontering av kjøkken

Grundig og hyggelig.

Ingunn Midtun, 24. feb. 2018

Male og pusse opp kjøkken

Raskt og meget bra utført.

Alf Nipe/cecilie Degland, 4. nov. 2017

Liten malejobb

Perfekt utført malejobb til bra pris. Alt var ryddig og strøkent etter jobben var gjort. Vil absolutt velge dem igjen.

Marianne Lund, 16. okt. 2017

Tapetsering

Superfornøyd, profft arbeid, til avtalt tid. Hyggelige og pålitelige, anbefales. Arbeidet som er utført er tapetsering/ sparkling og maling.

Ole Haslestad, 15. okt. 2017

Saging av leca og montering av kjellervindu.

Proff Pavel møtte opp til avtalt tid, var høflige og flinke. Godt fornøyd med arbeidet!

Helge Skaftnes, 24. juni 2017

Male og gjør klar vegg til kjøkkenmontering

Malte vegg og lister, samt en del sparkling. Proff Pavel gjorde en utmerket jobb, og kommer til å bruke han fremover. Anbefales!

Wilhelm Kvalheim Flinder, 22. mai 2017

Maling av balkongplatting,sofienberggata,oslo

Effektivt og dyktig arbeid, til behagelig pris. Meget fornøyd.

Ole -nielsen, 24. april 2017

Sparkling av ett hull,male over/male hele veggen

Litt slitsomt med dårlig engelsk osv, men hyggelig, hjelpsom og rask, det skal han ha! :).

Philip Tollefsen, 21. des. 2016

Oppussing kjøkken

Punktlige håndverkere. Lette å få tak i hvis noe måtte diskuteres. Grei kommunikasjon på engelsk. Gjorde renovasjon av kjøkken med pigging av gulv og flislegging, nye gipsplater på veggene og renovasjon av tak. Ryddet opp alt bygningssøppel. Prisdyktig. Vi har fotsatt å bruke dem til flere prosjekter hjemme. Anbefales. (Ett stjerne-trekk pga uheldig plassering av spiker som perforerte elektrisk kabel i vegg. Raskt reparert. ).

Marianne Huun, 11. nov. 2016

Maling av trappeoppgang og gelender til loftstue

Den eneste av alle som skulle gi anbud som kom på avtalt tidspunkt. Lett å kommunisere med og alt ble gjort etter planen. Veldig fornøyd med både utført arbeid og pris på dette. Kommer til å bruke Proff Pavel igjen om jeg har behov.

Håkon N, 11. nov. 2016

Tapetsering og maling av barnerom

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Jobbet effektivt og leverte som avtalt. Bruker de gjerne igjen.

Frida Gabriella Blomgren, 13. sep. 2016

Ny trapp inngangsparti + rekkverk

Særdeles godt utført arbeid! Dyktige, hyggelige, billige, løsningsorienterte, serviceopptatte, holder tiden og opptatte av du skal bli fornøyd. Absolutt de varmeste anbefalinger! Tusen takk for vel utført arbeid.

Ken Bårdsen, 7. sep. 2016

Listing av 25m2 leilighet.

Sa at jobben innebar smarte løsninger utover det vanlige, dette klarte de ikke å levere. Pavel hadde en over norm innpåsliten snekker, som gjorde hele jobben til en meget ubehagelig opplevelse for min samboer. Vil ikke anbefale denne snekkeren på listing til noen. Marius.

Marius Nygaard, 31. aug. 2016

Oppussing av hus innvendig

Enkel rehabilitering av enebolig for utleie. Jobben ble gjort til avtalt pris og til avtalt tid. Jobben besto av reprasjon av gulv, gipsing, maling, sparkling vegger, foringer på vinduer og noe bindingsverk for å komplimentere veggene.

Truls Theodor Hagen, 4. april 2016

Male tak og vegger i stue

Kjempebra jobb utført på kort tid. Veldig fornøyd. Vennlig hilsen Kate Olsen.

Kate Trude Olsen, 15. feb. 2016

Maling innvendig

Hovedoppgaven var maling av kjøkken, fem dører og noe listverk. Meget godt arbeid. Raskt utført. Presist arbeid og minimalt med søl. De to møtte opp til avtalt tid og gjorde jobben godt innenfor avsatt tidsramme. Dertil var de hyggelige, ga gode råd underveis og opptrådte på alle måter meget skikkelig. Jeg anbefaler med glede Proff Pavel.

Tor Christian Hildan, 11. feb. 2016

Fjerne og male fliser på kjøkken

Dyktige, flinke og hygglige håndvereke. Kom til avtalt tid og gjorde jobben raskt of fint. Det var ryddig og rent når de ferdige. Det var usikkerhet om veggen bak flisene ville bli ødelagt eller ei når de ble fjernet (gamle gipsplater). De ga oss 2 tilbud - 1 hvis veggen forble uberørt og 1 for hvis de måtte skifte deler av veggen. Kom derfor ingen overraskende prisøkning. Alt arbeid ble utført slik som avtalt. Dyktige håndverkere. Anbefales!

Siren Tønnesen, 22. jan. 2016

Ikea møbler -skru sammen

Super fornøyd! Kom til avtalt tid ,jobbet raskt og til en pris jeg var fornøyd med! Vil absolutt bruke dette firma igjen☺!

Sonja Waagaard, 10. des. 2015

Platting + trapp

Bra utført til en god pris.

Øyvind Gleditsch, 23. okt. 2015

Legge laminat gulv kjøkken 7kvm

Dette firmaet la ett klikklaminat gulv for oss i kjøkkenet. De møtte opp på én dags varsel, og gjorde jobben med det samme. Resultatet var veldig bra, laminatet måtte legges om og rundt flere fastmonterte hyller og rør, og dette gjorde de veldig pent. Vi hadde tenkt å ordne lister på et senere tidspunkt, men ombestemte oss og kjøpte inn listene samme kveld som gulvet ble lagt, og igjen så møtte de opp på en dags varsel og la listene veldig pent.

Jesse James Ekgren, 16. april 2015

Montering nytt kjøkken evnt. gulv

Denne mannen er "min mann" ekstreme gode snekker kunnskaper. Ring meg om ref.

Robert Fjeldstad, 6. mars 2015

Helsparkle vegger

Meget bra jobb som ble utført ift tidsskjema og av et hyggelig team. Vi benytter oss gjerne av Proff Pavel igjen.

Alexander Brekke, 11. jan. 2015

Maling/sparkling pluss reparasjon av vindu,asker

Raskt og godt utført.

Stein Omland, 3. okt. 2014

Maling av møterom

Jobben ble gjort etter avtale og til avtalt tid. De kunne ta jobben på kort varsel. Pent håndtverk, ikke noe å utsette på dette.

Iterate/nina Hanssen, 23. aug. 2014

Oppsett av gjerde

Jobben ble utført på en meget god måte av to veldig hyggelige personer. Vi vil helt klar benytte oss av ProffPavel igjen.

Roar Hunstad, 16. aug. 2014

Innvendig maling av 160m2 enebolig

Proff Pavel malte vegger og tak over 2 etg. I 160 kvm hus, skiftet lister i tillegg til noe hagearbeide. Vi er veldig fornøyd med jobben. Arbeidet var profesjonelt utført, de var punktlige og utførte arbeidet i henhold til den tidsrammen som var satt, og prisen var konkurransedyktig. Jeg vil definitivt bruke dem igjen.

Andreas, 8. juli 2014

Male deler av rekkehus og et mindre snekkerarbeide

Vi er svært fornøyd med resultatet. Grundig og presist gjennomført. Møtte til avtalt tid. Jobben gjort på avtalt tid. Rimelig pris. Anbefales.

Laila Sandbæk, 14. juni 2014

Snekkeroppdrag

Renovering av hus, sette opp gips, sparkle, bygge bokhylle og legge parkett. Bra pris, super kvalitet og fleksible arbeidere. Bruker dem gjerne igjen.

Henrik Byremo, 23. mars 2014

Sliping av gulv

Proff Pavel gjorde en god jobb med å legge gulv hos oss. De var fleksibel med når de kunne utføre arbeidet og behjelpelig med å skaffe materialer som passet best for jobben. Hyggelige var de også. Anbefaler bedriften vidre.

Helle Schwer, 11. mars 2014

Maling av et vindu

Jobben var ganske enkel (maling av et vindu som hadde allerede vært slipt, impregnert med anti råte og maskert) og Cody tokk hånd om det fint til en grei pris. Burde bedt om å grunne synlig bart treverk i og med at noen små gule flekker er blitt synnlige. Hadde vært greit om jeg hadde fått det tipset fra Cody ;-).

Agathe T., 22. feb. 2014

Nye silikonfuger bad

Proff Pavel fjernet gamle silikonfuger på badet og la nye. Punktlig og godt utført arbeid.

Aasold Ekelund, 18. feb. 2014

Flislegging av kjøkkenvegg. omtrent 2-3 kvadratmeter

Utførte jobben fort, til en god pris. Hyggelig sjef!

Joachim L. G., 13. jan. 2014

Riving av vegg mellom stue/kjøkken + helsparkling av vegger stue

Av de som var på befaring for min jobb var Cody fra Proff Pavel en som virket genuint interessert og engasjert i hva jeg skulle gjøre. De kom med forslag underveis, og jobben ble litt større enn jeg i utgangspunktet hadde planlagt. Resultatet ble svært bra og forventningene i aller høyeste grad innfridd. Kommunikasjon var veldig bra underveis, og jeg vil fortsette å bruke Proff Pavel videre i min leilighet. Jeg vil anbefale Proff Pavel til andre!

Espen Lilloe-olsen, 10. des. 2013

Murer søkes / masonry work

Kom veldig rask. Bra jobbet.

Paul Mileman, 31. okt. 2013

Utvide kjellervindu - oppsett av innvendig lettvegg

Raskt, pent og effektivt utført av veldig hyggelige folk. Gir med glede mine bste anbefalinger.

Jon Even Andersen, 22. aug. 2013

Legging av gulv og maling vegger/tak

Proff Pavel, med Cogi og Daniel er meget hyggelige. De satte opp en tidsplan og ga et realistisk pristilbud. Vi snakket engelsk. Problemer underveis løste de meget bra. De gjorde en god jobb, og jeg ble så fornøyd at jeg engasjerte dem til et nytt prosjekt. Et litet minus. De er tidsoptimister. Men stort sett sendte de sms når de ikke kom som avtalt. Arbeidet ble likevel fullført innen den tidsramme de satt opp. Proff Pavel anbefales.

Maritha Berger, 24. juli 2013

Test overskrift

Cody & Daniel kom på befaring. Profesjonelle folk. Kom som avtalt og utførte jobben nøyaktig og bra. En av håndverkerne som utførte jobben snakket også veldig bra engelsk. De anbefales.

Bjørn Foss, 27. juni 2013

Små reprasjoner og maling i sameie

Flinke og høffelige italienere som gjorde jobben til avtale tid, pris og et bra resultat.

Tina Johansen, 14. juni 2013

Anlegg av 14 m2 ute-platting (terrasse)

De var punktlige, gjorde fint arbeid, alt gikk etter avtale, så her kan vi bare anbefale dem videre.

Bill Schwab, 11. juni 2013

Fjerning av teppe,sliping,grunning og maling av innendørs trapp (removal of carpet,sanding,priming and painting of indoor stairs)

Proff Pavel kom raskt på befaring og ga tilbud dagen etter befaring. Selv om vi brukte litt tid før vi valgte dem kunne de starte opp raskt. Jobben ble meget godt utført av Dan og han var hyggelig og flink til å informere underveis i arbeidet. De ryddet veldig bra opp etter seg og tok med seg alt av søppel hjem igjen. Vi kan på bakgrunn av denne jobben absolutt anbefale dem videre, og vi vil ta kontakt med dem neste gang vi har en jobb.

Magnus Wibe, 5. juni 2013

Montering av taklist

Dette var en svært servceinnstilt gjeng! Jeg skulle montere en bred taklist for å få overgangen til gammel stukatur så fin som mulig, utfordrende skjære- og monteringsarbeid. Faglig solid arbeid, effektivt og nøye utført. Dette er en gjeng jeg kommer til å bruke fermover og som jeg godt kan anbefale videre!

Johan, 3. mai 2013

Mbd-plater og listing av rom

Proff Pavel gjorde en god jobb i forhold til MDF-platene de skulle bekle et rom med. De var raske og rimelige. Men listningsarbeidet var svært amatørmessig og mangelfullt utført og jeg ville ikke benyttet disse til noen form for listningsarbeide.

Bente Kristine Moe Grevstad, 29. april 2013

Vårprep av nidelv 24 snekke

Flinke og trivelige folk som gjorde jobben som avtalt.

Kristoffer Sæbøe, 18. april 2013

Legge fliser på baderomsgulvet,ca 5m2

Cody og Daniel kom på befaring og ga meg en god pris for jobben. Deres team kom til avtalt tid og gjorde en veldig god jobb. De fjernet det gamle flisgulvet og la nytt flisgulv. De var veldig ryddige. Nå gjenstår det bare å sette opp den nye steamdusjen når den ankommer. Absolutt å anbefale til andre som skal gjøre noe i hjemmet sitt.

Vinny Ngo, 18. april 2013

Finsnekkerarbeid i forbindelse med ny trapp

Proff Pavel gjorde en meget god jobb for oss med en mengde finsnekkeri og noen nye vegger rundt en trapp, inklusive sparkling og maling. De var nøye, kjappe, imøtekommende, hyggelige og åpne for endringer underveis, kort sagt profesjonelle. Vi er veldig fornøyde med resultatet. Jeg vil uten tvil henvende meg til de neste gang jeg har behov for en snekker.

Jan Ola Beskow, 16. april 2013

Tilsyn/reparasjon av brannmur bak peisovn ++

Veldig fornøyd. Fikk raskt svar og raskt inne på befaring. Kunne starte allerede dagen etter. Resultatet ble veldig bra, hyggelige og proffe karer. Pris etter avtale. Kan anbefales.

Anette Thomsen, 15. april 2013

Skifte innerdør til soverom og bad

Jobben ble raskt utført, de var også veldig høflige, effektive og tok hensyn til mine ønsker samtidig som de kom med forslag til den beste løsningen.

Monica Bostad, 14. april 2013

Montering skap

Veldig fornøyde med jobben dette selskapet gjorde, profesjonelle og dyktige ! Anbefaler de på det sterkeste og kommer til å bruke dem til fremtidige oppdrag.

Hilde Dahl Aaser, 9. april 2013

Lakkering av kjøkkenfronter

Veldig fornøyd. Alt gikk som avtalt og et veldig fint resultat.

Even Raddum, 30. okt. 2012

Slamme/pusse baderoms tak

Gjorde en bra jobb. Rask oppstart. Møter til avtalt tid. Flinke til å rydde og holde det ryddig. Veldig fornøyd med jobben.

Marius Gundersen, 20. okt. 2012

Montering av dusjhjørne 90x90,har dører,ingen riving/demontering.

Ryddig og godt utført arbeid til ok pris!

Ole-kristian Hansen, 17. okt. 2012

Maling av vinduer og lyslyrer (innendørs)

Hyggelige og imøtekommende håndverkere som var oppriktig lei seg da det viste seg at de hadde brukt feil maling i første runde. De pusset ned den første malingen og gjorde jobben påny med godt resultat.

Christian Grotnes Halvorsen, 14. okt. 2012

Innglasert balkong 3m x 2,55 m gjøres om til et oppholdsrom

Kjempefornøyd med jobben som ble gjort. Snekkerne var punktlige og svært samarbeidsvillig. De ryddet etter seg og holdt det pent og ryddig ellers, de var også veldig ydmyke og hyggelige karer. Gjorde en fantastisk jobb og ga oss gode råd å tips om andre ting i huset. Jeg vil bruke dem mere hvis det dukker opp flere jobber hos meg.

Mohammed Chehade, 22. sep. 2012

Oppussing av bad

Jeg har fått utført flere jobber tidligere, men aldri så tilfredstillende som med dette firmaet. De er pålitelige, presise og konkuransedyktige på pris. Jeg har allerede anbefalt de videre og det ble jobb med en gang.

Ann-kristin Karlstad, 18. sep. 2012
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

ENK

Enkeltpersonforetak
Registrert

2012

i enhetsregistret
Roller
Innehaver
Ionel Daniel Pavel
Om selskapet
Bedriftsform
Enkeltpersonforetak
Registrert i Enhetsregisteret
2012-03-21
Bransje
43.120 Grunnarbeid
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 16-05-2019 15:13:23
Se hele regnskapet til PROFF PAVEL på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Kart