Siste evalueringer (9)

Legge treterasse

Veldig godt fornøyd med arbeid og pris. Nøyaktig og punktlig. Gir de beste anbefalinger.

Arild Johannessen, 7. okt. 2015

Legge nye terrassebord og rekkverk på veranda ca. 25 m2

Bra utført arbeid. Fulgte alle avtaler, og overholdt både tid og pris som avtalt. Kan anbefales videre!

Vemund Gitlestad, 13. mars 2015

Tette igjen mellomrom mellom trappetrinn

VELDIG BRA! Møtte opp for vurdere pris og tid, kom igjen dagen etter til avtalt tid og utførte jobben, prisen ble tilogmed billigere enn først antatt. Veldig hyggelig og imøtekommende var han også, anbefales på det sterkeste! Utrolig fornøyd! :-).

Helene Therese Haugland Ebeltoft, 3. feb. 2015

Legge gulv og plate vegger i 15m2 gang

Jobben ble gjort kjapt, greit og til en fornuftig pris. Veldig hyggelig og pålitelig. Anbefales! !

Janne Kristine Jørgensen, 27. april 2014

Montering av ny ytterdør

Har fått utført jobben med bytte av ytterdør på en god og effektiv måte, er tilfreds på alle måter med jobben, og kan anbefale Erlend . Han ringte, kom hjem til oss for å se på jobben, ga oss en pris, bestilte dør og satte den inn, tok med seg den gamle døra og alt som ble igjen etter jobben. Han var også en fin person å ha kontakt med.

Hildrid Johanne Egede, 4. feb. 2014

Foring av fire dører

En meget pliktoppfyllende person, kommer til avtalt tid! Godt fornøyd med arbeidet som ble utført, har brukt han til arbeid igjen i ettertid.

Tommy, 11. sep. 2013

Bytte ytterdør med karmer,bygge markterrasse,bygge trapp+liten terrasse ved inngangsparti,rep av 2 eksisterende terrasser.

Jeg er svært fornøyd med arbeidet som er utført hos oss! Oppdraget bestod av å bygge en stor terrasse med nivå forskjeller,rekkverk,levegg,port og bytte av ytterdør samt noe kledning på vegg. Han har vært svært imøtekommende på alle punkter og kommer med gode løsningsforslag. Han fremstår som en tillitvekkende og hyggelig person. Kan med god samvittighet anbefale han på det sterkeste og kommer til å bruke han til andre prosjekter i fremtiden.

Nancy Strømsvåg, 26. juni 2013

Sette opp lettvegg

Erlend karlsen satt opp en lettvegg i vår stue og kledde den med esset plater. Vi er veldig førnøyd med resultatet. Han var hyggelig og var behjelpelig med gode råd ang løsninger på opppusing i andre deler av huset. Vi kan anbefale erlend Karlsen på det sterkeste.

Anne Trine Olsen, 26. april 2013

Musesperre

Firmaet ettermonterte musesperre på stående kledning. Arbeidet ble raskt og effektivt utført. Prisen var også grei. Det tok litt kortere tid enn først antatt, og prisen ble redusert :). Ryddet fint etter seg! Kan godt anbefales videre. Heidi Sandvik.

Heidi Sandvik, 26. nov. 2012
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Krs-invest AS

4.5 19 evalueringer Kristiansand s

Agder Byggetjenester AS

4.2 20 evalueringer Kristiansand s

Byggfirma Erlend Karlsen

4.8 9 evalueringer Kristiansand s