Siste evalueringer (9)

Kjøp og legging av lister

Fornøyd med både pris og kvalitet. Arbeidet gjaldt listverk 2 rom.

Stine, Bergen, 10. feb. 2021

Diverse snekkerarbeid

Vi har brukt Kvikk Bygg til tilbygg (utvidelse stue), bygging av sportsbod, skifte kledning og renovering av innvendige flater. Kvikk Bygg er effektive, fleksible og allsidige. Arbeidet har blitt utført til avtalte tidspunkt, og vi har hele tiden følt oss prioritert. Resultatet ble meget bra, og vi er svært glade for at vi valgte Kvikk Bygg til arbeidet. Vi vil anbefale Kvikk Bygg på det varmeste og vil ved fremtidige anledninger benytte dem igjen.

Eirik, Ågotnes, 15. nov. 2020

Betongsaging

Utført som avtalt. Bruker de helt klar igjen.

Raymond, Nesttun, 15. okt. 2020

Skifte kledning hus

Jeg brukte Kvikk Bygg AS til å skifte kledning, vinduer og dører på huset. Veldig fornøyd med jobben de har gjort. Veldig hyggelige og effektive mennesker. Jobben er veldig bra gjort, til avtalt god pris og de ryddet opp alt etter seg til enhver tid Jeg er strålende fornøyd med jobben de har gjort og bruker dem helt klart igjen til neste prosjekt.

Liss, Eidsvåg i åsane, 18. juni 2020

Lage nytt ingangsparti

Veldig bra. Jobbet fort og effektivt. Veldig god kvalitet på jobb og veldig pålitlig med tid . Alt i alt kan anbefales på det sterkeste.

Svein, Laksevåg, 9. juni 2020

Renovering av garasje

Jeg brukte Kvikk Bygg i vår til renovering av garasje, drenering ved husvegg og legging av belegningsstein. Jobben ble utført raskt og effektivt og med høy kvalitet.

Inger-Lise, Nesttun, 18. mars 2020

Forsterke og legge nytt tak på garasje

Hyggelige folk som utførte oppgaven på en veldig bra måte. PS: Jobben ble gjort i 2015, tørr og fin garasje etter 3 år, ingen problemer.

Richard, Paradis, 2. okt. 2018

Diverse fasadearbeid

Kvikk bygg AS har utført diverse fasadearbeid på huset vårt. De utførte jobben meget fint, raskt og etter avtale. Godt håndverk. Vi bruker de gjerne ved en annen anledning. Vi gir Kvikk bygg AS vår anbefaling.

Hilde, Kleppestø, 23. jan. 2018

Bytte tre kjellervindu

Kom på avtalt tidspunkt og gjorde jobben til avtalt pris. Gjorde en veldig god jobb, kjapt og effektivt!

Njål, Frekhaug, 12. jan. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Lpe Construct AS

4.8 151 evalueringer øvre ervik

Team Service 9 Sivertsen AS

4.9 12 evalueringer øvre ervik

Ervik Maskin AS

  øvre ervik