RAFFINERT INTERIØR AS

4.7 (18 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Skausnaret 4B, 1262 Oslo
 • Åpner i dag klokken 10
  Søndag Stengt

RAFFINERT INTERIØR AS

Raffinert Interiør tilbyr deg interiørkompetanse! Vi er utdannede interiørarkitekter med lang erfaring i å hjelpe kunder i å ta praktiske og estetiske valg. For oss er en interiørarkitekts viktigste oppgave å se muligheter og sammen med kunden skape den optimale løsningen.

Vi har stort fokus på å tegne funksjonelle romløsninger, med lagringsløsninger og passasje -og disponibelt areal i fokus. Vi har tegnet mange kjøkken og baderomsløsninger og har gode kontakter blant leverandørenr og vet hva som fins på markedet. Vi lager også belysningsplaner og foreslår belysningsarmaturer. Vi designer helhten i farge og materialpaletten til din bolig.

Vi kan også utfører koordineringen av hele byggeprosjektet.
Raffinert interiør arbeider daglig med en utvalgt gruppe med dyktige håndverkere: byggentreprenører, malere, snekkere, møbelsnekker, murer, rørlegger, elektrikere, trappeleverandør mf. Vi har sammen totalrehabilitert flere boliger og offentlige lokaler i flere år.

Raffinert interiør kan også bestille produkter til baderom, kjøkken, fliser, gulv, møbler, tekstil, tapet, belysning glass, mm og følge opp leveransen av dette. Raffinert interiør kan være deres totalleverandør! God planlegging gir et godt prosjekt!

Ta kontakt om dere er interessert i at vi skal komme på en befaring.
Vi møter gjerne!

Vårt motto er:
"Raffinert interiør skal gi deg en bedre løsning enn den du selv trodde var mulig".

Les mer URL:www.raffinert.no


Vennlig Hilsen

Raffinert Interiør
Ryensvingen 2-4
0680 0slo
T: 22 74 50 69
M:932 26 001
E: taran@raffinert.no
E: post@raffinert.no
URL: www.raffinert.no

Evalueringer

Kvalifikasjoner

 • Åpner i dag klokken 10
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften