Siste evalueringer (18)

Oppussing av leilighet

Vi er godt fornøyde med jobben som ble utført i vår leilighet. Dyktige og hyggelige håndverkere og Taran styrte det hele på en ryddig og imøtekommende måte.

Amund, Oslo, 11. juni 2018

Oppussing av stue

Vi valgte Raffinert interiør til både rådgiving og oppussing av vår leilighet. Vi trengte noen som kunne hjelpe oss med både overflateoppusing, snekker, VVS og elektrisk arbeid. Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet og oppfølgingen vi fikk underveis. Det ble levert høy kvalitet på arbeidet som ble utført, og prosjektet ble gjennomført til avtalt tid og innenfor avtalt budsjett. Vi gir denne gjengen våre beste anbefalinger.

Erlend, Oslo, 7. mars 2018

Planløsning for 1.etasje i en enebolig

Taran i Raffinert Interiær utførte jobben meget tilfredsstillende! Både planløsningen og designforslaget som ble utarbeidet var midt i blinken. Taran kom med gode forslag som ble innarbeidet i renoveringen av hele førsteetasjen. Kan absolutt anbefale Raffinert Interiør til andre! !

Dag, Oslo, 26. jan. 2018

Oppussing kjøkken og stue

Taran var i hovedsak flink til å forstå våre ønsker, tenkte nytt og helhetlig i planfasen og hadde gode innspill til løsninger. I karakteren gir vi trekk for svak budsjettering og at hun ikke foreslo rimeligere løsninger når hun ble utfordret på det. På gjennomføring av prosjektet valgte vi henne bort fordi hennes team var for dyre og hun framsto som for lite strukturert til å ha prosjektledelsen.

Andreas, Oslo, 5. jan. 2018

Takk for tilbakemelding. Leit dere i stor grad velger å vinkle evelueringen på den delen av prosjektet som dere valgte at vi ikke skulle utføre for dere.

RAFFINERT INTERIØR AS 9. jan. 2018

Interiørdesigner for råd til oppussing

Søkte råd for material- og fargevalg for vegger og gulv samt takbelysning og fikk gode råd og er godt fornøyd med resultatet. I tillegg fikk jeg god hjelp å tegne kjøkken i et litt vanskelig rom å innrede. Taran leverer på tid og jeg anbefaler gjerne Raffnert Interiør.

Siri, Oslo, 8. des. 2017

Oppussing stue

Høy kvalitet utført av fagfolk.

Geir, Oslo, 6. juni 2016

En veiledning på fargevalg,belysning og interiørvalg

Fikk en veldig hyggelig og god idedrodling for å friske opp en standard toroms leilighet. Fint få nye innspill og samtidig en bekreftelse på ideer som skulle gjennomføres. Godt fornøyd!

Einar, Oslo, 30. april 2016

Fargeplanlegging for leilighet

Jeg fikk veldig god hjelp til fargeforslag, særlig på kjøkkeninnredning, lamper og gang. Kommer nok til å følge disse forslagene.

Else, Tårnåsen, 23. mars 2016

Pusse opp to innvendige trapper.

Taran tok på seg å pusse trapper og lage en ny løsning for trapperekkverk. Både planlegging og gjennomføring var ryddig og effektivt. Alt ble gjort til avtalt tid og vi er veldig fornøyd med resultatet. Bekvemt at Taran tok ansvar fra a-å i prosessen.

Jon, Sofiemyr, 6. okt. 2015

Planløsning i kjeller i enebolig

Vi er veldig godt fornøyd med jobben Raffinert Interiør utførte for oss. Vi fikk gode svar på våre spørsmål om valg av planløsning i kjeller, og flere tips og ideer som vi ikke hadde tenkt på selv. Anbefales!

Martin, Lørenskog, 21. mai 2015

Ide til planløsning

Var punktlig, flink og hadde gode innspill på vårt enkle oppdrag der vi kun ønsket en profesjonells syn på endring av planløsning i underetasjen.

Thale, Langhus, 20. sep. 2014

Bygging av bar i kontorlokale

Vi er veldig godt fornøyd med den jobben Raffinert Interiør har gjort for oss. Vi fikk god hjelp og veiledning, både før, under og etter hele prosessen. -Edrington Norway.

Julie, Oslo, 27. feb. 2014

Planlegge og følge opp oppussingsarbeid (privat) oslo sør

Raffinert Interiør leverte gode tegninger og satte oss i kontakt med flinke og raske håndverkere. God kommunikasjon med interiørkonsulent, snekker, rør og el, og kontraktsfestet arbeid. Noen bygningsmessige vanskeligheter kunne kanskje vært oppdaget før.

Familien, Oslo, 25. feb. 2014

Åpen stue/kjøkkenløsning må bli mere funksjonelt.

Kom som avtalt og med masse gode og kreative forslag.

Wilhelm, Oslo, 3. feb. 2014

Interiørarkitekt til sparring og rådgivining om oppussing av ulike rom

Taran lyttet til våre behov og tolket disse svært bra. I tillegg til ny plan for ønskede rom kom hun med muntlige forslag på befaringen vi også var veldig fornøyde med. Vi likte spes. Godt produkt/miljø-collagen med info om prod/pris. God "handleliste" :).

Rune, Slependen, 29. juli 2013

Rehabilitering av enebolig - bistand til planløsning og interiør

Vi ble godt ivaretatt og hadde en god dialog med interiørarkitekten under arbeidet. Hun er kreativ, fleksibel og ser løsninger på våre behov. Kan absolutt anbefales.

Christian, Bærums verk, 28. juli 2013

Restaurering av 12 års gammelt hus

Kan anbefales ! Fine design kunnskaper.

Otto, Oslo, 26. juli 2013

Bestemors lekestue

Raffinert interiør og Taran er helt klart et firma jeg anbefaler på det sterkeste. Taran kommer med fantastiske ideer, løsninger og tips som jeg aldri kunne tenkt ut selv.

Marthe, Oslo, 24. juli 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Urbana Fasade AS

4.7 232 evalueringer Oslo

Rørlegger og Bolig Konsulenten AS

4.7 182 evalueringer Oslo