RAFFINERT INTERIØR AS

4.7 (18 evalueringer)
 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Skausnaret 4B, 1262 Oslo
 • Åpent i dag til klokken 20
  Søndag Stengt

RAFFINERT INTERIØR AS

Raffinert tilbyr deg interiørkompetanse!
Min viktigste oppgave som interiørarkitekt er å forstå ditt behov. Ut fra det behovet lager jeg en funksjonsanalyse. For at den skal bli best mulig, må jeg spørre deg om hvorfor du ønsker forandring. Det hele er en bevisstgjøringsprosess hos deg som kunde og sammen skal vi skape den optimale løsningen for deg.


Jeg har stort fokus på å tegne funksjonelle romløsninger. Jeg har tegnet mange kjøkken og baderomsløsninger. Jeg er bevisst på å lage løsninger med effektive passasjeareal og avsetter areal med gode integrerte lagringsløsninger. Når du og jeg på tegnestadiet ser at den nye planløsningen fungerer, flytter vi oppmerksomheten over på detaljene. Da starter arbeidet med belysning, farger, materialer, overflatebehandling, møbler, gjenbruk av møbler, tekstiler, tapeter, dekorering og andre detaljer. Jeg har god kontakt blant leverandører og vet hva som fins på markedet.
Objektet skal til slutt utgjøre en helhetlig funksjonell løsning, med harmonerende farger og materialer, som passer til ditt liv. Disse valgene anbefaler jeg at du tar fullstendig uavhengig av trender og mote. All oppmerksomhet skal være rettet mot hvem du er som kunde. Du skal tørre å være deg selv og velge det du liker. Det er bevist at når de riktige detaljer og harmonier er på plass, øker trivselen. Med trivsel bor du bra, og med trivsel arbeider du bra.Jeg tilbyr deg et komplett håndverkerteam, både for enkel oppussing og for større ombygging og rehabilitering. Det er håndverkere jeg kan anbefale på det varmeste. For hva hjelper det vel å ha planene klare om du ikke har noen til å gjennomføre dem? Da blir dokumentene lagt i en skuff, og frustrasjonen øker proporsjonalt med tiden oppussingsdokumentene ligger i skuffen.


Når du som kunde og håndverkerne er klar til å starte arbeidet, jobber jeg som byggkoordinator for hele byggeprosessen. Det ivaretar dine behov, og sørger for at løsninger og sluttresultat blir som planlagt og som du ønsker. I tilleg kan jeg bestille opp proukter. Det kan være alt fra produkter til baderom, kjøkken, fliser, gulv, møbler, tekstil, tapet, belysning, glass osv og jeg følger opp leveransen av dette. Raffinert kan være din totalleverandør!God planlegging gir et godt prosjekt!


Ta kontakt om dere er interessert i at vi skal komme på en befaring.
Vi møter gjerne!

Vårt motto er:
"Raffinert interiør skal gi deg en bedre løsning enn den du selv trodde var mulig".

Les mer URL:www.raffinert.no


Vennlig Hilsen

Raffinert Interiør
Skausnaret 4B
1262 0slo
M:932 26 001
E: taran@raffinert.no
E: post@raffinert.no
URL: www.raffinert.no

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

 • Åpent i dag til klokken 20
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften