Siste evalueringer (4)

Rive bærevegg,rette gulv,legge heltregulv

Vi er utrolig fornøyd med Byggelaget Vest. Kartvedt kom med gode anbefalinger gjennom hele prosjektet og tok ansvar for alle eventualiteter som oppstod underveis. Som kunde er det utrolig behagelig å forholde seg til en som kan faget så godt og kan se løsninger vi selv ikke klarer å se. De utførte følgende arbeid for oss: Rive bærevegg og legge inn ny bæring, erstatte råttent bjelkelag i gulv, rette av gulv i stue/kjøkken, isolere gulv, legge heltregulv, lekte ned tak, gipse vegger og tak, sparkle og male alle overflater, listing av vinduer, gulv og tak. Alt arbeidet er ypperlig utført, med en nydelig finish. Vi vil gi Byggelaget Vest vår varmeste anbefaling!

Caroline, Bergen, 29. jan. 2019

Renovering av ark på trehus fra 1946

Meget godt utført arbeid. Skuffet over at sluttsum på arbeidet ble 25% dyrere enn avtalt prisoverslag uten at dette ble kommunisert underveis.

Geir, Laksevåg, 4. juli 2018

Oppussing av gang og kjøkken i blokkleilighet

Vi er utrolig glad for at vi valgte Byggelaget Vest as til renovering av kjøkkenet og gangen vår. Tom har vært helt fantastisk, han tegnet kjøkkenet for oss akuratt slik vi ville ha det, organiserte alle fag for oss. Arbeiderne var dyktig, gjorde en veldig god og nøye jobb, ryddet hver dag etter seg, og var opptatt av at vi skulle være fornøyd, var tilgjengelig om det var noe vi lurte på. Anbefales på det sterkeste, kommer til bruke de igjen!

Kjersti, Fyllingsdalen, 6. feb. 2018

Bygge utvendig trappe

Meget bra utført arbeid på terrasse/montert ny utvendig trapp. Begynte arbeidet når de lovet ryddet/kostet opp når jobben var utført. Kan anbefales på det varmeste.

Tore, Kleppestø, 3. feb. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Byggelaget Vest AS

4.5 4 evalueringer Misje

Syv Fjell Mur og Flis AS

5.0 110 evalueringer Tertnes

Elias Byggservice AS

4.9 27 evalueringer Fjell