Siste evalueringer (50)

Renovering av bad

Vil gjerne anbefale Voidag VVS til alle som skal renovere bad. Alt ble gjort etter avtalt tid og etter avtalt pris. Marek var veldig flink til å komme med innspill og løsninger underveis som gjorde at badet ble akkurat slik vi ville ha det. Kommer gjerne å bruke Voidag VVS i fremtiden visst det blir behov for det.

Anders, Ulset, 25. okt. 2022

Renovere bad

Marek og hans team har gjennomført jobb med å helrenovere bad på en utmerket måte. God kommunikasjon, god pris og kvalitet. Kan anbefales!

Bente, Olsvik, 11. mars 2021

Bytte reduksjonsventil på vanninntak

Stilte kjapt og gjorde jobben ihht avtale. God kommunikasjon.

Kim, Nesttun, 25. jan. 2021

Fikse varmtvannsbrede

Veldig fornøyd med jobben deres :).

Yasin, Bergen, 25. jan. 2021

Oppgradering av bad og rørsystem i enebolig

Voidag VVS gjorde en større jobb hos oss, bestående av komplett renovering av to stk bad, samt at røropplegg ble byttet fra kobber til rør-i-rør for resten av huset. Vi er kjempefornøyd med Voidag, og kommer til å bruke de igjen, både til lignende og annet arbeid. Voidag er svært ryddig i kommunikasjonen, og svarer raskt opp og kommer med gode innspill både i forkant og underveis i jobben. Vi har opplevd kvaliteten i arbeidet til å være svært god, gjeldende for alle fag de har levert. De har vært ryddig underveis, dette var viktig for oss i og med at dette var et oppdrag som gikk over mange uker, og pågikk i store deler av huset. Anbefales på det sterkeste!

Bjørn, Rådal, 7. nov. 2020

Etablere toalettrom i kjeller / kanskje noe mer omfattende bad,blir avgjort snart

Veldig fornøygd med den jobben som vart gjort! Løysingsorienterte og dyktige. Eg har brukt Voidag til to bad av ein grunn! Anbefalast!

Magnus, Bergen, 14. april 2020

Trenger autorisert rørlegger til nytt bad og kjøkken

Jeg er strålende fornøyd både med arbeidet og kommunikasjonen. De var kjappe og gjorde akkurat som planlagt.

Rinat, Bergen, 30. mars 2020

Gulv og avløpsrør i vaskerom,kjeller. 5m2 (2*2,5m)

De laget vaskerom med dusj og trappegang i kjelleren til oss som ble veldig bra. Faglig sterk, kjempehyggelig, pent arbeid og løsningsorientert til en god pris.

Tore, Bergen, 20. mars 2020

Rørleggerarbeid i forbindelse med oppussing av bad danmarksplass bergen

Veldig godt fornøyd med resultatet av totalrenovert bad. Vi endret bestillingen til en totalentreprise underveis og dette er jeg veldig godt fornøyd med, fin dialog og samvittighetsfullt og ryddig fulgt opp av Voidag VVS, pent håndverk.

Raymond, Bergen, 6. feb. 2020

Pusse opp bad

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort av denne bedriften. De var åpen for nye løsninger gjennom prosjektet og justerte anbudsprisen deretter. De gjennomførte en totalrenovering på badet mitt, og jeg hadde ingen punkt å klage på etter ferdigstillelse. Vil trygt anbefale firmaet til andre.

Jacek, Bergen, 5. feb. 2020

Renovering av vaskerom m. rørleggerarbeid

Veldig fornøyd. Vaskerommet ble fullrenovert med flis på gulv, malte plater på vegg, ny varmvannstank og vaskebenk. Marek snakker veldig godt norsk og kom med gode løsningsforslag for rommet. Konkurransedyktig pris. Benytter gjerne dette firmaet igjen😊.

Bjørg, Søreidgrend, 3. des. 2019

Oppussing av toalettrom (ca 4 kvadratmeter)

Veldig fornøyd med resultatet når Voidag VVS pusset opp toalettrommet vårt. Daglig Leder Marek fremstår som kunnskapsrik, hands-on og løsningsorientert. Håndverkeren var dyktig og arbeidsplassen var alltid ryddet om ettermiddagen. Bra kommunikasjon med Marek underveis i prosjektet, som ofte kom med gode anbefalinger til alternative løsninger. Han fant til og med tid til ekstrajobbene og endringene som vi kom med. Strålende fornøyd!

Kathinka, Salhus, 26. aug. 2019

Oppussing av bad

Fornøyd med arbeid og pris. Satte fort i gang og jobbét effektivt. Var også en fordel at jeg fikk velge innredning fra der jeg selv ønsket, og de kjøpte inn alt for meg.

Jeanette, Bergen, 9. juni 2019

Renovering av bad

Voidag VVS AS totalrenoverte et lite bad for oss i april og mai 2018. Prisen var en god del rimeligere enn andre tilbydere, og Voidag VVS kunne også levere badet ferdig på kortere tid. Marek Voidag er en tillitsvekkende og profesjonell aktør som er lett å kommunisere med. Han kom med gode løsningsforslag underveis og var fleksibel med tanke på hva vi selv kjøpte inn av materiell . Badet ble fullført på tiden og resultatet var strøkent.

Erlend, Bergen, 4. april 2019

Nytt rør system på bad.

Renovering av bad 11kvm. Veldig fornøyd med Voidag VVS AS, gjorde jobben til avtalt pris, å gjorde et nydelig arbeid.

Vegard, Alversund, 16. feb. 2019

Mindre opppussingsjobb på ekstra bad

Kom raskt på befaring, god dialog underveis og arbeidet ble sluttført i god tid og med et svært tilfredsstillende resultat.

Eirik, Indre arna, 15. okt. 2018

Rørleggararbeid,lita bad på 3-4 kvm og ny plassering av kjøkken

Eg synest at dei har gjort som eg håpte og elles strekt seg på tid når det har vore nødvendig. Dei gjorde alt det faglege som rørleggarfirma, medan eg gjorde ein del grunnarbeid og forefallande. Småting som eg har lurt på eller stussa på har vel strengt tatt vore vel så mykje min manglande fagkunnskap. Dei gav gode råd når det gjeld plassering og utnytting av lite areal. Innkjøp av møblar osv sjølv tillatt, i motsetning til hjå ein del andre.

Magnus, Bergen, 4. okt. 2018

Oppussing av baderom

Jobben ble utført effektivt til avtalt pris. Veldig fornøyd med resultatet.

Ingrid, Bønes, 6. sep. 2018

Helrenovering av bad

Vi hadde ett bad og vaskerom fra 1987 som trengte totalrenoverering Valgte Voidag vvs etter anbud fra flere, da vi fikk inntrykk av at dette av ett seriøst firma med konkuransansedyktig pris. Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort, vi har fått nytt rør- i rør system, varmekabler, flislagt gulv, dushjørne, vegghengt toalett, platet vegger og alt annet som trengtes for å få ett nytt, moderne og større bad! Vi vil nok bruke firmaet igjen!

Kristine, Isdalstø, 13. aug. 2018

Vvs/våtrom - bygge vaskerom og installere sanipex

Arbeidstakeren hadde god forståelse for jobbets omfang, var løsningsorientert og gjorde raskt og skikkelig. Jeg er strålende fornøyd!

Ivar, Fana, 29. juni 2018

Rørlegger arbeid

Kom som avtalt og gjorde en kjempegod jobb samme dag, slik at den viktigste delen av jobben er allerede utført. Grunnen til at vi gir 4 og ikke 5 er at vi venter på sluttføring av jobben, der vi ønsker merking av rør som også var en del av avtalen.

Marianne, Bergen, 12. juni 2018

Nytt rørsystem

Marek snakker godt norsk og viste seg som en ærekjær, pålitelig, og punktlig aktør. Han er svært serviceinnstilt, svarer alltid telefonen, og stiller opp på kort varsel. Arbeidet ble utført på en god måte, med gode løsninger på de utfordringene vi hadde. Voidag VVS viste seg som meget konkurransedyktige på pris. Dokumentasjonen kom kun dager etter at arbeidet var utført. Totalt sett er vi meget fornøyde, og Voidag anbefales på det varmeste.

Kristian, Søreidgrend, 30. mai 2018

Totalrenovering og utvidelse av bad

Fint utført arbeid. Gode forslag til løsninger.

Yngve, Bergen, 22. april 2018

Utskifting av rør,nyinstallasjon

Utrolig dyktig firma. Kom til avtalt tid hver gang. Konkurranse dyktig på pris. Anbefales på det sterkeste.

Anders, Straumsgrend, 4. jan. 2018

Renovering bad 10m2

Positivt med Voidag VVS - Jobben ble utført som avtalt - De er praktiske og har gode ideer. Negativt: - Flisene måtte legges på nytt, fordi vi (kunden) oppdaget rett før overtakelse at fall mot sluk var ikke til stedet. Derfor ble badet overlevert etter hele 5 uker, istedenfor 3 uker som avtalt. Ekstra fliser ifm feilen ble kjøpt av Voidag VVS. - Sluttdokumentasjon tok unødvendig lang tid (2 måneder etter jobben var avsluttet).

Stefan, Bønes, 18. des. 2017

Takk for evalueringen. Men her må jeg si meg litt uenig: Vi hadde laget fall mot sluk, men ikke godt nok (sirkelen 80 cm rundt sluken må være 1:50) pga flisene var 30x30 og kunden ble informert om at det blir vanskelig å få det riktige fallet. Kunden har fått alle nødvendige dokument, noen små ting fra elektriske kom litt seint, men ingenting som gjorde slik at badet ikke kunne brukes.

VOIDAG VVS AS 19. des. 2017

Legge opp rør til kjøkken og bad

Veldig fornøyd.

Gunnhild, Fyllingsdalen, 8. okt. 2017

Fra septiktank til offentlig avløp

Veldig fornøyd- holder avtaler og gjør jobben til avtalt pris.

Terje, Eidsvåg i åsane, 1. aug. 2017

Frakobling og riving av radiatorer

Raskt utført og alt etter avtale.

Kristoffer, Bergen, 26. juli 2017

Ønsker rørlegger til å montere blandebatteri på kjøkken snarest

Rask og rimelig utførelse. Voidag bygg kan anbefales!

Martin, Bergen, 8. mai 2017

Diverse bygg arbeid

Jobben ble utført fagmessig, og til avtalt pris.

Yosef, Nesttun, 6. april 2017

Flytte utvendig stoppekran hus

Kom til avtalt tid. God pris og flott arbeid. Kan anbefales !

Anders, Straumsgrend, 10. feb. 2017

Lage et lite bad på loftet (dusjkabinett/dusjvegger. nå bare toalett rom.

Vi er veldig fornøyd med firma. Profesjonelle og hyggelige. Lederen snakker flytende norsk og fulgte godt opp sine ansatte. Helt avgjørende det . Noen små ting som måtte ordnes uten problemer. Anbefaler Vidar bygg as.

Marit, Fana, 26. mai 2016

Lage nytt bad

Voidag bygg renoverte badet vårt totalt. De knuste ned gamle fliser, utvidet badet, la rør i rørsystem, nye varmekabler, spotter mm. Arbeiderene var dyktige, positive, høflige og ryddet fint opp etter seg. Vi er godt fornøyd med arbeidet og kvalitet iht pris. Noen småting og dokumentasjon for ferdigstilling av badet tok unødvendig lang tid å avklare avslutningsvis, men jeg kan trygt anbefale Marek og hans arbeidere. Wenche Bjelkarøy, Foldnes 2016.

Ingmar, Straume, 18. mars 2016

Rehabilitering av et lite bad

Positiv å forholde seg til Gjorde en god jobb innenfor prisantydning Løsningsorientert.

Bjørn, Bergen, 23. nov. 2015

Totalpakke på oppussing av bad

Voidag bygg ved Marek leverte en totalpakke på oppussing av et gammelt bad i vår nykjøpte leilighet, og gjorde en svært god jobb. Blant tre alternativer som alle hadde gode tilbakemeldinger på mittanbud.no, ga de det klart rimeligste anbudet. De bestilte inn alt av materialer, gikk gjennom de ulike stegene sammen med oss inne på selve badet før og underveis, og leverte ferdig arbeid av god kvalitet til avtalt tid.

Hallgeir, Bergen, 5. okt. 2015

Oppussing av bud/vaskerom

Beste pris, følte de tok seg god tid på å se hva som skulle gjøres. Forsto meg godt på hva vi ønsket og har hatt en veldig bra framgang så langt. Skal være ferdig 25. 09. Veldig ryddige og strukturerte. Velger de med en selvfølge neste gang vi skal ha noe gjort!

Cassandra, Bjørndalstræ, 20. sep. 2015

Oppussing kjøkken,soverom,stue og trapp

Oppussing stue, soverom, kjøkken, trapp Maling av tak og vegger i alle rom, la parkett i stue og soverom. Skiftet hvitevarer kjøkken, benkeplate og fliser, nye gulv/ vinduslister. Maling av trapp og rekkverk. Marek gjorde et veldig godt inntrykk og ga oss gode råd underveis, snakket veldig godt norsk. Hans 3 medarbeider var en dyktig og positiv gjeng. Vi gir dem vår beste anbefaling og vi vil helt klart bruke Marek igjen Hilsen Vibeke og Bjørn.

Bjørn, Nyborg, 26. mai 2014

Montering av servant med servantskap

Jeg var veldig fornøyd med Voidag Bygg. Han kunne utføre oppdraget på kort tid og til en veldig god pris. Han arbeidet effektivt og nøyaktig og selv om oppdraget tok noe lenger tid enn anntatt, tok han ikke ekstra betalt. Anbefales!

Hanne, Bergen, 11. mars 2014

Montering av vaskemaskin på hybelkjøkken

Vi kunne ikke vært mer fornøyde etter en nøye og raskt utført jobb, ingenting å utsette! Vi følte oss godt tatt vare på som kunder. Håndverkeren var veldig tilgjengelig og kom til avtalt tid, han var profesjonell og fulgte alle forskrifter. Voidag Bygg kunne også komme med det beste pristilbudet. Anbefaler denne bedriften til alle, og kommer garantert til å benytte deres tjenester igjen ved behov.

Lisa, Bergen, 10. mars 2014

Koble til oppvaskmaskin

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Av alle de som svarte på anbudet var Voidag Bygg den rimeligste. De kom innen den timen som var avtalt, og de kom dagen etter at anbudet var lagt ut. Ingen ventetid der. Jobben ble rask og profesjonelt utført, de var høflige og hyggelige, og de ryddet etter seg. De la ned mer arbeid i jobben enn jeg hadde forventet, og ordnet noen mindre ting for meg uten ekstra kostnad. Jeg kan trygt anbefale dem til alle.

Maria, Bergen, 25. jan. 2014

Fjerning av vask + annet småplukk

Jobben ble gjennomført i henhold til forventningene og til avtalt pris. Kan anbefale Voidag bygg til andre.

Christian, Sandsli, 25. jan. 2014

Opplegg for vaskemaskiner i felles vaskerom

Syntes bedriften svarte raskt på anbudet og kunne utføre jobben innen kort tid, noe som også var en viktig forutsetning. Prisene på de tre firmaene som ga et tilbud, varierte ikke så mye, så prisen var helt ok og kanskje litt billigere enn de andre. Jeg er fornøyd med jobben og vil kunne anbefale bedriften til andre.

Nina, Bergen, 16. jan. 2014

Fliselegging/inventar bad

Ønsker oppussing bad Vi ønsket oppussing av bad. Badet ble totalrehabilitert. De viste hva som måtte gjøres etter forskriftene og ordnet med autorisert rørlegger. De ryddet fint etter seg, så vi er veldig fornøyd med arbeidet de har gjort. Har gitt firmaet flere oppgaver. Anbefaler dette firmaet.

Staale, Bergen, 13. jan. 2014

Koble til ny oppvaskmaskin

Veldig fornøyd.

Kristina, Bergen, 29. nov. 2013

Vvs arbeide + materiell

Flott service og meget godt utført arbeide. Pålitelig. Vvs: Installerte vv bereder, diverse andre endringer i rør, utekran tilkoblinger osv. Anbefales på det sterkeste.

Tom, Søreidgrend, 15. nov. 2013

Opplegg for oppvaskmaskin

Over all forventning! Hyggelig, kompetent mann som gav oss en svært god pris. Gjorde flere andre jobber som ikke stod i anbudet, men prisen var fortsatt som avtalt. Laget opplegg for oppvaskmaskin, og slengte med oppkobling av vanntilførsel til isbitmaskin, demonterte og monterte på kjøkkenvask gratis. Kom kjapt når vi ringte og ba om hjelp uten avtale. Presis. Ryddet og støvsuget etter endt jobb. Bruker definitivt Voidag bygg igjen.

Silje, Bergen, 11. april 2013

Skyvedør til soverom

Montering av skyve dør. Vi er ganske fornøyd med jobben han gjorde. Han har utført jobben innen avtalt tid og pris. Han er effektiv og flink til å finne rette løsning. Jeg vil trygt anbefalle andre å bruke han som håndverker.

Jude, Sandsli, 8. april 2013

Bytting av servantskap og toalett

Jeg fikk rask svar og arbeidet ble startet 2 dager etterpå. De var veldig flinke og gjorde en god jobb. Siden jeg ikke kunne om formiddagen tok de jobben på ettermiddagen. Veldig kundeorientert! Prisen var som avtalt og rimeligere enn andre tilbud jeg fikk. Jeg skal sikkert bruke Voidag Bygg igjen!

David, Laksevåg, 27. feb. 2013

Montering av integrert oppvaskmaskin

Fornuftig pris. Effektiv og nøyaktig i arbeidet. Hyggelige arbeider og fornøy med servicen. Kan anbefales.

Isabell, Rådal, 21. feb. 2013

Tilkobling av vaskemaskin på bad.

Diverse montering på bad, utført meget bra.

Per, Bergen, 17. feb. 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart