Siste evalueringer (9)

Oppussing bad

Eg har aldri sett et firma som urydige som denne svart misfornøyd mad abslutt alt som han har gjort for oss. Utidelig uryddig . Abslutt ingen ting var som planlagt dårlig arbeid treg ikke anbefalt i det hele tatt.

Halgurd Jamal, 18. sep. 2020

Flislegge utetrapp

La skifer i trapp og puss på vegger. Veldig fornøyd med resultatet.

Lars Erikson, 10. juli 2020

Renovering av bad

Veldig fornøyd med Smart Bygg Stavanger AS som renoverte badet vårt. De er til å stole på, både når det gjelder avtaler og kvaliteten på arbeidet slik vi vurderer det.

Aslaug Margrethe Åkre, 21. mai 2020

Oppussing av bad

Bra kommunikasjon, pålitelighet, bra pris, jobben var fullført i frist, god kvalitet. Jeg er veldig fornøyd men Smart bygg :).

Dobri Petrov Nedev, 30. des. 2019

Renovering kjeller

Renovering av kjellerstue, gang og bad. Godt gjenomført arbeid, de var fleksible og hadde gode innspill til løsninger. Vi hadde en god kommunikasjon underveis hvor korrigeringer ifra oss ble ivaretatt på en god måte.

Alise Fiveland, 31. okt. 2019

Flise bad 8 kvadrat

Vi fikk et prisoverslag på 25. 000,- på befaringen ble det ikke observert at de måtte flytes på gangen og rettes opp på balkongen før flisene kunne legges. Dette førte til at prisen ble nesten dobbelt så dyr som forespeglet. Utenom det gjorde de fint arbeid. De var veldig fleksible og jobben ble gjort raskt.

Anette Reilstad, 12. sep. 2018

Renovering av bad

Veldig fornøyd med jobben som er gjort, litt kommunikasjonssvikt som gav en litt høyere sluttsum enn forventet, men er ellers meget fornøyd. Når det har oppstått noe har Smart bygg vært imponerende raske med tilbakemeldinger eller å få fikset. De har vært flinke til å høre på oss og våre ønsker samt å forlate byggeområdet rydding når dagen var over, noe vi med småbarn satte pris på.

Anne Beth R Løyning, 4. april 2018

Totalt renovering av bad

Vi valgte Smart Bygg Stavanger AS som entreprenør for total renovering av badet vårt etter at vi fikk et konkurransedyktig tilbud fra dem. Vi ble veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort, og fikk ikke noe spesielle bemerkninger i en visuell kontroll utført av en uavhengig takstmann da jobben ble ferdig. Jeg ville anbefale å beholde jevnlig dialog med Smart Bygg for å passe på at koordinering mellom dem og elektriker/rørlegger går som det suser.

Roland Harb, 17. feb. 2018

Flislegging,våtrom og muring

Jeg er godt fornøyd med dette firmaet.

Dag Frode Vaagsnes, 3. mai 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart