Siste evalueringer (21)

Nedvask av loft

Firmaet kom til avtalt tid. De hadde tydelig gjennomført den typen oppdrag før og virket profesjonelle. Vi kommer til å benytte oss av firmaet igjen, om vi behøver hjelp til nedvask eller lignende.

Eileen, Lillehammer, 25. mars 2015

Byggevask av leilighet

Dette var ikke bra! For det første kom de 1 1/2 time for sent til jobben uten beskjed. Det var først da vi tok kontakt etter 30 min at vi fikk vite at de ville bli "litt" forsinket. Da jobben var gjort hadde vi fått et merke i en helt ny og ubruk kjøkkenbenk noe de har forsøkt å vri seg unna ved å påstå at den var der fra før selv om benken var dekket med papp. Vi har opplevd firmaet som uproft og kontaktpers. Som frekk. Velg et annet firma!

Anette, Oslo, 2. mars 2015

Dette er vi ikke enige om grunnet at vi utfører ikke renhold i oslo området og de som gjørbjobben for oss i dette området sier at dere ikke tok de imot,de vasket ikke kjøkken grunnet at du sa fra om det,håndverkerne var tilstedet og de kunne også gjort sånt men vi som firma tok på oss ansvaret,så vis gjerne RESPEKT.

DIN RENHOLD ANS 2. mars 2015

Flyttevask av liten leilighet (35m2)

Leilighet ble vasket og støvsugd som avtalt, og ny eier var godt fornøyd med vasken. Lister og fuger på bad så som nye ut. Litt kommunikasjonsproblemer, men det var for det meste min skyld. Alt i alt strålende fornøyd, vil gjerne bruke Din Renhold igjen.

Steffen, Lillehammer, 13. nov. 2014

Vask av hus

Enkle og forholde seg til, og en av de rimeligste på pris. Dessverre svarte ikke kvaliteten på vasken helt til forventningene. Hadde ikke valgt de igjen. Noen flekker på gulvet var ikke vasket bort, de forsvant fort med en våt klut, og taket på peisestua var ikke bra. De hadde også glemt noen steder på badet. Ellers var det ok.

Lovise, Ridabu, 1. nov. 2014

Helvask av bolig på 144 kvadratmeter.

Det som ble utført var bra,men skriv opp allt du ønsker skal vaskes. Tore.

Tore, Fåberg, 2. okt. 2014

Takk for deres evaluering. Og ja meget viktigt å oppgi hva som er ønskeligt når det gjelder bolig som er bebodd ut i fra det for dere pris,samme gjelder ved røyket bolig og møblert dersom det ikke er bebodd. Mvh

DIN RENHOLD ANS 2. okt. 2014

Hovedrent i leilighet på 60 kvadrat..

Veldig hyggelige mennesker som kom til oss. De var lette å kommunisere med. Var det en flekk de ikke fikk fjernet, påpekte de dette, og forklarte hvorfor. Jobben var tilfredsstillende gjort, Prisen var helt gri i forhold til utført jobb. Raske og effektive. Anbefales. .

Trine, Kongsvinger, 12. sep. 2014

Flyttelvask

Godt fornøyd med utført vask.

Lillian, Rena, 21. aug. 2014

Flyttevask

Helt fantastisk service. God pris, punktlig og profesjonelt utført. Vask er godkjent uten anmerkninger av militært personell uten anmerkninger, så her er det bare å applaudere og anbefale til alle:-).

John, Elverum, 5. aug. 2014

Flyttevask av 70 kvm leilighet,søndag 29.06.

Holder det de lover til avtalt pris.

Elis, Mjøndalen, 2. aug. 2014

Utvask v flytting

Vi var fornøyd med jobben, selv om det var litt misforståelser i forhold til hva som var inkludert. Bruker gjerne Din renhold igjen.

Kari, Lillehammer, 11. mai 2014

Flyttevask av rekkehusleilighet

Greie å kommunisere med på forhånd, og vi fikk en ok fastpris. Jobben ble påbegynt dagen etter det vi først fikk opplyst, men vi hadde fått beskjed om utsettelsen så det var greit. Da de var ferdige fikk vi beskjed om at de hadde ødelagt et dolokk, men de tilbød seg å kjøpe et nytt eller å refundere penger hvis vi kjøpte det selv. De gjorde en god jobb, så vi kan gjerne bruke dem igjen, og jeg har ingen problemer med å anbefale dem til andre.

Lasse, Lillehammer, 7. april 2014

Utvask av 65m2 leilighet

Vel utført jobb til avtalt tid og avtalt pris. Meget konkurransedyktige på pris. Anbefales på det sterkeste.

Eivind, Elverum, 24. nov. 2013

Maling/beising av enebolig på 100 kvm

DIN RENHOLD ANS: Gjennomførte hos meg utvendig vask og etterfølgende beising av hus. Jobben ble utført på en meget tilfredstillende måte. Både at de var så nøye og at de under utførelsen viste et så godt humør, tydet på at de trivdes i sin jobb. . At de også prismessig kom med det laveste tilbud er jo også en fordel. Alt i alt, et meget hyggelig bekjentskap. Jeg kan trygt anbefale DIN RENHOLD ANS til andre som skal utføre lignende arbeid.

Jan, Fluberg, 10. sep. 2013

Utvask av bolig ca 200 kvm

Rimeligste alternativ. Gjorde en bra jobb. Hadde oversett noen "gjemte"skuffer, men kom tilbake og fullførte.

Hege, Ottestad, 27. aug. 2013

Utvendig vask av hus

Gjorde grundig og godt arbeid, god pris som avtalt. Anbefales.

Bent, Gjøvik, 6. aug. 2013

Beising av hytte på skeikampen

Din Renhold ble valgt til jobben med å beise vår hytte på fjellet etter en samlet vurdering av dialogen med selskapet og at de i tillegg kom med en god pris på oppdraget. Selve gjennomføringen gikk gjennomgående meget godt, og Din Renhold viste også god fleksibilitet ved å kjøpe inn mer beis og utførte tilleggselementer som dukket opp. Oppdraget ble gjennomført innen den tiden som var avtalt, og jeg kan trygt anbefale selskapet til andre.

Ole-Jacob, Svingvoll, 5. aug. 2013

Flyttevask av bolig på ca 120 kvm

Vi er meget godt fornøyd med jobben som ble gjort. Grundig og bra til en god pris. Jeg kan anbefale denne bedriften.

Anne, Lillehammer, 29. juli 2013

Maling av enebolig på 250 kvm

Det kom to mennesker på avtalt tid og gjorde jobben så begge partene ble fornøgd. Min inntrykk av de er meget fornøgd på oppmøte, pris,kommunikasjon,kvalitet og ferdig oppdrag. Meget flinke folk gjør jobben på en profesjonell måte,ingen søl,tildekker godt,meget fornøgd resultat. Eg vil anbefale de til folk som ønsker profesjonell utført jobb og rimelig pris.

Elvis, Lillehammer, 29. april 2013

Flyttevask av rekkehus hamar vest.

Veldig fornøyd med utført jobb. 5000 kr for flyttevask av rekkehusleilighet er absolutt ikke noe å si på, bra gjort også. Anbefales! !

Eli, Hamar, 25. feb. 2013

Rengjøring av hytte på sjusjøen,ca 90 m2

Hyggelige og flinke, fornuftig pris. Kan anbefales.

Eirik, Sjusjøen, 28. jan. 2013

Flyttevask enebolig i trondheim. grunnflate: 97 kvadrat + uinnredet kjeller

Topp service. Fikk flyttevasket på en søndag til en uslåelig pris. Topp utførelse av jobben, hvor både selger og kjøper var meget fornøyd.

Rigmor, Tiller, 18. jan. 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Din Renhold ANS

4.3 21 evalueringer Sør-fron

Haverstad Graveservice

  Sør-fron