NOVA BYGG AS

4.7 (27 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

NOVA BYGG AS

Vi har utført mer en 5000 baderomsarbeid og diverse pussystemer og granitt- og marmorfasader.

Vi har utført mye teglfasade i Trondheim, i Ilsvika boligområde, samt flislegging av bad, tegl og flis på Bynese, Valentynlist, Klæbu og Sandvika eldresenter. Diverse mur, puss og flislegging på Forskningsbygg på det nye Radiumhospitalet. Diverse arbeid på mange kjøpesentre i hele landet, diverse arbeid på St. Olav hospital i Trondheim og mange vidregående skoler i Hamar, Rørvik, Lørenskog og Tromsø. Utførelse av svømmebassenger på Hitra, Oppdal og Ålesund.

Referanser fra kunder:

Pussing av fasade pga sprekker:
Vil si at jobbet ble godt utført . De gav oss den beste prisen og den var vi meget fornøyd med. Jobben ble utført til avtalt tid og den ble ferdig til avtalt tid. Vil ikke nøle med å bruke dem igjen. Kan trygt anbefale andre og bruke dette firmaet også.
T. Eriksen 13. aug 2012

Rep. av fliser bak hengedo.
Ble henvist til Murtech As av en seriøs entrepenør i bransjen.
H. Haugan 27. jul 2012

Flislegge terasse
Jobben ble utført raskt, effektivt og fagmessig. Resultatet ble meget bra! Kan varmt anbefales!
terje@ofstad.info 16. aug 2012

Rehabilitering av bad MW4
Da er badet ferdig :-) Jeg er veldig fornøyd med både jobben som er utført og oppfølgingen som ble gjort underveis!! Super koordinering av de ulike håndtverkerne slik at badet var ferdig og klart til bruk på avtalt tid!! Kan absolutt anbefale Murtech AS!
Trine 31. okt 2012

Skifte sprukne fliser på badegulv/ev tilbud på ny flislegging
God oppfølging i hele prosjektperioden. Godt og grundig arbeid. Vi er veldig fornøyd med firmaet. Da arbeidet ble mer omfattende enn først antatt (hele badet ble renovert), fikk vi hele tiden oppdatering og gode faglige vurderinger forelagt.
L. C. furu 16. aug 2012

Badegulv
Folkene fra Murtech er både hyggelige og faglig dyktige. Støping av badegulv, legging av membran og flislegging ble gjort på forskriftsmessig måte. Anbefales!
Viktor 11. jul 2012

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften