Siste evalueringer (27)

Totalrenovering bad

Jeg engasjerte Nova Bygg til å totalrenovere badet mitt i en gammel bygård i Ila. De gjennomførte en grundig befaring, og hadde flere folk innom for å gi et så nøyaktig kontraktforslag som mulig. Nova Bygg har holdt seg til kontraktforslaget, og gitt meg god informasjon underveis. De kom også med gode forslag til utforming av rommet, noe jeg setter veldig pris på. Arbeidet er meget pent utført og jeg er svært fornøyd med vårt nye bad.

Gard Mikael Fjeldavli, 14. nov. 2018

Betong trapper

Jobb gjort med riktig kompetanse og kvalitet.

Muhammad Tahir, 26. okt. 2018

Rehabilitering av leilighet trondheim

NOVA BYGG AS har utført en utmerket jobb til avtalt pris og godt innenfor den avtalte tidsrammen. God og aktiv ledelse med engasjement for å løse de utfordringer som må komme på et rehabiliteringsprosjekt. De endringer og tillegg vi ønsket å få utført under veis ble også priset til en fornuftig pris. Viste et sterkt ønske og vilje om å få en fornøyd kunde. Kan virkelig anbefales!

Terje Søbstad, 22. sep. 2017

Oppussing av murfasade,skifte vinduer

Nova Bygg ble valgt fordi de ga best pris og gjorde en grundig befaring. De levde opp til forventningene og leverte på avtalt pris og før avtalt tid. De er meget grundige slik at misforståelser unngås. De ga noen anbefalinger underveis som vi fulgte.

Christian Meland, 28. nov. 2016

Oppussing kjøkken

Totalrenovering/innredning av kjøkken ble utført på en effektiv og løsningsorientert måte, og kjøkkenet stod ferdig på kort tid. Fantastisk snekkerarbeid, jeg er kjempefornøyd med mitt nye kjøkken.

Kirsten Andersen, 8. juni 2016

Reparere skadet membran i bad

Veldig greie å ha med å gjøre, og klarte å levere et nyoppusset bad i fellesferien, til en pris jeg kunne leve med når uhellet først var ute. Veldig serviceinnstillte, kommer med gode forslag til løsninger.

Kjetil Sand, 1. mars 2016

Rehabilitering/puss av utvendig lecamur

Godt fornøyd med utført arbeid.

Robin Holum, 4. nov. 2015

Avretting over varmekabler. flislegging og fuging

Svært godt fornøyd med utført arbeid. Meget bra resultat. Punktlige og fleksible. Kan anbefales.

, 4. sep. 2015

Utskifting av toalett,og åpning av tett avløp i vask

Svært rask respons på oppdraget. Oppdarget utført etter avtale og til avtalt pris, av en hyggelig rørlegger. Anbefales!

Ingeborg Gulaker, 13. aug. 2015

Rehabilitere vaskerom,nye flis på gulv i vinterhave og kjøkken i forbindelse med oppussing

Veldig hyggelige karer og vi fikk en veldig god tone i hele byggeprosessen. Hage-stue, kjøkken, vaskerom og wc ble totalrehabilitert og Murtech AS hadde totalentreprise med unntak av el-arbeider. Meget bra sluttresultat, og god kvalitet på jobben. BRA!

Terje Steen, 2. juni 2015

Oppussing av bad

Arbeidet ble gjennomført til avtalt tid, og jeg ble godt fornøyd. Kvaliteten på arbeidet var bra.

, 10. mai 2015

Flislegge 20 kvm utendørs veranda

Bra utført jobb til avtalt pris. De kom med forslag til løsninger underveis som ble veldig bra. Hyggelige håndtverkere. Vil anbefale firmaet til andre.

Christian Bjørgum, 19. aug. 2014

Utvidelse av lite bad

Seriøs, ansvarsbevist og pliktoppfyllende. Tilpassningsdyktig og fleksibel. Tok på seg oppdraget i fellesferien på kort varsel.

Tone Honningsvåg Erlien, 11. aug. 2014

Gulv i kjellerstue

Meget bra resultat, akkurat som avtalt. De var fleksible med tanke på arbeidstid, tilpasset seg våre tidsrammer. Prisen var lavere enn alle andre tilbud vi fikk. Meget god oppfølging i løpet av arbeidsperioden. Sluttført i løpet av en drøy uke. Anbefales!

Erik Lånke Solbu, 7. aug. 2014

Pusse opp bad

Murtech skulle sette opp to bad hos meg i juli som er en umulig måned å finne noen å ta bad i, men Murtech kom raskt igang og satte opp to flotte bad på den korte tiden. Veldig fornøyd med resultatet og med oppfølging. Tusen takk!

Sofie Brovold, 4. aug. 2014

Rehabilitering av bad

Meget fornøyd med badet vårt. Over all forventning. Profesjonelle og dyktige håndverkere som er serviceinnstilte. Bra koordinering av arbeidet. Murtech AS er å anbefale på det sterkeste.

Noshin Skogstad, 3. aug. 2014

Flislegging på 50m2 betong terrasse

God dialog med håndverkere sendt ut fra Murtech. Flisleggere snakket norsk. Reint og ryddig på arbeidsplassen.

Ingve Gerhardsen, 28. juli 2014

Betongsaging,utskifting av vindu til dør

Arbeidet besto i saging av 40cm tykk mur, ta ut lite vindu og sette inn verandadør. Det ble utført effektivt og nøye. Lett å samarbeide med.

Kirsten Andersen, 26. juli 2014

Oppussing av 1. bad og 1. vaskerom

Bad overlevert til avtalt tid, kvalitet og pris. Vi har ingenting å utsette på den jobben som er utført. De bruker flinke (og trivelige) håndverkere som hele tiden ble godt fulgt opp og koordinert. Vi har ingen problemer med å anbefale Murtech til andre.

Sveinung Bjørgvik, 20. nov. 2013

Renovering av bad

Murtech bruker flinke håndverkere og er flinke pådrivere. Underveis i prosessen så vi at vi burde spesifisert bedre det som gjaldt utforming. Noen misforståelser kunne vært unngått hvis M hadde hørt med oss, eller tilbudet hadde vært detaljert nok.

Eirik Langnes, 19. feb. 2013

Bad 7m2.

Svært effektivt og godt koordinert, hyggelige folk og nøye utført håndtverk. Ferdig før avtalt tid!

Kirsten Andersen, 17. feb. 2013

Rehabilitering av bad mw4

Da er badet ferdig :-) Jeg er veldig fornøyd med både jobben som er utført og oppfølgingen som ble gjort underveis! ! Super koordinering av de ulike håndtverkerne slik at badet var ferdig og klart til bruk på avtalt tid! ! Kan absolutt anbefale Murtech AS!

Trine Aunaas, 31. okt. 2012

Flislegge terasse

Jobben ble utført raskt, effektivt og fagmessig. Resultatet ble meget bra! Kan varmt anbefales!

, 16. aug. 2012

Skifte sprukne fliser på badegulv/ev tilbud på ny flislegging

God oppfølging i hele prosjektperioden. Godt og grundig arbeid. Vi er veldig fornøyd med firmaet. Da arbeidet ble mer omfattende enn først antatt (hele badet ble renovert), fikk vi hele tiden oppdatering og gode faglige vurderinger forelagt.

Lill Connie Furu, 16. aug. 2012

Pussing av fasade pga sprekker

Vil si at jobbet ble godt utført . De gav oss den beste prisen og den var vi meget fornøyd med. Jobben ble utført til avtalt tid og den ble ferdig til avtalt tid. Vil ikke nøle med å bruke dem igjen. Kan trygt anbefale andre og bruke dette firmaet også.

Åse Grytan Eriksen, 13. aug. 2012

Rep. av fliser bak hengedo.

Ble henvist til Murtech As av en seriøs entrepenør i bransjen.

Harald Haugan, 27. juli 2012

Badegulv

Folkene fra Murtech er både hyggelige og faglig dyktige. Støping av badegulv, legging av membran og flislegging ble gjort på forskriftsmessig måte. Anbefales!

Viktor Grindheim, 11. juli 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart