Siste evalueringer (7)

Vask av ca 86 kvm trapp og gang

Variabelt resultat. Bedre etter klage, men det gikk ikke lang tid før resultatet ble labert igjen.

Magnus Finnset, 5. feb. 2019

Fasadevask og rens av takrenner

Tross 3 purringer og to måneder etter at jobben skulle vært utført, er ikke arbeidet i nærheten av å være ferdig. Arbeidet har blitt utført sporadisk og mangelfullt hele veien. Firma hadde ikke engang stiger for å komme til i takrenner. Ingen fasader er vasket, og de fleste takrenner er fulle av skitt. Useriøst firma.

Vidar Sørensen, 12. juni 2018

Fasadevask

Oppdraget ble utført på en grundig og god måte i tråd med avtalen og vi anbefaler gjerne dette firmaet til andre. Hyggelige og pålitelige mennesker med fagkunnskap! Positivt at rengjøringen ble gjort med lite kjemikalier.

Ellen Steinsland, 29. juli 2017

Min terasse har blitt grønn og trenger en god vask/rens

Kjempe fornøyd med jobben. Terrassen ble som ny.

Åse Lill Martinsen, 10. mai 2017

Vask av utvendige vegger (metallplater)

Virket veldig seriøse, men arbeidet bar preg av tilfeldigheter og lite struktur i selve jobbingen. Fikk ikke byggene rene nok som man kan forvente av profesjonelle fagfolk. Kom og gikk litt som de ville og vinduer var grisete etter jobben. Utstyr ble dårlig ryddet på plass mellom dagene. Lovet å forbedre det som ikke var godt nok, men etter 3 uker nå, har vi ikke sett snurten av dem. Sameiet kommer nok ikke til å bruke dette firmaet igjen.

Jan M. Smith, 24. juni 2016

Hei Jan M. Smith, det var jo trist at du følte det slik, men Nobo Sameiet var så imponert over jobben vi utførte hos dere, at de bestilte fasadevask av oss. Så det kan ikke helt stemme det du skriver her. Ønsker deg en flott sommer . Mvh Rengjøringsservice AS v/Christoffer Andersen

RENGJØRINGSSERVICE ANNO 1975 AS 13. juli 2016

Nedvask av omsorgsleilighet

Her er det bare positivt å si. De utførte jobben på kort varsel og svært bra. Det var flott utført. Prisen var konkurrasnedyktig og ikke minst var personene som utførte jobben og adm leder svært hyggelige. Anbefaler de på det sterkeste og vil uten tvil bruke de igjen. Mvh Anne Lill Berthelsen.

Anne Lill Berthelsen, 4. aug. 2014

Vindusvask utvendig i andre etasje

Rask og effektivt utført arbeid til avtalt tidspunkt. Fornøyd kunde:).

Trond Johannessen, 5. mai 2014
Vis flere evalueringer

Kart

Kart