Siste evalueringer (299)

Totalrenovering leilighet oslo

City Dekorasjon har totalrenovert vår leiligheit på 70kvm. Arbeidet bestod i å flytte kjøkken, totalrenovere badet, rive peis, nytt el-anlegg, legge nytt gulv og sparkle/male alle overflater. Vi hadde god og tett dialog gjennom hele prosjektet og er veldig fornøyde! Arbeidet er veldig fint utført og ser ordentlig ut. Mehmet og gutta har også vært veldig behjelpelige med å bære og hente alt av materiale som har kommet. De har også kastet alt søppel og holdt det ryddig i oppgangen når arbeidet pågikk. Vi vil virkelig anbefale City Dekorasjon! Og kommer til å bruke de igjen dersom vi skal pusse opp igjen!

Synne Berge, 19. juni 2020

Legge ny parkett

City skiftet ut parketten min på kort tid og med gode resultatet. Selskapet holder et høyt service nivå og Mehmet møtte opp hos meg på kort varsel, selv om det var godt utenfor normal arbeidstid. Arbeidet var bra utført og det til en god pris. Hva mer kan man ønske?

Henrik Van De Weijer, 17. juni 2020

Malejobb,leilighet 65 kvm

Veldig godt utført arbeid. Fornøyd med hele prosessen fra befaring til tilbudsskriving og gjennomføring. Profesjonelle håndverkere som er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd. Svært godt utført arbeide.

Margrete Andersen, 11. juni 2020

Innendørsmaling

Svært fornøyd. Kompetente og hyggelige.

Drude Fugelseth, 28. mai 2020

Skifte flis

Vi hadde akkurat kjøpt oss hus og ønsket å selge leiligheten raskt. City Dekorasjon og Mehmet var ultraraske med respons og han kom på befaring allerede dagen etter. Og bare få dager senere var jobben utført plettfritt! De var meget nøye med teiping og beskyttelse av gulv og møbler. Hadde aldri trodd vi skulle få leiligheten klar så raskt! Vi er superimponert over arbeidet de utførte! Anbefales til alle! Mehmet hjalp oss også med andre tilleggstjenester som dukket opp underveis.

Kaia K Øvsthus, 19. mai 2020

Male overflater leilighet

Vi fikk hjelp med skifte av ødelagt flis på baderom. Meget presist utført og ingenting å utsette på sluttresultatet! Dette ble mye bedre enn vi kunne drømt om!

Kaia K Øvsthus, 12. mai 2020

Oppussing av leilighet

Solid og godt arbeid utført av City Dekorasjon. Leverer på tid, god kommunikasjon under hele prosessen. Vi er godt fornøyd med resultatet og prosessen.

Ragnhild Storrønning, 3. mai 2020

Maling av stue og gang

Kan absolutt anbefale City Dekorasjon AS! Profesjonelle og serviceorienterte fra start til slutt. De tar alle forhåndsregler, er lette å kommunisere med og ga en god pris for solid arbeid. Bruker de gjerne igjen.

Therese Grieves, 28. mars 2020

Lett oppussing før salg

Alt fra befaring, gjennomføring og sluttføring ble gjort med ekspertise. Mehmet er ekstremt opptatt av levere et godt produkt, som vi kunder virkelig får igjen for! ☺️ Veldig fornøyd med helsparkling og maling av leiligheten min☺️.

Christer Rødseth, 23. mars 2020

Sparkling,fiberduk og maling av 32 m2 leilighet

City Dekorasjon malte hele leiligheten min med alle vegger og tak, og vinduskarmer. De utførte en grundig befaring og kom med tilbud neste dag. God kommunikasjon og oppfølging fra befaring til oppstart, og de tilpasset tidspunkt for utføring av arbeidet etter mine behov for fremdriftsplan. Jeg er i hvert fall fornøyd, og jeg kan trygt anbefale City Dekorasjon.

Paul Maric, 23. mars 2020

Pusse opp leilighet samt renovere bad

Tusen takk til City Dekorasjon for flott utført jobb. De har totalrenovert leiligheten min og jeg er kjempe fornøyd. De har blant annet senket tak og lagt spotlighter, sparklet og malt vegger og tak, montert ny kjøkkeninnredning, lagt varmefolie og varmekabler. Skiftet parkett. Renovert badet med nye fliser og skiftet baderomsinnredning. Mehmet i Citydekorasjon har et stort team med hyggelige og dyktige folk som jobber for han. De er svært effektive og veldig flinke. Jeg er veldig godt fornøyd med jobben som er gjort og også med kommunikasjon og oppfølging underveis. Jeg kommer til å bruke Citydekorasjon om jeg skal pusse opp senere også, og jeg kan veldig gjerne anbefale de til andre.

May-britt Kvalsund Våge, 29. jan. 2020

Totalleverandør trengs til totalrenovering

Takk til City Dekorasjon for utført totalrenovering! Vi er svært fornøyde med prosessen helt fra befaring til ferdig resultat. Jobben har innebåret utskifting av elektrisk anlegg, riving av kjøkken og gulvfliser, senke tak og installere spotter, varmefolie og nytt gulv, flytting av rør, nytt kjøkken, maling med mer. Mehmet og teamet hans er svært profesjonelle og serviceinnstilte. Oppsummert vil vi anbefale City Dekorasjon til andre, og vil nok benytte de igjen i fremtiden! :).

Janina Mosti, 28. jan. 2020

Maling

De ga priser som ble holdt og tilpasset oppdraget underveis. Kommuniserte godt og leverte god kvalitet til rimelig pris.

Inge Olav Fure, 28. jan. 2020

Oppussing av stue og kjøkken

En profesjonell leverandør, ryddig og pålitelig. Det var god kommunikasjon underveis i prosessen. Veldig løsningsorienterte på utfordringer som oppsto underveis og opptatt av at kunden skal være fornøyd. Kvaliteten på arbeidet som er utført er veldig bra. Jeg kommer garantert til å bruke City dekorasjon til andre oppussingsarbeid.

Britt-magni Rutgersen, 7. jan. 2020

Maling av trappeoppgang kjeller til 4etg

City Dekorasjon gjorde en god jobb med maling av vår trappeoppgang. Det var lett å kommunisere med dem, og de fulgte opp underveis i hele prosessen. Prisen deres var også veldig konkurransedyktig.

Paul-andré Waale, 9. okt. 2019

Sparkling og maling

Til tross for litt kommunikasjonssvikt før befaring, er vi veldig fornøyd med arbeid og kommunikasjon etter inngått avtale. Utrolig rask igangsettelse av jobben, og rask og effektiv utførelse. Kjekt å få bilder underveis for å se hvordan det ble da vi ikke var tilstede selv. Hyggelige folk og godt arbeide på utfordrende sparkeljobb og maling. Vi ble veldig fornøyde og kan absolutt anbefale å bruke disse folkene.

Inger Husebråten, 28. sep. 2019

Maling av stue og kjøkken 50 kvm

Veldig fornøyd med jobben som City Dekorasjon AS har gjort hos oss. Topp kvalitet, pris, kommunikasjon og samarbeid gjennom hele prosessen. De har vært utrolig effektive. Vil definitiv anbefale dem til andre.

Magnus Rambraut, 28. sep. 2019

Maling vegger/tak i stue/soverom

Veldig fornøyd både med arbeidet og all kommunikasjon underveis. Fleksibelt og lett å ha med å gjøre. Anbefales.

Roger Fry, 2. aug. 2019

Oppussing 2 soverom leilighet og rom under trapp

Kan trygt anbefale denne bedriften. Tett dialog hele veien, raskt utført jobb og alt etter avtale. City Dekorasjon er hyggelig og profesjonelle folk.

Arngeir Skyttemyr, 17. juli 2019

Renovering av leilighet

Jeg hyret City Dekorasjon for å totalrenovere leiligheten jeg skulle flytte inn i, bortsett fra badet. Jobben bestod i å: legge nytt gulv, sparkle vegger og tak, male alle overflater, flytte kjøkken til et annet rom og sette opp nytt IKEA-kjøkken, bytte ut det elektriske + nytt sikringsskap, nye rør til kjøkkenet + ny varmtvannsbereder, nytt listverk og nye dører. Alle håndverkerne, inkludert rørlegger og elektriker, fremstod som veldig hyggelige, profesjonelle og ikke minst grundige. Enterpenøren fra City Dekorasjon, Mehmet, fremstod også svært positv og hjelpsom under hele prosessen. Jeg er med andre ord veldig godt fornøyd med jobben som har blitt utført hos meg.

Simen Berg, 26. juni 2019

Helsparkling av vegger i leilighet

Meget profesjonelt firma som leverer svært godt arbeid. Vi fikk helsparklet og malt vegger og tak i leiligheten vår nå i sommer, arbeidet var krevende pga høy loftsetasje. Jeg ee vært godt fornøyd med faglige råd og kommunikasjon med både Mehmet og Mustafa. Anbefales.

Stian Ørjansen, 22. juni 2019

Maling av 85m2 leilighet første uka i juli

City Dekorasjon malte vegger og tak og la nytt gulv i vår leilighet på 85 kvadratmeter. De gjorde en god jobb, og det var svært lett å få tak i Mehmet og Mustafa på telefon hvis vi lurte på noe. De brukte god tid på å gå gjennom den planlagte jobben sammen med oss på forhånd i leiligheten. Vi gikk også gjennom leiligheten da jobben var gjort for å sjekke om vi var fornøyde med alt. Gjennomgangen var betryggende. De var hyggelige å samarbeide med. Vi anbefaler City Dekorasjon.

Rita Olsen, 17. juni 2019

Maling av ca 45kvm og gang (uvisst kvm pga trapp)

Kjempe hyggelige mennesker dom utførte arbeidet helt etter planen. Var ekstra hjelpsomme og hjalp til med mer enn de skulle. God kontakt underveis! Anbefales på det sterkeste.

Julie Thorsrud, 14. juni 2019

Maling av 65 m2 leilighet.

Jobben ble gjort bra, til tiden og på budsjettet.

Julian Spencer Jones, 11. juni 2019

Maling av 60 kvm leilighet

Utført arbeid til avtalt pris og avtalt tid. Kunne starte arbeidet veldig kjapt noe som var viktig for oss. Kom i etterkant og fikset på småting som vi merket.

William Young, 1. juni 2019

Helsparkling og legging av gulv

Vi valgte City Dekorasjon til å legge nye gulv, helsparkle og male en leilighet før salg. Mehmet kunne raskt komme på befaring for jobben og kom med flere gode anbefalinger om ting vi burde og ikke burde gjøre. Arbeidet ble levert med god kvalitet, raskere enn avtalt og under ryddige forhold. Underveis var kommunikasjonen god og han var lett å komme i kontakt med. Vi hadde i etterkant noen små ekstra oppgaver som ikke hadde blitt utført. Disse ble utført umiddelbart uten problemer. Kan absolutt anbefale City dekorasjon videre og vi vil bruke dem igjen neste gang vi skal pusse opp.

Andreas Norgård, 20. mai 2019

Legging av parkettgulv

Raskt og godt utført jobb (legging av parkett). Ryddig og ordentlig kommunikasjon. Anbefales!

Øivind Fuglerud, 29. april 2019

Maling av 64kvm leilighet.

Jeg måtte få leiligheten malt så kjapt som mulig pga salg og jeg hadde et begrenset budsjett. Leiligheten ble malt i rekordfart og se gjorde en super jobb. De var også fleksible nok til å finne en løsning som passet mitt budsjett. Jeg lot de ta avgjørelsen om hvilken farge malingen burde ha, og de traff spikeren på hodet. Kort fortalt, jeg fikk det jeg ønsket til avtalt tid og avtalt pris, god kundeservice med godt samarbeid og god kommunikasjon.

Isolde Marie Våge Mørk, 23. april 2019

Maling og sparkling i 64 kvm leilighet.

City Dekorasjon malte og la duk på veggene på ett av soverommene våre. Arbeidet ble raskt utført, det var god kommunikasjon underveis og resultatet ble veldig bra.

Eli Skjeggedal, 11. april 2019

Oppussing av 2 soverom og en gang

Hadde en god dialog underveis, gode på å informere og ta kontakt, utfordringer ble løst på en god måte. Hyggelige håndverkere, og fagansvarlig var lydhør og dyktig. Jeg er godt fornøyd med sluttresultatet. Jeg vil kunne kontakte firmaet igjen ved nye oppussingoppdrag.

Turid Mastroyannis, 14. mars 2019

Oppussing av 56 kvm leilighet

City utfører med høy kvalitet og god kommunikasjon. Det eneste som kan forbedres er at jobben utføres raskere og uten at man må følge opp veldig mye.

Felix Gregor Doepke, 19. juni 2018

Oppussing av tre rom.

Maling av tak og vegger på tre soverom + parkett Vi valgte City Dekorasjon til jobben, og vi ble veldig fornøyd med resultatet. Mehmet og hans team var veldig profesjonelle, og de utførte jobben til avtalt tid. Vi var i utlandet mens jobben ble gjort, og det var ikke noe problemer med kommunikasjonen med Mehmet. Vi fikk fikk bilder på SMS daglig under prosessen. Alt ble utført til avtalt pris. Ingenting ble betalt på forhånd. Sidsel og Odd.

Sidsel Mala, 6. juni 2018

Maling,slipe/lakke gulv; leilighet ca.80kvm,+ noe snekkerarbeid

Resultatet ble meget pent, og arbeidet profesjonelt utført. Kontakt i etterkant i forbindelse med noen mindre endringer/justeringer/behov, ble raskt tatt hånd om, og utført på en tilfredsstillende måte. En stor fordel at jeg som oppdragsgiver, hadde kun en person (prosjektleder), å forholde meg til underveis i arbeidet, der flere håndtverkere var involvert i utførelsen. City Dekorasjon AS kan absolutt anbefales.

Liv Kummen, 31. mai 2018

Maling av 45 m2 leiligheter

Very happy with Mehmet and his crew. Easy communication, and the result was very good and on time. They even finished one day earlier than expected. Strongly suggest them. I will call them again for sure if need a similar job.

Ada Ortiz, 28. mai 2018

Oppføring av nytt rom i leilighet og utbedring av strøm

Jeg valgte City dekorasjon på grunn av tilbakemeldinger og god pris. De har utført jobben effektivt og med innspill og god kommunikasjon med Mehmet. De rev og satt opp nye vegger, så leiligheten fikk ett ekstra soverom, fikset det elektriske etter eltilsyn, sparklet og grunnet og fjernet gulv. Jeg ble veldig fornøyd med resultat og vil benytte dem ved senere behov!

Kjetil Holen, 22. mai 2018

Maling av vegger og tak + sliping eller omlegging av parkett

City Dekorasjon pusset opp en 2-roms leilighet for meg, og resultatet ble langt over forventning bra! Og ferdig 2-3 dager før avtalt. Rask og effektiv kommunikasjon hele veien. Mehmet er ett hundre prosent seriøs, ser fort hva som kan og bør gjøres i et prosjekt, og kommer med gode innspill og forslag underveis. Og ikke minst er han en strålende trivelig og hyggelig fyr! City Dekorasjon (med butikken på St. Hanshaugen) har min beste anbefaling!

Fredrik Woxholth, 18. mai 2018

Maling av to oppganger

Veldig fornøyd med jobben som City-Dekorasjon gjorde. De leverte superraskt og tok seg av alt sammen. Riktig maling til riktige flater! Resultatet ble veldig bra og vi anbefaler ABSOLUTT Mehmet og hans bedrift! Stort pluss på at de var fleksible og tilpasset seg oss på tidskjemaet!

Arild Rune Nedreberg, 7. mai 2018

Oppussing av trappeoppgang

Vi valgte CityDekorasjon på grunn av god pris og gode tilbakemeldinger. Vi er veldig godt fornøyde med gjennomføringen fra befaring til avslutning. Noen småting vi ønsket utbedret etter jobben var ferdig, dette ble ordnet opp på en svært ryddig måte etter kort tid. Velger med glede CityDekorasjon til neste prosjekt!

Lars Michelsen, 4. mai 2018

Fjerne parkett,legge varmefolie og ny parkett i leilighet (~66 kvm)

Vi brukte City til å legge varmefolie, ny parkett og male leiligheten (inkl. Rosetter). Vi er veldig (! ) fornøyde med arbeidet. Mehmet og gjengen har en veldig positiv innstilling om at alt skal fikses til kundens beste, og det ga meg trygghet gjennom hele prosessen. De ble ferdig før tiden, kvaliteten var god, og de fikset alt jeg kommenterte underveis med den største selvfølgelighet. Anbefales på det sterkeste, og ville valgt de samme igjen!

Tom Tegnander, 2. mai 2018

Maling (himling/vegger) og stukkatur

City Dekorasjon AS was the perfect choice! They are reliable, trustworthy, flexible and nice. The work was not done on time - it was done before! I could trust their recommendations for what needed to be done, what could wait, which material to choose, and they even helped be to pick colours. They also helped me with small things on the fly. My apartment looks so beautiful now! I can only recommend them to everyone!

Alina Karafiat, 29. april 2018

Oppussing innendørs - vegger,gulv,fjerne peis

Nye vegger, maling, fjerne gulv og legge ny parkett, male tak. Godt utført arbeid. De var opptatt av å gjøre en god jobb og opptatt av at kunden skulle bli fornøyd. De kom også med innspill underveis. Kan anbefale leverandør til andre.

Janne Lie, 14. april 2018

Maling/flekksparkling,samt sliping av gulv - 49kvm leilighet

Vi valgte å samarbeide med City Dekorasjon AS. Daglig leder, som møtte på befaring tok seg god tid, samt tok mål og viste interesse for oppdraget. Svært positivt førsteinntrykk. Videre har det vært god kommunikasjon, og de har kommet med innspill underveis, og samtidig vært enkle å ha med å gjøre i etterkant. Godt arbeid til fornuftig pris. Anbefales! ! - Bruker City Dekorasjon AS for videre arbeid på andre eiendommer.

Vetle, 4. april 2018

Legge nytt gulv med varmekabler og isolering i to rom. ny dør og dørkarm til soverom.

Vi er veldig fornøyd med City Dekorasjon AS. De la nytt gulv med varmekabler for oss på to soverom, og ordnet litt elektrisk. Jobben ble utført til avtalt tid og pris, og de gjorde en veldig god jobb. Noen endringer som kom underveis var ikke noe problem. Kommunikasjonen City Dekorasjon AS var veldig god og det kom klart frem at de var opptatt av at vi som kunde skulle være veldig fornøyd med jobben de gjorde.

Per Eyvind Solheim, 1. april 2018

Renovering av leilighet som er 69 m2 ønskes utført juli 2017

Vi valgte denne bedriften pga gode evalueringer på mittanbud.no, et fornuftig pristilbud og en imøtekommende daglig leder. Oppdraget ble gjennomført til avtalt tid midt i en hektisk sommerferie. Vi fikk også utført noen tilleggsoppdrag som vi ikke var sikre på om vi ønsket før jobben var igang. Elektriker og rørlegger som de samarbeider med var også dyktige. Dialogen har hele veien vært positiv og oppfølgingen meget god. Bruker de gjerne igjen.

Sylvia Augensen, 20. mars 2018

Nytt gulv,vegger og tak

Veldig fornøyd med disse. Kom kjapt innom på befaring og kom med forslag om utbedring som vi ikke hadde tenkt på og det var veldig bra. Hadde super kommunikasjon med elektriker som også var inne der. Fikk også kjøpt gulv av dem og det ble kjempebra. Oppdaterte oss underveis om hvordan de lå an. Disse kan jeg anbefale og bruke igjen hvis det blir aktuelt. Takk for flott utført arbeid.

Ronny Pettersen, 13. mars 2018

Tapetsering og maling av leilighet (stue og soverom) 35 kvm

Bedre kvalitet har jeg ikke vært borti! Jobben ble utført raskt, effektivt og dere etterlot en strøken leilighet da jobben var ferdig utført. Dere lyttet til mine ønsker og ga meg råd/veiledning underveis hvis noe ikke stemte. Etter det første oppdraget dere tok for meg i 2014 tok jeg igjen kontakt med dere for å utføre en jobb. Jeg ser en stor forandring og sitter igjen enda mer fornøyd nå enn sist. Anbefaler dere til mine bekjente på det varmeste.

Rabiye Eva, 12. mars 2018

Male vegger og tak,slipe og lakke gulv

City Dekorasjon kom raskt på befaring og leverte et godt tilbud. De gjorde veldig godt arbeide, er etterrettelige og ble faktisk ferdig tidligere enn avtalt. Vi er svært fornøyde med jobben de har utført og gir de vår varmeste anbefaling.

Ole-christian Tronstad, 11. mars 2018

Sparkling,maling av tak og legging av parkett

Etter en rask og god befaring, der også mulige utfordringer kom opp, så ble en pris satt. Når utfordringer dukket opp tok de kontakt for å avtale pris på detteog utbedret dette på en rask og effektiv måte. Når jeg også ønsket varmekabler etter oppstart, ble dette også gjort uten å nøle etter at pris var godkjent av meg. Det var god kommunikasjon, hyggelige håndtverkere og strålende utført arbeide. Jeg kommer uten tvil til å velge CD igjen!

Bengt Nilsen, 9. mars 2018

Male tak,vegger og lister/karmer i stue

City Dekorasjon med Mehmet og hans team gjorde en så god og rask jobb at disse kommer jeg garantert til å bruke igjen. Kommunikasjon og oppfølging var upåklagelig. Anbefales på det sterkeste.

Christian Holst Kavli, 6. mars 2018

Gulvsliping og maling av leilighet

Veldig fornøyd med arbeidet City Dekorasjon utførte, maling av vegg og himlinger, og gulvslipping. De var veldige proffe, leverte arbeid til avtalt tid og med veldig bra kvalitet, og leverte det lille ekstra hele veien. F. Eks var de veldige hjelpsomme med å flytte skap ut så tilbake inn i leiligheten for gulvslipping selv om dette ikke var avtalt på forhånd. Jeg anbefaler andre til å også benytte seg av City Dekorasjon! !

Sebastien Barba, 19. feb. 2018

Maling av tak og vegger på to soverom + tak i stue med skråtak,tilsammen 135 kvm.

Vi kontaktet City Dekorasjon for hjelp til å male tak og vegger på to soverom og stue, pluss en innvendig trapp. De hadde kapasitet til å ta oppdraget på kort frist, ble ferdig med jobben på avtalt tid, og var veldig serviceinnstilte hele veien. Vi fikk god kontakt både med daglig leder Mehmet og prosjektleder Mustafa. Maleren kunne gjort seg litt mer flid med sparkling av hakk i treverket i trappa, men alt i alt var vi veldig fornøyd!

Tonje Olsrud, 13. feb. 2018

Sette opp sponplater på soverrom,grunnflate ca 8 m²

Jeg er superfornøyd med City Dekokrasjon AS. De var grundige og effektive og utførte jobben til en hyggelig pris. Jobben bestod av å helsparkle, legge armeringsduk og male vegger, male taklister og tak, samt legge gulvlister. Resultatet ble helt perfekt. I tillegg var de lette å samarbeide med, og svarte raskt på mail og mob. Anbefaler City Dekorasjon på det sterkeste!

Caroline Therese Carlsson, 11. feb. 2018

Helsparkling og maling av leilighet

Jeg er utrolig fornøyd med City Dekorasjon. De helsparklet leiligheten, reparerte tak og malte alle vegger, akkurat som vi hadde avtalt. I tillegg malte de karmer og lister, for å sikre et godt resultat. De har vært effektive, lette å kommunisere med og leverte et veldig bra resultat. De holdt meg oppdatert underveis, og hjalp meg med alle spørsmål jeg hadde. Kunne jeg gitt dem 6 stjerner hadde de fått det!

Ragnhild Gjærum, 6. feb. 2018

Helsparkle vegger,bytte gulv,lister,benkeplate,male,m.m. i 36 kvm leilighet

City dekorasjon byttet gulv, helsparklet vegger, byttet dører og lister, malte, samt utførte litt snekkerarbeid i leiligheten min. Kommunikasjonen underveis med Mehmet var god og håndverkerne, hyggelige og flinke. Jeg er generelt svært fornøyd med jobben og hele prosessen! Grunnen til at de får fem, og ikke fire stjerner, er at de hele tiden var på tilbudssiden og strakk seg svært langt for å rette opp noen ting jeg ville ha fikset på slutten.

Kristine Thorud, 4. feb. 2018

Maling av 65 kvm leilighet

Bra kvalitet over arbeidet, gikk litt over tiden men tok selvkritikk og ga meg uoppfordret en liten reduksjon i prisen. Høflige og visste hva de drev med.

Jan Øinæs, 3. feb. 2018

Gulvlegging i,og maling av,leilighet på 79 kvadratmeter

Vi er fantastisk fornøyde med jobben som ble gjort! De kom med gode anbefalinger og gjorde jobben meget effektivt og nøye!

Agnete Thorsheim, 1. feb. 2018

Rive og sette opp kjøkken,male vegger og slipe gulv i 60 kvm leilighet

Er storfornøyd med den "nye" leiligheten min! City Dekorasjon har flyttet kjøkkenet med alt det innebærer av endring av rørsystem, elektrikerarbeid og montering av nytt kjøkken. De støpte samtidig nytt gulv i gangen, la fliser og varmekabler. Mehmet er alltid rask til å svare, vi hadde god kontakt underveis i prosjektet og de ordnet opp raskt når jeg spurte om noe. Vil definitivt bruke dem igjen!

Hilde Gudem, 29. jan. 2018

Oppføring av lettvegg med gips som sparkles og males på begge sider

Vi er svært godt fornøyd med arbeidet utført av City dekorasjon (sette opp lettvegg og diverse malejobber). De er profesjonelle, både med tanke på prosjektledelse og utførelse. Det var viktig for oss at arbeidet ble utført raskt, og det ble det! Varme anbefalinger, vi tar kontakt med de hvis vi trenger hjelp til noe mer :).

Elisabeth Aanestad, 18. jan. 2018

Maling av leilighet

Veldig dyktige malere og snekkere. Jobben ble utført som avtalt og til en fornuftig fastpris. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og oppfølgingen underveis. Vil bruke City Dekorasjon neste gang også. Anbefales!

Jeanette Neraal, 14. jan. 2018

Maling halv stue,fliser kjøkken og litt ektra

Rask og flinke! God pris:).

Solveig Simonsen Saastad, 9. jan. 2018

Maling av leilighet på 95 kvm

Vi er svært fornøyd med arbeidet utført av City Dekorasjon AS. Leder Mehmet Karakus koordinerte jobben på en god måte og med stor grad av fleksibilitet. Da vi opplevde å få en uventet forsinkelse i leveranse av materialer samme dag som arbeidet skulle påbegynnes, ble dette tatt med godt humør og ny dato for oppstart ble senere avtalt på kort varsel. Arbeidene ble utført raskt og med høy kvalitet. Vi anbefaler City Dekorasjon AS på det varmeste!

Silje Sjåvik Landmark, 7. jan. 2018

Maling og småarbeid på leiighet i oslo.

Hyggelige håndverkere som var veldig opptatt av at jeg ble fornøyd. Og det ble jeg.

Sjur Engi Haddeland, 31. des. 2017

Oppussing kjøkken og stue

Fikk gode forslag og tips. Resultatet ble helt utmerket. Dyktige håndtverkere.

Siw Hammerås, 5. des. 2017

Div. i 33m² leilighet på grunerløkka

Jobben gjaldt helsparkling og maling av 33 kvadrats leilighet, samt fiksing av en benkeplate og litt annet småplukk. Jobben ble gjort grundig og profesjonelt med god kommunikasjon underveis. Ledelsen er alltid tilgjengelig og følger opp arbeidet nøye. Kjempefornøyd med resultatet. Anbefales!

Eline Ivarson, 28. nov. 2017

Maling av 76kvm leiligheten

Kjempe fornøyd med sluttresultatet! Alt er gjørt inne avtalt tid med avtalt fastpris. De har ryddet bort alt av søppel og det ligger ingen malingsøl inne leiligheten. Jeg vil gjerne bruke dem igjen hvis jeg skal pusse opp leiligheten mine i framtiden!

Kathy Nanding, 22. nov. 2017

Sparkling og maling av vegger og tak i 59kvm leilighet

Jeg er veldig fornøyd med City Dekorasjon! De har pusset opp leiligheten min med maling av vegger og tak, laget en portal gjennom en vegg, tettet igjen en dør og gjort snekkerarbeid på gamle dører. Jobben ble gjort raskt og til avtalt pris. Mehmet er hyggelig, hjelpsom, og alltid tilgjengelig. Han kom også med mange gode forslag underveis, både med tanke på resultat og pris. Teamet hans er dyktig, de gjorde en strøken jobb og ryddet opp etterpå.

Kaja Elisabeth Seel, 22. nov. 2017

Maling av 71 kvm leilighet

Jobben gjaldt maling og sparkling av vegger og tak i hele leiligheten. Dette skulle gjøres parallelt med en annen jobb som også ble utført av City Dekorasjon (senking av tak + spotlights og lamper). Hele jobben ble gjort utmerket og det er ingenting å klage på. Materialene som ble brukt er av høy kvalitet og det var også tilhørende arbeid. Terningskast 6 for eksepsjonelt god oppfølging! Er veldig tilfreds med jobben som ble gjort!

Adel A., 9. nov. 2017

Senking av tak/spotlights + installasjon av taklamper

Mehmet representerte og stilte opp på befaring for City Dekorasjon. Her fikk jeg mange gode råd og tips om hvordan jeg kunne oppnå resultatene jeg ville ha, samtidig som jobben ble gjort ihht forskrifter. Her var bedriftens erfaring utrolig verdifull! Jeg ble oppdatert på jobben fortløpende og fikk påvirke jobben til den grad jeg trengte. Resultatet er fortreffelig og oppfølgingen var upåklagelig. City Dekorasjon anbefales på det sterkeste!

Adel A., 9. nov. 2017

Oppussing av kjøkken og legge ny parkett

City dekorasjon og Mehmet gjorde en strålende jobb i leiligheten min. De hel sparklet veggene og malte , la ny parkett og satte opp nytt kjøkken. Alt ble kjempe fint og veldig fornøyd med sluttresultatet. Alle små problemer som dukket opp underveis ordnet Mehmet opp i med en gang uten problemer. Ville absolutt brukt de igjen.

Tiril Milia Stange, 6. nov. 2017

Oppussing enebolig 150m2 i bærum. opppstart slutten av juni.

City Dekor gjorde en fantastisk god jobb, til en hyggelig pris. Mehmet er alltid tilgjengelig, og fikser det som må fikses fortløpende. Hos oss var det totaloppusing av 150m2 bolig. Det ble laget et nytt bad, overflatepussing med maling og sparkel i alle rom, revet vegg for åpen stue/kjøkkenløsning, nye gulv, elektrikerarbeid og rørleggerarbeid. Mehmet samarbeider med meget flinke folk, og er man ikke helt fornøyd fikser han det. Superbra!

Axel Kleive, 31. okt. 2017

Helsparkling og maling + lister,20 kvm stue på kampen

Vi er meget godt fornøyd med jobben City Dekorasjon utførte i vår leilighet på Kampen i slutten av sept-2017 med helsparkling, maling, listing og tegelsteinsvegg. Alt var profesjonelt utført, til avtalt tid (faktisk helt ferdige noen dager før fristen), til avtalt pris. Alt av søppel og rivingsmaterialer ble kjørt bort etterhvert, så de er "nabovennlige" også. Både ledelse og håndtverkere er dyktige, effektive og til å stole på. Anbefales!

Jan Olav Larssen, 3. okt. 2017

Maling av leilighet

Jeg har benyttet City Dekorasjon til helsparkling og maling av leilighet på ca 60 km2. Alt av vegger, tak, vinduer, dører er sparklet og malt. I tillegg til sliping av gulv samt noe snekkerarbeid. Jeg er veldig fornøyd med arbeid som er utført. Veldig hyggelige håndverkere, god oppfølging. Alt ble ferdig til avtalt tid og fakturert som avtalt. Kan absolutt anbefales. Oslo, 25. 8. 17 Katrine Ø.

Anne Katrine Øiestad, 25. aug. 2017

Maling av en halv leilighet på 55 kvm

Effektive og hyggelige malere. God kommunikasjon hele veien. Og ikke minst, resultatet ble veldig bra!

Berit Petersheim, 15. aug. 2017

Legge ca 30 m2 med gulv,helsparkle og male vegger + nye lister.

Fikk raskt kontakt og ble fulgt opp med trivelig befaring og veldig oversiktlig tilbud. Var på ferie da jobben ble utført, men fikk hele veien oppdatering med bilder på mail slik vi avtalte. Fikk også gode råd og forslag som førte til at det ble gjort litt mer enn jeg hadde planlagt, men det gav et bedre resultat. Jobben ble noen dager forsinket, men fikk et lite avslag som veide opp for dette. Anbefaler absolutt å bruke City Dekorasjon.

Ingrid Nordheim, 7. aug. 2017

Maling av innvendige fellesarealer i kampenmek2 borettslag

Veldig fornøyd med City Dekorasjon! Møtte opp til avtalte tider, holdt tidsplanen og avsluttet iht. Avtaler og priser. Mustafa, prosjektleder, fulgte opp hele veien og sørget for at det ble gjort en god jobb!

Rolf Johannessen, 7. aug. 2017

Riving av kjøkken m.m.

Anbefales, veldig fornøyd med hele prosessen! Gutta rev gammelt kjøkken som ble fraktet bort, malte opp både tak og vegger og vinduer i kjøkken, stue og gang og la nye gulvlister i de samme rommene. De små utfordringene som dukket opp underveis ble håndtert profesjonelt og jeg fikk masse gode tips og råd underveis. Liker veldig godt at de har eget showrom hvor man kan komme og se farger malt på større flater enn man får se på små biter i butikk.

Lene Aamotsmo, 6. aug. 2017

Maling av vegger i leilighet (47 kvm)

City Dekorasjon er både faglig dyktige, hyggelige og rimelige. De har vært lette å gjøre avtaler med, holdt seg til angitt fastpris, og gitt meget gode faglige råd og vurderinger rundt materialer og fargevalg. I tillegg har de gjort en veldig grundig jobb med sparkling og maling, og resultatet er plettfritt. Jeg kommer til å benytte City Dekorasjon igjen neste gang jeg skal pusse opp, og har også anbefalt dem videre til familie og venner.

Karen Eimot, 19. juli 2017

Legge parkett 50m2

Fikk lagt ny parkett og gulvlister i hele leiligheten av City Dekorasjon, og er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Godt håndverk og rask utførelse! Mehmet var dessuten alltid kjapp med å svare på mine henvendelser, også i ettertid da jeg trengte en liten utbedring. Vil absolutt bruke samme firma igjen dersom det blir aktuelt.

Birgitte Gangmark Villmo, 18. juli 2017

Pusse vegger + male vegger og tak i leilighet

Vi har benyttet City Dekorasjon ved 2 ulike anledninger nå, både juli 2016 og nå i juli 2017. Vi har vært kjempe fornøyde begge gangene! Vi har fått en god pris, til god kvalitet på malejobbene og jobbene har blitt utført til avtalt tid. Mehmet Karakus er verdens hyggeligste mann som gjør alt for at kundene skal bli fornøyd. Han har en arbeidsmoral som jeg bøyer meg i støvet av. Vi kommer uten tvil til å benytte City Dekorasjon igjen!

Silje Melleby, 9. juli 2017

Male nesten 70 kvadratmeter stor leilighet på løren i oslo

Veldig fornøyd med malejobben. De var proffe og punktlige. Anbefales på det sterkeste .

Suzanne Vang Wøien, 4. juli 2017

Maling,sparkling,sliping og mye mer i 68 kvm leilighet

Full score til alle mann på City dekorasjon! ! Vi hadde en total oppussing på vår leilighet som ble utført av de. Sjef Mehmet bistår med svært god oppfølging og upåklagelig kommunikasjon! Alt ble utført som avtalt, til avtalt pris og med TOPP kvalitet. Alle på teamet er kjempe hyggelige og dyktige fagfolk! Utrolig fine folk å forholde seg til- vi har kun gode ord og gode opplevelser med firmaet og anbefaler på det sterkeste videre!

Marita Innhaug, 1. juli 2017

Sparkle og pusse ned vegger/ male vegger

De leverte helt fantastisk. Jeg har aldri pusset opp egen leilighet før, men følte meg trygg hele veien. Mehmet kom med gode forslag til farger, fulgte godt opp underveis, var fleksibel når jeg kom med nye ønsker og var ferdig før tiden. De sparklet og malte alle vegger, malte tak, dører og vinduer og fikk slipt og oljet gulvet. Jeg er strålende fornøyd! Kommer til å bruke Mehmet neste gang noe skal gjøres og anbefaler City Dekorasjon sterkt!

Emil Gukild, 5. juni 2017

Maling i forbindelse med salg av boiig

Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort hos oss, og kan anbefale dette firma til alle sammen. I forbindelse med salg av bolig så trengte vi å male stua vår og terasse pluss litt flekkarbeid. Jobben ble gjort veldig tilfredsstillende og før avtalt tid.

Qaman K. Musse, 4. juni 2017

Maling av leilighet

Veldig fornøyd med jobben. Raske, flinke og nøyaktige.

Andreas Nordby, 3. juni 2017

Maling 54 kvm leilighet med stukkatur

City Dekorasjon ble valgt til å male leiligheten min på 54 kvm da de ga det mest profesjonelle og trygge inntrykket på befaring. De utførte jobben med høy kvalitet og til avtalt tid, og var veldig tilgjengelige for spørsmål og diverse underveis. Ryddet veldig bra opp etter seg da de dro. Kommer til å bruke dem neste gang jeg har behov for å gjøre noe i leiligheten.

Omar Farook Afifi, 21. mai 2017

Malerjobb på bestum i oslo

Dette er et særdeles ryddig firma å ha i jobb. De er faglig dyktig på malingsarbeid og de kommer som avtalt. Vi hadde et par mindre endinger i vår plan underveis, dette løste de også på en god måte og kom opp med et konkurransedyktig tilbud på tilleggsarbeidet vi valgte de skulle da. Vil du ha flinke og hyggelige arbeidsfolk, god ledelse og ryddige forhold, velger du disse.

Rune Johnsen, 6. april 2017

Sparkling og maling

Anbefaler City Dekorasjon på det varmeste. Mehmet og Mustafa ytte fantastisk service og fulgte prosjektet fra A-Å. De leverte iht avtale og tid. De utførte riving, pigging og legging av gulv. Videre satte de opp lettvegger, helsparklet og malte alle flater. I tillegg koordinerte de rørlegger og elektriker. Fantastisk service, god kommunikasjon og strålende utførelse er beskrivende stikkord. Vi kommer definitivt til å bruke de igjen. Astrid Kravik.

Astrid-elisabeth Kravik, 5. april 2017

Male tak og vegger +hjørnevindue og balkongdør innvendig

Maler arbeid uttført til 5 stjerner,rent og ryddig,pent arbeide. Kan anbefales,vil bruke dem igjen om jeg skal ha noe gjort.

Anna-lise Frede, 4. april 2017

Maling av kjøkken og stue

Tusen takk for veldig bra utført jobb! Anbefales til alle!

Kim Harland, 31. mars 2017

Male leilighet på 66 kvm

City Dekorasjon var profesjonelle fra A til Å, både via mail, telefon og sms. De startet og avsluttet jobben i henhold til antall dager og avtalt pris. Maskering, maling og opprydding i ettertid var av ypperste klasse. Jeg kan lett anbefale City Dekorasjon til andre. Mvh Paul, Majorstuen/Oslo.

Paul Myklebust, 28. mars 2017

Riving av parkett og legging av pergogulv

Jobben ble gjort eksemplarisk til avtalt tid og pris! Meget fornøyd med resultatet.

Magnus Andersen Tøssebro, 20. mars 2017

Pusse opp stue og to soverom i leilighet på lilleberg/ valle hovin i oslo.

City dekorasjon gjorde en svært god jobb. Mehmet og Mustafa var godt tilgjengelige og fleksible gjennom hele prosessen, tok alltid kontakt hvis det var noe spesielt og holdt meg godt oppdatert. Resultatet har blitt skikkelig bra. Jeg vil benytte meg av City dekorasjon igjen når kjøkken og gang skal pusses opp senere i 2017.

Hege Johanne Magnussen, 16. mars 2017

Male taket på badet

Jeg er meget fornøyd med dette firmaet. De startet raskt og utførte jobben til avtalt tid. Resultatet ble meget bra, og i tillegg ryddet de opp og tok med seg alt søppel så det var rent etterpå. De strekker seg langt for å gjøre kunden fornøyd. Da jeg ikke hadde anledning til å møte dem i leiligheten, tilbød de seg å kjøre dit jeg var for å hente og levere nøklene. Jeg kan trygt anbefale City Dekorasjon, de er profesjonelle.

Øyvind Hagberg, 7. mars 2017

Innvendig maling i bolig

City Dekorasjon ble valgt til å male så godt som alle rommene i vår enebolig på Strømmen. De gjorde det mest profesjonelle inntrykket ved befaring, og når tilbudet også var blant de billigste var valget enkelt. Det gode førsteinntrykket ble bekreftet ved god hjelp til valg av farger i deres butikk/showroom på St. Hanshaugen. De startet og sluttførte jobben til avtalt tid, og vi er kjempefornøyd med resultatet.

Jens Ellingsson, 3. mars 2017

Maling og litt hjelp til demontering

Vi kan virkelig anbefale Mehmet og gutta! De har malt omtrent hele leiligheten vår, og vi er kjempefornøyde. Enkel kommunikasjon og rask respons, de er ryddige og opptatt av å levere et godt resultat. Disse gutta er detaljorienterte og nøye - noe som var viktig for oss. Tusen takk for samarbeidet, vi ringer neste gang vi trenger help til maling! Ellen & Magnus.

Ellen Marie Eriksrud, 3. mars 2017

Maling av 48kvm leilighet

Dette er andre gang jeg bruker City Dekorasjon AS. Kjempeflinke folk til å stole på! Daglig leder kom på befaring denne gangen også, og husket meg godt fra sist. Fikk en god pris på å male hele leiligheten på 48kvm, og i tillegg til alle vegger ble alle tak med litt sprekker fikset og malt. De var ferdig et par timer før avtalt tid, de hadde bare 2 dager på å male alt. Rent og pent var det etter dem også! Jeg kan nå kalle meg fast kunde hos dem!

Elisabeth H. Holm, 24. feb. 2017

Ny parkett og maling av 67 kvadrat leilighet

Jeg er strålende fornøyd! Alt fra oppstart, valg av materialer, forslag til løsninger, utføring av de forskjellige håndverkerne - det var en fornøyelse. Gode løsninger, hjelp til valg, meget hyggelige medarbeidere, og supert resultat. Anbefales på det varmeste.

Lene Rutle, 23. feb. 2017

Sparkling og maling

En fantastisk service og høy kvalitet på arbeidet. Anbefales på det sterkeste!

Frode Kopland Eid, 19. feb. 2017

Innvending maling av tak,vegger og vinduer,leilighet 35 m2

Veldig godt fornøyd med arbeidet til City Dekorasjon AS. Dyktige folk som leverte jobben til avtalt tid og pris. Flott oppfølging og god dialog gjennom hele prosessen. Satt ekstra stor pris på e-post med bildeoppdateringer, da jeg ikke hadde mulighet til å være on-site selv.

Espen Rønningsland, 13. feb. 2017

Innendørs maling av leilighet ca 55 m2

Jeg skulle egentlig bare male leiligheten min, men ombestemte meg etter møtet med City Dekorasjon, og det ble en mer omfattende oppussing. I stuen ble det helsparkling, maling, nytt gulv, nye lister og ny lettvegg med tapet. I gangen ble et senket tak tatt bort, og kjøkkenet og gang ble malt. Det ble utført på avtalt tid og vi hadde god dialog underveis. Jeg er veldig fornøyd med jobben de gjorde og anbefaler de på det varmeste.

Stina Opsand, 8. feb. 2017

Maling og gulvlegging i leilighet!

Jeg var veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Meget pålitelige og arbeidet ble fullført til avtalt tidspunkt. Fikk god oppfølging underveis og de var svært opptatt av høy kvalitet! Kan anbefales på det sterkeste!

Fredrik Egeland, 1. feb. 2017

Skifte parkett ca 65 m2

Jeg benyttet City Dekorasjon til å skifte parkett og lister i leiligheten min. I tillegg ble det skiftet fliser på innstøpt badekar. Jeg fikk gode råd angående materialvalg og er veldig fornøyd med resultatet! Jeg opplevde daglig leder og andre ansatte som veldig serviceinnstilte og dyktige. Jobben ble gjort i henhold til avtalt tid og det var ryddet fint før jeg overtok leiligheten. Jeg kan trygt anbefale City Dekorasjon til andre!

Birgit Farstad Larsen, 28. jan. 2017

Maling av 25 m2 ettroms leilighet

Jeg ble kjempefornøyd! Maleren kunne sette i gang så raskt som jeg ønsket, og jobbet ble gjort godt innenfor tidsfristen. Resultatet ble veldig bra, og de var flinke til å rydde etter seg også. Jeg fikk også hjelp med andre småting jeg måtte fikse i leiligheten. Jeg anbefaler City dekorasjon på det varmeste!

Mari Sømme Hammer, 22. jan. 2017

Maling

City Dekorasjon sto for maling av flere vegger på vårt kontor. De var raske, effektive, ryddige og leverte ett svært tilfredsstillende resultat. Praktisk at de også kunne stille med maling.

Ann-merete Berg Olsen, 16. jan. 2017

Sparkling/reparasjon og tapetsering av vegger på mindre kjøkken. hasteoppdrag

Vi valgte City Dekorasjon til å sparkle og male kjøkkenet vårt i forbindelse med et oppussingsprosjekt hvor tidsrammene var knappe. Murveggene på kjøkkenet var opprinnelig i en elendig forfatning med ujevnheter, gammel tapet og regelrette hull. På tross av stram tidsramme tok City jobben på strak arm, og vi sitter igjen med et meget pent sparklet og malt kjøkken. De ansatte er dessuten veldig hyggelige, tilgjengelige og punktlige. Anbefales varmt!

Jørgen Nilsen, 20. des. 2016

Legge 30 kvm parkett

City Dekorasjon har utført jobben på en fantastisk måte. De jobbet effektiv, var veldig høflige og tok ekstra utfordringer på strak arm. Vi hadde bestilt for lite parkett, dette fixet de på dagen. Det samme gjorde de når vi ønsket å bytte listene. Vi kan trygt anbefale firma og vil helt klart ta kontakt ved neste prosjekt.

Tanja Teigum, 20. des. 2016

Helsparkling og maling,samt rive vegg mellom kjøkken og spisestue

Vi er godt fornøyd med jobben City Dekorasjon AS gjorde for oss. De møtte opp på kort varsel, og utførte jobben pent og hurtig. De fulgte oss godt opp også i etterkant av ferdig utført arbeid for å sjekke at alt var i orden. Gulvet i et av rommene ble lagt feil vei, noe de rettet opp på dagen da vi påpekte det. Vi anbefaler City Dekorasjon AS!

Marie Kaas Eriksen, 16. des. 2016

Helsparkling og maling

City dekorasjon har helsparklet og malt hele leiligheten vår på 65 kvm. Jobben ble utført helt i tråd med avtalt pris og innen den avtalte tiden. City har vært veldig hyggelige å samarbeide med, de er punktlige, fleksible og utrolig dyktige! Vi er meget fornøyd med resultatet og anvender gjerne City igjen på et senere tidspunkt.

Emilie Ovanger Jørgensen, 12. des. 2016

Oppussing av stue og gang

Det ble sparklet og malt. Jeg er riktig fornøyd med resultatet. En viktig fordel ved firmaet er at Mustafa ledet hele arbeidet. Han snakker perfekt norsk og var god å kommunisere med. Hilsen Grefsenbeboer.

Marian Svendsen, 6. des. 2016

Helsparkle på strietapet og male 28 kvm. leilighet

Lett å kommunisere med, koordinerte både maler, sparkler og gulvsliper for meg til en forhåndsavtalt pris. Jobben ble utført på kort varsel og på en ukes tid, akkurat som avtalt. De gjorde et grundig og godt arbeid, og jeg er svært fornøyd. Kommer til å bruke City Dekorasjon igjen.

Karin Bruteig, 21. nov. 2016

Maling og småjobber i leilighet på 37 kvm

City Dekorasjon malte alle vegger, tak og gulvlister hos meg. De fjernet silikonflekker på vegg og byttet dørkarm. Jobben ble utført på tre og en halv dag. Jeg er veldig fornøyd med jobben de utførte for meg og bruker de gjerne igjen. Mustafa ringte meg underveis i arbeidet og sendte bilder pr epost for å holde meg oppdatert på fremgangen. Jeg kan absolutt anbefale disse!

Heidi Birkeland, 14. nov. 2016

Maling,riving,sliping av gulv,listverk,stukkatur.

Svært konkurransedyktig pris og en prosjektleder, Memet, som har gode forslag til løsninger på alle mulige utfordringer. Han og teamet har under arbeidet vært svært tjenstevillige og tilgjengelige. Hyggelige og høflig menn som gjør alt for at en skal få det som en vil. De var svært effektive og trass i å ha overhalt hele leiligheten, ble ferdig nesten på tid. Vi er svært fornøyde med resultatet som var over forventning. Proffe folk - anbefales:).

Alexander Habash Eide, 9. nov. 2016

Maling av 70 kvm leilighet på stabekk

Rask tilbakemelding. Kjapt og bra utført. Anbefales.

Anders Hedenstad, 27. okt. 2016

Maling av stue (umøblert)

Hyggelig ansatt som kom med råd om at han ikke anbefalte å ta det helt hvit grunnet at da falmet det fortere. (noe som jeg fulgte) Virker også som de bryr seg om kunden etter at de har vært hos de. Fått julegave året etter av de. Anbelfalles på det sterkeste.

Anders Bjørnstad, 10. okt. 2016

Maling av vegger i stue + soverom

Målningen av stuen blev raskt utförd og det blev väldigt fint! Kommunikationen med Mustafa var utmärkt! Vi kommer att välja City dekoration nästa gång!

Carl-johan Bergqvist, 7. okt. 2016

Maling tak og vegger i stue ca.55m2

City dekorasjon var pålitelige og serviceinnstilte fra start til slutt. Vi utvidet jobben med en liten gang+barnerom underveis fordi de var så effektive og gode. Alt av arbeid ble gjort innen tidsfristen som var avtalt og til fast pris. Vi besøkte showroom og fikk info om farger/kontrastvegger før oppstart. Vi er veldig fornøyd med pent malte vegger, og anbefaler absolutt City Dekorasjon!

Sigrun Lyse, 5. okt. 2016

Sparkling og maling av vegger i stue - legge kabel-tv-ledning inn i vegg - skifte lister

Fint utført og ryddig prosess. Tok tak i et par kommunikasjonsmisforståelser og ordnet opp raskt.

Eirik Erstad, 5. okt. 2016

Maling av stue ca. 23 kvadratmeter

Resultatet av jobben ble veldig bra. Uheldigvis var eieren på ferie da de jobbet her så prosessen gikk ikke helt etter planen. Jeg måtte følge med hele tiden. Da eieren av firmaet kom hjem ble ting rettet opp og kompensasjon gitt.

Kari Borgan, 24. sep. 2016

Legge parkett og helsparkle stue

City dekorasjon gjorde en god jobb hos oss med oppussing av leilighet. På kort varsel, midt i sommerferien, la de ny parkett og helsparklet og malte stua. Resultatet ble veldig bra og de småfeilene som oppstod ble fikset med en gang. Firmaet er gode på kommunikasjon underveis og kommer med forslag. Vi er godt fornøyd og kommer til å bruke dem igjen.

Hanna K. Løsnæs, 3. aug. 2016

Gipsplate pluss maling på vegg

Hyggelige og serviceinnstilte folk, raske svar, pent og raskt utført arbeid, der jeg ble holdt oppdatert hele veien på hva som ble gjort når. Anbefaler disse med glede videre og kommer til å bruke dem selv ved neste anledning.

Celine Clasen, 17. juli 2016

Maling av leilighet + flislegging over kjøkkenbenk

Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført! Mustafa var fleksibel og lett å kommunisere med. Anbefaler gjerne firmaet til andre.

Jonas Kirkhus, 23. juni 2016

Malerarbeid

City Dekorasjon AS har oppgradert inngangspartiet til sameiet vårt. De gjorde en svært god jobb til en gunstig pris innen kort tid - de ble til og med ferdige før fristen. De har vært punktlige fra befaring til sluttgjennomføringen. Absolutt å anbefale!

André Berka, 23. juni 2016

Male vinduer,og male tak på baderom

Strålende service, og godt utført jobb.

Kjell Arne Brødreskift, 29. mai 2016

Vaske og male alle vegger og tak.

Jobben ble utført til avtalt tid med godt resultat. Firmaet er opptatt av fornøyde kunder og oppfølgingen var tett underveis. Anbefales! !

Erland Karlsen, 25. mai 2016

Oppussing av stue

Meget bra utført malerarbeid, utmerket legging av parkett med varme og utskifting av deler av elektrisk anlegg. God kommunikasjon og godt samarbeid gjennom hele rehabiliteringsprosessen. Anbefales.

Jan Ståle Ulvin, 20. mai 2016

Sparkling av 64 m2 leilighet

Vi er svært fornøyde med jobben City Dekorasjon har utført (sparkle, male, legge parkett og lister, samt montere spotter). Mehmet er imøtekommende og lett å samarbeide med. Jobben ble utført til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Vi ville ha noen endringer underveis og spurte om ekstra tjenester, og det var ikke noe problem. Resultatet ble veldig bra. Vi kan trygt anbefale Citydekorasjon til andre, og kommer selv til å benytte dem igjen!

Kjersti Blom, 25. april 2016

Legging av parkett

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med jobben City Dekorasjon AS gjorde for meg. De rettet ut gulvet og la nytt gulv og gulvlister, og resultatet enda bedre enn jeg hadde håpet på. Jeg kommer definitivt til å bruke dem igjen dersom jeg skal ha fikset mere, og kan anbefale dem på det varmeste. Veldig dyktige og hyggelige snekkere som fant gode løsninger på problemer underveis, og som jobbet effektivt og ryddig.

Marie Rennemo Jellum, 8. april 2016

Pusse opp soverom

Vi valgte City Dekorasjon pga gode anmeldelser på mittanbud. Oppussing av soverom ble levert på kort tid til avtalt fast pris. City dekorasjon gir veldig god oppfølging underveis, vi hadde en veldig flink prosjektleder som fulgte opp og som var opptatt av at vi skulle være fornøyd. De som jobbet på prosjektet hadde gode fagkunnskaper og gav oss gode råd underveis for å sikre et godt resultat. Anbefales!

Birgitte Hoddevik, 5. april 2016

Gipse,male og sparkle vegger og tak i soverom + deler av stue/kjøkken + listarbeid.

Mehmet og hans gutter gjorde en fantastisk jobb på kort tid og til en konkurransedyktig pris. Mehmet er veldig serviceinnstilt og genuint opptatt av at kundene skal ha de bra. Best av alt er at CD har fornøyd kunde garanti og kommer tilbake å reparerer dersom du ikke er helt fornøyd! Vi er veldig fornøyde med at vi valgte City Dekorasjon til å gjøre jobben og kommer til å bruke dem igjen.

Mari Nielsen Vaage, 23. mars 2016

Maling av tak og vegger+legge gulv 65kvm leilighet

City Dekorasjon fullførte jobben på 1 uke, og til en veldig god pris. Er superfornøyd med City som virkelig vil gjøre kunden fornøyd. Alt arbeid ble gjort av proffer og kvaliteten er det ingenting å si på. Anbefaler City på det sterkeste.

Andreas Sivertsen, 23. mars 2016

Full renovering av 66kvm leilighet på manglerud (2etg)

Valgte City dekorasjon pga de gode anmeldelsene de har fått og de lever virkelig opp til sitt rykte. Mehmet som driver City Dekorasjon fikk meg til å føle meg trygg hele veien og ga virkelig alt av seg selv for at jeg skulle bli fornøyd. Arbeidet er det ikke noe å si på, alt gjort med høy kvalitet og innenfor tidsfristen. Prisen var også veldig rimelig. Kan virkelig anbefale denne bedriften!

Andreas Sivertsen, 12. mars 2016

Maling 25 kvm stue

City dekorasjon reddet stua vår og gjorde slik at vi slapp å utsette innflytting. På to dager var den god som ny med nydelig utført sparkel- og malearbeid. Stygge merker, hull og skjolder var borte og vi kan flytte inn som planlagt. Mehmet holdt oss godt informert underveis. Takk for godt samarbeid. Vi vil gjerne benytte de igjen og kan trygt anbefale City Dekorasjon til andre.

Ingunn, 10. mars 2016

Renovering av leilighet (85m2)

City Dekorasjon v/Mehmet løste jobben på en veldig god måte. Mehmet holdt oss oppdatert på fremdriften underveis og vi opplevde både han og teamet hans som fleksible og løsningsorienterte. Småting vi ønsket å få gjort i tillegg fikk vi gode tilbud på. Sluttresultatet stod til forventningene og alt ble ferdig innen avtalt tid. Anbefales.

Petter Solberg, 6. mars 2016

Maling av vegger og tak - entre og stue - ca. 45 kvm

City Dekorasjon utførte en hurtig og god jobb i min leilighet. Maling av vegg/tak i stue og gang, samt mindre snekkerarbeid. Jobben ble utført før tid med god kvalitet, og City Dekorasjon tok også imot mindre ekstraarbeid uten problemer. God service.

Audun Ervik, 22. feb. 2016

Helsparkling av vegger i tre rom(44kvm)+ montering av gipsplater i taket på ett rom (22 kvm)

Montering av rehabgips og maling av tak på stue, og helsparkling av vegger på stue og to soverom i eldre trehus. Vi valgte City Dekorasjon blant flere andre firmaer som kom på befaring, da dette var det eneste firmaet som tok høyde for at vegger og tak beveger seg i et eldre trehus. De kom presis og utførte en god jobb til avtalt tid og pris. Hyggelig og tett oppfølging hele veien. Vi er fornøyd med resultatet og anbefaller firmaet til andre!

Balz Baumgartner, 20. feb. 2016

Maling av leilighet - 80 kvm

Tak, vegger, lister, dører og radiatorer ble malt. I tillegg ble det utført noe reparasjonsarbeid. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Arbeidet ble utført til avtalt pris og ble i tillegg ferdig tidligere enn avtalt. I tillegg var det ryddet ordentlig opp etter at arbeidet var utført. Tor Brostigen - Sinsen.

Tor Brostigen, 15. feb. 2016

Male hus innvendig,slipe gulv og rive peis

Vi har fått utført en stor renovasjonsjobb i vårt rekkehus. City dekorasjon har sparklet og malt alle vegger, lagt gipsplater i tak, malt tak, alle lister og dører, samt lagt ny parkett. De er punktlige, dyktige og effektive, og både beregnet tid og pris ble som avtalt! Etter ca 1 mnd tilbød de seg og komme, og utførte da uten kostnad småplukk som hadde oppstått i flytteprosessen vår. Vi er veldig fornøyde og kan varmt anbefale City dekorasjon!

Hanna Katarina Paulsson, 8. feb. 2016

Maling og sparklingsarbeid

Jeg valgte City Dekorasjon til oppussing av en gang, og oppretting av en brannmur. City Dekorasjon er opptatt av kvalitet og at du er fornøyd som kunde. Arbeidet ble raskt og nøyaktig utført, og de ryddet etter seg når de var ferdig. De tok også kontakt i etterkant for å sjekke om jeg var fornøyd, og om det var noe jeg ønsket å få rettet. Dette firmaet kan jeg trygt anbefale!

Bente Astad, 4. feb. 2016

Sparkling og maling av leilighet

Meget godt fornøyd! God pris, gjorde ferdig jobben til avtalt tid, og var veldig behjelpelig underveis i prosessen. Anbefales!

Åsmund Sjelmo, 4. feb. 2016

Helsparkling av vegger

Vi valgte City Dekorasjon for denne jobben. Det er rask oppfølgning av enhver forespørsel du har, arbeidet som ble utført var av god kvalitet og når de først var i gang, ønsket vi å gjøre mer som de fikset uten problemer. Arbeidet ble også raskt utført. City Dekorasjon er opptatt av at du er fornøyd som kunde, og sier seg ikke ferdig med jobben før du er fornøyd. Dette er ett firma som anbefales 100 %. Vi kommer til å benytte de igjen!

Bjørn Ivar Holter-nilsen, 2. feb. 2016

Maling av leilighet

Jeg kan anbefale City Dekorasjon til alle. Arbeiderne var punktlige og presise. De kom til avtalt tid og gjorde jobben som var forespeilet, samt endel arbeid som ikke var avtalt. De var hjelpsomme i gjennom hele prosessen, og resultatet ble særdeles bra. Prisen ble som vi hadde avtalt på forhånd. Her var ingen ekstra kostnader, heller ingen venting på håndverkere som ikke dukket opp. Med City Dekorasjon var alt på stell. Anbefales!

Jørgen Storm Rosenberg, 26. jan. 2016

Fiksing av hull i gipsvegg

Hyggelige og profesjonelle folk som gjorde det de skulle til avtalt tid og pris. Ryddig og godt håndverk. Anbefales!

Ingrid Stolpestad, 23. jan. 2016

Maling av 65m2 leilighet

Flinke folk med god kunnskap om maling. Maling av tak,dørkarmer og trapp i leilighet. Kom til avtalte tider og utførte en veldig god jobb. Flinke til å følge opp, gi tips, råd og fornuftige forslag til oppussing. Ryddet godt opp etter ferdig utført arbeid-anbefaler dette firma til liknende typer oppdrag.

Svalaug Kristin Skrutvold Iori, 20. jan. 2016

Sparkling av vegger

Sparkling og maling av alle vegger og tak i leiligheten. City Dekor gjorde en veldig bra jobb, og jeg er godt fornøyd med resultatet. Det er en eldre leilighet, og de arbeidet mens det var opp til -15 grader ute, noe som skapte mye kondens/fuktighet innvendig. Til tross for vanskelige arbeidsforhold, ble arbeidet gjennomført på den tiden og til den prisen vi hadde avtalt på forhånd. Hyggelige folk å samarbeide med, og jeg anbefaler firmaet! !

Kjetil Kollerud Taugbøl, 16. jan. 2016

Maling av stue og to soverom + dype vinduskarmer i tre.

Dette firmaet gjorde en utrolig bra job, og sluttresultatet overgikk definitivt forventingene. De startet akkurat når de skulle og avsluttet 3 dager før avtalt tid. Prisen ble det beløpet som var avtalt, selv om vi ba om ett par små ting underveis som ikke var avtalt. Mehmet, som er daglig leder, er en av de aller mest serviceinnstilte personene jeg har vært borti. Han fulgte opp jobben som ble gjort hele veien. Vi anbefaler absolutt firmaet!

Rolf Nyhus, 10. jan. 2016

Maling av leilighet 118 kvm på frogner

Jobben ble utført til avtalt tid og med god kvalitet. Utmerket kundeservice - alle innspill ble fulgt opp raskt og dialogen om arbeidet var profesjonell og behagelig.

Pål Klouman Bekken, 3. jan. 2016

Snekring,rive skap,skifte gulv i begge etasjer,male hele leiligheten. leiligheten er i 2 etg. og er på ca. 83kvm.

Hei City dekorasjon ved Mehmet! Vi er veldig fornøyd med jobben dere har gjort hos oss. Dere er fleksible med hensyn til arbeidsoppgaver. Dere er flinke og hyggelige mennesker. Vi vil anbefale dere til andre som skaL pusse opp hjemme. Vi kontakter dere ved eventuelt senere prosjekter. Med vennlig hilsen Marianne & Stein Mellemberget 25.november 2015.

Marianne Bergh Sørstrønen Mellemberget, 25. nov. 2015

Maling av leilighet

Maling av tak, vegger og lister på kjøkken, stue, gang og soverom. Arbeidet ble utført iht avtale og jeg er godt fornøyd med resultatet. Anbefales!

Julia Skurtveit, 11. nov. 2015

Pusse opp 2 soverom

Jobben di utførte denne gangen hvar også svært bra. Jeg har atter en gang ikke noe og klage på. Dette er bare helt fantastisk. Di som bruker dette firma kommer ikke til og angre. Jeg skal pusse opp kjøkkene til neste år,og da er det ikke noe tvil hvem jeg kommer til og bruke. City Dekorasjon AS selvfølgelig.

Øistein Larsen, 30. okt. 2015

Bytte fliser på kjøkken

City Dekorasjon gjorde en utrolig bra jobb hos meg å de som jobber der er veldig hyggelig. De tokk bort gamle fliser på kjøkkenet å la nye. Itillegg hjalp de meg med å sparkle å male et hull i veggen å kutte benkeplaten min ekstra. Er kjempefornøyd! Anbefales på det sterkeste! :).

Roquita Riascos, 29. okt. 2015

Maling av stue og soverom

Stue og gang: taker og vegg malt. Veldig fornøyd med disse: rask befaring, konkuransedyktig pris og meget pent utført arbeid! Arbeid ferdig til avtalt tid - satte inn flere malere for rask levering da jeg hadde noe hastverk. Ryddet fint opp etter seg da jobben var gjort! Anbefales videre!

Karen Risnes, 26. okt. 2015

Innvendige arbeider leilighet oslo.

Jeg trengte noen til å sette på to innerdører,dørhåntak, samt dørlister og gulvlister i en toroms leilighet og pusse tak og male tak og vegger på soverom. City Dekorasjon As meldte raskt sin interesse for jobben. Mehmet og sin kollega møtte presist opp på befaring og var raske med å gi tilbud. Jobben ble gjort raskt og meget tilfredstillende. Jeg vil anbefale City Dekorasjon til andre og bruke de igjen til neste prosjekt. Frederic Salatti Oslo.

Frederic Salatti, 20. okt. 2015

Male tak,vegger,dører og lister i leilighet

- veldig bra oppfølging hele veien - godt resultat til avtalt pris, men ikke til avtalt tid. - god service og tilgjengelighet.

Anna Ringerud, 19. okt. 2015

Maling av 68 kvm leilighet snarest

Jeg er meget fornøyd med City Dekorasjon og deres utføring av oppdraget - både mht pris og kvalitet. I tillegg til maling utførte de noe snekkerarbeid. Mehmet - daglig leder - er flink til å følge deg opp som kunde, og hans ansatte er hyggelige, arbeidsomme og dyktige. Faktisk utførte de enkelte ytterligere oppgaver jeg ba dem om uten å kreve ekstra kompensasjon. Jeg vil anbefale dem sterkt. Vil selv anvende dem igjen! Mvh Erling Faksum.

Erling Kyrre Faksum, 11. okt. 2015

Maling av stue og skifting av 3 dørlister

City Dekorasjon AS gjorde en veldig god jobb hos oss. God oppfølging underveis, og jobben ble ferdigstilt til avtalt tid. Vil anbefale City Dekorasjon!

Dilan Tokay, 5. okt. 2015

Dører og lister.

Dette er andre gangen jeg skryter av City Dekrasjon,og det er med god grund. Det er dyktige arbeidere som utfører jobben. Små feil kan synes i ettertid,men da er det bare og ringe,så kommer di etter avtale og fikser det med en gang. Kona og jeg har igjen to soverom + kjøkken,og da kommer vi til og bruke City Dekrasjon. Dem er hyggelige,høflige,dyktige og ryddig firma. Her blir det full pott med stjerner atter en gang.

Øistein Larsen, 3. okt. 2015

Parkettlegging i 2-roms leilighet

City Dekorasjon AAS utførte en flott jobb! Flinke folk, som leverte godt arbeid til avtalt tid. Fikset i tillegg ekstra arbeidsoppgaver, som ikke var avtalt, uten problem.

Bent Askelund Sævereid, 30. sep. 2015

Male og tapetsere

Vil absolutt anbefale City Dekorasjon! Mehmet og gutta er hyggelige og proffe og de gjør en ordentlig og god jobb. De kommer til avtalt tid, er hyggelige, service minded og til å stole på. Jeg er meget fornøyd med resultatet. Stuen min ble veldig fin! Hvis det var noen småting kom de og fixet det med en gang. Gammalt tak med stukkatur og rosett samt vegger ble kjempefine!

Hannah Knöppel, 28. sep. 2015

Overflatebehandling (sparkling og maling) av vegger,tak vindu og list. riving og oppbygning av gang.

Jeg er kjempefornøyd med jobben som ble utført av City Dekorasjon. Alt ble gjort som avtalt, på avtalt tid. Proffe folk, som leverte jobb av høy kvalitet. Kan absolutt anbefales :).

Pia Langseth, 27. sep. 2015

Pusse opp stue og entre

Fantastisk jobb, veldige flinke og effektive. Veldige flinke til å rydde etter seg. Vi anbefaler de på det sterkeste.

Øistein Larsen, 24. sep. 2015

Maling av leilighet på 35kvm

Vil absolutt anbefale disse gutta. Veldig flott utført arbeid. Dessuten var de veldig raske og veldig opptatt av at jeg skulle være fornøyd. Hvis det var noen småting jeg ønsket fikset på så kom de raskt tilbake og fikset det. Anbefaler disse gutta absolutt videre til andre.

Dordi Schou, 21. sep. 2015

Oppussing av tak og vegger

Kom kjapt på befaring, hyppig oppdateringer og mye arbeid for pengene. Solid kunnskap og forskjellige håndtverker i stabben. Løser uforutsette problemer glimrende. De ordnet bl. A elektriker uten ekstra kostnader. Luktfri miljøvennlig maling (Mehmet har mye erfaring med hvordan maling som passer best). Ukonkurrerbare priser. Supert resultat og overholdt alle avtaler mtp tid og utførelse! Kommer til å bruke city dekororasjon videre i oppussingen.

Åse Eriksen Dyremyhr, 9. sep. 2015

Oppussing av vegger,tak og gulv i 31kvm leilihet

Väldigt nöjd med jobbet som blev gjort. Sätter pris på att de startade snabbt och blev klara till utsatt tid. De var hjälpsamma även med ting som de inte förväntas göra som tex åka med och välja golv! Skulle anlita dem igen till nya jobb.

Jenny Lindstedt, 8. sep. 2015

Maler leilighet og bytte ut vasken

De er effektiv, profesjonelt og behjelpelig, ikke minst løsningsorientert. Rask tilbakemelding fra Mehmet. De vil brukes absolutt neste gang.

Ting Yang, 6. sep. 2015

Maling av 4-roms leilighet på 80 kvm

Hele jobben ble utført til avtalt tid og til avtalt pris. God kvalitet på utførelsene og god kommunikasjon underveis. Det siste var spesielt viktig for oss, da vi var utenbys mens arbeidene pågikk. Mehmet i City Dekorasjon tok ansvar for å få levert nøklene videre til andre leverandører og fulgte godt opp med både e-post, bilder og telefonsamtaler. Vi kommer til å benytte oss av City Dekorasjon igjen, dersom behovet oppstår.

Sigve Søråsen, 1. sep. 2015

Male leilighet på 31kvm

City dekorasjon gjorde en nydelig jobb. Alt foregikk som avtalt og resultatet ble svært bra. Etter jobben var avsluttet så jeg en del av kjøkkenet som også burde vært malt, men som teknisk sett ikke var en vegg og derfor ikke hadde blitt malt. Da jeg tok dette opp med Mehmet fikset han straks en til å komme å male denne veggen, selv om det sånn sett ikke var en del av avtalen. Anbefales!

Johanne S Refseth, 3. aug. 2015

Male (inkl sparkling) 3-roms loftsleilighet på ca 117 kvm

City Dekorasjon gjorde en utmerket jobb! Maling og sparkling ble profesjonelt utført og med flott resultat i en vanskelig loftsleilighet. Det var enkelt å kommunisere med City Dekorasjon underveis og de kom med gode tips om valg av maling. Anbefaler de på det sterkeste!

Simen Larsen, 30. juli 2015

Male leilighet

Malingen gjorde vi selv, men vi fikk mange gode tips og utmerket service hos City Dekorasjon som også har miljømerket maling.

Inger Øynebråten, 16. juli 2015

Pusse/sparkle vegger + grunning av vegger og tak

Jeg er valgte City dek. Pga de gode tilbakemeldingene de har fått fra andre kunder, og fordi de gav meg et tilbud jeg synes virket fornuftig. De har vært veldig enkle å forholde seg til, lette å få tak i, de har holdt meg oppdatert på fremgangen og vært veldig fleksible og imøtekommende. I tillegg har de gjort en veldig bra jobb med vegger og tak, som jeg er 110% fornøyd med. Anbefales på det sterkeste!

Camilla Elise Hebæk, 9. juli 2015

Gulv og vegger

City Dekorasjon AS gjorde en god jobb. De la enstavs eikeparkett i stue, soverom og garderobe, og la fliser på kjøkkenet og i gangen. De malte vegger, tak og kjøkkeninnredning med et flott resultat. De var med rundt i ulike butikker og så på alternative materialer til gulvene. De var også behjelpelige med å henge opp nye taklamper da leiligheten var ferdig. De var ferdige med jobben innen tidsfristen. Jeg er veldig fornøyd med jobben Citydekorasjon gjorde i min leilighet og bruker dem gjerne igjen!

Camilla Lørendal, 3. juli 2015

Sparkling og maling av stue og 2 soverom

City Dekorasjon pusset opp 4 rom, grunning, sparkling og maling av vegger og tak. De utførte noe snekkerarbeid og rev innebygde skap. Leiligheten ser helt strålende ut! :) Gutta er hyggelige og tydelige i sin kommunikasjon. Eventuelle feil og mangler som ble påpekt underveis ble rettet opp umiddelbart. God pris og jobben ferdig til avtalt pris. Jeg kommer garantert til å bruke City Dekorasjon igjen til lignende jobber. Anbefales! ! ! !

Line Sørensen, 16. juni 2015

Fjerne tapet,sparkling og maling

Vi hadde en kort tidsplan, og jobben ble gjennomført hurtig og grundig. Vi er fornøyd!

Ketil Froyn, 15. juni 2015

Maling av tak,vegger og peis i stue

City Dekorasjon AS skulle i utgangspunktet male vegger og tak i stua for oss, men vi ga dem også i oppdrag å skifte gulvet. Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort. Jobben ble ferdigstilt før avtalt tid, og prisen ble noe lavere enn vi først ble forespeilet, da de kunne benytte eksisterende gulvunderlag. Vi opplevde dem som hyggelige og høflige, og vi ble informert om progresjonen underveis.

Morten Bernhardsen, 14. juni 2015

Male innvendig i leilighet.

ANBEFALES! ! Jeg er strålende fornøyd med jobben som ble utført til en meget god pris. Sparklet og malt, nye gulvlister, eikeparkett på gulv, flislegging, riving av gammel panel og skap, samt montering av to nye skap. Jeg er glad jeg fulgte de profesjonelle rådene til svært serviceinnstilte Mehmet Karakus. Jeg kommer til å benytte dette firma igjen og har allerede anbefalt det til venner og kollegaer. Tusen takk for at leiligheten ble som ny!

Irener Kalvik, 8. juni 2015

Inne og ute maling

Innvendig maling av vegger, tak og trapp. Bra service, god kommunikasjon, og veldig behjelpelige. Velger disse igjen hvis det trengs.

Therese Enbom, 2. juni 2015

Maling av stue,ca. 25m2

Kan trygt anbefale City Dekorasjon. De utførte malejobben til avtalt tid og med godt resultat. Et helproft firma.

Lasse Erik Lønnebotn, 20. mai 2015

Maling tak og vegger i stue ca. 25. kvm

Anbefaler City Dekorasjon til alle. Det ble gjort en profesjonell jobb med Sparkling, maling og tapetsering. Jeg kommer til å bruke3 dette firmaet ved senere anledning Ewa Thim, Oslo.

Ewa Margareta Thim, 15. mai 2015

Listverk og ferdigstilling av gulv i gang

Fantastisk jobb! Hadde en liten krisesituasjon som trengte å bli gjort raskt! Kontaktet Mehmet mandag, fikk avtalt pris og utførelse torsdag, og jobben ble gjort raskt, selv om den viste seg å være krevende. De brukte noe lengre tid enn anntatt, men prisen forble som avtalt, også prisen anslått for materialer. Bunnsolid, pent arbeide - og de opprettholdt god kontakt både per mail og telefon før, under og etter arbeidet. Kan virkelig anbefales! !

Siri, 9. mai 2015

Flislegging og maling kjøkken

City Dekorasjon gjorde en veldig grundig og god jobb med vårt kjøkken og gang. Fliser og maling ble kjempeflott. I tillegg ryddig og veldig serviceinnstilte folk!

Ingvild Andersen Helseth, 5. mai 2015

Maling + div. 50 kvm leil oslo

Mehmet og gutta på City Dekorasjon har gjort en utmerket jobb i min leilighet, og jeg er strålende fornøyd! De er konkurransedyktige på pris,og det tilbudet du får - er den prisen du betaler. De er svært fleksible, ryddige mens de jobber, og holder deg oppdatert underveis. Dukker det opp noe uforutsett, løser de dette på en smidig og effektiv måte. Mehmet og de andre ansatte er blide,hyggelige,tilgjengelige og lette å kommunisere med. ANBEFALES! !

Bente Otterstad, 4. mai 2015

Maling av tak og vegger i to roms leilighet på ca 40 m2

Mehmet og gutta gjorde en god jobb med å male og sparkle to rom. De var gode på tidsfrister og avtaler til avtalt pris. Rask og lett og kommunisere med. Til å stole på. Grunnen til at de ikke får full skår på stjernene er at de ikke gjorde ting helt nøyaktig og etterlot seg noe malingsøl og søppel. Jeg vil likevel kunne anbefale city dekorsjon as til andre. Takk skal dere ha!

Anette Myrlien, 19. april 2015

Maling av vegg

Takk for nok en fantastisk jobb! ! ! Da vi igjen skulle male i leiligheten, var det helt naturlig å velge City Dekorasjon AS da vi var svært fornøyde sist oppdrag. De er nøye, dyktige og effektive til en veldig god pris. Fikk også god hjelp i malebutikken til å velge ut farge. Veldig bra oppfølging, så anbefales absolutt :).

Caroline Haga Ødegaard, 1. april 2015

Maling av tak i stue:

Jobben ble gjort med forventet kvalitet og til avtalt pris, og innenfor skissert tidsramme. Veldig fornøyd, ikke noe problem å anbefale.

Morten Totland, 31. mars 2015

Maling av stue på 30 m2 (5 x 6)

Firmaet gjorde en grei jobb med sparkling og maling av eksisterende strietapet. Sparkling og maling av ubehandlet treverk og lister/utforinger holdt ikke samme kvalitet. Firmaet viser vilje til å ordne opp.

Stein Bull Larsen, 30. mars 2015

Legge parkett på ca 42m2,samt helsparkle rom på ca 14m2

Jobben ble utført til estimert tid og med et strålende resultat. Anbefales!

Kristine Braaten, 28. mars 2015

Oppusing av soverom

Jobben ble utført etter avalt tid og pris. Veldig fornøyd med resultatet :) Mens gutta holdt på å jobbe her fikk jeg lyst til å pusse opp gangen og kjøkken å. Ringte daglig leder som kom raskt med et nytt tilbud. Helsparkiling vegger i gangen, male kjøkken,bytte 3 dører, legge nytt gulv montere nye lister ble utført nesten sammtidig med finishen på soverommet. Veldig fornøyd med City Dekorasjon, hygglig karer flinke og effektive i jobben sin.

Lars Aanonsen, 25. mars 2015

Maling av leilighet innvendig

Citydekorasjon utførte jobben til avtalt tid og på en profesjonell måte. Veldig bra service, og små mangler ble rettet opp raskt og effektivt. Vi ble så fornøyd at vi har brukt Citydekorasjon til neste oppdrag! /Irene & Karl.

Irene Karlstrøm, 23. mars 2015

Maling av skadde gipsvegger

Supert resultat, meget serviceinnstilte. Jeg hadde et hasteoppdrag som de tok seg av. Ferdige en time før avtalt tid. Anbefales!

Morten Stenshorne, 15. mars 2015

Oppussing av soverom (tapetsering,maling,fjerning av garderobe,listverk,...)

Citydekorasjon har utført en meget pen sparklings- og malingsjobb på soverommet vårt. Jobben ble utført raskt og til en god pris. Daglig leder Mehmet ringte jevnlig og ga oss oppdateringer. Vi bor i et trehus, så det har dessverre sprukket litt i noen skjøter. Vi kontaktet Mehmet på e-post, og han svarte nesten umiddelbart og sendte en mann for å reparere. Litt trekk for mye sparkelstøv. De kunne vært flinkere til å dekke til med plast etc. 9/10!

Silje Hattrem Raddum, 5. mars 2015

Sparkling og sliping av vegger i leilighet

Citydekorasjon har utført en meget profesjonell sparkling- og malingsjobb hjemme hos meg. På en uke ser leiligheten ut som ny. Mehmet har sørget for at vi har fått oppdateringer i form av bilder og meldinger underveis i prosessen, og har svart på alle spørsmål vi har hatt. Vi er veldig fornøyde med arbeidet og kan trygt anbefale denne bedriften til alle. Mvh Einar og Kristin.

Einar Wist Øien, 4. mars 2015

Maling (inne) av leilighet

Kjempe fornøyd med service. Profesjonelle og jobben ble utført raskt. Sterkt anbefalt til andre. Dere kommer jeg til å bruke igjen. Tusen takk.

Maren, 28. feb. 2015

Legge parkett 45m2

Bedriften møtte opp til avtalt tid på befaring. Vi opplevde håndverkerne som vennlige, og med god kompetanse. De gjorde en utmerket jobb med et stramt tidsskjema. Vi kommer til å benytte firmaet til andre oppussingsprosjekter.

Morten Rostad Haugen, 28. des. 2014

Helsparkling,maling,fliser på kjøkken

Proffe, løsningsorienterte og hyggelige folk kom og gjorde en veldig bra jobb. Etter anbudene å dømme, ikke spesielt dyrt.

Christian Refsum, 5. des. 2014

Sparkling og tapetsering i bygårdsleilighet

Samarbeidet med Citydekorasjon AS har vært en sann glede, fra start til slutt. Ikke bare kom de med det beste tilbudet, de leverte også fantastisk faglig kvalitet og super service. De har god tid til deg som kunde, er hyggelige, og følger opp avtaler til punkt og prikke. Hos meg har de lagt flere lag sparkel og to strøk maling. Kvaliteten på arbeidet var svært tilfredsstillende, og arbeidet ble ferdigstilt før tiden. Alt i alt VELDIG fornøyd!

Vegard Venli, 4. des. 2014

Maling av leilighet,tak og vegger

Punktlige og flinke. Jobben ble gjort etter avtale og det var uproblematisk å gjøre endringer underveis. Misforståelser ble raskt rettet opp i. Avventer sluttbefaring og flekkmaling, men dette er avtalt at skal tas når alt annet oppussingsarbeid er gjennomført.

Mikael Buchmann, 19. nov. 2014

Gulvsliping og maling av leilighet ca. 40 kvm

Jeg kontaktet Citydekorasjon etter å ha lest alle de gode tilbakemeldingene, og kan bekrefte at alt stemmer. Fantastisk service og en perfekt utført malerjobb! Leiligheten var gammel og slitt da jeg kjøpte den, men ser nå ut som ny. Jeg kommer til å bruke Mehmet og hans team ved neste oppussing. Anbefales !

Christina Cascampas, 12. nov. 2014

Legging av gulv

Vi endte opp med et annet oppdrag (male trapp og gulv). Det ble utført av Citydekorasjon på en utmerket måte. Vi har brukt dem til andre oppdrag senere. Anbefales.

Kristine Offerdal, 10. nov. 2014

Sparkling og maling

Takk for kjempe bra samarbeid. Jobben ble utført og ferdigstilt tidligere enn avtalt - med et kjempe bra resultat og til en veldig god pris. Veldig god oppfølging underveis. Anbefales! ! !

Caroline Haga Ødegaard, 2. nov. 2014

Male og legge gulv i leilighet

CityDekorasjon v/Mehmet gjorde ett veldig godt inntrykk på befaring, og basert på det og tilbakemeldingene valgte vi de. Veldig profesjonelle, kom til faste tider hver dag slik at vi kunne bo i leiligheten mens arbeidet pågikk. Jobben de har gjort er vi VELDIG fornøyd med, super finish på alle rom. Mehmet og arbeiderene hans var veldig serviceinnstilte og gjorde de tilpasningene/endringene vi bad om. Vil anbefale Mehmet til alle vi kjenner! ! :).

Arild Rune Nedreberg, 21. okt. 2014

Maling av utested - vegg & tak innendørs ca 90 m2

Jobben som Citydekorasjon AS utførte på Parkteatret var et eksempel til etterfølgelse. Ikke bare var malejobben fullført 1 dag før tiden. De kyndige malerne var i tillegg hjelpsomme, nøyaktige og hyggelige. Jeg kan gi mine varmeste anbefalinger til alle som ønsker å bruke Mehmet og hans team av dyktige fagfolk. Dan-M. Danino Daglig leder Parkteatret.

Dan-michael Danino, 16. okt. 2014

Reparare et hull i en gipsvegg

Citydekorasjon gjorde en topp jobb. De er punktlige og flinke. Vi er veldig fornøyde!

Atle Kind Gundersen, 30. sep. 2014

Maling av tak og rosett,stukkatur

Citydekorasjon gjorde jobben raskt og til høy kvalitet. Jeg verdsatte sœrlig den imøtekommende og ryddige måten de forholdt seg til arbeidet og til mitt behov. Jeg har hatt endel erfaring med hådtverkere tidligere som har vœrt sene og som har etterlatt seg mye rot. Citydekorasjon er et eksempel for mange å følge. Jeg kan anbefale dem på det sterkeste.

Jannicke Witsø, 25. sep. 2014

Oppussing av kjøkkenvegg

Det som i utgangspunktet burde være en enkel flisleggingsjobb ble til et langvarig oppussingsarbeid der vi måtte ha inn flislegger på ny 3-4 ganger inntil vi syntes resultatet var noenlunde OK. Flisene var lagt skeivt, fugingen var slurvete utført, og første gang var til og med en ledning murt inne (! ). Resultat: Mye unødvendig mas og stress for oss, og et sluttresultat vi kunne klart å gjøre like bra selv. Anbefales ikke videre.

Sigurd Thune, 22. sep. 2014

Helsparkling av vegger på lite kjøkken

Hyggelige folk som gjorde jobben til avtalt tid. De skulle egentlig kun sparkle og male én vegg, men tilbød seg å male hele rommet til for at resultatet skulle bli best mulig, uten særlig tillegg i prisen.

Per Waagø, 20. sep. 2014

Oppussing av leiligheten 62 kv2.

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet og service som City Dekorasjon leverte. De kom raskt på befaring og med tilbudet. Tilba atraktiv pris for arbeidet. Kom i gang på avtalt tidspunkt og utførte arbeid kjapt uten forsinkelser. Er fornøyd med kvaliteten på arbeid også. De gjorde alt fra A til Å herunder innkjøp av materialer, opprydding etter arbeid. Kjempe bra service/løpende dialog. Jeg skal bruke City Dekorasjon neste gang jeg skal pusse opp.

Anna Pettersen, 17. sep. 2014

Maler,bytte eller reparere parkett,montere persienne

Superfornøyd, kom til avtalt tid og gjorde en kjempejobb. Hyggelige, og flinke folk. Citydekorasjon er å anbefale, Absolutt. Mvh M. H.

, 12. sep. 2014

Maling av deler av leilighet( ca 60 kvadrat )

SIMPLY THE BEST! ! Sparkling og maling av tak ,vegger og trapp. Maken til faglig dyktighet og ekstremt god service skal man lete lenge etter. Vi er kjempefornøyde, leiligheten ble akkurat så fresh og fin som vi håpet på, og alle detaljer er perfekt utført. Vi er også imponert over hvor god hjelp man får til å velge farger etc, dette er folk med god kunnskap om farger og design:-) Tusen takk til Mehmet og hans crew,vi anbefaler C. D på det varmeste!

Mona, 2. sep. 2014

Maling

Citydekorasjon gjorde en god jobb, raskt og pent. Noen misforståelser ved at det ble brukt feil farge noen steder, siden malerne ikke snakket norsk eller engelsk. Dette ble rettet opp raskt og med et smil. God oppfølging fra firmaet underveis.

Gøril Ryvoll, 29. aug. 2014

Male leilighet

De hadde beste pris av de som tilbød, og fullførte alt avtalt arbeid godt innen avtalt tid. Resultatet ble veldig bra med nøyaktige detaljer. De var hyggelige og forlot leiligheten ryddet og uten søl. Bruker gjerne Citydekorasjon igjen.

Halvard Angelvik, 25. aug. 2014

Fikse hull i gipsvegg + male

De var veldig hyggelige og gjorde en god jobb. Jobben ble utført raskt og til avtalt tid og pris. Anbefales!

Robin Dominik Havre, 24. aug. 2014

Gipsing og maling

Citydekorasjon har gjort en kjempebra jobb med sparking og maling av vegger, tak, gulv og trapper i vårt 4 etasjers rekkehus på Kjelsås. Perfekt resultat som vi er meget fornøyd med. De har holdt budsjettet, vår lett å få tak og har jobbet effektivt. Men de får en stjerne i trekk pga mye rot med listing. Men etter noen runder frem og tilbake ble det også bra tilslutt.

Arnt Scheele, 4. aug. 2014

Maling av 50 kvm. leilighet

Jobben ble utført innenfor gitt tidsramme. Lederen for CityDekorasjon tok arbeidet seriøst og fulgte selv opp at arbeidet var i topp stand. Sluttproduktet ser meget bra ut. Anbefales!

Hans Kristian Drangsland, 3. aug. 2014

Totalrenovering 3-roms,60 kvm i sarsgate 39

Jobben ble utført til toppkarakter og leiligheten har blitt akkurat så fin og fresh som jeg hadde drømt om at den skulle bli når prosjektet startet. Det var en jobb som strakte seg over flere uker, og jeg har i den perioden bodd utenbys. Det har imidlertid fungert veldig bra og Mehmet har hele tiden stilt opp på ukentlige møter og gitt meg progresjonsrapporter underveis. Er veldig, veldig fornøyd og avslutter med å si tusen takk for innsatsen!

Thomas Tarjei Wollan, 3. aug. 2014

Hull i en gips vegg på ca 20 x 20 cm + sparkling og maling av vegg

Utførte en enkel jobb med reperasjon av hull i gips vegg med påføgende sparkling og malings arbeid. Jobben ble utført raskt og billig som avtalt. Hyggelige arbeidere med god service innstilling. De virker som de har mye å gjøre, men gir et inntrykk av at ingen jobb er for liten (eller stor). Gir garanti om oppfølgende arbeid gratis vist jeg ikke var fornøyd med jobben som ble gjort.

Lars Erik Mikkelsem, 3. aug. 2014

Maling av 43 m^3 leilighet

Mehmet i City Dekorasjon har gjort en svært god jobb med å sparkle og male tak, vegger, dører, vinduer og lister i vår leilighet. Jobben er gjort prikkfritt: alle detaljer er tapet godt, og det var absolutt ikke noe malingssøl hverken på gulv møbler eller annet etterpå. Mehmet ble ferdig med jobben tidligere enn han hadde forespeilet oss, og kjørte dessuten ekstratur for å levere oss nøkkel. Vi vil anbefale City Dekorasjon på det varmeste!

Åsmund Sunde Valseth, 25. juli 2014

Helsparkling og maling av vegg og tak

Imponerende jobb utført på minimalt med tid! City Dekorasjon leverer kvalitet i alle ledd og svært lette å samarbeide med. Takk for flott utført oppdrag til en god pris! Vi bruker dere neste gang og, uten tvil.

Vibeke Fosshaug, 15. juli 2014

Maling på treningssenter

Kjempe fornøyd med jobben som ble gjort, og ikke minst at de klarte å male ferdig begge garderobene på treningssenteret med den korte tidsfristen jeg ga dem. Jobbet fra tidlig til sent. Ekstremt bra service, og kommer garantert til å bruke de igjen ved en senere anledning.

Lene Jacobsen, 11. juli 2014

Maling av trapp,gipsplater tak og vegger

Vi ønsket i utgangspunktet å male en furutrapp hvit, men endte med å pusse opp så og si alle flatene i rekkehuset vårt med gipsplater, sparkling, maling og nye lister. Arbeidet er meget pent utført og med fine detaljer - spesielt rundt vinduer som nå ikke har lister. Det var noe språkproblemer underveis, arbeidet ble forsinket og en del detaljer var ikke på plass, men Mehmet har hele tiden vært svært serviceinstilt og rettet opp feil og mangler.

Astrid Tvedt, 9. juli 2014

Helsparkle og glatte ut vegger,male vegger,sette taklister og sliping av gulv

Mehmet og hans ansatte i Citydekorasjon gjorde en flott jobb! Både veggene og gulvet er som nytt, og det var fin dialog gjennom hele arbeidet. Raskt og effektivt, og godt utført. Skal bruke de videre på oppussing i gang og kan uten problemer anbefale de til andre med lignende behov!

Omar Paulsen Bekheet, 15. juni 2014

Oppusing av soverom

Jobben ble utført til avtalt tid. Pent og grundig utført. Rimelig pris og gode løsninger. Mehmet er veldig løsningsorientert og vi kommer garanter til og bruke disse igjen ved senere behov.

Nanna Nilssen , 7. juni 2014

Oppussing av soverom

Rask respons og raskt utarbeidet tilbud, stillte til avtalt tid og har fullført jobben til min fulle tilfredsstillelse. Flinke håndverkere og Mehmet har hatt god kontroll hele veien. Kan varmt anbefales og jeg kommer garantert til å benytte meg av deres tjenester igjen. Bjørn Ole.

Bjørn Ole Austad, 4. juni 2014

Sparkling og maling 11m2 kjøkken

Da jeg rev det gamle kjøkkenet ble det store skader på veggene. City Dekorasjon gjorde store reparasjoner av veggen uten tillegg i prisen. De har vært fleksible og pålitelige mht avtaler. Kunne ha ønsket litt bedre tildekking. Det var også noen mindre områder som trengte en ekstra runde, men disse ble fikset og resultatet ble svært bra!

Sigrun Berg, 31. mai 2014

Maling av 124kvm leilighet samt installasjon av dør,oslo

Dette gjelder en 124kvm stor leilighet på Frogner der vegger, tak og karmer skulle males samt en vegg med dør skulle monteres. Vi er svært godt fornøyd med Mehmet og hans Citydekorasjon! De har levert arbeid av høy håndverksmessig kvalitet til en meget konkurransedyktig pris og til avtalt tid. Mehmet tok alle endringer underveis med knusende ro og fulgte opp våre ønsker på en veldig tilfredsstillende måte. Vi kan varmt anbefale Citydekorasjon!

M. Frank, 27. mai 2014

Helsparkling av vegger. totalt ca 150m2 veggflate.

Jobben ble utført prikkfritt, og alle avtaler ble holdt til punkt og prikke. Det var god kommunikasjon underveis, og de var flinke til å fortelle hva de skulle gjøre til hvilken tid gjennom hele prosessen. Jeg er ikke i tvil om at jeg bruker Citydekorasjon neste gang jeg trenger hjelp med sparkling eller maling.

Patrik Haugland, 26. mai 2014

Fikse tak i leilighet

Raskt utført, og det så veldig fint ut! De hadde i oppdrag å fikse tak inne i leiligheten jeg leier ut, og tok utfordringer som at det var vanskelig å avtale tid med leieboer og meg på strak arm. Da de utførte arbeidet dekket de til gulv og møbler, og ryddet og rengjorde godt etter seg. Kan anbefale Citydekorasjon. Deilig å slippe å rydde etter håndverkere og godt at alt arbeidsstøv var borte når jobben var ferdig.

Elisabeth H. Holm, 25. mai 2014

Maling av ca 45 kvadratmeter.

Gode og raske svar, god service og ikke minst godt utført arbeid til avtalt tid. Gjorde til og med litt ekstra. Kjempe fornøyd, kan absolutt anbefales!

Edvard Sørensen, 20. mai 2014

Maling av tak i stue,ca 20 kvm

Citydekorasjon malte stuetaket mitt, samt taklister. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris, og jeg er veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Jeg vil ikke nøle med å bruke samme firma igjen.

Wanja Johnsen, 16. mai 2014

Maling av leilighet

La ut oppdrag kl 18:00 på søndag om maling av leilighet med oppstart påfølgende mandag kl 07:00. Citydekorasjon kom på befaring kl 21:00 på søndag. De fikk jobben og startet arbeidet mandag kl 07:00 til avtalt tid. Jobben ble profesjonelt utført og de ga utmerket service. Kan anbefale selskapet videre til andre.

Anders Tenfjord, 13. mai 2014

Rive en lettvegg og male et rom

Vi er veldig fornøyde med jobben som ble gjort med kontoret vårt. Perfekt malerarbeid og de etterlot rommet ryddet og rent. Jeg har allerede bestilt inn neste jobb med Citydekorasjon. Seefood TV, Oslo.

Lisa Gjertsen Westad, 8. mai 2014

Tetting/maling av krakeleringer i gipsplater og silikonfuger samt malings-/oljingsarbeid av begrenset omfang

Jobben ble tilfredsstillende utført til avtalt tid og pris.

Morten Bakk, 5. mai 2014

Oppussing vegger og tak,leilighet 70 kvm

Citydekorasjon har pusset opp vår leilighet på 70 kvm (fjerning av tapet, helsparkling, maling). Vi er kjempe fornøyd med resultatet av oppussingen. Arbeidet er meget godt og nøye utført. Vi er også svært fornøyd med servicen Mehmet og hans arbeidere har gitt oss. De holder avtaler og er enkle å få tak i på telefon, mail og sms. Citydekorasjon fremstår som et ryddig og profesjonelt firma. Kommer til å bruke dette firmaet til fremtidig oppussing.

Kristine Ytterbø, 4. mai 2014

Maling av gangen i lavblokk- 4 etasjer.

Vår trappeoppgang, i blokk på fire etasjer, er nettopp blitt malt av Citydekorasjon AS. Vi er meget godt fornøyd med jobben som er gjort. Malerne utførte arbeidet raskt og nøyaktig, og jeg anbefaler gjerne dette firmaet til venner og kjente. Oslo 20. 04. 14 Inger-Johanne Fosmark.

Gaurav Vij, 20. april 2014

Vegger og tak

Raskt og effektivt levert ved befaring. Jobben ble gjort etter avtale og til avtalt pris. Svært behjelpelig, og alt av nødvendig utbedringer ble gjort. Vanskelig å se og å huske alle detaljer, men ser ut til at alt ble gjort som ønsket. Anbefales.

Håkon Bye, 14. april 2014

Maling av 49kv leilighet

Mehmet vant min tillit fra første stund, og jeg er strålende fornøyd med jobben han og hans crew gjorde! Han kom med gode innspill på fargene, de var nøye med tildekking, og resultatet er perfekt. Tross en uventet utfordring, var det bare smil og god kommunikasjon hele veien. Alle avtaler ble holdt, de var ferdige før tiden, og strakk seg langt ved å fikse en del ekstra uten større kostnad. En meget positiv erfaring, anbefales på det sterkeste!

Gro Næss, 6. april 2014

Maling på vegger og tak.

Maling på tak og vegger(2)strøk på 90kvm og tapetsering på en vegg. Vi fikk en bra pris på jobben. Velge produsent på maling var ingen problemer. Mehmet kjøpte alt som avtalt. Underveis bestemte vi oss å legge fliser over kjøkkenbenken og på balkong. Jobben ble utført veldig bra og det ble ingen forsinkelser. Mehmet gjorde også ekstra (male 3 strøk) på tak uten å ta extra betalt. Vi har anbefalt videre til nær og Mehmet gjorde en upåklagelig jobb.

Thomas Ng, 6. april 2014

Helsparkling av tak og vegger i et barnerom

City Dekorasjon AS gjorde en veldig god jobb hos meg! De kom når de skulle, de var veldig hyggelige, de gjorde MER enn opprinnelig avtalt uten tillegg i prisen. Jeg er veldig fornøyd, og vil bruk dem igjen når jeg skal pusse opp flere rom.

Alf Øivind Skarphol, 4. april 2014

Sparkling og maling av to soveromsvegger

Jeg er meget imponert over jobben Citydekorasjon AS gjorde for meg. De fjernet merker på veggene, sparklet og malte. Topp faglig utførelse, god kommunikasjon, knall pris, presise, holdt alle avtaler og med et smil hele veien. Jeg anbefaler de på det sterkeste!

Lars Bæk, 1. april 2014

Maling av kontor - ca 80 m2 (med mulighet for mer)

Vi er svært fornøyd med jobben som ble gjort i våre lokaler. Arbeidet effektivt, overholdt estimert tid, var ryddige, nøye og hyggelige. Enkle å kommunisere med og hjalp oss med et par ekstra ting som vi ikke hadde klart uten dem. Har allerede anbefalt dem videre og ville brukt dem igjen.

Cosmedic As, 26. mars 2014

Maling av stuetak,ca 80 m2

Jobben ble utført raskt og effektivt med god kvalitet. Tildekking og rydding helt eksemplarisk. De tok også initiativet til å fikse små skrammer/sprekker med akryl uten ekstra kost. Hyggelig erfaring.

Frode Leraand, 26. mars 2014

Skraping,maling og sparkling av vegg med sannsynlig muggsoppflekker

Vi trengte hjelp til å male og sparke vegg i leilighet hvor vi hadde leieboere. Flott utført jobb med utmerket service. Det var misforståelse medl leiboere og snekkeren om dag slik at snekkeren ble stående den første dagen uten å komme inn i leiligheten. Dette ble vi ikke fakturert for, selv om vi sa at dette måtte de bare gjøre. Bruker dette firma uten tvil neste gang vi trenger håndverkere.

Trine-lise Hannevik, 23. mars 2014

Maling av tak 30m2 leilighet

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Effektive karer, som gjorde en veldig god jobb. Kan absolutt anbefales.

Elin Haugland, 20. mars 2014

Maling av stue/kjøkken og hall

Gjorde en super jobb til avtalt tid og pris! Har allerede anbefalt til venner som også er like fornøyde! Vil garantert benytte disse karene igjen!

Tore Vatsend, 20. mars 2014

Sprakle og male tak bad 5 m2

Citydekorasjon gjorde en veldig god jobb. Alt ble gjort etter avtalen, kvalitet, pris og tid.

Silje Johnsrud, 14. mars 2014

Oppussing leilighet

Vi brukte citydekorasjon til oppussing av vår leilighet. De la ny parkett, sparklet og malte vegger, la fliser i gang og satte opp lettvegg. Vi er svært fornøyde med resultatet. Citydekorasjon har vært nøyaktige og levert god kvalitet. De har også vært ryddige og serviceorientert. Vi fikk god beskrivelse av jobben de skulle gjøre og standardkontrakt på forhånd. Samarbeidet underveis har vært utmerket. Vi kan trygt anbefale citydekorasjon.

Hallvard Thorsen, 13. mars 2014

Oppussing av leilighet på majorstua. sparkling/maling/fuging/fjerne ledninger/skifte til vippe sikringer

Veldig hyggelige karer til å stole på. Gjorde bra jobb. Ville brukt dem igjen. :) snakkes mehmet!

Kristoffer Sandbu, 11. mars 2014

Maling av leilighet ca. 50 kvm.

Tusen takk til Citydekorasjon som malte og slipte gulvet i leiligheten vår til avtalt tid og pris. De gjorde en glimrende jobb og yter god service. Vi sees ved en senere anledning :).

Harald Bäckmark, 9. mars 2014

Beising av gulv,maling av vegger og listing av leilighet på 50 kvm

Arbeidet ble utført meget effektivt og godt. De møtte opp til avtalt tid uten problemer hver gang. Jeg kan trygt anbefale City Dekorasjon.

Nicolai Estensen, 22. feb. 2014

Maling av vegger i stue ca 20 kvm.

Et firma som trygt kan anbefales. Raske, effektive, høflige og pålitelige. Jobben ble meget bra utført .

Elisabet Johansen, 14. feb. 2014

Maling av leilighet

Vi fikk hjelp med sparkling, pussing og maling av vegger og tak (2 soverom, kjøkken, hall) av vår nye og noe slitte leilighet. Mehmet og hans ansatte var meget profesjonelle i alt fra befaring til utførelse og vi er veldig fornøyde med sluttresultatet. Vi ble positivt overrasket over at de altid kom presis til tiden og kommuniserte regelmessig underveis med statusrapporter. Stor bonus for hjelp med fjerning av vedkamin og flott reparasjon av vegg.

Jakob Klcovansky, 13. feb. 2014

Helsparkling rom ca 12 m2

City dekorasjon har helsparklet og malt vegger og tak i 2 soverom. Jobben var raskt unnagjort til avtalt tid og pris, og resultatet ble veldig bra! Prisen var inkludert materialer som de kjøpte inn og de tok med seg alt av søppel og gamle lister. Vi er veldig fornøyd og kan virkelig anbefale dette firmaet og kommer til å kontakte de neste gang vi har noe som skal pusses opp. Camilla Larsen og Håkan Forsberg, Oslo.

Camilla Charlotte Weenås Larsen, 28. jan. 2014

Overflate behandling i 2 roms leilighet på grünerløkka,oslo

Total overflate oppussing i stue, gang og soverom + legge nytt gulv på soverom. Anbefaler City Dekorasjon på det sterkeste hvis du setter pris på proffe håndtverkere og ypperste service nivå til meget konkurransedyktige priser. Skal pusse opp kjøkken til sommeren og det er ingen tvil om at jeg kommer til å booke de igjen.

Ronnie Stormyhr, 6. jan. 2014

Snekkerarbeid - lappe/bytte gipsplate

City dekorasjon svarte raskt på min henvendelse, kom som avtalt på befaring og utførte oppdraget hurtig og uten anmerkninger. Jobben besto av å lappe og sparkle et hull i gipsplate. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet, pris og service så velger dem gjerne igjen ved en senere anledning.

Frode Tharaldsen, 4. jan. 2014

Sette opp lettvegg med dør,samt maling 53m2 leilighet

Jeg ble veldig fornøyd. City Dekorasjon var gode til å følge opp i forkant og under arbeidet. Det var lett å gå igjennom jobben og jeg fikk gode råd og forslag. Ble også ekstra imponert da de fant den tapeten som trengtes for å få et godt sluttresultat. De som utførte jobben var også raske og veldig hyggelige. Hele jobben ble raskt utført og iht. Avtalt tid og kostnad. Tilleggspunkter ble også tatt raskt.

Christel Storm, 2. jan. 2014

Oppussing av vegger på soverom

Godt fornøyd med jobben utført av City dekorasjon. Overholdt avtaler og jobbet raskt og greit. Jobben gjaldt helsprarkling og maling av vegger. Maling av tak og legging av eikeparkett. Anbefales til andre!

Hans Sjursø, 4. nov. 2013

Helsparkling av rom

City Dekorasjon utførte oppgradering av soverom som inkluderte riving av skap, helsparkling av vegger, male tak og vegger og legge gulv og lister. Arbeiderne var punktlig og hyggelig og utførte jobb som avtalt. Endringer og kommentarer underveis ble diskutert og utført uten avbrudd i arbeidet. Vi er fornøyd med resultatet og vil benytte disse igjen ved en annen anledning.

Line Kristine Greve, 3. nov. 2013

Maling og tapetsering av 135kvm rekkehus

Jobben besto av helsparkling av stue, ett soverom og gang og maling av 4 soverom, stue, 2 ganger, kjellerstue og 2 trapper. Arbeidet var detalj-beskrevet i et dokument som vi gav til City Dekorasjon sammen med standard kontrakt. Arbeidet ble avsluttet en dag etter frist spesifisert i kontrakt. Kvaliteten på arbeidet var god. Vi hadde et par ting vi ikke var 100% fornøyd med og dette rettet de opp umiddelbart. Kommunikasjonen var god.

Per Kristensen, 1. nov. 2013

Sette opp lettvegg i leilighet

Sette opp lettvegg med dør i en ett-roms leilighet. Veldig fornøyd med tjenesten. Raske på tilbakemelding og til å svare å henvendelser. Møter til avtalt tid. Positive, raske og flinke arbeidere. Rimligste på pris. Detaljer i forbindelse med dørkarm/list bærer noe preg av hurtig arbeid og lite finesse, men totalt sett et bra resultat. Kan godt bruke de igjen på lignende oppdrag.

Marie Skramstad, 1. nov. 2013

Maling av nylig bygd vegg samt noen mindre malingsoppgaver - en dags jobb

Raske på å få til avtale - fleksible på tid. Raskt og godt utført. Hyggelige!

Runa Hanssen, 1. nov. 2013

Maling av en 62 kvadratmeters leilighet,2 soverom,stue og muligens kjøkken.

Fleksible, effektive, hyggelige og konkurransedyktig pris. Anbefales :).

Timann Førland, 19. okt. 2013

Reparere hull i vegg

Veldig bra utført jobb (tette større hull i veggen). Litt språkproblemer vel å merke, men vi forstod hverandre til slutt.

Eva Kaasen, 8. okt. 2013

Restaurering av innvendig tak.

Hadde en veldig god erfaring med City Dekorasjon: Tok kontakt med bedriften tirsdag, og oppstart var den påfølgende torsdag. Arbeidet med å restaurere tak tilbake til orginal stand (helsparkling og maling) tok 3 dager, og arbeidet var ferdig utført på lørdag. Raskt og godt utført! Kan anbefales på det sterkeste.

Mats Emil Tønnessen-aardal, 7. okt. 2013

Tapetsering og maling

Fornøyd med arbeid. Effektiv og god kvalitet. Kommer til å bruke dem ved en senere anledning.

Ida, 5. okt. 2013

Maling av 2 vinduer og karmer

Raskt svar, god og detaljert beskrivelse av tilbudet, veldig rask leveranse, veldig godt utført arbeid. Veldig fornøyd kunde!

Dag Øystein Sørlie, 18. sep. 2013

Maling leilighet

City Dekorasjon fikk jobben gjort raskt, utførte arbeidet til avtalt tid og til en konkurransedyktig pris. Ryddige og blide arbeidere som var flinke til å følge opp i forkant, underveis og i etterkant av arbeidet. City Dekorasjon gjorde også litt ekstra uten ekstra kostnad.

Torje Carlsson, 10. sep. 2013

Maling av ca 35kvm (gulvareal) tak,vegger og vinduer i rekkehus

Har brukt City Dekorasjon til å sparkle og male stue og kjøkken. De har også lagt ny parkett. Noen utfordringer med språk til tider, men jobben har blitt gjort effektivt og sluttresultatet ble som vi ventet. Kjapt svar på anbud og rask befaring. Vi kommer nok til å benytte de igjen!

Vegard Ebbestad, 16. aug. 2013

Skifte av dørlister på bad,reparasjon av sprekk&hull i gipsvegg.

Utførte arbeidet som avtalt. Fikk jobben hurtig gjort og resultatet ble bra. Hyggelige folk.

Jostein Nissen-meyer, 11. aug. 2013

Maling av 100m2 paneltak

Vi er meget fornøyde med resultat og gjennomføring av jobben. Arbeidet ble utført til avtalt tid og med høy kvalitet på finish. Som eksempel kan nevnes at alle spikerhull ble sparklet og pusset, og alle ujevnheter tettet med akryl. Arbeiderne var ryddige, blide og hyggelige, og tross noe språkutfordringer hadde vi grei dialog gjennom prosjektet. City Dekorasjon var svært opptatte av å levere til våre forventninger.

Astrid Elisabeth Eriksen, 8. aug. 2013

Maling,listning,legge parkettgulv. 20kvm

Veldig flotte og dyktige folk. De kom som planlagt, gikk igjennom jobben som skulle gjøres og jobben ble ferdig til avtalt tid. De er rimlig på pris og var veldig fleksibel når det gjalt innkjøp av forskjellige produkter. Jeg skulle gjøre innkjøp på nye dører og lister, men de ville vite hvilke jeg skulle ha og de gjorde hele innkjøpet til samme pris. De satte inn også dørhåndtak helt gratis :) Jeg kan anbefale City dekorasjon.

Martin Jakobsen, 5. aug. 2013

Maling av leilighet. ca 40-45 kvm totalt

Veldig god kommunikasjon underveis. Tok alle tilbakemeldinger seriost og var flinke til aa bedre feil.

Frank Hansen, 31. juli 2013

Maling 45km sentralt oslo - bygård

Jeg brukte City Dekorasjon til en sparkle- og malejobb i en leilighet, og er meget fornøyd med arbeidet. Det ble rask utført etter avtale, de var profesjonelle og fulgte kjapt opp alle avtaler, og var alltid tilgjegelige på telefon. Arbeidet er av god kvalitet, og som forventet. . De hjalp i tillegg til med annet småarbeid i leiligheten som en del av totalpakken, som bidro til topp service. Jeg kan absolutt anbefale bedriften.

Margrete Bjorå, 31. juli 2013

Maling av tak

Skulle ha malt tak og vegger, samt sparklet og pusset akryl list. Kom fort på befaring og fikk pristilbud raskt. Meget vennlige. Noe språkproblemer, men det gikk bra. Malejobben var det ikke noe å utsette på, men dessverre en god del søl. Da jeg påpekte dette var de raskt med å rette opp det de kunne og jeg fikk en bra prisreduksjon. Profesjonell kontakt via mail hele vegen. Har annbefalt de til venner. Mona L.

Mona Limstrand, 24. juli 2013

Helsparkle vegger,male vegger og tak i stue og gang,cirka 40 kvadratmeter i gulvflate

Jeg har benyttet City Dekorasjon til å helsparkle tre rom, og male vegger og tak. Det fjerde rommet sparklet de hull og malte vegger og tak. Jeg kan på det varmeste anbefale bedriften. De kom til avtalt til tid berfaring, startet opp og var ferdig med arbeidet den dagen vi var blitt enige om. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som er blitt utført og ikke minst at de kommer tilbake dersom jeg finner feil hvilket jeg ikke har gjort.

Pernille Lunde, 22. juli 2013

Maling av 92 kvadrats leil.

Maling av 92 kvadrats leil. Vi valgte City dekorasjon pga. Pris å kunnskap. Memeth å hans gutter var meget hyggelige,ryddige, å raske. . De fikk gjort jobben til avtalt tid,å pris. De kommer tilbake å gjør en ny jobb litt seinere i høst. City dekorasjon anbefales! ! Robin,Oslo.

Robin Wold, 22. juli 2013

Male kurslokaler i oslo sentrum

God kundeservice og hyggelig personale. Det var noe surr med feil farger, men dette ble fort ordnet opp i. Vel utført oppdrag.

Golara Golizade, 15. juli 2013

Asker: innvendig maling av 120m2 sparklet gipsplater,to strøk

Strongly recommended! Very professional way of working, super service and reliable. I had put up gipsplater + sparkel myself and asked City Dekorasjon to paint. Not only they have done an excellent paint job within agreed time/terms, they further have fixed my bad sparkel job at NO extra cost. We have been in good contact from the beginning to the end. What I would also like to highlight is their focus on quality control and follow up.

Sinan Yücel, 10. juli 2013

Maling

De kom på befaring før de fikk jobben, presist og hygglig oppmøte. Avtalte hva som skulle bli gjort og samme kveld fikk jeg pristilbud. Maling av tak og vegger + dørkarmer og lister. Og vi var så fornøyd med resultate av vi ville bruke dem til å male hele verandan og vinduer også noe de tok på sparket. Utrolig flinke og dyktige folk. Kan anbefales på det sterkeste. Holdt tidsfristen som vi ble enig om og vel så det. . . Utrolig bra på alle måter. .

Lars Aanonsen, 4. juli 2013

Sparkling og maling av stue og gang

Av firmaene som kom på befaring, falt valget på City Dekorasjon. Mehmet og hans kollegaer var veldig serviceinnstilt, vennlig og arbeidet fort. Jeg fikk også mms-bilde av arbeidet under prosessen. Jeg er veldig fornøyd og ville brukt de igjen. Jeg kan på det varmeste anbefale de videre.

Siri Thuen Dragland, 24. juni 2013

Tapetsering og maling av vegger i bolig i oslo

Mehmet og hans medhjelper gjorde en kjempebra jobb, og vi er veldig fornøyde. Bruker de gjerne igjen, og de kan absolutt anbefales.

Anne Jevne, 21. juni 2013

Maling av ca 3kvm bad + skifte dusjkabinett.

Valgte bedriften ut fra gode referanser, rask og ryddig befaring, + konkurransedyktig pris. + kontrakt. God service og oppfølging i ettertid, de kom kjapt tilbake om det var noe å rette opp i. Et lite minus for malings søl og mangelfull maskeringstape noen steder.

Siv Sunnarvik, 20. juni 2013

Maling av leilighet

CITY DEKORASJON var billigst og lovet raskest levering av produktet, av de vi hadde på befaring. Resultatet er vi strålende fornøyd med. Jobben ble gjort raskt (to dager), men bærer ingen preg av hastverk. Håndverkerne var veldig service innstilt og gikk ut over det, som stod i kontrakten da det trengtes - uten ekstra kostnad. Kan varmt anbefales!

Jon Oppebøen, 6. juni 2013

Maling av 120 kvm leilighet i oslo

Effektivt og ryddig.

Anders Lilleby, 1. juni 2013

Nullstilling (helsparkling) av vegger på et soverom,samt maling av disse.

Kan ikke si annet enn at jeg er fantastisk fornøyd! Møtte opp punktlig til hver avtale, var raske og effektive, og hele jobben ble utført på en veldig profesjonell måte. Sluttresultatet ble også helt upåklagelig! Anbefales på det sterkeste!

Maxim Hansen, 26. mai 2013

Maling av 5 innerdører.

Veldig godt fornøyd til slutt med maling av 5 profilerte innerdører. De kom tilbake og gikk over arbeidet til jeg var fornøyet.

Inger Eriksen, 10. mai 2013

Maling av trapp og rekkverk innendørs

City Dekorasjon har malt trappen vår. Vi er veldig fornøyde med jobben de har gjort. De har pusset ned trappen, grunnet og malt den hvit. De er hyggelige mennesker og kom til avtalt tid. Også utførte de jobben på en god og profesjonell måte. Vi fikk jobben gjort til en god pris, de er rimeligere enn mange andre bedrifter. Jeg kan anbefale å bruke City Dekorasjon.

Christina Amador, 30. april 2013

Sparkling og pussing av 50m2

Om alle hadde gjort som disse hadde jeg fått gjort mye mer. Jeg må si jeg var litt skeptisk siden de var tredje billigst av bortimot 30 som kom på befaring. Men de ga et proft inntrykk. De fikk nøklene og vi avtalte tid de skulle være ferdig. Det overholdt de, og de sendte meg også bilder underveis for å vise fremgangen. Jobben ble super og jeg har bare gode ting og si om de. Anbefales. Hilsen.

Andre Lydersen, 30. april 2013

Maling av liten leilighet

Svært godt fornøyd med bedriften gjennom hele prosessen. Ble innledningsvis valgt, i konkurranse med svært mange andre bedrifter som meldte sin interesse, fordi de var i stand til å gi et ryddig tilbud og god oppfølgende kommunikasjon. Tilbudet de ga var også blant de beste prismessig. Jobben ble utført på utmerket vis, bilder ble sendt fortløpende for å vise progresjonen i arbeidet, og de holdt tidsplanen. Vil uten tvil anbefale de videre.

Michael Jones, 24. april 2013

Maling innendørs

Rask respons på annonsen. Kunne starte med jobben raskt og var svært effektive. Fornøyd med malerjobben de gjorde.

Tove Haraldsen, 21. april 2013

Maling av gang og stue i leilighet ca 45 m2

City dekorasjon jobbet raskt, var hyggelige og gjorde en bra jobb. De var veldig flinke til å dekke møbler og gulv så de ikke ble noe gris. + for en bra fastpris og tilsendt kontrakt på mail. Jeg er veldig fornøyd!

Siri Kristensen, 21. april 2013

Maling stue,kjøkken,gang (åpen løsning)

De var ivrige og stilte på kort varsel på befaring. Vi fikk skriftelig tilbud med både pris m/u materialer. Fikk også egen mail med referanser og bilder. De var pålitelige og underveis ble vi oppdatert over fremgangen iform av bilder. Prisen var også god iforhold til andre tilbud vi mottok. Jobben utført til avtalt tid. Faktura på mail. Eneste minus - de burde ha stilt med kontrakt. Vil bruke disse igjen. Anbefales.

Liv Brekkenes, 15. april 2013

Maling av kjøkken vollen asker

City dekorasjon var presise og møtte opp når de skulle og leverte til avtalt tid. Veldig fornøyd med sentralen Som hadde full kontroll over oppdraget og kunne svare på det vi lurte på iom at maleren selv ikke snakket norsk veldig godt. Alt i alt veldig fornøyd og kan anbefale dem til andre!

Trine Røssel Ødegaard, 11. april 2013

Male nytt strøk i gang og stue (ca 80 m2 veggflate)

Kjempefornøyd med City Dekorasjon! Rask oppfølging, pris klart rimeligere enn andre tilbydere, godt og effektivt utført arbeid, god service underveis og ordentlig og ryddig oppfølging med faktura.

Mina Gerhardsen, 8. april 2013

Tapetsering og listelegging i 1 hel etg i hus.

Håndverkerene kom til avtalt tid, og gjorde en veldig bra jobb. De tok vare på gulv og innbo ved å deke til absolutt alt med papir og plasttrekk. De holdet en god informasjonsflyt ovenfor meg, og jeg viste hele tiden hva de drev med, og hvor lang tid som gjensto. De sparklet alle vegger i hele etasjen, pusset ned, la grunning, la tapet og monterte lister på 6 dager. Generelt veldig fornøyd med disse folka her:).

Ken Veiteberg Holan/ Jann Karsten Holan, 7. april 2013

Tapetsering av vegg

Dagen efter att vi la ut jobbet så kom det två stycken som utførde arbetet så det ær ett plus att det gick så fort. Vi ær i helhet nøjda med tapetseringen men vissa detaljer kunde varit bættre. T. Ex. Tog dom inte bort listene vilket resulterade i att det blev lite ojæmt nede vid golvet och så var det lite problem att tapetsera bakom ett rør. Vi fick ett vældigt bra pris om man sammenligner med andra bedrifter. Dom ryddade upp efter sig. Trevliga.

Anna Helene Diana Zelmin, 17. mars 2013

Sparkel+tak og veg maling+tapet

Helsparkling og maling - tak og vegge rCity Dekorasjon har helsparklet og malt alle tak og vegger i en 5-roms leilighet på 120 kvm. De tok en vesentlig lavere pris enn de andre tilbudene vi fikk, og holdt seg til denne da de fakturerte. De var veldig fleksible på tid, kom på kort varsel og når det passet oss. Vi er veldig godt fornøyd med kvaliteten på arbeidet.

Kjel, 15. mars 2013

Maler jobb

Maling og litt spackling av stue og soverom Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført. Maleren var nøyaktig, pålitelig og veldig sympatisk. Meget bra pris. Anbefales:-).

Herbert Johansen, 3. mars 2013

Maling og sparkling 3 roms leilighet

Rask Rimelig og bra jobb . Jeg er ganske fornøyd med jobben han er gjort ,han som er utført jobben snakker litt norsk men kundebehandleren er veldig flink med norsk og jeg opplevde ikke noe kommunikasjon problemer .

Erol, 6. feb. 2013

Oppusing

De var til stede avtalte tid for befaring ,rimelig , rask ,profesionelle og bra jobb . De er flink med norsk .

Area, 26. jan. 2013

Maling av stue og gang - vegger og tak (samt noe sparkling) -> ca. 35 kvm

Bra: - Møtte presis på både befaring og utførelse av jobb. - Startet i gang arbeidet nesten umiddelbart - Lett å kommunisere med (norsk) - God pris - Rask - Handlet inn nødvendig materiell Forbedring - Malingssøl på gulvet (små og finkornet) langs veggene - Vegg med tidl. Mørk farge måtte males et ekstra strøk i etterkant Bedriften rettet opp feil i etterkant.

Charlie Midtlyng, 19. jan. 2013
Vis flere evalueringer

Kart