Siste evalueringer (7)

Oppdrag til rørlegger- skifte blanding batari.

Skiftet blandingsbatterier. Installasjon av 3 st. Designede blandingsbatterier ble utført profesjonelt og effektivt. Øyvind er virtuos innom sitt yrke og viste menneskelige egenskaper. Evaluering er 6+ av 5 ! ! ! ! ! Med vennlig hilsen Marina Opheim.

Marina, Holmestrand, 6. juli 2017

Skifte av oljefyr

I en tøff tid var Strøm den siste som var på befaring. Han spurte om grunnen til at vi skulle bytte ut oljefyren. Så i stedet for å komme med anbud begynte han å undersøke oljefyren. Dette kan jeg reparere sa hr. Strøm. Vi ble totalt tatt på sengen og vi håpet å kunne spare nærmere 100000. Rørlegger Strøm kom tilbake med deler som var bestilt og alt fungerer perfekt. Er utrolig imponert over rørleggermester Øyvind Strøm som var ærlig og dyktig.

Arve, Spikkestad, 15. okt. 2016

Bytte av vann til vann varmepumpe

Veldig bra utført og kom til tiden sparte oss for bytte ved hjelp av service istedet.

Philipe, Lierstranda, 19. mars 2014

Ufasing av oljefyr med bergvarmepumpe

Meget profesjonell kontakt, tilbud og gjennomføring. God forklaring og spesifisert tilbud, samt god produktkjenskap og erfaring fra slike jobber. Veldig fornøyd.

Stein, Kongsberg, 24. juli 2013

Vannbåren varme 1. etasje,100 m2

La sporplater og vannrør på gulv i første etasje, ca 100 kvm. Samt tilkobling av rør til fordelerstokk, trykktesting og idriftsetting. Jobben ble gjort raskere enn anslått og resultatet var meget bra. Kan ikke annet enn å anbefale Rørleggermester Strøm.

Lars, Vestfossen, 12. mars 2013

Etterinstallering av filter i varmepumpeanlegg for vannbåren gulvvarme,evt. også rensing

Rørlm. Strøm utførte service av jordvarmeanlegg i enebolig (ca 250 m2). Både på befaringen og på selve jobben demonstrerte han meget god kunnskap om slike anlegg. Jobben ble utført profesjonelt og effektivt. Oppmøte var til avtalt tid. Han justerte også anlegget og tok seg tid til å forklare meg betjeningspanelet, og sjekket uoppfordret komponenter som ikke var med på anbudet. Prisen var blant de laveste. Jeg anbefaler Rørlm. Strøm uten forbehold.

Torbjørn, Nesøya, 17. feb. 2013

Trenger ny vann/vann berggrunn varmepumpe..

Jobben endte med reparasjon av eksisterende varmepumpe og gulvvarmeanlegg. Dette arbeidet ble utført på en utmerket måte til avtalt tid og pris. Jeg kan anbefale Rørleggermester Strøm på det varmeste. Mvh Arne Aarnes.

Arne, Blommenholm, 28. jan. 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER