Siste evalueringer (20)

Befaring og tilbud arbeid i hagen vår

Meget ryddig og flinke folk. Vi er strålende fornøyd med jobben som ble gjort. God kommunikasjon hele veien, og de kom med alternative løsninger som ble mye bedre enn det vi først hadde tenkt. Anbefales videre!

Jonas Olastuen-heier, 30. april 2020

Oppussing av hage

Bra og ryddig job, god kommunikasjon. Planere ut leir i hagen og ta opp matjord.

Paula Varela, 31. mars 2020

Drenering og isodren

God kommunikasjon, underveis, og alt utført iht til kontrakt. Hyggelige karer, så disse kan jeg anbefale.

Øivind Øines, 25. mars 2020

Reparasjon/riving/gjenoppbygging av pyntemur.

Ryddig, etterretterlig, leverer som avtalt, god kvalitet og god kommunikasjon. Bruker dem definitivt igjen.

Hans Petter Strifeldt, 14. feb. 2020

Påbygg 14,9 m2

Kun et ord og si. . . . . Fantastisk! ! Dette er en meget bra bedrift som vi anbefaler på det sterkeste. God kommunikasjon , punktlighet, nøye og meget bra kvalitet på utførelse. Snekkeren «vår» Martin er helt rå! ! !

Lena Therese Korsrud, 15. jan. 2019

Enebolog 80m2. drenering,bytte av kledning,inngangsdør,vinduer og terassedør

Godt gjennomført og til avtalt pris.

Lars Olav Nilsen, 6. mai 2018

Drenering av hus

Kai & co gjorde en helt suveren jobb. De har har hatt en stor jobb hos oss med derenering, planeringsarbeid i hagen med oppsetting av granittstein og belegningsstein. Disse menneskene gjør en suveren jobb og kan anbefales.

Eivind Burum, 5. april 2018

Renovering av bad

Fikk pusset opp et bad, og bygd et nytt bad. Ingen av våre planer ble vel egentlig som tenkt, da nye og bedre løsninger ble trumfet igjennom underveis, av Spydeberg byggentrepenør. Viser seg i ettertid at det å høre på fagfolk er ikke så dumt.

Raymond Blokhus, 10. jan. 2018

Drenering og isolering av grunnmur. grunnarbeid garasje.

Spydeberg Byggentreprenør har hatt diverse oppdrag hos oss, bl. A. Drenere og etterisolere grunnmur, sette inn nye vinduer og dører i grunnmur, lage ny trappenedgang til kjellerinngang, totalrenovere et bad, etterisolering og støp av nytt kjellergulv. Etter noe uenighet innledningsvis om kontrakt og ordlyd, ble vi etterhvert enig og arbeidene er i hovedsak gjort med god kvalitet og i henhold til avtaler, både muntlig og skriftlig. Kan anbefales.

Roger Holten, 2. jan. 2018

Oppføring av støttemur i granitt

Veldig fornøyd med jobben som er blitt gjort. Det har blitt kjempefint. Prisen ble som avtalt på forhånd. På slike jobber blir gjerne veien til underveis, og da er det viktig med god kommunikasjon . Dette hadde vi hele veien med Kai, lett å få tak i på telefon - og enkel å samarbeide med. Kan trygt anbefale Spydeberg Byggentrepenør til andre.

Jonny Leivann, 3. okt. 2017

Utbedre og steinbelegge innkjørsel og gårdsplass

Meget ryddig og kvalitetsmessig gjennomført arbeid. Kan anbefale Spydberg Byggentrepenør på det sterkeste!

Peter Lillevold, 2. okt. 2017

Belegningssten i gårdsplass

Vi er litt trege her i huset til å skrive evalueringer :) Den skulle selvfølgelig vært skrevet i Oktober 2016, da jobbene var ferdige. Underveis i prosjektet bestemte vi oss for å legge belegningssten mv på baksiden av huset også. Begge jobbene ble veldig proft utført og vi var veldig fornøyde med jobbene de gjorde. De var veldig løsningsorienterte og hadde gode innspill på forbedringer underveis. Kan anbefales på det varmeste.

Henning Granerud, 22. april 2017

Oppgradering av oppkjørsel

Vi er godt fornøyd med den nye oppkjørselen vår.

Stian Stellander, 6. feb. 2016

Hage: skjerming,beplanting og steinmur

Svært godt utført arbeid! Vi er veldig fornøyde med resultatet! Spydeberg Byggentreprenør med Kai Dahl i spissen gjorde en fremragende jobb. Alt ble gjort som avtalt. De er effektive, nøye og pålitelige. Vi følte oss trygge med samarbeidet under hele prosessen. Vi anbefaler Spydeberg Byggentreprenør på det varmeste!

Ridge Anthony Abantao, 11. okt. 2015

Drenering og oppsett av støttemur

Raskt og godt utført etter avtalen. Løsningsorientert der det dukket opp overraskelser, og gode forslag til løsninger. Meget godt fornøyd. Alt utført til avtalt tid og pris!

John Martin Grønnesby, 7. juni 2015

Graving og drenering rundt hus.

Spydeberg Byggentrerenør AS ved Kai Dahl fikk jobben med å grave og drenere rundt vårt hus. Kai er blid og omgjengelig og vi fikk tillit allerede ved befaring. Kontrakten var god og tidsbestemt både med oppstart og sluttidspunkt og ble presist oppfylt. Våre justeringer og ønsker underveis ble tatt med uten tillegg i pris. Det har vært trygt å føle at en stor jobb for oss, blir tatt hånd om på en proff måte. Vi kan anbefale Kai på det varmeste.

Ebbe Elling, 29. juni 2014

Planere gammel plen inkl. fjerning av røtter.

Kai ved Spydeberg Byggentreprenør AS ga oss et godt pristilbud på grave- og planeringsjobben i hagen vår, og utførte jobben meget godt i våre øyne. Allerede fra han møtte på befaring fikk vi følelsen av at jobben ville bli utført av fagfolk, og han fulgte oss som kunder meget godt opp underveis. Han var opptatt av å gjøre oss som kunder fornøyde, og var ryddig og proff å forholde seg til. Firmaet anbefales på det varmeste til andre kunder.

Tor Egil Vangstad, 6. mai 2014

Graving og fjerne masser samt rive en bod

Meget proft utført kan anbefale dette firma på det sterkeste. Dukket opp en del ekstra arbeid han tok dette på strakk arm og utførte det . Vi er meget fornøyd med arbeidet som er blitt gjort og vil bruke han igjen.

Tom Lund, 24. april 2014

Drenering

Jobben ble profesjonelt utført til avtalt tid og pris. Meget seriøst firma!

Mikael Jansen, 18. jan. 2014

Grave og drenere rundt bolighus

Jobben ble gjort jf. Pris og kontrakt. Vårløsningen med mye tele i bakken og mye vann skapte noen utfordringer. Kai Dahl var fleksibel, flink til å informere og ryddet fint opp etter at jobben var utført. Gis de beste anbefalinger.

Rune Olav Andersson, 17. juni 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart