Siste evalueringer (4)

Enkel foto (gjerne studio) brudepar

Vi var svært godt fornøyd med arbeidet til Økland! Vi bestilte ham til og med til et nytt oppdrag. Nydelige bilder (utendørs) og vi fikk mye for pengene.

Jorunn, Morvik, 18. sep. 2014

Fotograf til bryllup

Bjørn Tore gjorde en fantastisk jobb med fotografering av vårt bryllup! Han hørte på våre ønsker, gjorde selve fotograferingen naturlig og enkel for oss, slik at vi slapp å stresse med noe på den store dagen. Alle bildene han hadde tatt ble levert i dropbox og de var helt nydelige. Anbefaler han på det sterkeste!

Ingvill, Bergen, 21. juli 2014

Gravidbilder

Kan sterkt anbefale Bjørn Tore videre til neste mann. Verken meg eller min samboer er særlig fotogen, så man skal gjøre en god jobb for å få bildene til å se bra ut. Selvsagt, så var det en del bilder hvor vi føler vi ser ut som apekatter, men det har ingenting med fotografen å gjøre, mest med modellene, tenker jeg. Det som er fint med Bjørn Tore er at vi fikk alle bildene, og kunne velge å vrake. Vi er positivt overrasket over det vi fikk!

Maurits, Bønes, 7. mai 2014

Fotografering av leilighet for salg

Bjørn Tore var samarbeidsvillig, hyggelig og tok veldig fine bilder. Han tok seg også god tid under fotografering, og bildene fikk jeg samme kveld ferdig retusjert.

Fredrik, Bergen, 5. aug. 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Fotograf Bjørn Tore Økland

4.8 4 evalueringer Hjellestad

Haugseng Foto

4.9 11 evalueringer Rådal