Siste evalueringer (27)

Maling østvendt vegg

Hyggelige karer. God kommunikasjon. Svært effektive. Resultatet ser veldig bra ut. Best på pris.

Erik, Tønsberg, 10. jan. 2019

Klippe stor hekk

De kom på ettermiddag og gjorde en god jobb med klipping av hekk. Utførte også andre småting på forespørsel. Tommel opp.

Andreas, Sandefjord, 12. juni 2018

Påfylling av jord og legging av ferdigplen på flatmark 65m2

Konkurransedyktige priser, kjapp tilbakemelding, bra utførelse.

Bård, Tønsberg, 19. sep. 2017

Beising av terrasse

Strålende fornøyd. Jobben ble gjort grundig og effektivt, og jeg vil absolutt anbefale firmaet videre til andre. Christoffer.

Christoffer, Larvik, 5. sep. 2017

Hekkeklipping

Veldig fornøyd med klipping av to hekker av en veldig hyggelig ung mann. Som visste hva han drev med. Han var presis, gjorde jobben rask og til en ganske grei pris. Absulutt og anbefale.

Bente, Tønsberg, 30. aug. 2017

Trimming og klipp av tuiahekk

Avtalte tid og pris, veldig fornøyd med jobben, som ble gjort. Absolutt et firma, som står til forventningene.

Bjørn, Tolvsrød, 25. april 2017

Legging av ca 20 kvm med belegningstein.

Meget bra utført arbeid av hyggelig folk:).

Richard, Vear, 20. okt. 2016

Fjerning av trær.

Godt utført arbeid.

Lars, Nøtterøy, 31. aug. 2016

Måling garasje

Flott arbeid levert raskt og til avtalt pris, som forøvrig var veldig konkurransedyktig! Sjølvgåande arbeidsfolk som veit kva dei driv med. Kan anbefala å bruka RCC utan tvil! !

Rune, Sem, 3. juli 2016

Klipping av tjua hekk

Veldig bra arbeid av to hyggelig fyrer.

Trond, Haslum, 2. mai 2016

Stell av grøntområder for velforening

Velforeningen er svært fornøyd med jobben som ble utført. Vi valgte å engasjere RCC for nytt år med vedlikehold av våre grøntområder. Pålitelig, presis og rimligere enn andre, større gartnerfirma. Gjorde mer enn forventet. Tok selv initiativ og kom med gode råd på hvordan best vedlikeholde områdene. Anbefales!

Louise, Tolvsrød, 15. mars 2015

Utvendig maling av en vanlig enebolig og dobell garasje (1,5 et.)

Det ble utført utvendig maling av enebolig og garasje. 2 hyggelige og seriøse karer som leverte en meget godt utført jobb til avtalt pris. Ryddet oent opp etter arbeid ble ferdig. Jeg er godt fornøyd med kvalitet og resultatet. Jeg vil gjerne benytte deres tjenester ved en annen anledning. Anbefales !

Elvedin, Skien, 6. juni 2014

Klipping av thujahekk

Veldig bra utført. De har klippet en lang og kjempe høy thuahekk, samt frisert begge sidene. De er presise, hyggelige, og prisen er grei. Lette å få kontakt med på telefon. Vi er godt fornøyde:).

Tove, Høvik, 20. mai 2014

Rydding av høye trær/granhekk (ca 20 m)

Vi er veldig fornøyd. De gjennomførte jobben effektivt og slik vi ønsket til en akseptabel pris.

Idunn, Siggerud, 11. mai 2014

Trimme en granhekk på ca.35 meter

Jobben ble utført raskt og effektivt. Resultatet var meget bra og service upåklagelig. Prisen på oppdraget gjenspeilet seg på kvaliteten. Avtalt tid ble overholdt.

Christine, Fagerstrand, 8. mai 2014

Felling av et ca. 20 meter høyt grantre i lillestrøm

Vi er veldig fornøyd med jobben de har gjort. Tid , sted og pris var som avtalt. Det var lett å være i kontakt med de før jobben ble gjort. Ryddet pent opp. Vil anbefale firmaet til andre. Alt gikk veldig greit og de var de beste på pris.

Chi, Lillestrøm, 16. april 2014

Bortkjøring av hageavfall

Oppdraget ble utført til en veldig god pris, avtalt tid og ikke minst var de veldig effektive og hyggelige. De fremstod som kunnskapsrike på sitt fagfelt og var ikke tilbakeholdne med å gi råd om andre hagerelaterte ting. Jeg vil bruke de igjen.

Tom, Nesøya, 14. okt. 2013

Utlegging av bark

RCC Vedlikehold fjernet kratt og la ut duk og bark. De var hyggelige, effektive og dyktige håndverkere. Jobben ble gjort til avtalt tid og resultatet er fabelaktig! Flere naboer har allerede bemerket hvor fint det er blitt. Jeg har ingen betenkeligheter med å anbefale RCC Vedlikehold AS. Pål, 1392 Vettre.

Pål, Vettre, 23. sep. 2013

Rydde underskog

Gjorde en kjempe jobb med rydding av skog og kratt. Svært effektiv, hyggelig og meget service innstilt Anbefales så absolutt.

Håkon, Vettre, 18. sep. 2013

Maling av hel funkis tomannsbolig (utvendig)

RCC Velikehold utførte jobben med å vaske fasade og male 2 strøk på en hel tomannsbolig i Bærum. De er to veldig hyggelige karer (far og sønn) som utførte jobben på en glimrende måte. Prisen de tok for jobben var også veldig konkurransedyktig. Kan ikke annet enn å varmt anbefale disse folka. Jeg vil benytte deres tjenester igjen ved en senere anledning.

Andreas, Høvik, 8. aug. 2013

Vedlikehold torvtak og naturdam,beplantning av skråning

Følger opp effektive Greie å forholde seg til.

Bredo, Høvik, 1. aug. 2013

Utvendig malerarbeid av levegger og hagemøbler samt beising av platting

Vi fikk av hjelp av RCC vedlikehold til diverse vedlikeholds- og maleoppdrag utendørs (høytrykksspyling, maling og snekring) og er strålende fornøyde med jobben som er gjort. Da det viste seg at endel planker var råtne og måtte byttes før de kunne males var de behjelpelige med å kjøpe inn dette, og de tok med seg de gamle materialene uten tillegg i prisen. Hyggelige og dyktige folk som kommer til avtalt tid. Anbefales!

Maria, Asker, 12. juni 2013

Utvendig maling av enebolig 3158 andebu

Jeg meget fornøyd med utført arbeide. Bedriften leverte til avtalt pris og fastsatt tid selv om det var vanskelige værforhold for maling. Bedriften framstod meget seriøst og ansvarlig. De unnlot å søle og ryddet pent opp etter seg. Det var lett å kommunisere med bedriften da alle var norske å vi unngikk misforståelser. Jeg har ingen problemer med å anbefale denne bedriften for vask og maling av eneboliger.

Birger, Andebu, 5. juni 2013

Maling av enebolig

Godt fornøyd med resultatet, selv om tiden gikk. På befaringen ble det annslått tre dager for hele jobben, noe som sammen med pris, var avgjørende ved valg av firma for maling av hus. Det må sies at det var mye regn i mai, men 38 dager er noe mere enn det jeg forventet. Er forøvrig meget fornøyd med kvalitet, resultat og pris. Jeg annbefaler gjerne RCC vedlikehold til malejobber.

Jan, Sandefjord, 3. juni 2013

Utvendig vask av hus og garasje

Fikk hjelp fra RCC Vedlikehold til fasadevask av enebolig og garasje. Fantastisk hyggelige karer, med flott utført arbeide til hyggelig pris! Anbefales! :o) Elin Sparengen.

Elin, Oppegård, 10. april 2013

Transport av fire dekk fra kolbotn til kungælv(sverige).

Ble kjempefornøyd med jobb utfört av firmaet RCC Vedlikehold. Effektive, profesjonelle og veldig hyggelig.

Torunn, Sofiemyr, 6. april 2013

Flytte møbler fra asker til norefjell

Veldig fornøyd. Billig, presis, nøyaktig og hyggelig!

Line, Nesøya, 4. mars 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

RCC Vedlikehold AS

4.9 27 evalueringer Revetal

Arm-connsult AS

  Undrumsdal

Arne Thorsen

4.7 54 evalueringer Sandefjord