Siste evalueringer (4)

Oppgradering av boenhet. oppdeling av eksisterende leilighet med to etasje til to horisontaldelta utleieenheter.

Norest Bygg A/S har gjennomført et betydelig byggeprosjekt for meg hvor de har vært totalentreprenør for rehabilitering og ombygging av to utleieenheter. Hele prosessen har vært ryddig og profesjonell fra oppstart til avslutning. Kvaliteten på arbeidet har vært meget bra, og arbeidet er utført pålitelig og effektivt. Byggeleder har fulgt opp byggeplassen godt, og besørget koordinering mellom alle håndverkerne, inkl. Elektriker og rørlegger. Det har vært meget god kommunikasjon mellom byggherre og byggeleder, og byggeleder har svart opp mine henvendelser raskt og tydelig. Arbeidet ble utført effektivt og raskt, og iht. Avtalt fremdrift. Jeg vil gi mine beste anbefalinger av Norest Bygg A/S.

Eirik, Ottestad, 24. april 2020

Snekker til tilbygg

Veldig godt fornøyd, dyktige håndverkere og jobben utført til avtalt tid. Anbefales på det sterkeste!

Wigdis, Stavsjø, 8. aug. 2019

Ca 150m2 platting

Norest Bygg AS, Var porfesjonell fra befaring, til sluttført arbeide. De rettet på ting underveis uten ekstra kostnad. Komunikasjonen under arbeidet var bra, de leverte på tid, ryddige og effektive. Anbefales fra min side ta gjerne kontakt for spørsmål. Med vennlig hilsen Kenneth Gundersen Styreleder Eierseksjonssameiet Nedre Torvgt 12-16 Tlf:94050302.

Kenneth, Gjøvik, 5. juni 2019

Påbygg på låve

NorEst bygg har vært et hyggelig bekjentskap. Flinke og raske snekkere, solid og pent arbeid. De startet når de skulle og var ferdige med jobben til avtalt tid.

Knut, Stavsjø, 28. sep. 2018
Vis flere evalueringer

Kart