TRONDHEIM REGNSKAPSKONTOR AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

TRONDHEIM REGNSKAPSKONTOR AS

Trondheim regnskapskontor er et autorisert regnskapsførerselskap med lang erfaring innen regnskapsføring og selskapsforvaltning.

Vår portefølje består av ca 300 små og mellomstore bedrifter innen ulike bransjer og ulike typer selskap. Vi har kontorer i Trondheim og Mosjøen.

Vi tilbyr tjenester innenfor etablering av selskap, regnskap, jus og økonomi.

Vårt tjenestespekter er tilpasset alle typer bedrifter og bransjer med kunden i fokus.

Vår erfaring og kompetanse innenfor vårt tjenestespekter gjør oss til mye mer en kun et regnskapskontor. Vår samlede kompetanse, herunder selvsagt den regnskapsfaglige kompetansen, vil kunne bidra til betydelige kostnadsbesparelser for din bedrift.

Kundene er premissleverandør for all vår virksomhet, og for oss det en selvfølge å være opptatt av god kundeservice, profesjonalitet og etiske standarder. Det både i vårt arbeid og i møtet med deg som kunde. Alt arbeid utføres i tråd med etablert kvalitetssikringssystem.

Gjennom valget Min side har hver kunde tilgang til sine dokumenter, regnskap, faktura, rapporter og annen relevant informasjon tilknyttet sitt engasjement hos oss.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften