Siste evalueringer (36)

Skifte to vinduer

Bra levert!

Marie Hebrok, 3. jan. 2019

Renovere bad på 6 m2

Vi brukte Bolig Solutions til å renovere to bad våren 2018. Bolig Solutions var fra begynnelse til slutt pliktoppfyllende, løsningsorienterte og til å stole på. Det var svært enkelt å forholde seg til Paul og samarbeidet var både ryddig og hyggelig. Badene ble akkurat slik vi forestilte oss! Vi kan varmt anbefale Bolig Solutions til andre.

Anne-lene T. Solvang, 6. aug. 2018

Fornyelse av bad samt ombyyging av bod til toalettrom

Vi anbefaler Bolig Solutions på det varmeste. De utkonkurerte alle andre bud på pris og på tidsramme for å fullføre (tre uker). Vi var meget tilfreds med prosjektering og konsultasjoner underveis. Nytt hovedbad, og kott som ble gjørt om til gjestebad, begge i meget stilig utførelse. Kun en dag over tid, altså tre uker og en dag, og ingen overaskelser med fakturering. Fullverdig sertifisering på alt de tekniske og fem års garanti.

James Steel, 19. feb. 2018

Gipsing og maling av kjøkken

Vil absolutt anbefale bolig solutions til andre og bruke de igjen selv. De holdt tidsplanen, ingen overaskende utgifter og veldig bra finish på veggene de gipsa. Effektive og profesjonelle.

Stine Lie, 11. des. 2017

Sparkling og maling av 65 kvm leilighet

Jobben var utført lynraskt og på en avtalt pris. Veldig høflige folk, gjorde alle ekstra små ting vi oppdaget at vi ville ha gjort underveis. Anbefalles på det sterkeste!

Andrey Gromov, 7. nov. 2016

Maling av leilighet

Jobben ble mer omfattende enn først tenkt, men det ble bra håndtert. Parkett og skifte av innerdører ble også utført i tillegg til malerarbeider. Alt i alt bra utført arbeid til en rimelig pris. Firmaet kan anbefales.

Pål Berg, 26. okt. 2015

Platting/terasse

Proff bedrift som kom på befaring i løpet av kort tid. Vi fikk et uforpliktet tilbud i fra BS AS. Etter kontrakt gikk arbeidet smertefritt og vi ble enige om endringer underveis. Bedriften er til å anbefale og vi kommer nok til å bruke dem på nytt.

Abdo Afkir, 31. aug. 2015

Bygge 3 rekkehusterrasser

Vi er veldig fornøyd. Arbeidet ble gjort raskt, de tilpasset seg nye/endrede krav fra oss underveis og resultatet ser kjempefint ut.

Inger Holmes, 15. juli 2015

Sparkle og male rom ca 18kvm.

Bolig solutions gjorde en fin jobb. Tok litt tid å få en oppstartsdato. Litt mye frem og tilbake. Men arbeidet var av høy kvalitet. Kan anbefales.

Åsmund Bernhard Knutson, 9. juli 2015

Utvendig oljebeising

Arbeidet ble startet dagen etter at fastpris kontrakt var underskrevet. Arbeidet ble utført meget pent og uten søl. Er veldig fornøyd.

, 30. juni 2015

Innvendig maling av trappeganger og korridorer i sameie

Oppdraget ble utført, men de sølte endel samt at de ikke gjorde hele jobben i første omgang grunnet en språklig misforståelse. Dette medførte at det gikk endel over på tid fordi jobben måtte gjøres i flere omganger.

Tom Lauritzen, 20. des. 2014

Nytt kjøkkegulv og oppussing kjellerstue

Meget god jobb til en fornuftig pris. Ferdig med prosjektet i god tid og til avtalt pris. Svært hyggelige folk. Anbefales!

Øystein Ingdahl, 18. des. 2014

Legging av parkett og sette opp veggplater - 64 m2 leilighet

Bolig Solutions AS la ny parkett og satte opp panelplater i to soverom, stue og gang samt la parkett og skiftet benkeplater på kjøkkenet. De kom til avtalt tid og jobben ble gjort raskt, svært tilfredsstillende og til avtalt pris. Jeg anbefaler gjerne Bolig Solutions AS til andre.

Lisbeth Næstby, 22. okt. 2014

Enkel oppussing i leilighet - 42 m2

Seriøst, grundig og pålitelig. Anbefales.

Nikolai, 5. okt. 2014

Legge laminatgulv,ca 20 kvm

La laminatgulv i hall og gang. Kom til avtalt tid og utførte jobben raskt til et bra resultat. Det ble høy timepris, men jeg hadde det travelt med å få gulvet ferdig og er fornøyd.

Ann Merete Ranum, 26. juli 2014

Platting 7x7 + utskjæring vegg/ sette inn terrassedør

Bolig Solution har fremstått veldig ryddige og proffesjonelle i alt fra anbudsrunden til selve arbeidet. Anbefales.

Jørgen Wilhelm Bjerke, 17. juni 2014

Bygge trapp + reperasjon av gammel trapp

Veldig dyktige, god pris! Kom når de skulle og gjorde avtalt arbeid veldig bra! Raske og ryddige, fjernet også søppel. Faktura i henhold til tilbud. Bruker gjerne Bolig Solutions AS igjen, og anbefaler andre å gjøre det samme.

Jonas Rønne, 8. juni 2014

23kvm. platting

Bolig Solutions gjorde en kjapp og god jobb til avtalt pris, med hyggelig samarbeid og hyggelige arbeidere. Anbefales.

Zhira Beck, 16. mai 2014

Ny terrasse

Bolig Solutions var utrolig proffe og effektive. De stillte opp på kort varsel, kom raskt tilbake med tilbud og leverte alt som avtalt. De var løsningsorienterte og tok kontakt for å avklare når det oppstod noe underveis. Anbefales!

Martin Svae-kvifte, 7. mai 2014

Bygging av markterrasse

Vi er meget fornøyd med å ha valgt Bolig Solutions. Fra første kontakt har de vært profesjonelle og dyktige. De kom til avtalt tid, pristilbud dagen etter befaring og vi fikk en bra pris. Jobben ble utført både hurtig og med et flott resultat. Anbefales!

Ole Thomas Christiansen, 6. mai 2014

Anbud maling innvendig - storsand/hurum

Bolig Solutions ga et seriøst inntrykk, jobbet raskt og effektivt til en fornuftig pris. I tillegg til malejobben, fikk de også oppdraget med å legge flise-mosaikk over kjøkkenbenken, og dette ble også godt gjennomført. Anbefales også til snekkerarbeid.

Stig Thorsen, 31. mars 2014

Malejobb i markveien,grunerløkka

Company Bolig Solutions AS var best på pris sammenlignet med 2 andre aktører. Veldig fleksible mht gjennomføring av arbeidet, blant annet stilte de opp på søndag for å få gjort jobben raskt. Flott utført arbeid, - og de ryddet godt etter seg.

Harald Jacobsen, 23. sep. 2013

Bygge terrasse,betongsaging og montere vinduer

Raskt jobbet og pent utført. Takk for en ny, stødig og pen terrasse.

Thomas Drevon, 2. sep. 2013

Bygge ut terrase

Hyggelige folk. Tar ikke lange pauser, arbeider effektivt og raskt.

Abbassf Abbassf, 29. aug. 2013

Legge laminatgulv på 2 soverom nå i helgen (kan begynnes fra fredag ettermiddag eller lørdag)

Veldig bra og raskt utført, prisen var ok men kunne vært billigere. Anbefales!

David Cesca, 19. aug. 2013

Snekker - liten ombygging av terrasse/trapp

Bra jobb, rask og effektiv,.

Ingar Næss, 5. juni 2013

Maling av soverom

Meget godt arbeid. Svært fornøyd med utførelse og arbeidmoral.

Hans Olav Vinne, 26. mai 2013

Rep/pussing av grunnmur

Tok raskt kontakt og kom på befaring til avtalt tidspunkt. Jobben ble utført bedre enn forventet, selv om det var litt vanskelig og kommunisere med han som gjorde jobben. Kan trygt anbefale Company Bolig Solutions AS innen murer yrket.

Thomas Meidal, 31. okt. 2012

Diversse snekker arbeid

Vil bare takke for et veldig bra sammarbeid. Veldig trivelige arbeidere som ikke kaster bort tiden sin på pauser. Levert i henhold til avtale, avtalt pris. God oppfølging og dialog. Kan trygt anbefale dette selskapet å vi kommer til å benytte de igjen.

Camilla Olesen, 10. sep. 2012

Helsparkling av stue med glassfiberstrie (ca 21m2 i gulvareal)

Godt og grundig arbeid. Hyggelige folk.

, 4. sep. 2012

Utvidelse av veranda

Vi bygde en ny veranda med platting under og med trapp ned. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Detaljene er fine og alt ser bra ut. De stod på 10-11 timer om dagen uten annet enn lunsjpause. Kan anbefale dette firmaet til andre.

Gudbrand Kjos, 28. aug. 2012

Utevendig maling av eldre hus

Pålitelige og nøyaktige håndverkere. Godt utført jobb. Alt etter avtale!

Bente Berfin Moen Altuntop, 13. aug. 2012

Belegningsstein ved inngangsparti

Hyggelige folk. Gjorde en god jobb og ryddet opp etter seg. Foreslo gode løsninger. Det ble veldig fint.

, 9. aug. 2012

Maling av stue/kjøkkenkrok og trapp

Veldig fornøyd! Liten utfordring med kommunikasjonen da malerne ikke snakket engelsk og noe av finishen var litt slurvete, men tatt i betraktning av tiden de brukte er det fullt forståelig. Bruker gjerne disse igjen:).

Gry Vilde Østensen, 15. juni 2012

Ombygging av gang

De jobbet bra og var veldig hyggelig. Jeg kunne ha tenkt meg at de dekket litt rundt området de skulle jobbe. Ellers bra jobb!

Grace Lubega, 29. mars 2012

Trehus utvendig maler

Bolig Solutions AS completed a total renovation of our house. The did a great job at a great price. Highly professional and polite. They show up when the say they will and work very hard to get the job done. I woulld use them again without hesitation.

Cecilie Gulbraar Orestis, 19. mars 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart