Siste evalueringer (7)

Bygge ny hytte

Vi har fått bygget ny hytte og Rett Hjem har tatt alt fra såle til ferdig innredet hytte på ca 130 kvadrat. (Ikke elektrikker og rørlegger). Vi er særdeles godt fornøyd med arbeidet og oppfølgingen underveis, vi ble holdt godt informert og håndverkerne var nøye, effektive og dyktige. Vi kan trygt anbefale dette selskapet for andre. Mvh Arne Johan Pettersen.

Arne Johan Pettersen, 6. sep. 2016

Sprengning,riving,ombygging og nytt tilbygg

Dyktige håndverkere og meget godt sluttresultat. Vi benyttet dem til et stort og krevende prosjekt. Valgte Rett Hjem Eiendommer bl. A. Fordi de hadde fått god omtale og fordi prisen var meget konkurransedyktig. I løpet av prosjektet kom det frem at det var en rekke ting som ikke var medregnet i tilbudet, noe som medførte en del høyere kostnader enn det vi hadde forventet. Bortsett fra det er vi veldig fornøyde, og vi benytter dem gjerne igjen!

Johannes Wergeland, 6. juni 2016

Bytte ut vinduer+innvendig malerarbeid

Installering av 4 vindu og en veranda dør + maling av lelighet. Gjorde en veldi bra jobb, noen av vinduene var med feil mål og derfor ble jobben en del forsinket. Men utførelsen av jobben både insetting av vinduer og malingsarbeid ble utført på en tilfredstillende måte. Bruker gjerne samme bedrift igen til andre oppdrag. Stort smilefjes:).

Luz Barron Barek, 19. okt. 2013

Utbedre setningsskader på innvendig pipe/mur og feste løsnede fliser på badegulv.

Trivelige folk som gjorde godt arbeid og utførte det vi hadde avtalt.

Trond Garborg, 25. april 2013

Bytte ut vinduer

Kom kort varsel og gjorde en god jobb. Informerte godt i prosessen og ryddet og fikset etter seg. Anbefales.

Glenn Harald M. Eide, 18. april 2013

Listing mot fire dørstokker

Professjonelle, presis og veldig bra utført jobb:).

Øksnes, 16. april 2013

Lage ramme til lite bilde

Fikk leilighet og bad pusset opp til fast pris. Topp kvalitet og veldig fornøyd, men burde kanskje trekke en stjerne fordi prisen muligens var noe høy. Kommer likevel til benytte Rett Hjem, om behovet kommer igjen.

Joralf Rønning, 13. feb. 2013
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

 

 

Coloss AS

5.0 1 evalueringer Vennesla