Siste evalueringer (29)

Utskifting av 4 eldre vinduer + enhet med verandavindu/dør - halvpart av 2 mannsbolig i tre.

God erfaring med dette firmaet. Avtaler ble fulgt opp og god informasjon underveis i prosessen. Skifting av 6 vinduer og en verandadør ble utført i løpet av en arbeidsuke. Bra kvalitet på jobben. Veldig pent utført jobb med lister og blomsterbrett etter at vinduene var satt inn. Flotte vinduer og dør fra Løken Trevare. Gir en liten minus for litt uforsiktighet. Men dersom man er nøye med å dekke til alt det går an å legge fra seg verktøy og utstyr på, og at man får dekket til på forhånd dersom det er nødvendig at de kapper lister innendørs pga. Regn. Går det bra. Ok prisnivå ute overraskelser. Kan anbefales.

Leif Anders Oppedal, 23. april 2019

Bytte 8 vinduer i rekkehus

Godt utført arbeid.

Per Mathis Kongsrud, 27. okt. 2018

Bytte inngangsdør

Jobben ble gjort skikkelig og til avtalt tid og pris.

Guro Tharaldsen, 5. okt. 2018

Bytte av 4 vinduer enebolig

Vindusgutta gjorde en fantastisk god jobb hos oss, de kom som avtalt og viste en professjonalitet i arbeid og oppførsel. Vi kan trygt anbefale Per Vålebekk dersom du skal bytte vinduer.

Michele A. Bonafede, 15. sep. 2017

Bytte vinduer fra 5-9 og inngangsdør.

Vi har fått utført bytting av vinduer og inngangsdør av Vindusgutta.no v/ Per. Vålbekk. Vi er superfornøyde m jobben, døra og vinduene. Raskt og effektivt utført og til avtalt pris. Anbefales på det varmeste! !

Anne Karin Bergan, 12. juli 2017

Bytte 4 vinduer

Godt fornøyd med resultatet! Kom rakst på befaring og ga pristilbud. Var behjelpelig med forslag til endringer underveis. Jobben ble ferdigstilt noe senere enn planlagt grunnet forsinket levering av vinduer. Selve jobben ble gjennomført på avtalt tid. Bjørn Ola Bratland.

Bjørn-ola Bratland, 16. juni 2017

Utskifting ytterdører

Jobben ble utført til avtalt pris og med forventet kvalitet. Imidlertid enkelte ting som fremsto som forglemmelser av de som utførte arbeidet. Per Arild ordnet opp i dette på en god måte. Alt i alt godt fornøyd med jobben som ble gjort.

Andreas Grefsrud, 11. mai 2017

Bytte vindu og balkongdører 3.etasje

Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Resultatet ble veldig flott og vi er fornøyd. Bruker de gjerne igjen. Enkle å forholde seg til og lett å komme i kontakt.

Alexandra B R Boge, 25. jan. 2017

Bytte dører i et borettslag

Per Arild Vålbekk har byttet 20 inngangsdører til leiligheter, 11 dører mellom trappeoppgangen og leiligheter, og over 10 dører til ulike fellesområder og tekniske rom i boligblokka. Samarbeidet med ham har vært smidig og forutsigbart. Før bestilling av dører tok han flere befaringsrunder for å sjekke om alt stemmer. Det har vært stadig fremgang i arbeidet og vi ble informert på forhånd om mulige ekstra kostnader.

Piotr Jan Kamisinski, 13. april 2016

Utskifting av tre vinduer

De var flinke og utførte arbeidet når de sa de skulle. I tillegg ble det gjort til den prisen vi avtalte på forhånd, og jeg ble veldig fornøyd med sluttresultatet. Kan anbefales!

Helene Høyte, 3. feb. 2016

Bytte 14 vinduer og 3 dører i enebolig

Byttet alle vinduene til avtalt tid og avtalt pris. Veldig godt fornøyd med prosessen rundt bestillingen av vinduene, leveransen og oppfølging etterpå. Anbefales på det varmeste. Mvh Gullik Gjertsen 95 20 41 49.

Gullik Gjertsen, 22. des. 2015

Skifte vinduer. stuevinduer (stort og lite) og vindu i verandadør,er punktert.

Hyggelige svenske arbeidere i en leilighet (skiftet vinduer, verandadør og 4 innerdører), og hyggelige norske arbeidere i den andre (skiftet to store og et mindre vindu). De kom til avtalt tid, og jobbet langt utover en vanlig arbeidsdag. Jobben ble utført på en profesjonell og ansvarsfull måte. De ryddet, støvsugde og kjørte bort alt søppelet. Vinduer og dører av høy kvalitet. Meget fornøyde. Profesjonell ledelse, alltid tilgjengelig.

Rune Norvard, 22. des. 2015

Bytting av 5 vinduer og en stuedør (terrassedør)

Vi var kjempefornøyd med jobben som ble gjort - helt fra tilbud til ferdigstillelse. Kan absolutt anbefales. Hilde Løver Vestli.

Hilde Løver Vestli, 26. nov. 2015

Bytte vinduer

Bytta ut orginalvinduer fra bygårdsleilighet fra 1911. Kjempefornøyd med både arbeid, pris, produkt og service. Vindusgutta byttet vinduene uten å skade de gamle listene som jeg ønsket å bevare. Dette var på ingen måte rett frem, men de to svenske herrene gjorde en kjempejobb, med et meget tilfredstillende resultat. De var også veldig hyggelige. Det samme kan i høyeste grad sies om Per, som leverte topp service hele veien. Kan trygt anbefales.

Bjørn Eivind Aasland, 25. nov. 2015

Skifte av vinduer

Vi skiftet vinduer i hele huset. Det ble kjempebra!

Kristin Gjedebo Haug, 5. aug. 2015

Skifte 6stk vinduer i leiglighet

Flott arbeid til avtalt pris og tid. Veldig fornøyd.

Mathias Hennig-olsen, 23. mars 2015

Levering og montering av nye vinduer og dører til enebolig

Vindusgutta leverte det de skulle, til avtalt pris og tid - og med godt humør. Per er serviceminded så det holder, og snekkerne var hyggelige, kompetente og hadde høy arbeidsmoral. Arbeidsleder Andy var en fryd å forholde seg til. Vi var veldig fornøyde og nøler ikke med å anbefale firmaet til andre.

Frode Støle, 26. nov. 2014

Bytte 7 vinduer

Vi skulle bytte alle 7 vinduene i leiligheten vår, og valgte ut tre firmaer for å komme på befaring (to fra mittanbud og én vi kontaktet selv). Per Arild Vålbekk / Vindusgutta ga oss det tilbudet vi likte best, og nesten halvparten så dyr som en av de andre. De tok seg dessuten god tid på befaring, og var hyggelige og høflige. Resultatet ble veldig bra, og jobben ble gjort raskt og effektivt. Kan anbefale Per og Vindusgutta på det varmeste!

Lance Olav Eastgate, 10. nov. 2014

Skifte av vinduer

Jeg skiftet 4 vippevinduer og et større vindu i hus fra 1936. Fikk mange tilud og valgte Per Arild Vålbekk/ Vindusgutta. Meget godt utført arbeid fra befaring, oppmåling og montering. Ryddet etter seg - Andy og hans to medarbeidere utførte jobben raskt, sikkert og uten unødig støy og rot. Alt til avtalt pris, kvalitet og tid. Vindusgutta AS var av de rimeligste tilbudene av totalt 8 tilbud. Bjørn T Sand, Røa.

Bjørn T Sand, 13. okt. 2014

Skifte vinduer

Per A. Vålbekk og Vindusgutta utførte jobben meget tilfredsstillende. Små uforutsette ting ble løst med en gang og resten gikk etter planen. Meget bra utført jobb. Kan trygt anbefales. Terje Treider, Kløfta.

Terje Treider, 21. aug. 2014

Bytte av inngangsdør,leilighet i lavblokk.

Helt topp!

Ola Rossehaug, 27. mai 2014

Skifte tre husmorvinduer

Per Aril Vålbekk / Vindusgutta ga det beste tilbudet på utskifting av tre vinduer og terrassedør. Vi tok forventet kvalitet i betraktning i tillegg til pris, og vi oppfattet norsk produsent som viktig tegn på kvalitet. Vindusgutta kom på avtalt tid, og de utførte jobben på en fremragende måte. Vi vil ta kontakt med dem igjen når vi skal skifte ut flere av de øvrige vinduene i huset. Mvh Unni og Knut.

Knut Kjær, 27. jan. 2014

Skifte vinduer og verandadører i leilighet i 3. etasje

Per og Vindusgutta gjorde en god jobb. Vi valgt vinduer i tre fra en norsk leverandør, til en god pris. Behaglig med norske håndverkere som gjorde jobben. Per svarer raskt og yter god service. Supert resultat. Kan trygt anbefales!

Anders Lersbryggen, 24. nov. 2013

Bytting av vinduer

Ga som eneste bedrift tilbud på resten av vinduene i leiligheten og sjekket feilinstallert verandadør. Fire vinduer ble byttet i tillegg til at verandadøren ble fikset på en dag og ble utført veldig bra. Bra kommunikasjon og ingen overraskelser på sluttregningen. Anbefales på det sterkeste.

Elisabeth Knap-lund, 7. nov. 2013

Utskifting av vinduer

Veldig god kommunikasjon og informasjon. Kom raskt for å besiktige og ta mål. Gav en samlet pris på vinduer og arbeid med utskifting. Var ikke aller billigst på utskiftingsdelen, men jeg valgte likevel denne bedriften pga godt førsteinntryk og en akseptabel pris. Arbeidet ble utført til avtalt tid, og på en meget god måte. Gjorde også en annen mindre jobb samtidig (flislegging under ovn). Ryddet pent opp etter seg. Anbefales.

Ståle Andersen, 24. okt. 2013

Bytte vinduer og montere ventiler

Meget fornøyd. Vindusgutta ved Per Arild Vålbekk kom raskt på befaring og ga det klart beste helhetsinntrykket, selv om en annen tilbød lavere pris. Håndverkerne var presise og gjorde godt arbeid. De holdt også på til kl. 1800 en fredag for å bli ferdig til avtalt tid. Et par detaljer som ble tatt opp underveis, ble umiddelbart løst. Jeg anbefaler dette firmaet og vil selv nytte det ved neste anledning.

Erlend S. Daling, 27. sep. 2013

Sette inn verandadør og bygge platting

Rask befaring og konkurransedyktig pris. Firmaet byttet ut vindu med dobbel verandadør, og gjorde en veldig bra jobb. Vi hadde god dialog underveis, og firmaet leverte til avtalt tid og pris. Veldig fornøyd med den utførte jobben og døren, som vi bestilte gjennom dem - kan anbefales.

Hilde Ruud Vaadal, 5. sep. 2013

Skifte 6 vinduer i villa

Kvalitetsmessig og pent utført arbeid. Arbeidet ble levert/gjennomført innen avtalt tid.

Annick Nielsen, 20. aug. 2013

Bytte av ytterdør

Kjapp respons. Bra pris, og meget pent utført arbeide.

Tom Ole Holth, 19. aug. 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart