Siste evalueringer (5)

Helrenovering av baderom

Christoffer Alex Fjeld-Eiken har stått for totalrenovering av vårt bad, og resultatet ble utmerket! . Christoffer møtte alltid som avtalt, leverte et godt og oversiktlig tilbud, har holdt oss informert hele veien, og ikke minst ble jobben gjort effektivt og med topp resultat. Noe kluss og forsinkelser med varer vi selv kjøpte, men Christoffer har vist fleksibilitet og sørget for en smidig prosess. Christoffer har vår anbefaling!

Bjørnar, Moss, 24. mai 2017

Helrenovering av bad i moss

Meget bra arbeid med helrenovering av vårt bad. Christoffer Alex Fjeld-Eiken fulgte arbeidet tett opp og var på plass hver dag til jobben var ferdig noen dager før avtalt tid. Christoffer tar alltid telefonen i arbeidstiden så kommunikasjonen i prosessen gikk suverent. Christoffer fremstår som en meget seriøs håndtverker som setter sin ære i kvalitet og finish samt at han er nøye med å dokumentere at våtromsstandarden er fulgt. Martin G. Rasten.

Martin, Moss, 28. feb. 2017

Pusse opp enebolig

Vi er veldig fornøyde med valget av Christoffer Fjeld-Eiken. Det ble en omfattende oppussing/rehabilitering hvor det var viktig at vi kunne stole på at Christoffer skjønte hvor vi ville hen og hva som skulle til. Hvis det var småting å sette fingeren så sa vi ifra og det ble rettet opp. Christoffer og alle hans folk var proffe, hardtarbeidende og hyggelige å forholde seg til hele veien. Vi bruker fortsatt de samme håndverkerne når det trengs.

Siri, Moss, 27. mars 2015

Restaurere eller rive og sette opp ny garasje/ veranda på ca 15,5 m2.

Christopher Eiken Fjeld fra Moss kan trygt anbefales å bruke til forskjellige oppdrag. Han har gjør det kunden ønsker og Christoffer selv sitter inne med god erfaring, og kan gi deg gode råd og tips. Han er Pålitelig, dyktig, flink, rask, nøye med oppdraget og kommer til avtalt tid.

Arve, Moss, 30. aug. 2014

Komplett badrom

Christopher Eiken Fjeld fra Moss kan trygt anbefales til å fikse komplett baderom.

Audun, Moss, 8. april 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Bravida Norge A/S AVD. Moss

4.6 92 evalueringer Mo i rana

Byggmestrene Knudsen og Askautrud AS

4.8 26 evalueringer Moss

Storm VVS AS

4.6 21 evalueringer Moss