Siste evalueringer (14)

Utvendig maling

Svært fornøyd med gjennomføringen av oppdraget. Utmerket maler-arbeid i henhold til avtale. Kommunikasjon og oppfølging ble svært godt ivaretatt. Vi vil ut fra vår erfaring gi Rehab Sør og Tomasz den beste anbefaling!

Odd-harald Olsen, 3. okt. 2017

Bytte vinduer mm

Jobben ble utvidet til bytting av tak, kledning og vinduer. Kjempefornøyd med jobben de gjorde. Tomasz har i tillegg vært veldig hjelpsom, og kom gjerne med råd angående de tingene som vi skulle gjøre selv uten å ta ekstra betalt for det. Anbefales!

Katrine Brun, 25. nov. 2016

Bytting av tak 220m2

Jeg er veldig fornøyd med jobben TOMAS BYGG SERVICE har gjennomført. Tomas er hyggelig, faglig dyktig og til å stole på. Jeg kommer til å ta kontakt med Tomas neste gang det er noe jeg vil ha gjort:).

Espen Bakke, 28. juli 2015

Skifte ut vinduer

Veldig fornøyd med rask respons og god kommunikasjon. De har renovert stue, rive vegg, legge panel, senket tak, listet, satt opp stein bak peis. De har byttet ut alle vinduene i huset, Disse jobbene har de utført på en veldig tilfredsstillende måte. De er løsningsorienterte og jobber effektivt. De er også raske til å omstille seg på evt. Ekstra jobber. Kan absolutt anbefale dette firmaet. Jeg kommer nok til å bruke dette firmaet flere ganger.

Morten Ose, 24. sep. 2014

Bytte av kledning

Tomas bygg service fikk jobben med å bytte kledning på en vegg og 3 vinduer. Er veldig fornøyd med arbeidet og hyggelige snekkere, anbefaler tomas bygg på det varmeste Mvh Bjørn Gjesdal.

Bjørn Gunnar Gjesdal, 29. juli 2014

Skifte av kledning og vinduer på hytte i mandal

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført av Tomas Bygg Service og gir dem våre beste anbefalinger. Selv om alt av material måtte bæres opp til hytta pga mye snø, ble jobben gjort veldig bra og til avtalt tid. Oppdraget ble etterhvert utvidet med bygging av tilbygg, støyping av ny trapp og platting samt innvendig ferdigstilling og oppussing. Underveis kom Tomas med god veiledning og tips som var viktig for det gode sluttresultatet.

Asgeir Bang, 23. mai 2014

Restaurering av hytte

Jobben ble mer omfattende enn planlagt, og utført godt i fin samhandling mellom Tomas og meg. Fornuftig pris og arbeidet ble ferdig innen den fristen vi sammen satte. Kan anbefales.

Arvid Håkonsen, 8. april 2014

Utvendig renovering av enebolig

Etter å ha undersøkt litt i markedet falt jeg ned på Tomas Byggservice (TB). Responstid på tilbud, forslag til gjennomføring, service minded innstilling til utfordringer, og ellers professionell tilnærming til meg som kunde gjorde at dette var et riktig valg for meg. Jobben er godt utført til avtalt tid. Guttene stod virkelig på for meg som kunde. Tomas selv har vist veldig god service. Jeg skal bruke de igjen, og kan varmt anbefale TB til andre.

Christian Rudolfsen, 15. jan. 2014

Bytte av kledning og vinduer

Etter anbudsrunde mellom 6 forskjellige tømrerfirma valgte jeg etter en samlet vurdering og gi jobben til Tomas Bygg Service. Tomas Bygg Service har utført jobben meget profesjonelt. Jobben ble i løpet av kontraktsforhandlingene utvidet til også å gjelde nytt Decra tak, 14 stk nye vinduer, ny verandadør, ny inngangsdør og nye fliser på inngangstrapp. Tomas Bygg Service gjennomførte arbeidet nøyaktig og grundig. Jeg kan absolutt anbefale firmaet!

Ove Benestvedt, 30. sep. 2013

Legge takplater utvendig.

Tak skulle skiftes på hytta. Tomas Bygg Service var raske med å ta kontakt, kom på befaring som avtalt, tok et overblikk og leverte raskt et pristilbud. Noen få dager senere gikk de igang med arbeidet. Da vi kom tilbake til hytta og taket var lagt, var det umulig å se at det hadde vært arbeidere der. Alt var ryddet og satt på plass. ANBEFALES PÅ DET STERKESTE. Vi kommer HELT SIKKERT til å bruke dette firmaet igjen. VI ER VELDIG FORNØYDE.

Ellen Kristin Westbye, 22. sep. 2013

Terasse utenfor hytte

En meget skikkelig jobb utført av gode håndverkere. Tomas Bygg Service ga et konkurransedyktig tilbud, ikke så mye billigere enn de andre, men allikevel det beste tilbudet. Tomas selv er rask til å svare på henvendelser, og påtok seg å starte jobben etter ganske kort tid. Han kom til avtalt tid, estimerte hvor lang tid det ville ta (3 dager) og terrassen var ferdig akkurat som avtalt; solid og godt bygget + superryddig byggeplass.

Dagfinn Andersen, 17. juli 2013

Utvendig oppussing og ny terrasse,tomannsbolig vågsbygd

Førsteklasses arbeid, utmerket service, hyggelige og pålitelige folk. Fantastisk oppfølging/kommunikasjon hele veien. Topp resultat til rimelig pris. Kunne ikke vært mer fornøyd. Anbefales varmt!

Thomas V.h. Hagen, 15. juli 2013

Legging av fliser på trasse.ca:43kvm:

Har gjort en god jobb.

Finn Schawland, 11. juni 2013

Plasttak og levegger

Jobben gjaldt innglassering av terrasse, både tak og vegger, samt tak og levegg på carport. Førsteklasses arbeid på alle måter. Prisene meget gode. Utrolig hyggelige folk å ha med å gjøre. Punktlige og overholder så absolutt avtalte priser og tider. Gir mer enn gjerne de beste referanser til dette firma og benytter dem så absolutt igjen ved en senere anledning.

Carol Daniel, 29. mai 2013
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER